Allmänt, Foto, Instagram


Hej alla fina! Hade inte tänkt vara inaktiv men nu har det inte varit mycket bloggande på sistone. Jag har varit ledig nu innan båt-bytet i lite mer än 3 veckor och jag har mest tagit det lugnt, sovit länge, kollat serier.

Sen har jag funderat mycket över vad jag ska göra med allt och till slut bestämde jag mig för att jag ska ge detta ett ärligt försök - och jag har glidit som på ett bananskal!
Hade någon sagt till mig för 5 år sen att man faktiskt kunde tjäna pengar på detta så hade jag skrattat och sagt "Ja, om man är Paow kanske!" - men det är inte så svårt som man tror. Det man måste göra är att ta reda på vad som krävs, sedan försöka få samarbete med företag och bygga ett nätverk med andra bloggare och vårda sina läsare!

På den sista punkten har jag inte varit så bra nu det sista, det kommer det bli ändring på! Ingenting kommer gratis och man måste jobba på och viktigast av allt är att tro på sig själv - just do it! Du har inget att förlora!

Jag slog ju nästan av min nagel för ett par veckor sen och jag varit lite nere över det! Det tar ju några månader för att en hel nagel ska växa ut. Det verkade som att den hade satt sig efter en vecka, men den bedrog mig.. Efter några dagar torkade den upp och blev helt lös igen. 😔
Världen går dock inte under. Jag blev fotad lite i helgen och fick helt enkelt dölja fingret (pekfinger, höger hand) och det gick bra.


Imorgon ska jag till mitt nya jobb! Ska bli riktigt spännande och jag hoppas att dagarna går fort, för jag är så lat nu efter så lång tid hemma. 😂
Jag kommer ta med mig datorn så att jag kan blogga, känner att det behövs. Spännande tider nu och nästa vecka kommer min nya spegel som jag längtar efter att visa för er! Så fiiin 💞

Hoppas alla har en kanonkväll!

Likes

Comments

Allmänt, Fynda här


I samarbete med Modegallerianska jag skriva julklappstips!

För er som inte hört om den här sidan så kan jag tala om för er att de är återförsäljare av över 3000 varumärken.
En perfekt sida att gå till för att enkelt browsa mellan dina olika favoritmärken!Ett par jackor från Nelly för er som inte säkrat er faux fur-jacka ännu.
Ni hittar dessa
här


Dessa snygga handskar hittar ni här


Dessa snygga mössor hittar ni
här

Riktigt snygga grejer och jag tycker det är väldigt smidigt att navigera sidan!
Gå gärna in och titta!


Kram

Likes

Comments

Foto, Fynda här, Veckans tips, Instagram

I samarbete med Swiss Clinic
Första bilden ligger på min insta, samt på Swiss Clinics hemsida 💞

Dom har 30% på alla köp över 500kr nu! Har passat på och köpt en julklapp! 😊

Hoppas alla har en toppendag! Snön har äntligen kommit till Kungsbacka, det enda jag hoppas är att den inte förvandlas till slask allt för snart! 💞

Kram

Likes

Comments

Foto, Allmänt

De senaste dagarna har varit väldigt bra för mig! Känns som att jag äntligen börjar förstå mer om Influencer-yrket och det är viktigt för mig att veta mer. Om du frågar mig och säkert många andra så är det verkligen ett framtidsyrke!


Vem tittar egentligen på tv längre som man gjorde förr? Tivo, streamingsidor och olaglig nedladdning gör att reklam på tv inte är samma sak som för 10 år sen. Förr hade du nått ut till fler, men med till exempel Tivo är det ju bara att spela in programmet och sen spola förbi reklamen när du vill.Det känns ändå som att jag börjar förstå det på ett annat sätt. Så framöver kommer ni få se samarbeten och jag kommer skicka vidare det lilla jag vet så att ni andra kan dra nytta av det. <3

Kram


Likes

Comments

Allmänt, Instagram


Jag har inte riktigt nån rutin för hur jag lägger upp saker. Jag försöker variera det men det viktigaste för mig är att det känns äkta! Det kanske är dumt, jag vet att dom bästa instagrammarna är supernoga med vad dom lägger upp och i vilken ordning och det ska vara rätt filter och så vidare... Jag är nog för lat helt enkelt haha.

Hur gör ni andra?
Och vad tänker ni extra mycket på när det kommer till just instagram? 💞

Hoppas alla har en bra tisdagskväll!

Likes

Comments

Allmänt


Nu är äntligen granen på plats! Jag börjar inte jobba igen förrän 15e december på ny båt, så jag har använt min lediga tid till att julpynta! Igår gjorde vi även klart pepparkakshuset och satte upp resten av snöflingorna på fönstret (bild kommer i ett senare inlägg).

Eftersom jag inte gillar att göra saker traditionsenligt så har jag inte köpt in en a-typisk adventsljusstake, utan den fick bli improviserad. Det är i princip 4 ljus på rad (haha,bild kommer senare även där) men bättre än inget. Åh va jag älskar julen! 🤶🏻🤶🏻🤶🏻


Glöm inte att följa mig på instagram
- jag följer tillbaka! Patricia.B91

Likes

Comments

Åsikter

Ledsen för dålig uppdaering - sorry, but sorry!

Jag har helt enkelt inte kommit till skott men jag läste ett inlägg, vars innehåll gjorde mig upprörd.
Inlägget kan ni läsa här !!!Jag är inte själv något helgon när det kommer till att peppa upp andra, jag gör så gott jag kan, men även jag kommer på mig själv med att "konkurrera" med andra tjejer. Jag blir vansinnig när jag läser såna här saker, där folk aktivt ber om stöd och istället får en motprestation - like, sluta tryck ner andra tjejer för fan.

Feminister gillar att snacka om kvinnoförtryck, mansplaining, manspreading, det icke-existerane lönegapet och allt annat som inte är riktiga problem. När ska vi på riktigt börja ändra vårt sätt att förhålla oss till andra kvinnor?

I dagens samhälle är det inte killarna vi behöver akta oss för - det är tjejerna. Instinktivt lever den här instinkten om att vi är rivaler kvar och eftersom den inte uttrycks i ord så lever vi som slavar för våra egna primitiva impulser.

Om alla kunde fokusera på att vara snällare mot tjejerna dom har omkring sig istället för att leta efter småsaker att bli triggade över så skulle alla få det mycket bättre.

Kan vi inte göra det?
Alla reflekterar över hur dom beter sig mot andra kvinnor och fokuserar på att lyfta dom istället.Då skulle seriöst, världen, bli en mycket bättre plats.


Likes

Comments

Allmänt


Det är så härligt att gå runt här hemma. Går med ett leende på läpparna så fort jag ser köket. På söndag tänkte jag bygga ihop pepparkakshuset 😍

Hur brukar ni inreda inför julen?

Likes

Comments

Allmänt, Fynda här, Veckans tips


Hej godingar! Hoppas allt är bra med er. Märkt att jag är lite av en kvällsbloggare, kan ha att göra med att jag är en nattmännsika! Jag tog ju det lugnt igår, så idag blev det ju såklart mer gjort!

Fick göra mig i ordning snabbt eftersom jag vaknade (för andra gången visserligen) en timme senare än jag räknat med. Fika med en kompis på Espresso House och en go promenad i det råa vädret. Göteborg visade sig från sin vackra sida trots kylan. Va hemma igen vid tre typ. Mamma va förbi en sväng på en fika och sen dess har jag tagit det lugnt. Är lite gräsänka ikväll så har tittat lite tv och bara chillat.


Har ni sett den "60 dagar i fängelse"?

Gör det, den är sjukt nervkittlande. Det handlar om 7 personer som går in undercover i fängelse.
Vissa går det bra för - andra inte. Hoppas att alla kommer undan oskadda iallafall.


Glitter har tydligen 20% på allt!
Jag gillar mest chokern och masken men även lösnaglarna. Jag får ju ta en stark funderare på om jag ska göra gelénaglar nåt mer efter vad som hände min nagel. :/ Visst man tappar ju vanliga lösnaglar lättare men kanske är det smidigare om vissa naglar är svagare.. Vi får se <3

Hoppas alla har en toppenkväll!


Likes

Comments