Efter att ha haft en natt fylld av smärtor till att åka ambulans till akuten så har jag tagit beslutet att jag behöver ha en blogg paus. Bloggen har fått lida mycket på den sista tiden och som ni redan vet så har jag inte mått bra och kommer istället koncentrera mig på jobbet och familjen. Planen är att komma tillbaka om en månad och månadens blogg tävling kommer att fortsätta som vanligt och även frågestunden. Men bortsett från det så kommer bloggen få ligga tyst ett tag. Hoppas ni förstår och jag vill åter igen säga tack för ert stöd ! Vi ses om en månad eller två.

- Frågestund -
- Månadens blogg -

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Quesadillas

Ibland så är man riktigt hungrig och har inte den orken att ställa sig och laga en stor rätt och då är det checkt med just denna samma rätten. Quesadillas är en mexikans rätt och tar inte mer än 5-10 minuter att göra.
Allt du behöver är:

- Tortilla bröd
​​
- En fyllning som du vill ha, jag valde ost och skinka
- Lite tillbehör som salsa, avokado röra, cream fresh

Sen lägger du tortilla brödet i en stekpanna och lägger på osten och resten utav det du valt. Låt det smälta lite och sen så viker du tortilla brödet och vänder på den några gånger för att allt ska bli varmt och gott. Du kan även låta den ligga kvar en liten stund om du skulle vilja ha lite mer krispig Quesadilla. Sen när du känner dig nöjd med färgen på Quedadilla så är det bara att lägga den på en tallrik och lägga till lite tillbehör som du skulle vilja ha. Svårare än så här är det inte och det är riktigt gott.

Likes

Comments

Många fråga mig angående inlägget jag la upp igår ( 5 sanningar om mig ) och jag kan faktiskt förstå varför ni frågar. Det gällde punkt fyra, att jag är brösttokig. Jag är brösttokig med mina egna och med brösttokig menar jag att jag inte hade varit emot att ha lite större och det är inte att jag är missnöjd med mina men jag gillar verkligen stora bröst haha Så nu har ni fått svar på den frågan haha Det är söndag idag och mina planer för idag är att bara ta det lugnt och försöka få lite saker gjort. Vad har ni för planer idag och hur har eran helg varit ?

- Frågestund -
- Månadens blogg -
- Min youtube kanal -

Likes

Comments

Ingen har väl missat att jag är tokig i marmor ? Om ni har det så kan jag tala om för er att jag är väldigt tokig i marmor, så tokig att jag köpte dekorationsplast i marmor och har klätt både min dator, mitt smink/arbetsbord och min lilla byrå med marmor. Har även planer på att köpa ett skal till mobilen och även klä den i marmor haha Men här får ni en liten blick på hur min byrå ser ut nu när toppen är kläd i marmor. Har även gjort en liten video när jag klär den men har lite problem med att klippa ihop den och spela in röstljud men så fort jag löst det så kommer även den upp här i bloggen så ni får se hela processen. Men visst blev det fint ?

- Frågestund -
- Månadens blogg -
- Min youtube kanal -

Likes

Comments

Superwomen, en riktigt rolig tjej som bjuder på sig själv och göra alla möjliga videon som tex. olika typer av grannar, olika typer av par, videon där hon klär ut sig till sina föräldrar. Hon är verkligen riktigt roligt och gillar ni folk som bjuder på sig själv så rekommenderar jag er att klicka in på hennes sida och spana in några utav hennes videon.

Jaclyin Hill, är en make up artist som bjuder på flera olika tutorials som bland annat smokey eye sminkningar, holidays smikningar, counture och många fler. Hon gör även challenges/tags video och kändis sminkningar och andra roliga videon. Verkligen jätte duktig och gullig tjej !

Likes

Comments

1 345344 Next