God förmiddag mina solstrålar ! Jag är tillbaka och mår bättre vilket gör att jag känner att bloggen kan sätta igång på riktigt igen. Dom senaste dagarna så har uppdateringen inte varit så bra och inläggen har inte varit så positiva men nu lär det bli ändring på det. Det är en ny vecka och det är inte heller vilken vecka som helst utan det är under den här veckan som jag ska börja jobba igen. Så på torsdag är min semester över och jag kan äntligen få tillbaka till arbetslivet vilket jag sett så mycket fram emot. Tror även att jag kommer återgå till mitt normala så fort jag kommer in i rutinerna igen. Men eftersom jag fortfarande har 3 dagar kvar utav min ledighet så ska jag ta och försöka träffa mina vänner så idag så ska vi iväg till Delsjön på eftermiddagen och grilla tror jag. Hoppas bara inte planerna ändras för det är verkligen ett perfekt väder att sticka iväg och grilla på någon strand eller sjö. Men fram tills dess så ska jag nog ta och kolla vad jag kan laga för någon middag till alla här hemma sen så ska jag iväg på en promenad med min lilla busse. Vad har ni för planer idag och hur var eran helg ?

- Frågestund -
- Månadens blogg -
- Min youtube kanal -

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Grattis till alla vackra mödrar ute i världen, ni ska veta att ni är underbara och guld värd. Men ett speciellt grattis till min älskade mor som jag älskar över allt annat på denna jord och som jag är så otroligt tacksam över att hon alltid har stöttat mig och funnit där för mig. Kunde inte haft en bättre morsa än dig och jag är dig evigt tacksam för det, älskar dig mi mamita linda <3

Likes

Comments

Luxy Hair, i denna kanalen hittar man en hel del videon fyllda med olika hair tutorials, allt ifrån vardag till fest frisyrer. Flätor, krulligt, vågigt, hårbollar och andra otroligt fina inspirerande frisyrer. Så har ni funderingar hur ni vill göra med håret till tex skolavslutningen eller till någon middag så kan jag starkt rekommendera er att spana in denna kanalen.

Claudia Sulewski, en väldigt skön tjej som bjuder på väldigt varierande videon bland annat haul, hacks, tags videon, månadens favoriter och många fler.

Everyll, den här tjejen kan sjunga och i hennes kanal hittar ni en hel del cover låtar. Många gillar inte covers men hör ni denna tjejen sjunga/rapa så kommer ni gilla covers, i alla fall dom hon gör. Riktigt begåvad tjej!

Likes

Comments

Cocopanda har jag allt en hel del bra erbjudanden men idag så har dom satt igång en liten marknad där man kan fynda en hel del produkter för endast 99kr eller mindre. Så vill du fylla din sminkkollektion eller hårprodukter med lite nytt så checka in deras marknad idag. Precis som vilken marknad som helst så gäller detta bara under en dag, vilket är idag så in och spana och se om du hittar några nya favoriter.

Sponsrat inlägg​

Likes

Comments

Vill börja med att säga tack återigen för era varma ord och ert stöd, ni är verkligen helt underbara ! Som sagt har jag inte mått så bra som jag nämnt i dom senaste inläggen och det har tyvärr bloggen fått lida väldigt mycket av men även min familj och vänner. Idag lyckades jag i alla fall ta mig ut ur huset och R har allt lyckats vända på mitt humör genom att få fram min barnsliga sida. Vi har pratat väldigt mycket om de positiva minnena jag har från barndomen och försökt rapa. Ja, ni läste rätt vi har försökt rappa haha Anledningen till att vi försökte rappa var helt enkelt efter att vi lyssna på Stor's låt Svartskallar. Det var faktiskt R som fick för sig att vi skulle försöka och gud som jag skratta för mitt hjärta är verkligen ingen rappare men han var så söt som försökte freestyle och kan faktiskt säga att vi allt fick några bra texter under våra försök men nej varken jag eller R kommer aldrig att komma långt i den branschen hahaha Fast roligt var det allt. Nu ligger jag i alla fall i sängen med min lilla glädje spridare och ska ta och försöka pila ihop några roliga inlägg nu när jag känner mig bättre. Men hur har eran dag varit och hur mår ni ? Jag hoppas ni alla mår jätte bra och att ni haft en trevlig torsdag och får en mysig kväll.

- Frågestund -
- Månadens blogg -
- Min youtube kanal -

Likes

Comments

1 345341 Next