Better Blogging Nouw
Presentation picture
Simonevonb
Simone, 24 år, Fagersta

 

BARA INTRESANT. ;)

Ja idag har jag inte gjort något nytt som är intresant, förutom att jag åkte till min pappa idag och fikade och öppnade presenter. :)

Det va faktiskt kul för en gångs skull. :)

Fick en skit snygg väska (kommer bild på den) och andra saker som jag ska ta kort på. :)

Men det gör jag sen, för det orkar jag inte göra nu. :P

 

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Godmorgon...

Godmorgon!

Har ni sovit gott? Det har inte jag, eller jo i alla fall den stund som jag sovit så har jag det i alla fall. :)

Ja idag vet jag inte alls vad jag ska göra, det är så tråkigt väder så man vill ju inte vara ute heller, vill ha värme så att man kan sitta ute och sola och bara ta det lungt. :)

Just nu håller jag på och kollar på ett avsnitt av rederiet, sen ska jag ta något att äta, är hungrig.

 

Bloggat från min mobil

Kl är 02 och jag kan inte sova. Det är varmt, även om jag har fönstret öppet. Tycker inte det hjälper något. :-( hoppas bara jag får sova nåt i alla fall . Hoppas jag inte sommar kl 05:30 som igår natt...
 

...ville bara säga... :)

Kom hem som sagt från älsklingen idag, när jag kom hem så va min moster här med mina små kusiner som jag inte har träffat på jättelänge och gud vad dom har blivit stora, det är otroligt vad dom växer.

Dom hade även med sig Bullen, min morbrors hund, han har också blivit stor, men han är så jävla härligt go.

Man vill bara krama honom hela tiden.

Mamma, och dom höll på att städa för fulla muggar när jag kom hem, så jag satte mig vid datorn en stund, sen kände jag att nej jag måste också göra något åt mitt rum så att det ser någorlunda bättre ut i alla fall, men saken är den bara att jag inte vet vart jag ska lägga alla mina saker, känns så fruktansvärt mycket.

I alla fall så fixade jag lite, sen beställde vi mat, efter en stund drog jag ut med några kompisar, följde med dom och handlade sen gick jag hem, nu sitter jag här igen.

Ska snart lägga mig jag med, men funderar på om jag ska fråga mamma imorron om hon kanske kan hjälpa mig att städa mitt rum imorron om hon orkar.

Annars får jag göra det själv. xD

Men hon brukar vara så snäll min älskade mamma, älskar henne mest i hela världen.

Tycker hon är världens bästa mamma.

Hon är min bästa vän.

 

Nu är jag här igen... Saknat mig?! ;)

Ja nu är jag hemma igen efter 6 dagar i köping hos min underbara pojkvän. :)

Kom dit i Tisdags då gjorde vi typ ingenting, för jag kom dit ganska sent.

Kommer knappt ihåg vad vi gjorde förutom i helgen, då va det köpingsyra, marknad och karuseller. :)

Min underbara pojkvän köpte en klänning för 150 kr som är skit snygg. :)

Ska ta bild på den sen. :)

Så fick jag även 4:a nallar av han, som är hur söta som helst. :D

Så kom ju även då mina kompisar Emma och Kim, som jag inte har träffat på jätte länge, det va kul att äntligen få träffa dom igen.

Jag hoppas att vi träffar dom snart igen. :)

Fast det kändes ovärt att dricka för att jag hann inte bli full eller känna av något när vi skulle dra ut igen. :P

Men annars så va det jätte kul faktiskt. :)

Nu ska jag ta och städa lite på rummet.

Ser förjävligt ut. :P

 

Hello SWEETIES ;)

 Godmorgon!

Har ni sovit gott? Jag vet inte om jag har det eller inte. Men i alla fall så skiner solen, så jag hoppas att det är varmt ute, så jag kan sätta mig på balkongen sen och sola. Men innan jag gör det så ska jag först äta lite frukost, sen duscha, sen sätta mig på balkongen. :) Har inga planer för dagen, men jag tar den som den kommer helt enkelt. :)

 

Kan inte fatta...

Ja nu är jag hemma i Fagersta igen... Saknar skolan redan, kan fortfarande inte fatta att jag inte ska tillbaka dit, helt sjukt.... Kommer sakna mina vänner, och lärare och assistenter. Men jag ska åka dit och hälsa på. Kolla på deras teater som dom förmodligen kommer att fortsätta med. :) Ska även försöka att hålla kontakten med kompisarna också. :) Nu sitter jag här och lyssnar på musik, vet inte riktigt vad jag ska göra faktiskt. :P

 

...

Hejsan!

Nu är jag tillbaka från Motala, det va riktigt fint där runt om, men ska också oväg och kolla på dom andra som jag har sökt till och kolla på dom innan jag bestämmer mig. Det är ju inte heller säkert att jag kommer komma in på alla, men man får ju se i alla fall, men nu ska jag börja städa och sånt tills mamma och dom kommer, ska dunka massa musik. Sen ska jag kanske njuta lite av vädret om jag hinner det. :) SÅ jävla härligt väder.

puss

 

Göra mig i ordning för...

Nu ska jag fixa mig i ordning för att åka iväg till Motala och kolla på en skola där som jag har sökt till. :)

Cya later aligator...

pusss

 

...

Ja nu har jag inte uppdaterat på jätte länge, men det är för att jag inte har hagt tid att sitta vid datan, vi har i alla fall slutat skolan nu, men är kvar på skolan tills imorron, för då ska jag åka med en assistent och kolla på en annan skola i Motala. :) Sen ska jag börja städa och plocka ut saker och så kommer mamma och hämtar mig imorron kväll. I alla fall har haft en underbar helg, har varit med min älskling vi har drucikt och umgåtts med hans kompisar och syster och så. Nästa helg är det köpingsyra så då ska vi dricka igen. :) Hoppas på en asbra helg, längtar som fan. ;) Ne nu måste jag ta och lägga mig. Godnatt. :)

puss