Det har hänt väldigt mycket i mitt liv faktiskt och det är några saker som jag kan dela med mig av. För det första så har jag tagit tjänstledigt ifrån jobbet för att kunna studera. Jag kom nämligen in på Högskolan i Skövde på linjen Naturvetenskapligt/tekniskt basår.

Sen har jag ännu en nyhet, att jag har efter många veckors sökande fått ett 2:a hands kontrakt på en lägenhet i Skövde, det är en väldigt stor etta med inglasad balkong. Jag har varit på visning på den och den är sjukt mysig och fin, så där tror jag att jag kommer att trivas.

Alltså jag ser så sjukt mycket fram emot detta!

Likes

Comments

Idag så blev det en sväng till Norrköping tillsammans med min syster, bästa sällskapet helt klart. Jag kände att jag behövde nya kläder och skor. Dessutom så behövde jag investera i en laptop. Jag är sjukt nöjd över dagens köp, inget var impulsköp utan det var saker som jag velat ha väldigt länge, så det är skönt.

Likes

Comments

Nu händer det väldigt mycket i mitt liv, eller nja inte ännu men det kommer att hända. Ett visst datum så kommer hela mitt liv förändras, antingen till det positiva eller till det negativa. Men oavsett hur det slutar så får man väl se det positiva i det hela.

Men nu ska vi inte prata om det, utan nu ska jag visa lite valpbilder på Roxys valpkull som hon har fått. 4 nakenhanar i rasen Mexikansk nakenhund i storleken "liten" förhoppningsvis. De alla är ursöta och 3 av dem är dessutom till salu.

Likes

Comments

Det är verkligen riktigt skönt att ha ledig vecka, man hinner med så himla mycket och man känner sig fri på något sätt. Den här veckan hittills har varit väldigt lyckad. Jag har tränat hund på förmiddagarna och varit utomhus för att se dem busa och på kvällarna har jag umgåtts med mina killkompisar och vi har bara tagit det lugnt, ätit ihop, spelat poker och tittat på film.

Idag åker jag dessutom till Stockholm. Kan denna vecka ens bli bättre?

Likes

Comments

Det är skönt att hitta på saker den här veckan då man verkligen jobbar konstant. Jag arbetar på dagarna och har beredskap på nätterna så just nu känns det som att det är min vardag. Men idag så bestämde jag och en vän till mig, Ljungmark, för att dra till Norrköping för att shoppa lite. Han skulle nämligen köpa en ny dator och jag behövde en ny router då min hade gått sönder.

Men en router blev ju självklart inte det enda jag köpte. Kom ju dessutom hem med några klädesplagg. Men jag är faktiskt nöjd med dagens köp och hela dagen i sin helhet. Nu längtar jag mer en någonsin efter söndag, då jag går av beredskapen och börjar min lediga vecka.

Likes

Comments

Jag var på kurs idag och den hette "Offer och Ansvar". Det var många på jobbet som inte tyckte den gav något, men jag tror att dem kan ha en negativ attityd till det hela innan dem ens kommer dit vilket gör att man inte tar in det som sägs. Eller så passar inte detta för vissa människor helt enkelt.

Den fick i alla fall mig att se saker ifrån andra vinklar. Den hjälpte mig med små tips på hur man kan tänka i vissa situationer så man förblir positiv. Positivitet är ju väldigt viktigt för oss i livet för att ta oss någonstans och eftersom jag har drömmar och mål i livet så måste jag försöka tänka positivt i varenda situation för att ta mig någon vart.

Likes

Comments

Ni vet den här känslan när man tar sig friheten och kastar sig ur ett plan. Nej det kanske inte är så vanligt men det är en sjuk upplevelse. Det här var vad jag gjorde igår. Jag hoppade tandemhopp i Nyköping ifrån 3000 meter och det är nu andra gången jag hoppar fallskärm. Jag var lika nervös båda gångerna eftersom att allt bara känns som en dröm när man är där uppe i flygplanet. Man kan inte riktigt beskriva känslan utan man måste själv uppleva det för att förstå det.

Vilken adrenalinkick man får efteråt. Jag kunde inte sitta ner överhuvudtaget och kände att jag så gott som var redo för att springa maraton. Läs om första gången jag hoppade här.

​Bilden är ifrån hoppet som jag gjorde förra året.

Likes

Comments

Igår var jag ute och körde för första gången utan trafikskolan. Det var väldigt ovant men jag hade ju ändå någon att fråga om saker och ting, nämligen min mamma. Vi passade på att ta oss ut till skogen så Chanel kunde springa av sig, hon blev väldigt lycklig av det. Dock var det riktigt kallt igår och kallare blev det mot kvällen/natten då jag fick gå hem efter jobbet. 

Likes

Comments

Nu har jag glada nyheter till er, det är nämligen så att jag har skaffat körkort! Jag gick en intensivkurs vilket innebar att jag körde bil tre gånger per dag och där emellan så pluggade jag körkortsteori. Det var väldigt tufft den veckan men allt går bara man själv vill. Jag klarade både körkortsteorin och det praktiska på första försöket och jag är riktigt stolt över mig själv.

Jag fick köra alla lektioner på bilskolan, jag körde ingenting hemma. Jag började med detta för väldigt länge sen men tog en paus då det var mycket i skolan och runt omkring. Sen tog jag tag i det igen för ett år sedan men jag saknade motivation helt och hållet och därför tog jag en paus. Men den pausen hjälpte faktiskt mig, jag kunde tänka igenom saker och skapa ny motivation.

​Jag har fortfarande inte riktigt förstått att jag har körkort! Det känns så overkligt och så sjukt konstigt. Men det blir också en frihet att inte behöva vara beroende av någon annan när man behöver använda sig av bil. Jag har inga större planer på att skaffa bil, jag behöver inte det just nu. 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw