Header
View tracker
View tracker

Min man vet verkligen hur man ska vända en negativ dag till en positiv. Ni som följer mig på instagram och snapchat vet antagligen vad det va han gjorde men för er som bara följer mig här så kan jag säga att han bjöd mig på middag ute. Jag har nämligen haft ett hemskt sug efter sushi så han övertala mig till att följa med till torget och så gick och satte oss på Sushi thai king. Men nu är jag hemma igen och gottar mig med en Polly påse och fanta samtidigt som jag kollar in de två senaste avsnitten av Empire. Sen måste jag ta och redigera videon med dagens lucka så att den kommer upp ikväll. Men nu ska jag fortsätta gotta mig en stund innan det är dags för mig att börja greja. Hoppas eran dag varit bra än så länge och att den fortsätter vara det !

- Månadens blogg -

Likes

Comments

View tracker

Idag tog jag mig allt en liten sovmorgon innan jag bestämde mig för att gå upp. Hade haft ont i magen och kroppen hela dagen igår och natten så ville inte gå upp allt för tidigt denna morgonen. Det är ju skönt att börja dagen tidigt men idag behövde jag allt få sova någon timme extra. Det är ju normalt allt jag börjar få lite mer ont i kroppen samt att jag är tröttare då våran lilla tjej börjar bli större och platsen i magen mindre. Hon gillar inte alls att hon fått mindre plats att röra på sig och det märks för jösses vad hon är igång. Hon sparkar hit och dit, hon vänder på sig, hon är igång i stort sett hela tiden, hon ska sparka mina revben under nätterna, blåsan får minsann inte vara full för då kan det ske en olycka eftersom hon kan trycka sig mot blåsan eller sparka till. Det är fullt ös i magen och det får det lov att vara fram till januari, sen får hon lov att komma ut och vela i mina armar istället hehe Det är onsdag och planerna för idag är att vara hemma och bara vila. Alla kommer ju vara ute på olika ärenden idag så då ska jag allt ta och passa på att ha en riktigt mysig ensam stund med film och gotta. Vad har ni för planer idag? Hoppas i alla fall ni mår bra och att ni får en trevlig onsdag!

Likes

Comments

Så här fint såg det ut ute imorse när jag gick upp. Nu har solen tagit över hela Mölndals torg och är på väg att lägga sig över parkeringen utanför våran byggnad. Det är tisdag och jag har precis krypt ner i soffan och ligger och funderar över om jag kanske orkar gå bort till torget en stund. Har nämligen kommit till punkten då jag inte orkar gå så mycket mer men tror allt jag ska försöka gå en kort sväng så att jag kan få njuta utav solen lite. Vad har ni för planer idag? Jag hoppas i alla fall ni mår bra och att ni får en trevlig tisdag!

Likes

Comments

Titta vilka söta barnvagnsmobiler jag beställde till våran lilla prinsessas. Hittade ett konto på instagram där det är en kvinna som stickar söta små figurer som man kan ha antingen som gosedjur eller hängandes på barnvagnen eller bildstolen. Jag fastnade genast för ugglorna och kaninen och skickade iväg ett mejl till kvinnan och frågade angående priserna till just dom jag var intresserade av. När jag väl gjorde min beställning så fick jag även bestämma vilken färg jag ville ha dom i och jag valde ljusgrå, vit och gammelrosa. Är ni sugna på att beställa barnvagnsmobiler så tycker jag verkligen ni ska spana in kontot Virknalen för ni kommer inte bli missnöjda över hennes verk må jag lova. Ni kanske inte vill beställa till er själva men det kan vara en fin julklapp till någon ni känner som ska ha barn eller som har barn.

Tack igen för ditt otroliga verk, våran lilla tjej kommer att älska dom !

Det här är inget samarbetets inlägg

Likes

Comments