utbildningen går jätte bra och vi hade våra första modeller idag.
första modellen fick bara ett halvt sett
och andra modellen fick ett fullt sett

första modellen fick vi jobba med C 0.15 fransar och mellan 8-11 mm

Andra modellen fick vi jobba med C 0.15 fransar och mellan 7-12 mm

nytt set 550kr
påfyllning 3 veckor 400kr
påfyllning 4 veckor 450kr

instagram: lashesbylundiinMove your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Just nu sover dem små och jag kopplar av i soffan framför Vänner.
idag har vi hunnit med Bvc för lilleman och även damsugit huset o tvättat massa tvätt.
Längtar även tills på Måndag fär då kommer vårat nya golv. kommer bli kanon fint i både köket och hallen.

måste snart ta ich fixa mitt hår och jag är så sugen på lite ombre "hår" så får nog ta och ringa frisön och boka tid för både färg och klippning.
vad tror ni om den färgen på bilden?


Likes

Comments

När Ellie kom till världen så förändrades min och Magnus relation tillvarandra, man fick priotera först Ellie och sen varandra men det är ju viktigt att man får lite egentid.
Men nu nr Edwin kom till världen så fick vi ännu mindre tid till varandra och man vill ju såklart ha egentid för sig själv men även ihop. jag tycker att vi ha fått till det ganska bra än även fast vi har 2 små barn.Det tar verkligen på krafterna när man har 2 småttingar men det är ju så underbart.
Jag tycker dock att vi har ett mer stabilare förhållande nu än vad vi hade det innan vi skaffade barn, och jag kan ju säga att jag älskar Magnus mer än vad jag gjorde när vi träffades. kan ju va för att vi har mognat upp mer och att vi har ett eget boende som vi själva står på och att Magnus har ett fast jobb så man slipper känna oro för det som man gjorde innan. Även jag har hittat något som jag vill göra, känner bara hur lycklig jag är just nu..

Ja som sagt så på börjar jag min fransstylist utbildning den 13 juni och jag börjar ta kunder den 15 juni. så är ni sugna på att få snygga fransa så är det bara att hojta till.

Likes

Comments

När blev Ellie så stor. Nu har hon börjar vela vara ifred och kolla film.
Hon tog med sig ipaden upp och sitter just nu i våran säng och kollar film. så klart ligger kosmos där.
Men när blev hon så stor att hon ska gör grejer själv och att hon kan så mycket själv. Snart fyller hon hela 2 år. dessa 2 åren har bara flygit förbi.

Likes

Comments

åh vad veckorna går fort! imorgon är det onsdag och då är det dubbel avsnitt av greys!

idag har det varit relativt lugn dag! först bvc med lilleman och sen gick vi och hämtade ellie från dagis, men gud så varmt det va när jag vi var ute. va verkligen varmt och kvavt, kändes nästan som åskväder. Men än har det ju inte åskat.

i eftermiddas så kom fina Tessa hit o vi hade lite mys snack och kosmos fick träffa sin bror idag med. haha

har precis hunnit damsuga av här hemma och ska strax ringa lite samtal sen blir der mys resten av kvällenLikes

Comments

Ellie kollar lite film på paddan och jag matar lilla Edwin. vi har morgon mys i sängen. Älskar dessa morgonar när vi kan ligga och gotta oss i sängen och kollar film och bara laddar upp lite innan vi börjar dagen på riktigt. som vi tyvärr snart ska göra.

blir att ringa runt lite samtal. ut och gå en liten pw sen städa undan lite här hemma. ja jag hatar om det är skitigt här hemma. damsugar inprincip varje dag och ploclar undan ca 10 gånger om dagen haha kanske inte 10 gången men det blir ju så när ellie leker och man fixar här hemma.

jag hoppas ni andra får en bra dag!

Likes

Comments

ligger i sängen och myser med min fina familj. Ellie pysslar om Edwin för fullt, ger han nappen lägger hans filt på han och så hon hans snutte.
Mina söta små barn, vad skulle jag göra utan er! Mamma älskar er otroligt mycket!
Nu när jag var gravid med lilla Edwin så pendladw jag mycket i vikt gick upp 2 kg hit och sen låg jag 4 kg under inskrivningsvikten och sen låg jah 2 kg plus och sen 3 kg minus. men till slut så låg jag på 8kg plus dagarna innan han kom samt i slutet och efter graviditet så fick jag havandskapsförgiftning det stande i ungefär 2 veckor efter lilleman kom, väldigt ovanligt enligt doktorn. fick åka till sjukhuset var och varannan dag men till slut gick det väck av sig själv och jag slapp blodtrycksmedicin. 4 dagar innan Edwin kom så började jag bli mega trött och mitt blodtryck gick upp så fick gå på extra kontroller. och under 2 dagar gixk jag upp 3 kg och då började dom bli väldogt rädda. dagen innna han kom så började jag må riktigt dåligt mes massa huvudvärk och hjärtklappningar. åkte upp o dom kollade allt och ville att vi skulle komma tillbaka om 2 dagar och bli igångsatt men, dagen efter så sattes allt igång här sjölv och allt gick jätte fort och bra och jag hann inte ens få någom bedövning. Men det gick så bra utan ändå. Nu efter lite mer en månad han kom så vögde jag mig och jag ligger på 8 kg MINUS, hur bra är inte det. men nu ska mer kilon försvinna! hejja hejjaLikes

Comments

båda dem små sover för natten och vi ska ha en mysstund innan det är dax för oss att lägga oss.

Ellies lilla kusin va här och busade lite med Ellie, och vi bara pratade lite.
att dom små blir så stora så snabbt är läskigt. snart lär väl lilla Edwin krypa runt här hemma. men jag får njuta så länga jag kan nu när han är så hör liten.

ne jag får nog fortsätta att kolla klart på serien vi kollar på.

Likes

Comments

Lilleman och jag hade en mys morgon, blev lite tv tittande och frukost i soffan. Hann även att bädda rent i vårat sovrum. Tänkte strax gå upp och damma av och dammsuga och tvätta samt städa hela badrummet med klorin som jag alltid gör. Finns inget bättre än ett fräscht badrum, speciellt när du typ luktar klorin och städmedel.

Vi hann iaf gå en liten Pw innan vi hämtade Ellie från dagis, postade även brev när vi ändå va ute.
Så nu håller vi tummarna att det blir bra. Jag känner mig så taggad på det, ni får veta mer om några dagar vad som kommer hända.
Är så lycklig att jag har världens bästa sambo/man som stöttar mig i det jag vill göra och hjälper mig så gott han kan. Du är världens bästa man/sambo och pappa. Jag älskar dig.

Nej nu har jag att göra och kan inte sitta här och skriva massa.

Likes

Comments

sitter just nu i soffan och kollar lite tv och har lilleman på ena sid av mig och lilltjejen på andra. hon sover och han ligger och glor och ålar sig eller vad man säger.

idagvhsr vi firat min lillebror som fyller 15 år idag. tänka sig att det va för ca 7 år sen man själv var 15 och fick börja köra moppe samt så började det hela stora när man ska börja tänka på vad man vill plugga till och göra med sitt liv. förhoppningsvis gör han ett bra val
Men grattis lilla Casper!
Det blev grillat som mat och sen god budhalängd till efterrätt. Ellie har varit jätte duktigt och lilla Edwin med. fast han har ju bara sovit som vanligt.

tror jag ska gå upp och lägga Ellie i sin säng så kan jag ta och mysa vidare med lilla Edwin.


Likes

Comments