Är det något jag har otur med till 99% så är det skavsår. vad jag än köper gör skor i storlek så får jag alltid skavsår på en häl. Det slår aldrig fel, och det gör en så satans arg😡  Man kan aldrig gå den rundan man vill gå, som idag tex. Halva hälen är ju borta innan jag ens hunnit gå någonstans. Irriterande!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

God morgon.

Igår var jag ledig så vi passade på att åka iväg på en utflykt till Mölle😊 Det är så vackert där, älskar verkligen att åka dit. Och ikväll är min sista jobbkväll innan för resan Woohoo! Det ska bli skönt att komma ifrån jobbet lite nu några dagar hehe. Ikväll ska vi jobba på psyk igen och det är så påfrestande att sitta inlåsta där i 7 timmar med en massa konstiga människor och i ett så litet rum. Men som sagt sista dagen ikväll så det går att bita ihop❕


Likes

Comments

Glöm inte att kika in på Glossybox 😘

Älskar att få hem massa nya och spännande produkter varje månad. Hittat så många bra, nya märken. Helt klart värt det.


Likes

Comments

Sol och bad torkar ut håret, gör det känsligt och sprött och bryter ner hårets protein, keratin. Se till att göra inpackningar varje vecka och spreja håret då och då under dagen med en leave in-conditioner med UV-filter. Testa att ha lite inpackning i längderna när du är på stranden. Värmen ger bra effekt och håret blir silkeslent.


håret tar mycket stryk när det exponeras för UV-strålar. Använd alltid en solsprej med vitamin E för håret som skyddar både toppar och hårbotten och bevarar färgen på ditt hår. Glöm inte att skydda hårbotten också – om du bränner dig där riskerar du att tappa hår.


Badar du mycket i klorerade pooler eller i salta havsvatten är det viktigt att skölja ur håret efter varje bad för att slippa uttorkning och missfärgning. Blöt gärna håret innan du hoppar i poolen – då suger inte håret åt sig lika mycket klor.

Man måste även tänka mycket på håret under sommaren om man inte vill ha det risigt 😉


Likes

Comments

Idag ska jag bara njuta i solen innan jobbet 😍

Hoppas ni får en fantastisk dag


Likes

Comments

God "morgon" eller kanske förmiddag hehe

Ikväll går jag in för femte helgen i rad i jobbet. Men sen från och med måndag (Hoppas jag) är jag ledig till den 5 juni. Sen jobbar jag den 6. Det ska bli såå härligt med lite ledighet hehe. Idag beställer jag hem lite till resan, jag älskar Hawaiins produkter. Har alltid hög solskyddsfaktor eftersom jag inte vill bli rynkig😉 Enda stället jag har deep tan utan solskydd är på benen för att få lite mer färg snabbare. Har ni några favoriter??

Jag är såå lycklig att sommaren är här❤


Likes

Comments

Contains affiliate links

Hur snygga är inte dessa två? Perfekt till midsommar eller till och med studenten om man vill ha lite färg på det vita😊


Likes

Comments

Insåg inte fören idag att OJ vad mycket vitaminer jag äter hehe. Många har kommit i min healthy box från innan men järn och maxosolen köpte jag här om dagen. För jag tror jag har järnbrist, är så himla trött. Det gäller även med vitaminer att man aldrig överkonsumerar det fast man tror att vitaminer är nyttigt men det kan även bli fel på det hållet. Så tänk på det. Ta efter vad det står på burken/kartongen.


Likes

Comments

Contains affiliate links

Många vill gärna pigga upp sitt ansikte efter många år av stress eller kanske nyblivna föräldrar. Där all stress sätter sig under ögonen. Så tänkte göra ett inlägg om lite tips till ett piggare yttre

Kosten - Undvik att få i dig för mycket salt för då kan det samlas under ögonen (vattnet i kroppen) men drick mycket vatten för att rensa och hålla huden slät och fin. Ibland kan man utan att veta om det reagera på gluten och då kan man ha svullna puffar under ögonen så dra ner på gluten om du känner att du har puffiga kuddar under dina ögon. Till sist så kan det alltid vara bra att ha en massa olika vitaminer hemma att ta varje dag. För ibland kan man fattas någon vitamin utan att ens veta om det som påverkar dina ringar eller påsar under ögonen.

Boosta ögonen varje kväll innan du ska sova - Kall kaffesump att dutta under ögonen eller kall teepåse som du lägger under ögonen, helst svart tee. Du kan även smörja in ansiktet i obehandlad i honung och kokosolja.

Tips till bra ögonkrämer estee lauder night repair, Clarins all about eyes rich (Jag använder själv dessa och många fler)


Till sminkdelen - Lägg en snabb fokus på basen ist om man inte har en massa tid att lägga ner på sminkning, har man en ljus foundation eller puder och bara använder det så kan det göra så stor skillnad och man ser genast piggare ut. Tänk på att ljust öppnar ögonen och mörkt stänger ögonen. Någon jag alltid tycker har så vackra och pigga ögon med eller utan smink är Helen Torsgården😍 Önskar att jag hade hennes strålande ögon.

Hoppas det ska hjälpa några där ute 😊


Likes

Comments

Alla har vi väl någon stor dröm som vi önskade kunde slå in Nu nu😊

Jag kan noll om hur man gör eget smink eller ens hur man skulle starta ett sånt projekt. Men jag skulle så gärna vilja göra egen foundation för jag har såna höga krav på det så jag känner att det skulle vara något som jag skulle älska att göra och kanske att man designar en/flera borstar till det med. Eller en hel bas primer - foundation - puder. Det är något jag önskar mig skulle hända😍


Likes

Comments


Better Blogging Nouw