morgon mys så här på morgon :) varm choklad frukt å det bästa sällskapet 😙 innan man börjar jobba ☺ finns det någon bättre start på dagen ☺ ööö nej

idag kör jag till 21 å stänger så då äre skönt att ta det lungt innan 😉

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Likes

Comments

har du lika jobbigt med smink överallt och smink verktyg överallt ??

Gör som mig å gå igenom era saker å kolla om ni hittar något ni inte använder å lägg det i det :) som tex detta :)

nu har jag verkligen full check på allt :D

skriv vad ni tycker om mitt förslag :)

Likes

Comments

Shoppingrunda med älskligen i dag <3

Finns verkligen inte någon bättre än han <3


Blev iallafall örebro och handla lite mat :) Va även in på Ikea och kollade lite på möbler, så en till hylla till vardagsrummet blev inhandlat och en lampa till hallen. har tyvärr inga bilder än men kan fixa det till i morgon.  Även så kollade vi på nya sängbord men jag bestämde att det inte blir några sängbord i vårat sovrum :) Nej det kommer bli en ny säng gavel med inbygd förvaring i :) SUPER!! Men dom hade tyvär hade dom inteden inne på Ikea så blir att beställa. 

Fick även nya skor av min man (Bilder kommer i morgon) 


Annars idag så har jag städat typ hela lägenheten men fick även hjälpa av Sten. så jag skulle hinna innan mitt öppna party lite hus började. Men det bliv tyvärr en flopppppp. men på det igen.

/Kram 


Likes

Comments

Så, Då var denna veckan snart slut.

Då går vi in på vecka 40 och sista dagarna på september, fy tiden går så jävla fort.... känns det var igår det var första dagarna på sommaren men men. Jag har iallafall använt min vinter jacka XD

Imorgon blir det en resa in till Örebro med min älskling och storhandla mat, försöka bli lite bättre på att laga mat och bli lite mera ekonomiska :)

Tisdag blir det lite jobb på Storå skolan

Onsdag är det sista dagen på mitt egna företag! Nu lägger jag ner det. Känner att jag inte har tid eller uppfattning hur man driver ett eget företag. det går inte ekonomiskt. så jag känner att jag vill komma igång och jobba och få igång mitt liv lite bättre med min sambo så någon gång i framtiden slippa leva på mamma och pappa..

Torsdag, Fradag och Lördag blir det att jobba på mitt älskade jobb Loka Brunn <3

Sedan lördag kväll till söndag blir det att sitta barnvakt åt min älskade kusin Prinsessan Victoria <3

Kram//PL

Likes

Comments

svårt att sova som vanligt. saknar min kära man för mycket 😢 men men jag klarar mig till i morgon.

Då rullar vi in på dag 2 av mitt jobbande på loka brunn :)
Är trött förkyld ont i halsen men är glad att jag inte har huvudvärk 💪
imorgon blir det en öppning så upp 6 för att sedan köra race till kl 16.30 för att sedan åka hem å städa :) för på måndag  är det party hemma hos mig så passa på å kom på måndag.

annars har det väll inte hänt så roligt i mitt liv ;) jag uppdaterar säkert om några dagar :)  pussas // PL

Likes

Comments

fan, varför var den personen man ville skulle typ vinna hela idol typ lämna självmant :( fann. men så är väll livet, hoppas hon tar tag i musiken på egen hand :) eller att någon producent har hört henne nu :)

så nu blir det att invänta PH innan man intar sägen :) imorgon blir det jobb på Loka Brunn. så torsdag fredag lördag :D

tja det var ett ta sen nu :) tankarna har vart på helt andra håll på sista tiden, mycket med jobb å annat :) jag har glada nyheter jag har blivit fast anställd på loka Brunn på 55% :) så skönt. annars är livet som vanligt.

Likes

Comments

Ja, vad ska man säga :) idag så var jag och tessan ute för min fösta gång och provade skidorna in för tjejwasan som jag mamma tessan och petra ska ta oss igenom :) den första m.m så ramlade jag så klart :D men efter en liten stund så gick det jävligt bra för min del ^^tessans del var det rätt bakhalt thihih.

sedan har jag en sån snäll pojkvän så jag fick beställa skid kläder idag å :)

Super nöjd :D Jag kommer synas men det är som vanligt att jag vill det ;) det är ju mig vi pratar om :D men allt om allt så hamnar vi på 1200 typ, så jag är super nöjd :) även kläder jag kan ha till annat med och inte bara skid åkning så det är ju inte bortkastade pengar..

vad händer i morgon då jo det ska jag berätta Jobba så klart ;) ni trodde inte att jag gjorde något annat va ;) ahhaha lite jobbande på loka <3

så då ska jag krypa ner i min varma säng och dröma mig bort natti natti :) <33

Likes

Comments

Vad ska man hitta på så här en fredag kväll när man ska jobba i morgon!! jo ;) ingenting ta det lungt :) titta lite på tv hahah :) Nej det blir en helhelg på loka igen som jag verkligen inte har något i mot :D något jag är lite nervös över är att jag ska stänga helt själv för första gången :D fett nice attt få göra det :) med andra ord kanske det kan bli lite mera jobb fram över och det gillar jag :)


Likes

Comments


Better Blogging Nouw