Header
View tracker

Inte den vackraste bilden på mig men såhär ser jag ut när jag är nyvaken och fortfarande trött haha Nu togs denna bilden för några dagar sen och det var R som tog kortet då han tyckte att det såg så roligt ut att jag och Dino låg och kollade på tv tillsammans. Vanligtvis brukar Dino aldrig ens kolla på tv eller ens bry sig om tvn men just den morgonen så var han väldigt uppmärksam med vad som gick på tv.

I vilket fall det är lördag och det känns lite som om jag lämnat bloggen lite bakom mig då jag varit upptagen med annat som bland annat tvätta och städa. Ja, jag städar hela tiden och jag kan inte hjälpa det just nu haha Känns som om så fort jag börjar plocka så hittar jag en hörna när jag ska börja greja med haha Idag var det skåpet under diskbänken som fick bli mitt projekt, tyckte det såg så stökigt ut så började fixa till det så att det inte såg så fullproppat ut. Sen fick jag förr mig att börja tvätta lillans lakan som jag hade kvar att tvätta och rensa en utav mina lådor i min byrå vid smink/arbetsbordet. Men nu sitter jag och nu ska jag lägga min fokus på bloggen tänkte jag. Såg att några undra vad jag tyckte om dom runda borstarna som jag la upp igår och ni ska få upp ett inlägg om vad jag tyckte om dom imorgon tänkte jag. Ville egentligen göra en video men vi få se hur det blir med den saken.

Hur är det med er annars ? Vad har ni haft för er ? Vad har ni för planer idag ? Själv ska R och jag bara sitta hemma och ta det lugnt. Vi båda är ganska trötta efter veckans spring så nu ska vi allt försöka bara sitta ner och göra det vi gillar. Han kommer titta på fotboll och spela medans jag kommer greja med bloggen och redigera videon. Men jag hoppas ni mår bra och att ni får en trevlig lördags kväll !

Likes

Comments

View tracker

Nu har ni ju redan sett videon med alla sakerna jag beställde hem ifrån Cocopanda, lyko och madlady. Men eftersom ni även ville ha bilder på vad jag beställde hem så ska ni självklart få det med. Så här har ni bilder på allt jag beställde hem. För er som vill se videon så är det bara att klicka >här< så kommer ni till videon.

Likes

Comments

View tracker

Tänk att det snart är dags, snart är vårat lilla barn här. Det är 6 dagar kvar tills beräknad förlossning och det är 7 dagar kvar tills jag fyller år och jag har en önskan och det är att våran lilla tjej ska komma på min födelsedag. Hon är redan nu den största och vackraste gåvan jag någonsin skulle kunna få och jag älskar henne så mycket. Att jag ska bli hennes mamma är mer än vad jag någonsin skulle kunna be om och visst kommer det bli tomt att inte känna hennes rörelser i magen men att få ha henne i mina armar och se henne utvecklas kommer vara något så otroligt. R är lika nervös som jag men även lika spänd och nyfiken på hur vårat liv kommer att förändras. Vi pratar mer och mer om hur mycket vi kommer visa henne våran kärlek till henne och hur mycket vi kommer försöka hitta på med henne.

Hur hon kommer att vara, vem hon kommer vara mest lik, kommer hon få R's ögon och mitt tjocka hår. Ja, vi låter verkligen fantasin flöda och vi pratar mer och mer med henne nu. Något vi alltid säger är att hon inte får komma ut förrän den 26 Januari haha Längtar verkligen så efter henne dock inte för smärtan jag kommer få uppleva men den smärtan kommer vara ett minne blott när vi väl har henne i våra armar. Ja, ni märker ju hur mycket jag vill ha henne ute så att jag kan pussa, sjunga, byta kläder, gå på promenader med barnvagnen, se hennes lilla ansikte, hålla hennes små händer, helt enkelt kunna uppleva allt. Snart är du här min prinsessa och mamma och pappa längtar efter dig och vi älskar dig mer än något annat i denna värld !

Likes

Comments

Nu är vi snart i mål, vi har nu rullat in i V.40 ( 39+0 ). Barnets längd är ca 51 cm och väger ca 3,39 - 3,56 kg och är nu fullt utvecklad och redo att komma ut till världen. Det är nu sista veckan av graviditeten men det är endast 5% av alla barn som föds på den beräknande förlossningsdagen. Vanligast är att man går minus/plus två veckor och om förlossningen skulle behövas sättas igång så görs det på förlossningen/bb i V.42+0.

Snart är hon är !

Likes

Comments

Godmorgon världen! Det var riktigt längesen jag uppdaterade så här tidigt om jag nu inte minns fel. Men det är för att jag är klar vaken pga smärtor. Som ni redan vet är det inte alls långt kvar nu tills hon ska komma och förvärkarna sattes igång för ett tag sen, dock är dom värre nu. Jag vet aldrig när det är riktigt dags då jag inte kan förstå riktigt hur dessa värkar ska vara. Kan inte klocka dom riktigt än vilket gör att jag inte oroar mig och ibland är dom svagare eller så håller dom inte i lika länge som den senaste. Kan beskriva smärtan som mensvärk liknande bara att man även känner att någonting vill klättra ut. Hon rör sig mycket mer än innan eller så har hon alltid rört sig bara att nu känner jag det mer då det är trångt för henne.

Sömnen är ju ett minne blott känns det som då jag vaknar konstant pga dessa värk och toalett besök. Ja, jag är otroligt gnällig numera och kommer antagligen vara det tills hon är ute. Men jag ger cred till alla er mammor där ute som klarat av dessa värk och att kunna födda era barn för det här är verkligen en process som man måste försöka klara av. Tålamod är inte en av mina starkaste sidor och jag har verkligen svårt att inte bli irriterad över dessa smärtor. Är det dags eller är det inte det? Ska vi åka in trots att barnmorskan från förlossnings avdelningen sa att det jag känner är inget annat är förvärkar. Ja, ni förstår det är väldigt irriterande att gå runt och inte veta men jag håller tummarna för att hon håller i sig till nästa vecka då hon är beräknad.

Ska i alla fall försöka sova en stund om det går eller så får jag försöka få liv i Dino så att han kan hålla mig sällskap. För som ni ser på bilden så sover han riktigt gott nu när han kunnat få krypa in i min famn. Han älskar ju närkontakt den här underbara varelse dock har han svårt att förstå att mamma just nu lider utav smärtor och att ha han rullade på mig inte är så lyxigt just nu. Hoppas bara han är villig att vara vaken tillsammans med mig eller att jag lyckas somna om. Aja ska sluta skriva nu innan det här inlägget blir alldeles för långt vilket det säkert redan blivit. Men jag önskar er en trevlig start på eran torsdag och hoppas att ni mår bra!

Likes

Comments

En riktigt sen uppdatering men jag har spenderat denna dagen tillsammans med min man. Vi har inte riktigt kunnat ha en dag då vi faktiskt spendera tid med varandra och då menar jag hitta på något roligt. Nu gjorde vi ingen wow grej då jag inte klarar av så mycket men vi åkte till Ikea som jag velat göra länge. Sa ju att det inte var någon wow grej men vi hade det roligt och sen gick vi och handla massa gotta vi kunde ha till filmmyset. Tyvärr var det ingen smärtfri dag då lilltjejen trycker och sparkar och bara verkar vilja komma ut men nej inte än haha Mamma vägrar ! Nu har jag i alla fall bäddat ner mig i sängen så att jag kan få sitta någorlunda bekväm men innan jag gjorde det så passade jag på att fylla i våran väggkalender.

Kan ju vara bra att ha nästa veckas planering uppskriven med tanke på att lilltjejen är beräknad redan nästa vecka. Men nu ska jag faktiskt ta och passa på att svara på era kommenterar för usch va dålig jag känner mig när jag inte gjort det för ni ska inte tro att jag inte bryr mig. Det är bara det att har jag planer under dagen så blir det lätt hänt att jag inte har energi kvar att sitta vid datorn eller så ligger jag i sängen med smärtor. Men ska ta och sätta igång nu innan jag inte klarar av att sitta mer. Hoppas ni haft en mysig onsdag och att ni mår bra !

- Månadens blogg -

Likes

Comments