Jisses så trött jag är idag!
Jag kom inte i säng förrän efter midnatt på grund av en strulig tvättmaskin. Eller egentligen var ju jag orsaken eftersom jag glömde sätta på vattnet till den och fick därför sitta uppe och vänta ut den innan jag kunde krypa ner. Och just igår när jag var så galet trött.

Jag har redan stämplat ut och har ett ärende att göra medan Colin sover klart sin middag på föris. Jag fick möjligheten att gå och eftersom barnen snart ska lämnas så vill jag ta varje minut jag får. Dessutom fick jag ett sms om att Colin skadat sig och var jätte ledsen, så då kan mammahjärtat inte fokusera på något annat ändå.
Sista kvällen och natten med barnen och den ska vi spendera tillsammans med mjukiskläder och mys. Jag har ju hela lördagen och söndagen med men i morgonkväll ska jag på middagen och natten gör ju inte så stor skillnad när de ändå sover.

Men nu är det nog snart fritt fram att hämta Colin och om en timme kan vi hämta tjejerna med innan vi beger oss mot Lomma. Eller kanske en sväng förbi Burlöv för att köpa skor till Colin.

Fredagskramar!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


Kärlek så det fullkomligt smäller om det!
Min lilla prins som jag älskar dig. Du är busig, livlig och alldeles alldeles underbar.


Kramar, pussar och lite pastakaos har vi avverkat här i kväll. Pussar och kramar överväger helt klart stunden det tog att plocka nudlar från halva hemmet här. Nudlar liksom.
De fick önska vad de ville och de ville ha nudlar. Märkliga barn.

Colin har tagit en välbehövlig dusch, jag har städat undan efter barnen och just nu ligger jag här med en nästan sovandes goding en bit i från mig. Vällingen är drucken och ögonen blir tyngre och tyngre. Älsklingen min.

Min dag har inte varit helt tipptopp men ändå bjudit på många hjärtliga skratt. Det är viktigt, då tar man sig igenom allt. Både huvudvärk, halsont och andra bekymmer.

I morgon är efterlängtad fredag. Helgen inleds med fredagsmys med barnen, bara de och jag. Lycka!
Lördag är det tid med barnen hela dagen och på kvällen ska jag på ärofull middag för att fira en fantastiskt fin 70-åring. En av våra fenomenala patologer. Och på söndag är det mys med barnen igen, hela dagen. Och kvällen är bokad med något annat trevligt. Tänker att det är toppen att boka in något kul att se fram emot på söndagarna när man ska lämna barnen för att mildra känslan av att just lämna dem ifrån sig.

Så helgen, jag är redo för dig!

Kram R

Likes

Comments


Vilka otroliga morgnar det är nu!
Solen över åkrarna och känslan av att möta ännu en ny dag. Så härligt.

För varje dag som går känns det lite lättare. Igår fick jag ett bakslag men reste mig starkare idag. Det är ju precis så det är. Och vetskapen om det är stärkande bara det.

Innan trivdes jag mest bara när jag var på jobbet och hade fokus på det för att slippa smärtan i hjärtat och saknaden, men nu trivs jag väldigt bra även utanför arbetstid. Och jag ser fram emot saker. Nu först och främst helgen. Den kommer innehålla lite allt möjligt kul.
Tiden med barnen är läkande på de flesta vis. Deras närvaro har gjort mirakel med mig.
Men det händer ju annat kul med som är läkande och roligt. Precis sådant jag behöver.

Lunchen slut och jag också faktiskt. Så otroligt trött idag, brukar inte få lunchdipp så ofta alls faktiskt.

Kram R
Likes

Comments


Mitt i veckan redan och dagen har gått i ett.
Från tidig morgon till nu i princip. Nu har jag sjunkit ner i soffan och uppdaterar mamma om livet och spännande saker jag har framför mig.

Jag har myst med barnen, fixat naglarna, varit ute med tjejerna och varit hemma hos mina fina värdar och kramats.

I morgon börjar vardagen för tjejerna med. En börjar 5:an och en börjar 3:an och Colin började sin nya avdelning igår. Små blir stora.

Nu är det strax dags för mig med att krypa ner.

Kram R

Likes

Comments


Jag har varit i läkandefas ett tag nu.
Ett hjärta som läker har ingen tidsgräns, det är klart när det är klart och vissa sår blir till ömma ärr. Ärr man lär sig att leva med, ärr som stärker och gör att man kanske älskar ännu mer. Så vill jag gärna tro.
Förr trodde jag att jag aldrig skulle våga öppna hjärtat igen efter det gick sönder. Men jag gjorde det och även om ärren blev djupare så finns det inget härligare än ett hjärta som älskar sådär innerligt och äkta. Mer och mer.

Det är så skrämmande och så härligt på samma gång. Men för att kunna ge allt det där och ge hjärtat en chans behöver jag släppa vissa saker. Så bit för bit låter jag det gå.
Släpper det där jag hade så mycket tro på.

Let it go!

Likes

Comments


En kväll vid havet med stora och små!
Colins första dag på föris är över och han helt slut. Men en kväll med bad och glass orkade han. Man får ta vara på alla de kvällar av sommar eller sensommar som är kvar.

Idag efter maten mötte vi upp min vän Natalie och hennes lilla goding Inez. Min kompis som jag kramats med en gång tidigare idag när hon kom och hälsade på på jobbet.

Nu är det snart dusch och nattning av liten kille och sen löptur för tjejerna.

Kram R


Likes

Comments


Denna kvällen var så välbehövlig och reparerande.
Jag tillåter mig inte att påverkas lika mycket av andras tokigheter längre men någonstans så tar det ändå lite och givetvis påverkar det lite smått ändå.
Jag har haft en topppenbra arbetsdag. Men i slutet av dagen blev det tråkigheter. Jag är verkligen helt matt på vissa grejer nu. Trött på att sanningen inte spelar någon roll, trött på att man inte lyssnar och därmed känner dåligt av felaktiga anledningar och bara helt enkelt trött på sura miner, tråkigheter och bitterhet. När det kunde varit så enkelt, varför klydda till allt?
En vacker dag kommer man inse vad som var rätt och fel, en vacker dag inser man vad som var sant och en vacker dag berör detta mig inte mer.
En vacker dag...

Hur som helst. Kvällen blev fin ändå, jag skakade av mig de värsta negativa känslorna innan jag kom hem till barnen. Och kvällen med tjejerna och träningen gjorde susen. Lite andra trevliga smågrejer har också sin positiva påverkan.
Och så har jag en morgondag att se fram emot.

Sov Gott & Dröm Sött

Likes

Comments


Vilken magisk kväll!
Colin sover och jag och tjejerna knöt löpskorna och sprang ner till stranden. Körde lite träning med kroppen som redskap och befinner oss nu på ett utegym.

Sen ska vi jogga tillbaka och hoppas på att kvällens träning tröttat ut dem lite.

Det är så roligt att träna med tjejerna.

Kram R

Likes

Comments


Fotbollsmorsa är gammal basket lirare!
Vilket som är kul.
Vi är här idag för att Celine ska säga hejdå till sitt lag och ta ett brejk denna terminen.
Hon älskar även hon dans och vill gärna testa på det. Så jag anmälde henne till det igår. Båda tjejerna faktiskt, fast i olika grupper.

Det känns lite ledsamt men det kommer fler terminer och hon ska ju så klart få testa på.

Sen bär det av mot Lomma igen och med förhoppningar om att Colin ska somna i någorlunda god tid. I morgon börjar vardagen även för honom.

Kram R

Likes

Comments

Precis kommit upp ur iskallt hav!


Bad i havet här i Sverige brukar inte höra till det jag jätte gärna roar mig med om somrarna. Men ett vad är ett vad och ska inte förloras.
Jag hade sedan en tid tillbaka bestämt mig för att doppet skulle ske igår.
Badkläderna ligger nerpackade långt in i ett förråd sedan flytten och det har ju inte varit en typisk badsommar ändå. Så eftersom jag skulle få barnen idag, jag ville bada när det var mörkt och jag fick hjälp med vittne och bildbevis så blev det igår helt enkelt.
Det var så nära att det inte blev av. Men tack vare en härligt småtokig person så blev planerna ändrade i sista sekund och doppet skedde en bit efter midnatt.
I iskallt hav och friska vindar hackade jag tänder, men jag gjorde det och det med ett leende.

Utmaningar i fysisk form är kul!

Tack för både initiativ, sällskap och fotografering😊

Likes

Comments