Nu händer det väldigt mycket i mitt liv, eller nja inte ännu men det kommer att hända. Ett visst datum så kommer hela mitt liv förändras, antingen till det positiva eller till det negativa. Men oavsett hur det slutar så får man väl se det positiva i det hela.

Men nu ska vi inte prata om det, utan nu ska jag visa lite valpbilder på Roxys valpkull som hon har fått. 4 nakenhanar i rasen Mexikansk nakenhund i storleken "liten" förhoppningsvis. De alla är ursöta och 3 av dem är dessutom till salu.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det är verkligen riktigt skönt att ha ledig vecka, man hinner med så himla mycket och man känner sig fri på något sätt. Den här veckan hittills har varit väldigt lyckad. Jag har tränat hund på förmiddagarna och varit utomhus för att se dem busa och på kvällarna har jag umgåtts med mina killkompisar och vi har bara tagit det lugnt, ätit ihop, spelat poker och tittat på film.

Idag åker jag dessutom till Stockholm. Kan denna vecka ens bli bättre?

Likes

Comments

Det är skönt att hitta på saker den här veckan då man verkligen jobbar konstant. Jag arbetar på dagarna och har beredskap på nätterna så just nu känns det som att det är min vardag. Men idag så bestämde jag och en vän till mig, Ljungmark, för att dra till Norrköping för att shoppa lite. Han skulle nämligen köpa en ny dator och jag behövde en ny router då min hade gått sönder.

Men en router blev ju självklart inte det enda jag köpte. Kom ju dessutom hem med några klädesplagg. Men jag är faktiskt nöjd med dagens köp och hela dagen i sin helhet. Nu längtar jag mer en någonsin efter söndag, då jag går av beredskapen och börjar min lediga vecka.

Likes

Comments

Jag var på kurs idag och den hette "Offer och Ansvar". Det var många på jobbet som inte tyckte den gav något, men jag tror att dem kan ha en negativ attityd till det hela innan dem ens kommer dit vilket gör att man inte tar in det som sägs. Eller så passar inte detta för vissa människor helt enkelt.

Den fick i alla fall mig att se saker ifrån andra vinklar. Den hjälpte mig med små tips på hur man kan tänka i vissa situationer så man förblir positiv. Positivitet är ju väldigt viktigt för oss i livet för att ta oss någonstans och eftersom jag har drömmar och mål i livet så måste jag försöka tänka positivt i varenda situation för att ta mig någon vart.

Likes

Comments

Ni vet den här känslan när man tar sig friheten och kastar sig ur ett plan. Nej det kanske inte är så vanligt men det är en sjuk upplevelse. Det här var vad jag gjorde igår. Jag hoppade tandemhopp i Nyköping ifrån 3000 meter och det är nu andra gången jag hoppar fallskärm. Jag var lika nervös båda gångerna eftersom att allt bara känns som en dröm när man är där uppe i flygplanet. Man kan inte riktigt beskriva känslan utan man måste själv uppleva det för att förstå det.

Vilken adrenalinkick man får efteråt. Jag kunde inte sitta ner överhuvudtaget och kände att jag så gott som var redo för att springa maraton. Läs om första gången jag hoppade här.

​Bilden är ifrån hoppet som jag gjorde förra året.

Likes

Comments

Igår var jag ute och körde för första gången utan trafikskolan. Det var väldigt ovant men jag hade ju ändå någon att fråga om saker och ting, nämligen min mamma. Vi passade på att ta oss ut till skogen så Chanel kunde springa av sig, hon blev väldigt lycklig av det. Dock var det riktigt kallt igår och kallare blev det mot kvällen/natten då jag fick gå hem efter jobbet. 

Likes

Comments

Nu har jag glada nyheter till er, det är nämligen så att jag har skaffat körkort! Jag gick en intensivkurs vilket innebar att jag körde bil tre gånger per dag och där emellan så pluggade jag körkortsteori. Det var väldigt tufft den veckan men allt går bara man själv vill. Jag klarade både körkortsteorin och det praktiska på första försöket och jag är riktigt stolt över mig själv.

Jag fick köra alla lektioner på bilskolan, jag körde ingenting hemma. Jag började med detta för väldigt länge sen men tog en paus då det var mycket i skolan och runt omkring. Sen tog jag tag i det igen för ett år sedan men jag saknade motivation helt och hållet och därför tog jag en paus. Men den pausen hjälpte faktiskt mig, jag kunde tänka igenom saker och skapa ny motivation.

​Jag har fortfarande inte riktigt förstått att jag har körkort! Det känns så overkligt och så sjukt konstigt. Men det blir också en frihet att inte behöva vara beroende av någon annan när man behöver använda sig av bil. Jag har inga större planer på att skaffa bil, jag behöver inte det just nu. 

Likes

Comments

Det var riktigt skönt väder igår, man märker verkligen att våren är på väg. Jag gillar att vakna upp till solen som tittar in i sovrummet, man känner sådan lycka och man blir positiv under hela dagen. Den här dagen bestämde jag mig faktiskt för att åka ut och träna Agility med Chanel för första gången tillsammans med min mamma. Chanel tyckte att det verkligen var jätteroligt och hon var jätteduktig för att vara första gången.

Det är skönt att ha något man kan hålla på med utomhus nu när det börjar bli lite varmare och det blir ju bara positivt då Chanel verkligen älskar att springa och hon får dessutom jobba.

Dagen för övrigt spenderades tillsammans med familjen. Mamma bjöd på min favoritmaträtt som är finsk makaronilåda. Sedan är det kul att se och prata med alla i familjen för att se att alla mår bra.

Likes

Comments

Idag är det Earth Hour 20:30. Jag har faktiskt haft det inskrivet i min kalender nu i flera månader. Det känns som en dag som vi kan bidra med något, även om det är litet, för våran planet. Jag tycker dock att det är sorgligt att det inte uppmärksammas mer, te.x på samma sätt som olika evenemang görs här i Sverige. Sen är det också sorgligt att vissa ska hålla på som "jag tände överallt och satte igång precis all elektronik jag har hemma bara för att det är Earth Hour", vuxna människor som ska hålla på med detta omogna beteendet.

Kan vi inte ta denna timme och spendera den tillsammans med när och kära. Göra något speciellt av det hela. Det tänker i alla fall jag göra. Jag säger heller inte att jag är världens duktigaste på att vara miljövänlig men det lilla jag gör det är just det som räknas.

Likes

Comments

För att utvecklas så behöver man utmana sig själv. Den här veckan fram till nästa vecka på tisdag så har jag tagit tag i en sak och nu står jag inför en utmaningsvecka. Jag kan tyvärr inte berätta vad jag håller på med dessa dagar, men jag berättar när jag väl kommer att klara det.

Men man får inte glömma att belöna sig själv för de saker man faktiskt klarar av, den här gången har jag lovat mig själv en Barbour jacka om jag klarar det på första försöket. Även om ni ej vet vad det är så kan ni ju hålla tummarna för mig.

​Edit: Jackan är nu beställd. 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw