Header

Hejsan!
Jag berättade ju att jag skulle göra något kul idag.  Det var både roligt och lite smärtsamt.  Men det vsr värt det. Jag är så himla glad och nöjd!

Jag gav mig själv en liten födelsedags present i förskott.

Daiman som gjorde den är en riktig guldklimp.  Hur trevlig och sympatisk som helst och riktigt jävla duktig på sitt jobb. 

Jag gjorde tatueringen på Black Daiman Tatto i Rimbo. Ni kan kolla in hans alster här!

Likes

Comments

Det har minst sagt varit en konstig dag idag. Mitt mående har växlat enormt och jag vet varken ut eller in i vanlig ordning.  Alla har vi sådana här dagar så det är inget konstigt egentligen. 

Jag har inte gjort något vettigt idag överhuvudtaget. . Bör jobba lite mer med hemuppgifterna men det känns allt annat än lockande!

Men imorgon ska jag göra något väldigt roligt som jag ser fram emot väldigt mycket. Längtar tills jag kan berätta vad det är❤

Likes

Comments

Godmorgon !
Vaknade för en liten stund sedan.  Är hur trött som helst men det är inte hela världen. Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt 😊

Igår så kollade jag på en helt fantastisk film som är baserad på en bok.  Givetvis var boken 10 gånger bättre men så är det alltid ju.

Jag såg "Me before you" Livet efter dig på svenska 😊 Har ni läst boken eller sett filmen? Om inte så tycker jag att ni ska göra båda delarna.  Himla vackert.  Fast jag vart inte så känslosam som jag trodde att jag skulle bli när jag såg filmen. När jag läste boken kom den en liten tår här och där.

Likes

Comments

Jag har suttit och arbetat med lite hemuppgifter från Dbtn... Jag blir helt snurrig i huvudet. Det handlar om myter i relationer och vad jag har för invändningar om dem! Jag har en jäkla massa invändningar så det har varit en jäkla massa skrivande för hand. Vi ska diskutera mina invändningar i slutet av veckan.  Yay cant wait!😪

Det här ska uppenbarligen hjälps mig på något sätt. Har inte riktigt fattat hur bara? För jag anser inte att jag har problem med relationer? Men det är en del av behandlingen så det ät bara att köra på 😊

Likes

Comments

Godmorgon!
Inatt fick jag sova lite mer än igår,  vilket uppskattas enormt mycket 😊

Jag skrev ju igår att nästa helg så blir det andra bullar. Det jag menade med det är att jag och min underbara karl ska fira min födelsedag 2 dagar i förtid inne i stora staden. Vi ska ut och äta och avsluta kvällen på Harry b James för att se The cruel intentions!  De har precis släppt en ny video. Låten heter Accidentally  Intoxicated! Riktigt bra måste jag säga.

Åååh vad jag längtar tills i helgen då jag får se dem live!😊

Men jag har en annan otroligt spännande och rolig sak inplanerad på onsdag. Ni får se på onsdag va det är. Det pirrar nästan i magen😂

Likes

Comments

Halloj! 
Det blev inte av att åka och kolla när syrran hade match. . Med 2 timmars sömn så är jag inte kapabel till mycket inte.  Vilket är synd, men jag får fler chanser att se mln stjärna på plan😊

Det har inte hänt speciellt mycket idag faktiskt.  Jag har försökt sova men det har gått åt helvette , så nu får vi hålls tummarna för att det går att sova inatt istället.

Hur har eran helg varit föresten?  Mm har varit ganska bra.. Jäkligt lugn måste jag säga.  Det enda vi har gjort är att slappa och åka till affären. Men nästa helg blir det andra bullar☺

Likes

Comments

Det var ett tag sedan jag skrev om hur terapin går. Jag har valt att inte skriva om det för att jag har inte haft så mycket att säga. Det rullar på i sin egna lilla takt.
Just nu diskuterar vi hur jag hanterar relationer! Inte bara min och mickes utan relationer i allmänhet. Familj och vänner.

Hade jag fått den frågan om hur jag hanterar saker i relationer när det blir jobbigt för två år sedan så hade jag sagt "Ja jag skriker och gormar så fort jag inte får som jag vill, kastar ofta saker på Micke.  Får vredesutbrott för minsta lilla "

Men det var för två år sedan det och tiderna samt jag har förändrats sedan dess.

Jag tycket jag ät bra på att hantera svåra situationer i relationer, pratade med Micke om det och han höll faktiskt med om att jag gjort en förändring och blir sällan arg över småsaker.  Jag kastar defenitivt inte grejer omkring mig längre .

Men denna förändringen gjorde jag långt innan jag började terapin . Men det jag vill komma fram till är att jag har fått "verktyg" som det så vackert heter om hur jag ska hantera vissa situationer. . Även en massa hemuppgifter om relationer.

Jag lär mig mer om mig själv än vad jag trodde att jag skulle göra. Jag förstår mig på mog själv på ett helt annat plan.

Dock så tycket jag inte om Mindfulness övningarna vi gör 1 dag i veckan . Har aldrig gillat mindfulness.  Men jag kör på ändå. Va fasiken har jag fått chansen till den här behandlingen så ska jag väll ändå körs fullt ut?

Likes

Comments

Denna låt har gått på repeat I flera dagar, den är så fruktansvärt bra. Texten får en verkligen att tänka till lite extra. Jag gjorde det iallafall.. Lyssna så förstår ni vad jag menar.  Postar även texten under klippet. Den dör Michael Monroe alltså,  vilken jävla snubbe!

From the start I was a smart ass kid
Nothin' much I haven't tried and did
I used to think I was the center of it all
until reality called

I used to worry 'bout the money comin' in
Now I stick it in the charity bin
I used to whine and I used to complain, but we...
we've all seen a little rain

TAKE A LOOK AT THE LIFE YOU LEAD
WHAT YOU GOT IS ALL YOU NEED
THE BLIND BLEEDING THE BLIND IN GREED
WHAT YOU GOT IS ALL YOU NEED
WHAT YOU GOT IS ALL YOU NEED

Now I live in every moment of the day
I've got something they'll never take away
A lot of love and a little peace of mind

\n It wasn't hard to find

TAKE A LOOK AT THE LIFE YOU LEAD
WHAT YOU GOT IS ALL YOU NEED
THE BLIND BLEEDING THE BLIND IN GREED
WHAT YOU GOT IS ALL YOU NEED
WHAT YOU GOT IS ALL YOU NEED

I hid my life behind a wall and let no-one see me fall
I'm still here standing tall after all

TAKE A LOOK AT THE LIFE YOU LEAD
WHAT YOU GOT IS ALL YOU NEED
THE BLIND BLEEDING THE BLIND IN GREED
WHAT YOU GOT IS ALL YOU NEED
WHAT YOU GOT IS ALL YOU NEED

Likes

Comments

Jag vet helt ärligt inte om jag ska säga godmorgon eller godnatt? Jag gick o lade mig vid halv 1 och har inte sovit ett dugg. Jag lovar Inte ens fem jävla minuter. Det var flera månader sedan jag hade dessa sömnproblem. . Jag får hålla mg vaken hela dagen Så jag kan sova natten som kommer istället.

Ser ju lagom fräsh ut😂

Tanken är att jag ska på syrrans fotbolls match i dag. Jag hoppas verkligen att jag får energi till det, hon har börjat spela i rimbo igen och det är hemmaplan. . Det är bara 12 minuter med buss härifrån.  Vore så kul att se då det var ett tag sedan jag såg henne sparka boll . Det är vid 13 och klockan är ju bara 6 på morgonen.

Världens bästa syster ❤ Jag är oerhört stolt över henne . Nästan på en fjantig nivå😂Men det är något Emmali får stå ut med❤

Hoppas ni fått sova i natt iallafall ❤

Likes

Comments

Tänkte tipsa er om lite musik.. Jag lyssnar konstant på musik, när jag går,när jag vilar, när jag bloggar till och med när jag är på toaletten ibland😂😂

Här kommer de låtar jag lyssnar mest på just nu😊

Alltså den här låten passar så bra in på min situation just nu, jag älskar den! Fast jag tror crashdiet bytt sångare nu? Jag har ingen som helst koll 😂

Har tipsat om Santa cruz förut, men det skadar inte att göra det igen. Ett grymt band från grannlandet Finland.  Sikka musiker 😊

Den här låten har gått på repeat i flera dagar nu, älskar den! The cruel intentions kan dom😊

Man måste älska skid row😆

Likes

Comments