Jag brukar alltid sammanfatta mitt år här på bloggen just för att se vad man har hunnit med. Så det här är listan 2016:

  • Åkte skidor för första gången i mitt liv
  • Skaffade körkort
  • Hoppade fallskärm ännu än gång
  • Var på Weekend festival
  • Hade semester på Gotland
  • Började studera Naturvetenskapligt- och tekniskt basår
  • Flyttade till Skövde
  • Såg Justin Bieber live
  • Jag var på Sweden Game Conference

Sammanfattningsvis så har det varit ett riktigt bra år med alla stora och små saker som har hänt. Jag känner också att jag uppnådde förra årets nyårslöfte som var "att bli lyckligare och må bättre" vilket jag tycker att jag just nu gör. Nu är det bara på nya året, det här ska bli bra!

Likes

Comments

View tracker

Alltså dagarna går så himla fort. Just nu är jag bosatt i Skövde där jag studerar Naturvetenskapligt-och Teknisktbasår. Jag trivs så himla bra här i Skövde, det händer saker hela tiden och man träffar många roliga människor. Men småprov hit och dit, inlämningsuppgifter, tentor alltså det är riktigt mycket på väldigt kort tid. Speciellt om man inte är en van att studera.

Man utvecklas så himla mycket som människa när man ger sig ut på såna här "utflykter" i livet. Man blir starkare, säkrare och kan ta sig igenom situationer lättare.

Likes

Comments

View tracker

Det har hänt väldigt mycket i mitt liv faktiskt och det är några saker som jag kan dela med mig av. För det första så har jag tagit tjänstledigt ifrån jobbet för att kunna studera. Jag kom nämligen in på Högskolan i Skövde på linjen Naturvetenskapligt/tekniskt basår.

Sen har jag ännu en nyhet, att jag har efter många veckors sökande fått ett 2:a hands kontrakt på en lägenhet i Skövde, det är en väldigt stor etta med inglasad balkong. Jag har varit på visning på den och den är sjukt mysig och fin, så där tror jag att jag kommer att trivas.

Alltså jag ser så sjukt mycket fram emot detta!

Likes

Comments

Idag så blev det en sväng till Norrköping tillsammans med min syster, bästa sällskapet helt klart. Jag kände att jag behövde nya kläder och skor. Dessutom så behövde jag investera i en laptop. Jag är sjukt nöjd över dagens köp, inget var impulsköp utan det var saker som jag velat ha väldigt länge, så det är skönt.

Likes

Comments

View tracker

Nu händer det väldigt mycket i mitt liv, eller nja inte ännu men det kommer att hända. Ett visst datum så kommer hela mitt liv förändras, antingen till det positiva eller till det negativa. Men oavsett hur det slutar så får man väl se det positiva i det hela.

Men nu ska vi inte prata om det, utan nu ska jag visa lite valpbilder på Roxys valpkull som hon har fått. 4 nakenhanar i rasen Mexikansk nakenhund i storleken "liten" förhoppningsvis. De alla är ursöta och 3 av dem är dessutom till salu.

Likes

Comments

Det är verkligen riktigt skönt att ha ledig vecka, man hinner med så himla mycket och man känner sig fri på något sätt. Den här veckan hittills har varit väldigt lyckad. Jag har tränat hund på förmiddagarna och varit utomhus för att se dem busa och på kvällarna har jag umgåtts med mina killkompisar och vi har bara tagit det lugnt, ätit ihop, spelat poker och tittat på film.

Idag åker jag dessutom till Stockholm. Kan denna vecka ens bli bättre?

Likes

Comments

Det är skönt att hitta på saker den här veckan då man verkligen jobbar konstant. Jag arbetar på dagarna och har beredskap på nätterna så just nu känns det som att det är min vardag. Men idag så bestämde jag och en vän till mig, Ljungmark, för att dra till Norrköping för att shoppa lite. Han skulle nämligen köpa en ny dator och jag behövde en ny router då min hade gått sönder.

Men en router blev ju självklart inte det enda jag köpte. Kom ju dessutom hem med några klädesplagg. Men jag är faktiskt nöjd med dagens köp och hela dagen i sin helhet. Nu längtar jag mer en någonsin efter söndag, då jag går av beredskapen och börjar min lediga vecka.

Likes

Comments

Jag var på kurs idag och den hette "Offer och Ansvar". Det var många på jobbet som inte tyckte den gav något, men jag tror att dem kan ha en negativ attityd till det hela innan dem ens kommer dit vilket gör att man inte tar in det som sägs. Eller så passar inte detta för vissa människor helt enkelt.

Den fick i alla fall mig att se saker ifrån andra vinklar. Den hjälpte mig med små tips på hur man kan tänka i vissa situationer så man förblir positiv. Positivitet är ju väldigt viktigt för oss i livet för att ta oss någonstans och eftersom jag har drömmar och mål i livet så måste jag försöka tänka positivt i varenda situation för att ta mig någon vart.

Likes

Comments

Ni vet den här känslan när man tar sig friheten och kastar sig ur ett plan. Nej det kanske inte är så vanligt men det är en sjuk upplevelse. Det här var vad jag gjorde igår. Jag hoppade tandemhopp i Nyköping ifrån 3000 meter och det är nu andra gången jag hoppar fallskärm. Jag var lika nervös båda gångerna eftersom att allt bara känns som en dröm när man är där uppe i flygplanet. Man kan inte riktigt beskriva känslan utan man måste själv uppleva det för att förstå det.

Vilken adrenalinkick man får efteråt. Jag kunde inte sitta ner överhuvudtaget och kände att jag så gott som var redo för att springa maraton. Läs om första gången jag hoppade här.

​Bilden är ifrån hoppet som jag gjorde förra året.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw