Header

Gud vad jag är sugen på tacos! Vi åt tacos i lördags men efter att jag la in bilderna ifrån min kamera och såg dessa bilder så blev jag väldigt sugen på tacos igen. Tror nog allt jag kommer att göra taco paj nu under veckan om jag nu inte blir sugen på något annat. Det är måndag idag och det märks då jag är otroligt seg. Fast segheten beror nog mer på att Lucia börjat vakna mitt i natten pga att hennes tandkött kliar. Våran lilla tjej börjar nämligen få sin fjärde tand nu, ja ni läste rätt, hon har fått tänder och nu är den fjärde på väg ut. Känns helt sjukt att min lilla älskling har tänder redan och bara är 7 (snart 8) månader. Tiden går verkligen fort och det gör även deras utveckling. Så pga att tanden är på väg så får stackarn ingen ro vilket resulterar i att även jag inte får det. Någon som har några tips på vad vi kan ge henne så att hon inte lider så mycket utav kliandet? Hon har tuggleksaker och även tuggleksaker som kyls ner.

Just nu sover hon vilket gör att jag passar på att blogga lite och även söka efter små tips som kan lindra kliandet. Om ni har några tips som sagt så får ni gärna skriva in dom i kommentarfältet. Nu ska jag faktiskt ta och lägga mig en liten stund och passa på att vila jag med innan hon vaknar upp. Så önskar er en fortsatt trevlig måndag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Att gå till ens favorit ställe och bara sätta sig ner för att njuta utav solen, ljudet ifrån vattenfall och kolla på min vackra flicka när hon sover är nog något av det bästa jag gjort idag. Sen vi flytta till Mölndal så älskar jag verkligen att komma till just vattenfallet och bara drömma mig bort ett tag och nu kan jag dela detta med min dotter. Det känns verkligen underbart att veta att hit kommer vi att gå tillsammans och bara mysa, hon och jag. Har ni något favorit ställe?

Likes

Comments

Ni som hängt med mig längre i bloggen kanske minns att jag förra året gjorde en vlogg där ni fick hänga med mig på ett evenemang som hette Ortenskonstfestival, någon som minns? I vilket fall var det dags i år igen bara att i år blev det inte vlogg men kort togs i alla fall. Min man och den föreningen han är med i gör olika evenemang varje år och har nu satsat för andra året i rad på konst vilket har gett väldigt bra resultat. I år hade dom även en liten marknad där dom sålde jätte fina sjalar bland annat och man kunde även få höra henna. Sen fanns det jätte go mat som man kunde köpa och en fin liten hörna där man kunde sätta sig. Det spelades också musik och unga Mohammed Jana som var med i Idol var på plats och sjöng.

Hade tänkt tipsa om det här evenemanget tidigare men har helt glömt bort och sen när jag kommit ihåg så har jag inte kunnat. men här delar jag med mig av några bilder jag tog i alla fall.

Likes

Comments

Jag hade ju varit i stan med K i Onsdags och jag hade ju skrivit att ni skulle få se vad jag fick med mig hem den dagen men hade helt enkelt ingen tid igår att blogga så istället får ni se det idag. Som jag nämnde i onsdagens inlägg så var det ingen stor shopping jag gjorde utan köpte bara det jag behövde vilket var en ny mascara, ögonbrynspenna och en popsocket som jag velat ha ett tag nu. Måste faktiskt säga att till min förvåning så är den här popsocket en riktigt smart grej att ha till mobilen. Det är mycket lättare att ta en selfie med lillan utan att tappa mobilen varje gång haha Sen vart jag lite nyfiken på att testa den nya mascaran ifrån L'oreal. Kommer ta vad jag tyckte om den i ett annat inlägg. Vad jag fick med mig igår ifrån newbie butiken som jag besökte igår får ni se i ett annat inlägg när lillan låter mig sitta här igen.

Likes

Comments

Då har vi varit på invigningen av den nya newbie butiken i Frölunda torg och jösses va mycket mammor det var. Kön var så otroligt lång att många som kom dit vände och åkte hem. Men jag och lillan ställde oss i kön och hoppades på att få besöka butiken idag samtidigt som vi vänta på Js. Så efter 1 timme och 6 minuter fick cirka äntligen komma in i och för mig var det så värt det då jag hitta så mycket fint och även just det jag ville ha. Men det får ni se senare idag eller imorgon. Nu ska jag ta och leka lite med lillan så att hon tröttar ut sig lite haha

Likes

Comments