För ett tag sen la jag upp ett tips inlägg angående babyboxar som man kan få under graviditetstiden. Dessa boxar är fyllda med saker som är bra att ha under den första tiden när bebisen kommer, Man får även lite små produkter som man kan testa på och andra sköna erbjudanden. Tycker dessa boxar är fantastiska då man i alla fall som nybliven förälder inte vet vilka produkter man ska använda och med dessa boxar så får man chansen att upptäcka några. Så precis som jag skrev i det första box inlägget som är länkad här nedan för så kommer jag visa er vad varje box innehåller. Bilderna ni ser här ovanför är produkterna som fanns i babyboxen ifrån Babyproffsen, det enda ni inte ser med i bilden är reklam som jag ansåg vara onödig. Men här har ni en blick vad som fanns i deras box.

- Första babyboxen/apoteksgrubben
- Här kan du beställa babyboxen ifrån babyproffsen

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu när jag har orken och tiden att sitta ner vid en dator så kan jag inte ens komma på hur jag ska börja ett inlägg så vi kan nog räkna med att det här inlägget kommer att vara lite rörigt för det är just var mitt huvud är. Att man ska bli mamma är inte så lätt att förstå som jag trott att det skulle vara. För så som jag trott är ju att så fort man blir gravid så ställer man in sig i mamma rollen men kan erkänna att jag har trott fel hela tiden för även om jag är fullt medveten om att jag ska bli mamma så har det inte slagit mig förrän nu. Sitter till och med just nu och hör meningen i mitt egna huvud ' Jag ska bli mamma ', asså det är helt sjukt. Misstolka mig inte nu, jag är lycklig över att bära vårat lilla mirakel men samtidigt är jag lite nervös. Vet att allt kommer att gå bra och så men det som slagit mig är att jag efter förlossningen inte längre kommer att vara ensam vilket just nu är lite svårt att förstå. Liksom går jag ut på stan eller på en promenad så kommer jag alltid ha någon med mig, någon som kommer vara beroende av mig, någon som kommer behöva känna trygghet just från mig. Att känna att någon kommer vara beroende utav just mig känns lite läskigt men jag ser ändå fram emot det för jag längtar efter dagen då vårat lilla mirakel kommer ut i världen så att jag kan hålla henne/honom i mina armar och ge henne/honom all kärlek som jag har inom mig. Som ni märker så tänker jag mycket just nu vilket gör det otroligt rörigt i mitt huvud men på ett bra sätt för det som händer är väl att jag förbereder mig för att bli mamma. Så jag ber om ursäkt för ett rörigt inlägg men jag behövde skriva av mig och eftersom jag har bjudit med er på denna resan så kan ni även få ta del utav mina röriga tankar som kommer med i denna resan.

Likes

Comments

Det är tisdag och precis som varje tisdag så rullar vi in i en ny graviditets vecka och nu har vi rullat in i V19 ( 18+0 ). Vad som händer under denna veckan med vårat lilla mirakel är att egentligen inte så mycket bortsett från att mjöltänderna är färdigbildade men syns inte och så finns nu anlagen för de permanenta tänderna som barnet kommer att få senare i barndomen. Sen så göra bebisen precis som förra veckan, han/hon gör kullerbyttor, suger på tummen, gör grimaser och så vidare. Under denna veckan är det också vanligt med Ultraljud då man kommer fastställer på ett ungefär när förlossningen kommer att ske, man kollar barnets utveckling och organ. Man kollar även om det är ett eller flera barn, var moderkakan sitter och om det skulle finnas några allvarliga missbildningar. Vid ultraljud så finns även möjligheten att få veta barnet kön ( om barnet vill vis ). Så detta är vad som sker under denna veckan.

Likes

Comments