Header

Jag valde att skita i det blogg erbjudandet jag fått och satsa på en alldeles egen portal.
Min tanke är att det ska gynna mig i längden och förhoppningsvis vill alla mina underbara läsare följa med. Jag hoppas vi kan fortsätta kommunicera där, jag skulle bli så tacksam ❤
Ni hittar mig under namnet
PaulinaAspljung.se

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​För bara några veckor sedan publicerade jag ett inlägg som hette värmeskydd balsammetoden. Värmeskyddet kommer från Evo och jag är k-ä-r
Värmeskydd som jag tidigare har testat har vart väldigt uttorkande. Håret har känts risigt och slitet (troligtvis för de fyllt halva flaskan med alkohol). Det har ofta blivit frissigt så fort jag lämnat lägenheten också.
Men detta är rena drömmen. Håret blir lent och känns som som nyduschat. När jag lämnar lägenheten blir det inte frissigt alls, jag kan helt ärligt säga att det är det bästa värmeskyddet jag någonsin använt. 

Ni hittar det på Cocopanda.se för 249 kronor.

Likes

Comments

..det skulle jag i alla fall ha gjort. En kollega behövde vara ledig och jag tackade ja till ett extrapass. Därför kommer dagen inte bestå av så mycket mer än jobb, gym och sovandes för min del. Men i morgon tar jag i alla fall helg som normalt folk.
​Det är min första lediga helg på fem helger nu, därför ska det vara så skönt att få bli ledig tillsammans med min man. Vi ska ut och äta, de är väl egentligen de enda planerna vi har, sen får vi se vad som händer. Jag vill shoppa lite julklappar och annat så drar nog med honom på en runda på stan hihi 😃

Likes

Comments

För ett tag sedan fick ni se att jag beställt en Clarasonic dupe på Ebay. Nu har den kommit hem till mig och jag har hunnit testa den några gånger. För er som inte vet vad detta är för apparat så ska den rengöra huden upp till sex gånger bättre än när du använder händerna.
​Jag har väldigt känslig hud och jag var rädd för att borsthuvudet skulle vara för hårt på ansiktet, men den var mycket mjukare än vad jag trodde. Ni får också tänka på att jag aldrig testat en Clarasonic så jag vet inte hur det "ska kännas". 

Det finns två hastigheter, Low och High och jag kör alltid på High vilket jag anser är en normal hastighet. Jag tycker att det verkligen känns som att huden blir mycket renare än tidigare när jag använt händerna. Man kan lätt plocka ur huvudena och insättningen är lika enkel. Däremot har jag enbart testat ett huvud än så länge. Den ska ska använda den i ansiktet (undvik ögonen) i 1-2 minutter.

Den känns däremot väldigt plastig och kommer kanske inte hålla lika länge som en riktig Clarasonic men helt ärligt kan jag leva med det. 

Apparaten går på två AA batterier (medföljer ej). Här köpte jag min, betalade runt 80 kronor med frakt.

Likes

Comments

Jag behöver er hjälp. 
​Jag har fått ett blogg erbjudande på en annan portal och jag kan inte bestämma mig hur jag ska göra. Jag vill inte förlora er, alla mina fina läsare. Därför är väl min fråga, kommer ni följa med mig till en annan bloggportal?
Just nu känner jag att det är väldigt bekvämt att stanna på Nouw eftersom jag kan hela deras portal och hur den fungerar. Men på den andra portalen marknadsför dom en på ett helt annat sätt som kommer göra att man kommer fram och syns mer. Kommentera eller gilla detta inlägget så jag vet, det skulle göra mig så glad. PUSS

Likes

Comments

Jag har hittat världens finaste lösögonfransar. Tidigare har jag använt fransar från Ardell men jag tycker de är för långa för mina ögon och det slutar alltid med att jag klipper av en del av fransarna. När jag la min gigantiska beställning hos Kicks så klickade jag också hem ett tre pack fransar från Eylure, Screen Siren. Jag har använt dem högst upp (vet tyvärr inte vilket nummer det är). De är naturliga och funkar perfekt till vardag utan att se too much ut. Helt klart en stor favorit hos mig. 

Jag beställde dessa som sagt hos Kicks för 98 kronor/3 pack. - Just nu är dem slutsålda men håll koll/bevaka dem så får ni ett mejl när de kommit in igen. 

Likes

Comments

Ja vad tycker man egentligen? Är det äckligt/ohygieniskt att köpa begagnat smink? Jag personligen skulle aldrig köpa läppstift, mascaror eller andra krämprodukter begagnat. Allt i puderform tycker jag är helt okej.

Det hela började med att killen satt och kikade på Tradera hemma vilket gjorde att jag själv blev nyfiken och själv började spana runt på allt som finns där. Jag snubblade över detta rouget. Mina trogna läsare vet att jag tycker lila är höstens färg och införskaffat mig x antal rouge i den vackra färgen. När mina ögon föll på detta rouget var det kärlek vid första ögonkastet. Att rouget såldes av den skönheten Elin Jaconelli gjorde saken bara bättre. Hon driver en skönhetsblogg som jag följt i år och därav tvivlar jag inte på att detta rouge är misskött över huvudtaget.
Rouget kommer från Mac i deras mineralize serie och är i färgen Lavish Living, ett rouge som är limited edition och som inte går att få tag i längre.

Likes

Comments

Mitt i all hast under black friday såg jag denna produkt på rea. Jag läste lite snabbt om den och la den sedan i min varukorg. I mitt huvud fick jag det till att detta var en exfolierare och jag behövde fylla på lagret hemma.
När produkten väl kom hem upptäckte jag att så var inte fallet. Detta är en ansiktsmask som ska hjälpa till att ta bort pormaskar och samtidigt fräscha upp huden. Denna speciella formel är fylld med kiseldioxid, som hjälper till att dra ut orenheter såsom smuts och olja från huden medan salicylsyra, en akne bekämpar ingrediens, behandlar pormaskar.

Detta låter hur bra som helst, det enda problemet är att jag inte har akne, väldigt långt ifrån faktiskt. Jag är lite rädd för att denna produkt ska vara för stark för min känsliga hud men time will tell. Jag ska ge denna ett försök och hoppas på att den uppfyller alla sina krav.

Produkten är köpt på Craycray.se under hundralappen, nu finns den dock inte kvar och jag kan inte hitta den i någon svensk webbshop. 

Likes

Comments

Jag har använt min Real Techniques mirakel complexion sponge i snart fem månader. Rekommenderad tid är tre månader och därför klippte jag upp min svamp. Dels för att se ifall jag tvättat den tillräckligt bra men också för att se ifall mögel uppstått. Jag måste gjort någonting rätt eftersom det inte finns ett enda spår av mögel. Jag rekommenderar er att göra samma sak. Skulle er vara full av mögel kan ni försöka tvätta dem oftare/mer noggrant samt byta ut dem oftare. 

Jag har själv haft problem med tvätt då jag tycker svamparna aldrig blir riktigt rena. Diskmedel/tvål/schampo gör inte tricket alls, det finns alltid synligt smuts kvar på svampen. Därför tänkte jag beställa hem Blendercleanser med pumpfuntion. Jag har hört att de ska ska fungera helt utmärkt. 

Likes

Comments

Enkel och naturlig sminkning som funkar perfekt till jobbet (dock kommer jag skippa läppstiftet).

På tal om någonting annat, som man kan se på bilden är jag sjukt blek och det är jag oftast året runt. Jag har alltid tyckt att vara tan är så snyggt, men jag älskar faktiskt ljus hy också. Det är ju väldigt modernt att busa sig, sola solarium och hela tiden vara brun. Men jag tycker det är lite överskattat... Vad tycker ni? 

Likes

Comments

INSTAGRAM@paulinaaspljung