Header
View tracker

Mötet på psykiatrin gick rätt bra. Jag har ju träffat denna sköterska i flera års tid.. Idag nämnde hon att hon undrar vart den levnadsglada och drivna Michaela tagit vägen. När jag började träffa henne för ca 4 år sedan så pluggade jag och arbetade heltid samtidigt, det var tufft men jag älskade att ha många bollar i luften. Hon menade på att vi måste försöka hitta henne igen.. Hitta drivet i mig.. Jag håller med henne faktiskt.  Just nu i skrivande stund är jag inte ett dugg jävla taggad på att ge mig ut i arbetslivet.  Men det är för att jag är så jävla van vid att vara hemma.. Har varit det i 4.5 år nu. I ärlighetens namn så räcker det nu.

Men jag skall träffa min läkare den 14e också och då ska jag ta upp med henne att i början av 2017 så vill jag ha ett avstämnings möte med FK och se vad de kan hjälpa mig med. För även om jag inte är as taggad kust nu så är det dags att jag börjar fundera på framtiden 😊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

För några månader sedan så fick jag veta att jag är allergisk mot hund och katt. . Jag tycker det är jävligt konstigt då jag har haft både hund och katt i hela mitt liv.  Men jag har viftar bort problemet då jag verkligen Älskar båda djuren. . Min mamma har både hund och katt, sen här där jag bor finns det två hundar och en katt som jag älskar lika villkorslöst dom jag älskar min mammas hund och katt  Den senaste tiden så har jag faktiskt märkt av allergin ganska ordentligt 😑.  Det rinner i ögonen och det kliar på kroppen.

Igår så ringde jag till läkaren och bad om ett möte så jag kunde få allergi medecin.  Men istället för ett möte så rådde hon mig att köpa ögondroppar på apoteket. 

Är det någon som vet om det räcker med det? Jag menar det behövs väll ändå en specifik medecin om man är allergisk mot djur?

Jag vägrar finna mig i att jag inte kan pussa och krama på de här små liven.

Så är det någon som har koll på om vanliga ögondroppar hjälper? Vore dumt och köpa så är det rena skiten när man eventuellt behöver ordentlig allergi medecin 😐

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon mina vänner.

Idag så är jag uppe lite tidigare än vad jag brukar för jag ska på stödsamtal på psykiatrin.  Känns faktiskt bra, ska bli skönt att prata av mig lite . Jag var inte där förra veckan för jag var förkyld som fasiken .. Dock så är jag fortfarande förkyld,  men jag väljer att åka dit ändå.  Det är behövligt och jag känner att jag behöver komma hemifrån en stund.
Det bästa med att åka hemifrån själv är att jag kan ha hög musik i lurarna och försöka skingra en massa tankar.  Samtidigt som jag rör på mig. Jag ska knata iväg till bussen om en timme ungefär.
Försöket vakna till och det går sådär😂

Lyssnar just nu på Sister .. Härligt band med underbar musik 😊 Man vaknar till lite iallafall 😊

Nä dags att käka lite frulle så det slipper kurra i magen😊

Likes

Comments

Hej!

Det har varit lite dött här på bloggen den senaste tiden. Jag har inte mått helt 100 och har inte orkat engagera mig speciellt mycket. Mår fortfarande inte bra känner jag,  det lär vända så småningom.  Men när jag är i en sådan här down period så har jag svårt att se saker positivt . Svårt att skriva om positiva saker, för helt ärligt så vill jag att bloggen ska vara ett "happy place ". Fyllt med en massa musik tips och roliga händelser.. Och lite om min problematik. 

Men det ska helt klart ske en förändring och från och med imorgon så kommer jag att blogga på som vanligt igen. Jag tycker ju det är fruktansvärt roligt att skriva.

Likes

Comments

Jag har sovit som en gudinna inatt! Hur skönt som helst 😊

Igår hade jag ett riktigt fan girl moment😂 Jag är ju ett stort fan av the mortal instrument böckerna samt filmen. Han som har huvudrollen i filmen har även ett punk band som jag tycker är så jävla bra, och jag har väntat i flera år på att de ska ta sina små rumpor hit till Sverige.  Igår så släppte de sina turné datum för 2017 och Sverige är med på listan☺ Jag vart så jävla glad .

Så nu vet jag exakt vad jag ska göra i mars nästa år😊

Likes

Comments

Hej på er.
Hur har eran helg varit? 

Min helg började med att micke kom hem från jobbet i fredags och berättade att han tyckte vi skulle bo på hotell då vi ändå skulle se Brilliant Damage på Kings table 😊 Jag vart givetvis väldigt glad , vi bor så jäkla långt ifrån stan och det är svårt med att ta sig hem kommunalt på nätterna.

Vi åkte in till stan och checkade in på hotellet för att sen åka och äta på Kings table.  Maten var helt okej faktiskt,  jag är ju så jäkla kräsen 😂

Under kvällen så kom många av våra vänner också som vi inte träffat på länge. så myclet kärlek i luften.  Alla var på kanon humör.  Men jag vart nog gladast när min vän Sandra kom och överaskade mig😊 Hon hade inte sagt att hon skulle komma.  Började nästan gråta av glädje , det vart. mycket pussar och kramar. Sandra hade inte träffat Micke på länge heller så där var lyckan total😍

De hade helt sinnesjukt goda drinkar där, en hade ett ganska roligt namn. Swedish pornstar😂 Drack nog ett gäng för många sådana,  riktigt jäkla god.. Om ni besöker kings table någon gång så måste ni köpa er den drinken helt klart😊

Det vsr riktigt kul att äntligen få se mina vänner i Brilliant Damage live.. Synd bara att ljudkillen var så jävla kass, man blev ganska förbannad . Men jag tycker att Brilliant Damage gjorde bra ifrån sig iallafall.  ❤

Likes

Comments

Hade ställt klockan på 07.20 så jag skulle hinna med en buss till  Vallentuna. Behöver hämta ut medecin,  men jag stängde av alarmet och somnade om till 11. Låt oss säga att det blev inte någon utflykt till Vallentuna . Är så fruktansvärt trött.  Förstår inte varför?

Ikväll så ska vi åka in till stan och kolla när våra vänner i Brilliant Damage har spelning. Ska bli riktigt kul, tänket trotsa allt vad trötthet och ångest innebär . Dra på mig nå snyggt och ha så himla roligt. Det är min plan för kvällen 😊

Har ni inga planer för kvällen och bor i sthlm så tycker jag att ni ska komma och ösa lite med oss😊

Likes

Comments

Det var väldigt längesen jag skrev ett "Veckans inspiration" inlägg här på bloggen. Oftast när jag skrivit ett sådant så har det handlat om musik eller om en vän som inspirerar mig.

Men den här veckan tänkte jag lyfta fram en riktigt duktig fotograf. Lars Johnson är en fotograf från Finland. Han fotar allt från bikini modeller till rockstjärnor.

Det här fotot är en av mina favoriter. Lars lade upp det på sin Instagram  igår med texten

Jag blev helt tagen. Om man ser in i killens ögon så set man att han har Haft ett riktigt hårt liv. Lars fångade så många känslor i den här bilden . En bild kan säga tusen ord, men den här mannens ögon säger mer än tusen ord.

Vill ni se mer av Lars foton? Då tycker jag att ni ska följa honom på instagram och Facebook. 

Likes

Comments

Ja som rubriken lyder, hur mår jag egentligen? Det har varit bättre i ärlighetens namn. Ångesten äter upp mig inefrån och ut dom en jävla demon . Det känns som att jag bara är ett skal , ångesten skal . Vilken sekund som helst spricker skalet, det är precis så det känns.  I början av veckan så var jag på psykiatrin och pratade med min sköterska som jag inte träffat på flera månader.  Jag förklarade min ångest och att panikångesten kommer på besök nästintill varje dag. Jag nämnde även att jag tycker det är svårt med Dbtn då jag inte får prata om ångesten och så. Det man pratar om på Dbtn är att kontrollera sina känslor,  det är en helt annan sak än att få hjälp med ångesten.  Jag stod på mig och sa det att jag tror inte jag är motaglig för det som de lär ut på Dbtn just nu.

Dbt är fantastiskt bra men man måste vara motaglig och kunna ta in all information,  vilket jag inte kan just nu. Så vi bestämde att jag avslutar Dbtn och börjar gå i stödsamtal 1 gång i veckan istället.  Jag har fortfarande problem med självskadebeteende men vi ska försöka få ordning på det under Stödsamtalen. 

Jag höll upp i 15 veckor med rivandet men fick dessvärre ett såkallat återfall för någon vecka sedan. 

Jag tror att Stödsamtalen kommer hjälpa mig att bli redo för dbt igen. Jag hoppas iallafall det,  just nu känns det rätt att hoppa av och ge platsen i gruppen till någon som faktiskt behöver det och är motaglig för informationen! 

Jag måste få rutinerna tillbaks också.  Just nu går mina dagar ut på att komma på en anledning att kliva upp ur sängen . Många kan tycka och tänka att ett jobb skulle hjälpa mig. Visserligen skulle det kanske det. Jag vill göra min del för samhället, men ångesten är för stark.  Paniken är för stark. De som inte lever med psykisk ohälsa har ofta svårt att förstå och jag klandrar dem inte.
Synd bara att vissa personer inte ens försöker förstå,  det är också en jobbig del.  Men vill man inte ens försöka förstå, vad ska jag göra åt saken? 

Likes

Comments

Idag har det varit en sådan dag min kropp inte vill samarbeta med min hjärna överhuvudtaget. . Hade planerat att göra en massa saker.  Men istället så har jag sovit till och från hela dagen. . När jag har varit vaken så har jag haft sådan brutal ångest att jag knappt vet vad jag heter. Smärta i höften och svanken.  Jättekul verkligen😑

Att leva med ångest är inte det lättaste,  det hade varit lätt om man visste varför man hade det för då hade jag kunnat göra något åt det.

När någon frågar hur jag mår och jag svarar ärligt "Skit jag har ångest " antingen får man då frågan "Vad har du nu gjort" Eller "Varför då".. Därför är det lättare att säga att man mår bra för det är svårare att förklara ångesten när man själv inte vet.

Ångest innebär inte bara "Att man ångrar " något man gjort. men det är svårt att förklara för någon som inte upplevt ångest på det sättet som jag gör hur det är. Jag önskar ingen depression och ångest.  Inte ens min värsta fiende. En vacker dag ska jag ge mig på att försöka förklara hur det är för min del.

Men den vackra dagen är inte idag. 

Likes

Comments