Ännu en gång sitter jag här och vet knappt inte vart jag ska börja.

En sak är säker, att jag inte tycker om livet. Mitt så kallade "liv". Det kan seriöst dra åt helvete. Livet, ditt äckliga orättvisa fanskap! Först ställer du till problem i huvudet på killen jag älskar. Tack för det idiotiska liv för att jag får lida för det. Min älskade Burb har dåliga muskel värden... och idag blev min älskade mamma påkörd inne i stan.

Är det konstigt att ens livslust sinar ???? Denna sjuka värld är ju rent åt helvete ändå.

Mamma skulle till massören. Stod vid övergångs stället och väntade på att det skulle bli grönt. När det blir grönt går hon och då kmr det en idiot i hög fart och kör på henne. Hon flyger några meter upp i luften och landar på ryggen. Det fanns många vittnen och folk sprang ut till mamma som inte kunde röra sig. Polis och ambulans tillkallas.

Jag har nyss slutat på jobb. HERREGUD så mycket folk det va på väla! K A O S

Har precis börjat köra hemåt när ja får ett samtal från sis att mamma blivit påkörd och är på akuten. Jag kör lite "off rode " och raka vägen till sjukhuset. Jag vill bara ringa till V och berätta. Han har alltid varit min trygghet i vått och torrt. Skrev att ja hade velat ringa men fick inget svar.

Paniken om vad som kan ha hänt mamma va så sjuk. Tack och lov har hon inte brutit någonting ( snacka om änglavakt ). Men hon kunde inte röra sig i stort sett när vi va tvungna att gå från sjukhuset. Smärtor i rygg och ben. Snälla låt det inte vara något allvarligt !

Jag grät som fan i bilen påvägen hem. Är så trött på att allt jag tycker om får lida eller får utstå / gå igenom hemska saker. Är så trött på det och det tar så hårt på mig...jag orkar seriöst inte mer skit.

Ja har inte ätit ordentligt på över 3 dagar nu (igen). Jag är verkligen smal nu och mina bröst ser gigantiska ut ( fråga fjortis killarna som tappar hakan så fort dom går förbi mig på jobb).

Körde ner till havet efter ja varit på sjukhuset. Jag är så rädd för havet men ändå inte. Så svart och blankt och med månen som skimmer. Vrf just jag? Vrf är det just folk/djur runt mig som ska ha det dåligt? Fan en miljard tankar flyger i mitt huvud och ja känner att nu pallar ja snart inte mer. Detta med mamma va droppen!

V ska tydligen gå match imon fatta ja det som. Jag hoppas så fall att han håller uppe garden och kämpar som fan in i sista ronden. Är så ledsen att ja inte kan krama om och pussa på honom när han vinner. Eller krama , pussa och peppa honom och få han att le om han förlorar. Jag har alltid trott på honom och jag vet att han kan! Men vem bryr sig om vad jag tycker ? Jag är ju bara jag. Jag önskar han iaf världens största lycka till. Jag är stolt över honom hur det än går. Hoppas jag får ett sms om hur det går. För jag bryr mig.

Jaha och imorgon skulle jag och mamma va funktionärer på min hemmaklubb. Nu får jag va det själv i kylan. Kommer sakna mamma... måste få ihop mina timmar och snälla mamma skulle hjälpa mig. Får antagligen även åka dit på söndag innan ja ska tävla och hjälpa till så ja får ihop timmarna. Imorgon när jag står där och fryser från 8-18 ska jag sända mina få positiva tankar till min mamma och V. All lycka till er <3

På söndag ska jag hoppa en klass bara. En 120. Känner mig inte spec motiverad men får väl försöka. Har bara en tävling kvar iår sen är det slut.

Vet inte vad jag ska säga. Kan säga att i detta inlägg fick jag verkligen hålla igen om vad jag egentligen ville skriva. Hur jag ville skriva. Vad jag ville skriva.

När jag tänker tillbaka till onsdag eftermiddag/kväll finns det ett litet men det finns iaf ett litet hopp. Jag har lovat mig själv att om allt löser sig för mig kmr ja bli en så mycket bättre människa än vad jag någonsin har varit på många vis. Under den här hemska perioden har jag hunnit tänka massor på vad som egentligen är viktigt här i livet och vad som är mindre viktigt. Ändrat syn på saker och ting, stora som små.Jag hade växt som människa och visat det för folk runt omkring mig. Ni hade märkt skillnaden på ett mycket positivt sett.

Men nu är jag ej där. Jag är ledsen och kämpar för att inte ge upp.

Jag måste nog sova nu ser jag på klockan. Min klocka ringer vid 6 tiden... Måste klä på mig ordentligt imon så ja inte fryser ihjäl ! Brrrrrr Ska ju även hejja på sis och siv imon.

Nä måste sluta mala och försöka sova, lär nog inte gå jätte bra... men måste.

Yohohoho typ

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Likes

Comments

Alla vet att mitt liv redan suger k*k
Påväg hem från jobb får man ett samtal att min mamma blivit påkörd och ligger inne på akuten.

Är det konstigt man hatar sitt liv ?

F M F L

😭😭😭😭😭😭😭

Likes

Comments

Hästar och stall klart✔️

Dax för en dusch sen iväg till Thailand i 30 minuter. Upp till väla och hämta ut pulver till Burb sen blir det jobb 16-20.

Denna låten ska man lyssna på texten. Jag såg den här låten lite annorlunda innan. Nu ser jag det i min värld som V är Max och jag långben. Lyssna på texten.

Btw är detta en av mina favorit Disney filmer. Kan typ hela filmen utan till och jag har skrattat så tårarna har sprutat.

Fin film med bra musik!

Likes

Comments

När jag såg den här bilden nyss fick jag lika ont som först ggn ja såg denna filmen. Fast nu en annan smärta.

Jag och V skrattade så sjukt mycket åt Mr potato head aka tortilla. Jag kan ta mig tillbaka till just den stunden. Jag ville inte skratta för det gjorde så ont! Va ny opererad då. V skrattade sitt härliga men roliga skratt så man kunde ju inte sj låta bli att skratta ! HAHAHA så sjukt roligt det va när han klättrade upp i fönstret som en tortilla 😂

Vill fortsätta uppleva sånna stunder med V. Slår vad om att han hade behövt få skratta lite på riktigt just nu 😊

Likes

Comments

I wont give up on us

Vaknar upp kl05.30. Ingenting känns rätt utan V.

Du är den sista som är i mina tankar innan jag lyckas somna och den första som dyker upp när jag vaknar.

Hoppas V hör av sig idag. Ska försöka somna om och sova till kl 9. Jobb 16-20 idag.

Likes

Comments

​Truth is everybody is going to hurt you, you just gotta find the one worth suffering for.

- Bob Marley

Likes

Comments

..och nu rinner tårarna igen. Vill bara att V ska höra av sig ! Min mobil ringde för en stund sen och ja slängde mig efter den precis som när man väntar världens viktigast samtal men ikke.. inte va det V...

Blir bara så ledsen.. igår va en så stor dag ! Nästan som en uppenbarelse för mig. Sen kmr vi till det här med sociala medier som slår som en ordentlig höger krok i ansiktet. En konversation som inte menade något illa men gör så in i helvetes jävla ont i mig ! Bam där va min natt sömn förstörd.

Fattar ni att jag inte sett lr pratat med V på en hel j*vla månad!? Fick träffa honom snabbt akut förra fredagen pga min attack men annars har vi inte pratat eller sets på 4 veckor. Tänk er själva att ni umgåtts, skrattat, upplevt, utvecklats, hjälp varandra, funnits för varandra i över 4 år och sen bara stop.

Förstår ni vrf det gör så ont i mig? Förstår ni varför jag ser framemot att få se och prata med honom? Förstår ni att jag bara vill att han ska höra av sig nu.

Så jag äntligen får se honom. Har som sagt grejer jag måste berätta för honom !!!! Som han borde veta om!!!

FML...sen fick jag svar på Burbs blodprov idag också...jätte dåliga muskel värden... inte konstigt att han varit som han varit.. han har ständigt träningsvärk i sina muskler, där av att han spänner sig och då får han ännu mer ont i sina muskler.... stackars min älskade lille burb....så nu ska hans kost läggas om helt och han ska få något receptbelagt pulver som kommer göra att hans värden blir bra igen och att han inte får konstant värk i sina muskler längre. Är glad att jag tog blodprovet då ja känt direkt att något varit fel.

Jag har verkligen tur med mina favorit killar...

Figge är fet och har fått andnings problem...

Burb har dåliga muskel värden....

Och V är nere och måste hitta sig själv....

Men jag hjälper er alla 3 mer än gärna.

Nu blir det Luffy och gänget för min del. Det får mig glad för stunden och jag faller in i fantasins värld ett tag. Yohohoho :E

One Piece, Brooks song - Binks Sake🎺🎸🎷

As bra låt, både den glada på pianot och den sorliga på fiolen💀

När jag går rundor och fixar på jobb med våra varor osv brukar jag gå runt och sjunga på den för att tänka på något som jag blir glad av. Hoppas V snart får träffa Brook ( vet ej hur långt han kollat i OP ) ! Han kmr precis som ja älska Brook. Som han pratar, bäver tänderna, hans " Yohohoho" skratt och sen tror ja att även V kmr gilla låten som ja menar här uppe, Binks sake, den finns i både glatt och sorligt som sagt.

Jepp jag saknar V. Yohohoho


Likes

Comments

Efter regn kmr sol☀️
Är denna soliga dag ett tecken😊❓

Jag vill bara att V ska höra av sig NU!!
Är bara lite rädd för hur han kmr reagera?!
Blir han arg,förbannad,chockad,glad, lycklig,stolt ja, jag vet inte. Men jag har en del att berätta som jag verkligen tror han behöver veta!

Det har nu gått över 1 månad. Jag har gett han tid i en månad. Jag har hållt det jag lovat. Fast det varit svin jobbigt. Hela denna röran är jobbigast för mig. Så är det bara.

Denna gången när ja kmr träffa V är jag nästan säker på att jag inte kmr fälla en tår. Ingen panik attack ingenting. Det är annorlunda denna gången. Väldigt annorlunda.

Hoppas han hör av sig snarast som han lova. Vi sa att det skulle va han som hör av sig i denna veckan så då väntar jag tills han gör det. Men hoppas det är VÄLDIGT snart!!!

Klockan tickar...!

Likes

Comments

Ja, jag vet inte vart jag ska börja.
Jag var på båda mötena igår.
Det sista tog nästan 2 timmar(!)
Kl va då mycket men åkte och solade sen åkte jag ner till havet. Jag både älskar det och är rädd för det.
MYCKET i huvudet. Samtidigt förväntansfull. Grät inte en ända droppe på något möte. Det sista mötet ångrar jag så mycket att jag skjutit upp under en så lång tid!! Det gav mig så mycket!! Känslan som trollades fram igår har jag inte kännt sen jag va 16 år typ.

V ska höra av sig i denna veckan. Det börjar bli ont om tid så jag hoppas att han gör det väldigt snart! Väldigt snart. Helst typ nu.

Sov typ inget inatt. Adrenalinet bara flödar. Energin vet jag inte vart den kmr ifrån då ja knappt äter. Det har börjat straffa sig.

Idag är ja ledig och det är nog tur. Ska rida malle nu sen iväg på lite tråkigheter i eftermiddag.

Som sagt, jag hoppas V hör av sig omgående. Det är ont om tid!

Likes

Comments

Tänk vad löjligt det är att man hittar massa texter på nätet som man "tycker passar in". Lr den där låt texten som förklarar din känsla eller du tror iaf det. All skit du läser på nätet eller all skit du ser på nätet. Tänk förr vad skönt när internet inte fanns. Man umgicks med varandra och hittade på saker. Man kollade tv nån gång då och då men man umgicks mest tillsammans eller med vänner. Undrar vrf par förr i tiden höll samman längre än vad folk gör idag..?
Jag tror att internet och mobiler förstör rätt mycket. Jag har kommit fram till att jag egentligen inte bryr mig om någon social media på nätet mer än : Min blogg, mitt sätt att skriva, "prata" av mig : anime sidan så ja kan kolla serier och Swedbank så man kan betala räkningar. Resten hade man kunnat vara utan och jag tror det hade varit hälsosamt för folk och framför allt den yngre generationen! Att va utan internet! Nä men ett hus långt in i nån mysig skog kanske? Långt bort från sociala medier, kaoset i världen och dagens höga krav och ideal.

Jag kan inte sova. Är jätte trött men jätte ledsen. Gråter gråter och gråter. Imorgon är det onsdag (lr ja, nu är det onsdag).
4 fucking veckor. Det gör lika ont som om det va igår! Och jag älskar dig fortfarande lika mycket som igår!

Love me like you do

Hörs senare idag!!!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw