Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Likes

Comments


Likes

Comments

Jag vet att de är tidigt ännu men de är lika bra.

*känner att jag är alldeles för blek så det första som ska göras är att börja sola så man är brun och fin när de är dags.

*Sen måste jag även kolla vad jag ska ha för kläder upp.

*Håret måste fixas till just nu ser det ut som ett bomb ned slag och de är inte okej enligt mig och resten av världen

Och det viktigaste av allt, ett jävligt glatt humör och en massa motivation :)


Likes

Comments

sov hos morsan igår och vart på väg hem för en stund sen men va tvungen att vända för mamma ringde som en mongolid och fråga om jag inte skulle äta hos dom. och givetvis skulle jag de :)

Likes

Comments

om jag varit lite dålig på att uppdatera :). tänkte berätta lite om planerna inför nyår.
jag ska åka till Stockholm med Magnus och se vad dom har att leverera. kommer bli jävligt skoj. jag stannar där i 1 och en halv vecka så man hinner uppleva lite och träna givetvis. hel grymt skulle jag säga :)

Likes

CommentsLikes

Comments

förbereder mig inför dagens pass som består av rygg och biceps. efter det får vi se vad thomas gör osv, annars blire nog bara mys framför ett x antal Beck filmer :D

Likes

Commentsfinns så mycket jag vill hinna med men finns ingen tid till något känns det som, ska iaf börja rensa massa kort som jag beställt från fujifilm, känner att det inte finns någon mening att ha kvar gammal skit, sen har jag fått en gör bra ide när det gäller upphängningen utav alla min kläder, jag är inte helt hundra på det än men går det som planerat så blir detta jävligt fränt :) ni får se längre fram om jag hinner med att lösa detta :)

har börjat spara ut håret med, det går så fruktansvärt segt men det börjar ta sig så om ett år eller två så blir det tofs haha :)

Likes

Comments

bob marley


Likes

Commentsligger och slöar på soffan framför fast 5. Tröttnar aldrig på den filmen. Mitt internet har tagit slut så nu blir jag tvungen att använda mobilen. Och satan va störande det är. Har nämligen inte appen så det blir lite krångligt. Mrn men vad ska man göra :)

Senare vaknas jobb och innan det ska det fixas mat lådor och diverse god saker :)

Likes

Comments


Better Blogging Nouw