Header

Det har varit så tråkigt att inte kunna blogga men våran lilla prinsessa vill inte låta sin mamma sitta vid någon dator. Inte ens för fem minuter. Så tänkte ta en liten bloggpaus tills hon börjar lugna sig lite. Som ni redan vet så är nu min dotter min prioritet nr ett och ja bloggen kommer få lida tråkigt nog. Vem vet inom kanske två veckor är jag tillbaka och kan blogga på igen. Men ni kan fortfarande följa oss på snapchat shawtygetloose2 och på instagram shawtygetooose.

Tack så jättemycket för att ni hängt med under graviditeten och jag vet att det är tråkigt att vi måste göra en liten paus nu. Som sagt våran dotter är det som styr oss nu och hon behöver oss otroligt mycket nu i början. Men förhoppningsvis så kan vi komma tillbaka snart.

Likes

Comments

Godmorgon mina änglar! Har ni sovit gott?  Jag har faktiskt fått sova lite mer inatt då R tog alla blöjbyten. Stackarn är så trött nu att jag tänker låta honom få sova ut. Själv ska jag vänta tills lilltjejen har slutat äta så ska vi upp och försöka börja dagen. Vad ska ni göra idag?

Likes

Comments

Lucia har fått sin andra promenad med barnvagnen och även om jag hade velat gå lite längre med henne idag så lätt inte min över paranoida huvud mig göra det haha Tänk va överbeskydd man kan vara egentligen och det var just så här extrem överbeskyddad jag inte ville bli men nu är jag det och då får man ta en dag i taget och bearbeta med sina tankar. Annars tycker jag promenaden gick bra och det märks att hon själv gillar att åka barnvagn då hon somnar så fort man bara börjar rulla henne i den. Men nu ligger hon och sover i sin lilla säng medans jag sitter mittemot henne och som vanligt beundrar min dotters skönhet. Hon kommer säkert vakna om en stund då det snart är dags för mat igen men fram tills dess vill jag bara njuta av stunden då jag hör henne göra små ljud i sömnen och se på hur hon rör sina små händer för ansiktet och sträcker på sig. Nä men nu får jag ta och förbereda mig inför matning då jag nu ser hur hon sagt men säkert börjar öppna upp sina ögon.

Likes

Comments

Godmorgon eller borde jag säga god förmiddag ? För mig är det i alla fall godmorgon då jag fick sova fram till halv tio eller a sova och sova kanske jag inte direkt ska säga heller då vi båda varit vakna sen fem till och från haha Hon var ju en liten nattuggla i magen så det är väl klart att hon ska vara det nu när hon är ute. (någon timme senare..)

Då fick man inte skriva klart innan lilltjejen ville ha mat igen men nu har hon ätit dock tror jag inte det dröjer länge innan hon vill ha mat igen haha Vi har oss nämligen ett lite matvrak till prinsessa hehe Det är lördag i alla fall och solen skiner så planen är att ta en promenad i det fina vädret för att sedan tillbringa lördags kvällen hos R's syster. Är lite osäker om jag kommer ha ork att åka dit då jag knappt sovit inatt men vi få se, promenad ska det i alla fall bli. Vad har ni för planer idag ?

- Månadens blogg -

Likes

Comments

Då är vi inne på första matningen för inatt och jag måste säga att om det är något som jag älskar med att gå upp 2-3ggr per natt så är det att låta henne somna bredvid mig efter att hon har ätit. Det är verkligen riktigt mysigt. Ligger bara och beundrar hennes skönhet och hur mycket hon förändras dag för dag. Ni som skriver till mig att njuta nu har verkligen rätt för tiden går så fort att man måste ta vara på varje dag med henne. Min älskade lilla prinsessa gud som jag älskar dig!

Likes

Comments

Som jag skrev tidigare så fyller våran lilla Lucia 1 vecka idag och vi har hunnit med en hel del. Vi tog våran första promenad med barnvagnen och hon tog även sitt första bad som för övrigt inte gick hem hos henne. Men nu är hon ren och ligger ner gossad i pappas armar. Själv har jag haft lite tid till att svara på era kommentarer och jag måste säga tack för att fina och kärleksfulla kommentarer. Har redan skrivet att ni är underbara men NI ÄR FÖR UNDERBARA ! Nu ska jag krypa ner i soffan och mysa med mina två älsklingar. Önskar er en fortsatt trevlig fredags kväll och hoppas att ni mår bra !

- Månadens blogg -

Likes

Comments

Idag blir våran lilla tjej en vecka gammal och det känns fortfarande så overkligt att hon redan är här och att det gått en hel vecka. Trots att första veckan varit tuff som den är för alla nyfödda så har jag älskat varje minut. Kärleken vi känner för våran lilla dotter är så obeskrivligt stor att jag till och med börjar gråta över hur mycket jag älskar henne. Sömnbrist kan för sig vara en förklaring till min känsliga sida just nu men jag är så lycklig över att vi äntligen har våran dotter här och nu kan få njuta utav hennes närvarao och se hennes utveckling. Grattis min älskade dotter, du har nu klarat av en vecka ute i den här världen.

Likes

Comments