Better Blogging Nouw
Sök

 

Presentation picture
Sofia.Mattsson
Sofia, Mölndal
Instagram: sofiamattsson

Veckans Serietips "Gossip Girl"

 

Veckans Serietips Gossip Girl

Gossip Girl var en av mina absoluta favoritserier när den kom. Jag började se den för det är samma person som skapade Gossip Girl och också skapade The OC. I säsong 1 är det ganska många likheter mellan serierna. Huvudrollsinnehavarna likande varandra och hade likande roller Serene/Marissa Blair/Summer är nog de som verkligen liknade varandra mest men även Dan och Ryan hade lite likheter med att vara den ”fattiga outsidern”.

Gossip Girl utspelar sig på the upper east side i New York och följer ett gäng priviligerade tonåringar. Att tillhöra New Yorks elit är inte bara en dans på rosor. Framför allt inte när den allvetande Gossip Girl är överallt och ser allt man gör. Inte nog med det så postas allt på Gossip Girls hemsida.

Mitt tips för regniga sommardagar är att slå sig ner framför Tv/Datorn och dröm dig bort och följ Serena, Blair, Chuck, Dan och Nate i deras vardag i storstädernas storstad New York. 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Awkward 2x1. Resolutions

 

Äntligen är Awkward tillbaka :)
 
Säsongsstarten var lika charmig som serien brukar vara även om jag tycker den var lite händelselös. Men jag tror att det kommer i nästa avsnitt. Det känndes som att det är nära att bomben exploderar. Framför allt när hon gav sin mamma brevet i slutet. Men för en person som är team Matty så var detta inte ett bra avnitt utan väldigt frusterande. Men som sagt jag tror det händer grejer i nästa avsnitt :)

 

Baby Daddy 1x2. I Told You So

20 minuter är på tok för kort tid när det kommer till denna super söta serie. Jag stör mig inte ens på skrattmaskinen, jag hör den inte för jag skrattar själv (jag brukar hata när det är inlagda skratt) Emma den lilla bebisen är det sötaste jag sett på länge och de personerna som har huvudrollerna är för mig okända personer, men som verkligen håller måttet. Har du inte sett Babby Daddy än, så borde du göra det nu! :)

 

Dallas 1x4. The Last Hurrah

 

Jag måste säga att jag tycker att nya Dallas är riktgit bra, en av de bättre sommar serierna. Jag vet att den har fått mycket kritik i USA, men eftersom jag är för ung för att ha sett orginal serien och inte kan jämföra med hur den var. Men det är klart att den inte kan vara lika bra som orginalet. Precis om 90210 in är lika bra som Beverly Hills 90210, eller den nya Melrose Place var lika bra som den gamla. Men charmen finns där fortfarande. Skillnaden mellan den nya Dallas och BH och MP är att Dallas är en forsättning medans dom andra inte har något med den tidigare handlingen att göra. Så kort och gott kolla in Dallas.  Nu kommer mina tankar om avsnittet :)
 
Dallas 1x4. The Last Hurrah
JR är verkligen ett svin, men det har han ju alltid varit. Att lura sin egna son på det sättet är inte okej. Jag hoppas verkligen att Bobby ändrar sig i sista sekund och väljer att inte sälja. Även om jag gillar John Ross mer en Christoper han är så tråkigt och John Ross har alltid något på G ;) Men jag undrar vad det är Rebecka och hennes bror håller på med och hur kommer Christoper reagera på saningen egentligen och hur mycket kommer Rebecka att berätta?
 

CW har släppt datumen för när serierna startar igen.

Äntligen börjar det trilla in datum när serierna börjar igen. Även om det är långt kvar så har vi något att se fram emot. Personligen ser jag verkligen fram emot Hart of Dixie, men också Vampire Diares och 90210.

 

Tuesday, Oct. 2
8/7c: Hart of Dixie

Wednesday, Oct. 3
9/8c: Supernatural

Monday, Oct. 8
8/7c: 90210
9/8c: Gossip Girl

Wednesday, Oct. 10
8/7c: Arrow *

Thursday, Oct. 11
8/7c: The Vampire Diaries
9/8c: Beauty and the Beast *

Tuesday, Oct. 16
9/8c: Emily Owens, M.D.*

Friday, Oct. 19
9/8c: Nikita

* denotes new series

Källa: http://www.tvguide.com/News/CW-Fall-Premiere-1049304.aspx

 

Glee

Vid sidan av alla serier som jag följer veckovis så har jag alltid en annan serie vid sidan av som  jag följer också. Antingen en som jag ligger lite efter i och försöker komma ikapp eller en helt ny serie som jag vill se. I våras så bestämde jag mig för att se om Desperate Housewives från säsong 1 eftersom säsong 8 (som då visades på tv) är den sista säsongen. Men när en serie har 8 säsonger så behöver man en break ibland, även om seriern är bra. Så under tiden jag har sett på Desperate Housewives har jag också sett ikapp 90210, The Lying Game och True Blood. Men igår så bestämde jag mig för att kolla in Glee som jag har hört mycket bra om men den har också fått en del dåliga komentarer också. Men det jag fick fram av de 2 första avsnitten var precis vad jag ville ha och jag kommer helt klart fortsätta se på Glee. Men nu ska jag äta lite och se det senaste avsnittet av Dallas.

Ha en riktigt skön eftermiddag!

 

Pretty Little Liars 3x4. Birds of a Feather

Okej jag vet att serien heter Pretty little liars, men ibland går de för långt med allt ljugande! Jag pallar inte med det alltid är det något. Hannah ljuger för Clab så han gjorde slut. De ljuger för sina föräldrar polisen. Var kan de inte bara betätta saningen för en gångs skull. Det hade gjort allt så mycket mer intressant!

 

Bunheads 1x3. Inherit the Wind

Bunheads är en riktigt charmig serie och det 3:e avsnittet var helt okej, även om det första var mycket bättre. Michelle har så stora likheter med Lorelai Gilmore att det är omöjligt att göra annat en att gilla henne. Men det jag saknar är en riktig handling, något som får mig att verkligen längta till nästa avsnitt. Nu märker jag att jag låter lite negativ och det är inte meningen, Bunheads är helt klart sevärd och jag kommer fortsätta kolla på den :)

För alla Gilmore Girls fans där ute så har jag hört rykten om att det kommer komma en hel del gamla GG skådisar kommer att vara med i Bunheads, bland annat Kirk :)

 

The Secret life of the American Teenager 5x3. I Do and I Don't

The Secret life of the American Teenager 5x3. I Do and I Don't

 

Ojoj här händer det grejer... Men jag vill börja med att säga vilken jäkla sångröst de här 2 har!

Sen Ben freakade ur som vanligt och nu erkännde han att han älskade Amy... ojoj men han brukar ju får sånna jobbiga utbrott ibland

Men är inte Amy och Ricky gifta jag fattar inget!? Men men det får man nog reda på nästa vecka... 
 

True Blood 5x3. Whatever I Am, You Made Me

Som vanligt levererar True Blood ett riktigt bra avsnitt. Mina Favorit scener är helt när det handlar om Bill och Eric och deras uppdrag the Vampire Leage osv. Men även Pams tillbaka blickar är riktigt intressanta. I detta avsnittet handlade mycket om Tara och det var OK. Men jag vill ha mer Action :)