Better Blogging Nouw
Presentation picture
RickyFohlin
Ricky, Vänersborg

 

Myser på krogen med niklas

Sitter på lipz och lever som en juni med niklas. Detta blir en grym kväll kan jag lova. Vi är ny solade och fina som få ska kanske träffa elin sen :-) :-) ha en riktigt grym kväll mina vänner :-)


 

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

HANNA W PÅ LIPZ IMORGON

Nu är det dags att vakna för min del och åka och jobba, maten är packad och allt är klart hoppas jag.. ska upp och ordna en stadig frukost så man klarar av morgonen, slutar klockan 4, och då kommer Niklas hem till mig, vi ska fixa oss och senare dra iväg till Lipz Hanna Widerstedt skulle tydligen dit så varför inte dra dit och kolla läget, skriver mer senare nu måste jag vakna till liv hade så bra så länge =) 

Nu tar jag natten

Sitter hemma hos morsan, ska nämligen jobba imorgon så sover här pga att jag inte orkar gå upp i vargön klockan 4 på natten och ta bussen till trollhättan sen, då är jag smart och sover hos morsan i trollhättan så kan åka bil med henne på morgonen, + att jag inte kan försova mig när jag är här och det är ju bra, har vart en go dag för övrigt, nu väntar jag sms/samtal från Elin, får se kanske hinner somna.. vi får väl se, goooodnatt och ha en gör bra dag imorgon =)

 

imorgon blire sola med niklas innan Lipz =)

 

Så störande

Ligger på meddos golv och väntar på att sola i 20 minuter. Efter detta hoppas jag bli lite brunare :-) tycker de är grymt störande att jag bara kan ladda upp en bild när jag gör inlägg från mobilen. Hade vart sjukt mycket bättre och roligare att lägga upp fler bilder :-)

 

 

Mina dagar går till dig <3

Sitter i trollhättan med elhami och niklas. Vi var på bike förut. De är ju bike dagarna så de kom dit massa motorcyklar. Nu är jag hemma med niklas och elhami ska äta och sen kanske en sväng på stan. Elin ska till thn så ska val möta upp henne och umgås lite förhoppningsvis. :-).

 

 

Just a dream

Detta får bli Dagens=)

 

Jag älskar dig

Nu är det slut festat för våran del:-)Amanda är bäst:-) skriver ett till sen puss <3

 

 

Partey

Niklas och ricky redo för fest. Vi får se hur denna dagen slutar jag bjuder på denna bilden :-)


 

Rebecca Black - Friday

Hur kan denna vara typ den mest hatade låten på Youtube, tycker denna är rätt skön ändå och skulle lätt kunna spela denna i min bil hela dagarna, skiter i vad andra säger/tycker haha =)

 

Redo för dagens bravader =)

Godmorgon!

gårdagen blev lyckad eller ja inte misslyckad, ne men det va kul som satan igår maten vi blev bjudna på va riktigt god, efter vi käkade kolla vi mest på tv typ och såg på när Elin slingade håret, det blev fint.. senare körde jag hem Niklas. när vi kom tillbaka till Elin så käka mer utav dom där coccos kakorna så jag blir fet, haha nej då =)

Jag och Elin låg och pratade hela natten så slutade med att jag somnade där, strax ska vi ner och käka frukost och jag ska ha merr utav dom där kakorna :D