Presentation picture
Nicen
Denice Löfstedt, 25 år
Lite snabb info om vem just jag är och varför jag bloggar.. Är en ung gift tre barns förälder på 25, som har lite för mycket fritid ibland och där trillar lite inlägg in här.

 

Instagram: frulofstedt
Videofy

Astma och vardag

Känner mig så dålig på att blogga till och från, men har inte hänt jätte roliga saker i vardagen utan den har rullat på som vanligt. Eller en grej är att lilla Maxen har fått ansträngnings astma fick vi reda på i förra veckan :( trodde det bara var en förkylning, men icke och sen så är det fler som har de på maken sida, men tur så finns det läkemedel för sådant :).
Max mår i alla fall toppen sen har fick medicin emot astman och det känns hur underbart som helst! :D

Har inte så mycket mer att skriva än så här utan behöver sova för att komma upp halv 6 imorgon till praktiken.

Pussilago 💋 

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Likes

Comments

På ca 2 veckor har jag..

Gått ifrån gul-orange till rött.
Ifrån rött till tuggummi rosa.
Som slutade i choklad brunt XD

rekommenderar ingen att göra detta för det sliter något enormt på håret! 

Likes

Comments

2 år som gift

Du är allt jag någonsin önskat, du är allt jag någonsin drömt..
Jag älskar dig mer än livet själv och med dig vill jag bli gammal och senil med 💋 

Likes

Comments

Minions
 

Likes

Comments

Senare..

Jag har oftast flytt när något känts jobbigt eller bara stängt av och lagt det i den väl kända #jagtarhandomdetsenare högen, men denna gång så ska jag ta tag i det som tynger ner mig, för att fly är sista utvägen..
 

Likes

Comments

Stopp..

Den när tiden går för fort och man själv vill bara stanna upp och skrika att det ska lugna ner sig lite.. Om bara för en liten stund så att man kan få krypa ner under armarna på någon och bara få vara. Få känna hjärtljud och andetag. Den stunden skulle gärna kunna få infinna sig för mig innan väggen står på tok för nära och jag går in i den igen..
 

Likes

Comments

Bläha

Trots att vädret var topp notch så körde jag och barnen på hemma häng för jag mådde som en över körd grävling 😩. Beror säkert på att jag blekte håret igår med två plastpåsar på huvudet (inget jag rekommenderar!).
Barn program har rullat på tvn hela dagen och gör det fortfarande haha.

Nä, ska nog ta mig en kärleksmums med en kopp te och invänta mannen.

Pussilago 💋
 

Likes

Comments

När något saknas


 

Likes

Comments

Plus för familjen

Känslan av att komma ut idag efter denna sjukdoms vecka och hitta ett drickbart pulver för barn för att få bakteriefloran i balans va bara ett stor fetting ➕ kände jag och tror även liten mini tyckte det också. Hans mage har varit i balans under dagen och det känns som att vi nu är på rätt väg när den mesta av ko mjölken tagits bort för honom 😊.
Kan ju fakiskt vara som så att det är laktos han inte tål eftersom jag har samma problem (född laktosintolerant), även hon på apoteket tyckte att det lät som laktos 😩.

Fast skit samma för jag vet hur det ligger till och ingen annan 😉. Sen får man tolka min blogg hur man vill också för jag kan skriva om hur det varit för två dagar sen och lägga upp det på dag fyra haha.

Pussilago 💋
 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw