• Facebook
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Igår sprang vi vårruset jag och mina toppen kolleger! Jag förbättrade min tid med 5min något som är sjukt för jag håll igång mera då än vad jag gör nu, men lite jävlar en mamma så går det.

Roligt att hitta på något med jobbet, man får prata och umgås på ett annant sätt som man inte hinner på jobbet. Toppen dag med andra ord!

Dock jävligt trött och slut i dag, men får hoppas att det blir bättre i morgon!! Dock får jag mera träningsverk i morgon i vaderna Hahaha!!

får vi se om det kommer någon ny utmaning framåt snart!

#coolatoyotabrudar #orange #toyota #toyotaörebro

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej, Lite uppdatering!! Men har haft så mycket nu på sista tiden (Y)

i helgen så tävlade jag och min sambo i Hallsberg. Resultatet för mig blev 5,1,1,2,B Ett resultat som jag är väldigt nöjd med då jag inte har kört så där jätte mycket. Dom omgångarna jag fick en 5 och B så drog jag sönder drivaxlarna på bilen och hade svårt att köra.

Ingen final för mig och inte häller någon för min sambo som kämpade på!! bilen med hem och det tackar vi för!!

Nästa tävling som körs för han är den 10-11 Juni då det är Hedemora sedan är både han och jag anmälda till Eda (Charlottenberg) Den 17-18 juni Så får se vad den tävlingen har att erbjuda, inte någon jag har kört förut men roligt att testa något nytt.Likes

Comments

Börjar bli taggad till 100%, I helgen tävlas det i Hallsberg 2-dagar Vad mera kan man önska !!

Likes

Comments

kofta nelly "slutsåld" 250:-

Topp Gina "gammal"

Byxor Lager157 150:-

Likes

Comments

Jag kan väll säga att jag har förändrat mig väldigt mycket genom åren. Från ginger till svart hårig till blond och så vidare . bild nummer ett är tagen när jag gick i 5an, något jag saknar och nu försöker få tbx.


Bild nummer två är tagen någon gång under 2006-2007 den tiden jag tycket om Tokio hotell något som syndes både på kläderna och min mörkhet XD

Bild nummer tre är tagen slutet av 2008 och början på 2009 den tiden jag gjorde den största resan i både vikt och mycket annat, jag började även med den under bara sporten Folkrace även vid denna tiden. Något som gjorde att jag släppte alla kommentarer och annat i mitt liv från skolgången. Om jag säger så här nummer 3 var jag väldigt mycket. Eller så säga tredje hjulet. Men ändå så har jag tycket att det har varit okej, jag har inte vart behov av någon, jag har kunnat klarat mig själv, har inte behövt ha någon kompis hela tiden. tror mycket av det jag är där jag är i dag. Jag tror på mig själv!!

bild nummer fyra och fem ät tagna under 2010 och 2011 riktigt roliga år! ny skola Nya utmaningar nya vänner, och även där bli man tredje hjulet men ändå funkar riktigt bra med alla i klassen, jag valde att gå stylist på plusgymnasiet i Örebro

Till studenten blev jag utnämnd som klassens mamma och den kan jag ta på mig! jag är lite bestämd och vet nästan allt vad som händer i min omgivning och vill inte att folk ska bråka.

Sedan har vi dom två sista bilderna! dessa är jag idag, Glad tjej med fast jobb på Toyota i Örebro, sambo med min pojkvän sen 3 år tbx hus ägare sen januari och livet är just nu bara på topp !!!

Sorry för eventuella stav fel // Pernilla

Likes

Comments

Många vet att jag tycker om bröllop, något som verkligen ligger mig varmt till hjärtat!

För ca ett år sedan gjorde jag ett super roligt förfrågan med Lokabrunn och Grythyttans gästgivaregård på deras bröllops mässa där jag var med och utförde sminket!

Super rolig upplevelse och se och få vara med, super fina bilder blev tagna något som kommer snart!!

Var även men och stylade till fotograferigen till GG hemsida som ni kan komma till här

Idag är GG en av dom få resturangerna som är med i Whit Guide Nordic.

Varje år testas runt 800 resturanger och 2017 fick 300 resturanger en plats. Då Sverige stod för 92 stycken.


Här kommer super fina bilder! njut!!

Likes

Comments

idag är det den 17 maj! Norges dag och även min silver farmors dag! Stort gratttttis till henne. Blir att gratta henne i kväll men lite jobb först. Sitter just nu på rast, rätt skönt att få ta det lugnt i en timma, annars äre bara påt igen när klockan slår 13,00

Om det är någon som har undrar vad jag jobbar med, så jobbar jag som proaktiv servicebokare på Toyota i Örebro. Med andra ord så sitter jag och ringer våra kunder när det är deras service månad och bokar in dom och även när det är hög säsong så ringer jag våra däck hotell kunder och bokar in dom för däck skifte.

Är jobbet roligt? Ja men det är det, jag älskar att prata för mig och jag älskar att sälja så vad passar inte bättre!


Likes

Comments

Kommer ALDRIG att tröttna på denna bilden! den ligger mig varmt till hjärtat<3

För det första så är det den första bilden på mig och mitt allt! sedan är det våran första "puss" bild, hahah vi var inte som dom flesta som tog en massa bilder och skulle bevisa våran kärlek för någon. denna bilden är tagen den 20 augusti 2016 och vi blev tillsammans 2013 och som sagt är detta våran första Tummen upp på den.

Sedan är den ju tagen sen 20 augusti 2016 detta datum är Stens brors bröllops dag med Indre så det är verkligen en toppen dag till 100%

Men det jag vill säga med detta inlägget är att idag är det våran månads dag :D 20130316 <3


Likes

Comments

Instagram@pernillaledin


Better Blogging Nouw