Header

Mitt lilla deltidsjobb

" Ouuuff...!! Ställde mig och målade idag, på 2 tavlor faktiskt! Under tiden som den ena torkade jobbade jag på den andra, och sen bytte jag…"

Gör inte det här misstaget

" Träningsschema och kostplan till kund - check! Jag ska nu ta en liten paus och passa på att försöka stretcha lite. Eftersom jag är sååå kä…"

Hello Monday

" Ny vecka, nya möjligheter! Jag älskar faktiskt måndagar. Även om jag bara varit hemma och glott i en vecka känns denna måndag, även för mi…"

Bloggutmaning: Vad är det barnsligaste du gör även nu i vuxen ålder?

" Först av allt...att vara lite barnslig som vuxen är inget fel, det är en bra egenskap, om man vet när det är läge och inte. 😉 En av dom m…"

En ny skönhetsrutin

" Fick hem en ny liten produkt för min skönhetsrutin häromdagen, en liten ansiktsborste som ska hjälpa att borsta bort döda hudceller och re…"

Kul med beställningar!

" Jag har inte kraft nog i armarna för att orka måla än, men igårkväll plockade jag faktiskt fram mina pennor och började rita lite. 😊 Hade…"

Online coaching!

" Hörni! Jag vill bara påminna om att jag kör online coaching även utanför Coachfit, för folk som inte är intresserade av kosttillskott. 😊 …"

Man är ju svag för glitter

" Woopsidaisy! Där råkade jag klicka hem något, trots att jag inte borde. 😱😂 I just couldn't resist! Inte byxorna, men den där jackan/cape…"

Bloggutmaning: Har du stulit?

" Jag har aldrig snattat från butik. Det är jag för feg för och har alltid varit. Jag har däremot RÅKAT sno en påse bananer en gång, och ja …"

I'm doing it...snart är jag på gymmet igen! 😍 Det enda jag väntar på är att mobilen ska ladda så jag kan lyssna på min musik. Ååh vad jag är peppad!! Jag har som vanligt fyllt i min lilla träningsdagbok med olika övningar, och nu kommer det bli spännande att se om jag kan göra alla övningarna och i så fall, hur tungt? Jag har ändå haft i åtanke när jag skrev dagens schema att ta övningar som inkluderar stöd av överkroppen så lite som möjligt. Exempelvis cable kickbacks, som jag älskar, kör jag inte på idag, eftersom att jag i den övningen trycker lite med bröst och armmusklerna för stabilitet. Däremot kickbackmaskinen där jag bara håller i två handtag för stöd, den tänkte jag försöka mig på. Wish me luck folks! 💗


Xoxo, Sandora

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Taggen #metoo sprider sig som en löpeld, och jag hakar på tåget jag med. Jag minns inte ens alla gånger som jag blivit sexuellt ofredad, det har hänt för ofta. Allra mest på dansgolvet när man försökt dansa med sina vänner och någon kommer och trycker sig mot ens bak, och plötsligt har man en hand på ena bröstet. Det har hänt så ofta att jag liksom knappt ens bryr mig längre. Jag slår bort händerna och knuffar bort män som håller på, och så dansar jag vidare. Det är egentligen det bästa man kan göra. Dom brukar backa undan då, och folket omkring ser också, så i princip alla killar börjar fatta hinten. 😉

Jag må som sagt inte minnas alla gånger, men den senaste gången något sånt hände kommer jag ihåg. Vi hade festat och stod i kö in till krogen...jag, sambon och några vänner. Fulla var vi, helt klart. Det var ganska lång kö, och ni vet hur det är..man står och tjötar, kollar på folket runt omkring. Plötsligt känner jag en hand som kommer bakifrån mellan benen på mig, ordentligt dessutom, ingen lätt beröring. Där blev jag faktiskt lite bitter. Hade jag stått där själv hade jag sagt ifrån och sen släppt det. Nu var min sambo med, och jag gjorde kanske misstaget som berättade för honom vad som precis hade hänt, för som sagt...han var packad också, och han som normalt är en väldigt lugn människa blev plötsligt väldigt hotfull. Vi kom inte in på krogen sen i alla fall. Kanske var lika bra. 😌 Well...that's my little story..


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Åh, vilken dag..! Tog tåget till Helsingborg idag för min första kontroll och dom tog bort dom få stygn som fanns kvar. Lagom skönt när hon drog bort tejpen där, eller inte! Fortfarande ömt så klart, men också har jag ju inte kunnat raka mig under armarna, haha! Känner mig så fräsch... 😉 Läkningen såg i alla fall bra ut, vilket var skönt att höra. Däremot ska jag fortsätta ha bh och band i 2 veckor till, och sen skicka en bild till dem för att se om det räcker. Nu behöver inte bhn sitta lika tight tack och lov, plus att jag fick ett smidigt mjukt stöd att ha under istället för att lägga en massa pads. 😁 Nu är det alltså uthärdligt!
På vägen till tåget hem plockade jag med mig en vaniljlatte från Espresso House, och sen började helvetet. Plötsligt fick jag meeeegaont i ena bröstet, sådär så jag nästan blev lite halvt förlamad. Jag hade ont i det högra, men kunde inte lyfta någon utav armarna ett tag. 😱 Sen fick jag också en kraftig mensvärk, sådär så man sitter och måste fokusera på att andas, och tillslut till det bästa av allt...tåget gick inte hela vägen till Göteborg på grund av elfel! Japp! Fick hoppa av i Kungsbacka för att sen stå och vänta på en buss som skulle ta oss sista biten istället. Självklart ska sånt hända när man har sjukt ont, man är trött och hungrig. Det är då man måste ta ett djupt andetag och tänka på saker man mår bra av. Jag kom hem 2 timmar senare än vad jag skulle ha gjort från början...men hey...latten var god, och det var första gången på 2 veckor som jag fixade mig, så jag kände mig rätt snygg i alla fall. 😂


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Tips! Om ni är ute efter något unikt när det kommer till smycken borde ni kolla in JohannaE! ❤ Hon har en smedja på Öland där hon skapar smycken för hand i fairtradeguld och silver, samt etiskt framtagna ädelstenar. Man kan också lämna in gamla smycken man inte använder längre, och låta henne göra ett helt nytt smycke av det! 😍 Det är med andra ord så mycket mer än bara vackra ringar och halsband. Här läggs det extra stor tanke på miljön och att arbetarna som tar fram metallerna faktiskt får tillräckligt för att kunna bo kvar i sina byar, något som oftast inte sker på den "vanliga" marknaden tyvärr. Att vi ska få bära vackra smycken på vår kropp innebär tyvärr att miljön får ta stryk och att folk får arbeta för ingenting. Det finns mer info om detta på hennes hemsida. ❤


Sponsrat inlägg.

Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Jag fick en fråga om hur jag har gjort med kosten dom här veckorna jag bara legat hemma. Hur håller man formen när man inte kan träna eller röra på sig? Det är väldigt enkelt att man tappar greppet om kosten och sötsuget ökar. Motivationen att faktiskt äta bra kan droppa, och tillslut har man tryckt i sig en massa skit och man ångrar sig efter. Jag skulle ljuga om jag sa att mitt sötsug inte hade ökat, men jag har ändå haft det i kontroll! Under dessa 2 veckor har jag först och främst dragit ner på mina kalorier ganska drastiskt eftersom jag faktiskt inte rör mig och förbränner lika mycket som innan. Jag har som vanligt prioriterat mitt proteinintag, för att behålla så mycket muskelmassa som möjligt och för att det håller mig mätt. Grönsaker har jag frossat i, och kolhydrater har jag dragit ner på ordentligt. Varför? Jag behöver inte samma energi! Däremot har jag inte uteslutit det helt då min kropp håller på att läka, vilket kräver en del energi och kolhydrater hjälper immunförsvaret. 😊 Hur har jag gjort med sötsuget? Hallon och proteinbars! 👌 Sambon köpte hem frysta hallon som jag plockat från titt som tätt. Jag har haft en dag då jag unnade mig, på en av dom där första dagarna när jag mådde som sämst! Man lever bara en gång, och lite tröstmat är inte alltid fel, men jag vet att om jag hade fortsatt äta så hela tiden dom här veckorna hade jag blivit besviken på mig själv, för jag deffade ju faktiskt ganska länge innan detta. 😉


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Woop, woop! Bara 1 dag kvar nu! 😃 Imorgon ryker mina stygn i armhålorna! Lite smått nervös dock...jag har aldrig fått stygn innan, så vad jag funderar på nu är..gör det ont att ta bort dem?? Jag är ju faktiskt fortfarande öm. 😲 Sambon tycker jag klagar för mycket, men jag har en låg smärttröskel. What to doo...?!

Jag tar mig en liten paus från ritandet just nu. Snart klar med en del av min beställning. 😊 Alltid lika nervös över om kunden faktiskt kommer gilla slutresultatet. Folk har sagt till mig att jag borde börja gå som lärling hos en tatuerare, men jag vet ärligt inte om jag skulle våga tatuera folk...det är ju inget som är lätt att fixa direkt! Blir det något fel måste man tatuera över med något annat eller så tvingas kunden att ta bort den med laser. 😨


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Saker kan ändras snabbt! En kort stund efter mitt förra inlägg tänkte jag för mig själv att nej...nu räcker det med slöande för idag! Jag plockade fram mitt gummiband och körde mitt allra första träningspass på nästan 2 veckor! 😍 Ändå bra att börja hemma lite smått, för att se hur mycket jag faktiskt klarar. Självklart är jag begränsad när det kommer till övningar, det är mest ben och lite mage som funkar. Saknar så klart dom tunga vikterna, och det här tog nog inte så mycket på mina muskler, men skönt att åtminstone få svettas litegrann och känna att jag gör något. Jag tänkte att jag ska köra ett litet pass varje dag tills på fredag, då blir det förmodligen gymmet. 😃😍 Där lär det dock mest bli benmaskiner och kanske någon övning i smithmaskinen om jag kan bära vikterna dit, eller om det finns någon snäll själ där som kanske kan hjälpa mig. Man har ju trots allt gått o blivit lite bundis med en del av folket där. 😊

En proteinshake på detta och allt känns nästan som normalt igen!


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Tisdagstrött. Det är sjukt vad man blir seg och trött av att inte göra någonting. Jag har liksom inte haft varken kraft eller lust att göra nåt...knappt ens lust att prata med folk. Dom enda jag egentligen pratat med idag är en coachkund och min pappa, efter hans femte sms: "Ring mig/pappa". Vi pratar i telefon i princip varje dag, även om det är han som står för 95% av samtalet, om saker jag inte förstår någonting av. Jag har i alla fall vågat säga ifrån mer nu, när det blir för mycket prat om Gud och allt därtill. Jag var alltid rädd innan att han skulle ta illa vid sig, men han tar det bra och skrattar mest. Sen att han glömmer av det efter 1 minut och han börjar tjata om samma sak igen, det är en annan femma. 😁

Nej... det har varit en sån dag då jag bara grävt ner mig under en filt och kollat på serie. Jag hatälskar den här typen av dagar, men det är ju nu jag kan passa på egentligen. Två dagar kvar innan stygnen ska bort och jag kanske faktiskt inte kan ha detta som ursäkt längre. 😉
Just idag har jag också haft lite extra sug efter te av någon anledning. Antar att den cykeln börjar igen, då jag dricker te varje kväll. Jag är ju som sagt en periodare.


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Jag såg en film häromdagen, dock ingen jag minns namnet på, men det var en typisk tjejfilm. Huvudrollen i den filmen var väldigt elegant men ändå down to earth. Fashionabel tror jag är det ord jag letar efter! En speciell sak som jag noterade med henne dock, och som jag visserligen sett andra kvinnor göra också, var att hon vissa dagar använde peruk, och hon hade flera olika dessutom, för att matcha resten av sin look. Är det trendigt nu för tiden undrar jag?? Jag tycker helt ärligt det verkar vara en ganska kul grej, för håret kan göra mycket, och variation är aldrig fel, tvärtom! Om det inte skadade håret så mycket skulle jag åtminstone färga det en gång varannan vecka. Love change!! 😍 Hittar man snygga peruker kan det ju bli riktigt bra dessutom, och tänk så skönt om man har en riktig sån bad hairday, och man bara enkelt kan sätta på en snygg peruk och voila....problem solved!! 😉 Dom här perukerna här nere hittade jag på Pozehair. Tänk om man bara lätt skulle ena dagen kunna ha den ena, och nästa dag den andra med både annan frisyr OCH färg. Awesomeness!


Sponsrat inlägg.

Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Ouuuff...!! Ställde mig och målade idag, på 2 tavlor faktiskt! Under tiden som den ena torkade jobbade jag på den andra, och sen bytte jag. Lyckades komma en bra bit ändå, men nu var jag faktiskt tvungen att avbryta det, det började värka som fan i ena bröstet, så pass att jag var tvungen att ta en värktablett nu. 😣 Känns bra att ha kommit någonstans i alla fall! 😊 Målningen nedanför är till en kund som gav mig dessa ledord: cannabis, natur, svamp, flum och psykadelisk. Obviously är den här knappt halvvägs klar. Ramen ska fyllas på mer med fler färger och det ska bli skarpare, och det ska komma in ett motiv i mitten, nej ingen stor cannabisplanta. 😉 Jag känner dock redan nu att den här kommer bli cool! 😊

Strax ska jag sätta mig och rita lite, då jag ju också fått en beställning på skiss för en tatuering. 😲 Det här har verkligen blivit som ett deltidsjobb för mig. 😊 Så roligt!


Xoxo, Sandora

Likes

Comments