God morgon finisar, hoppas allt är bra med er.

Nu har jag nog kommit på boven i dramat! Jag har varit sååå flottig i ansiktet i "flera" veckor nu. Och jag har kollat om jag är gravid etc etc. Men jag tror boven är Soyan. Googlat lite på det och vissa har alltså fått dåligare hy sen dom började använda soja. Så jag måste byta ut denna mot mandelmjölk igen.  Det finns något ämne i soya som liknar något hormon som kan köra kroppen ur balans. Trodde de var superbra att dricka 😨


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Stor nackdel med detta jobbet är att man inte har tid att vara sjuk. Så nu blir det kaos på jobbet och jag måste hoppa in ikväll. Jag är ledig en helg i månaden typ ibland ingen. Är jag bara inställd på att jag ska jobba så kan jag jobba utan problem men när det blir samma dag man ska hoppa in så förstörs hela dagens planer. Sånt kan göra en lite irriterad. Men men jag får trösta mig själv med att det är storhelg så jag får lite bättre betalt ikväll.


Likes

Comments

Att tro på sig själv är super viktigt för att kunna ta sig någonstans här i livet.

Ställ dig framför spegeln varje dag och säg

1, Jag kan vad som helst

2, Jag är lika bra som alla andra

3, Jag ska inte jämföra mig med andra

4, Jag vill lyckas

5, Jag duger precis som jag är

6, Jag ska vara positiv


Likes

Comments

​God morgon alla.

Helt sjukt att jag var uppe halv 8 idag hehe. Det gick rätt så vilt till igår på dricka fronten. Men gud så kul jag hade. Vi hade massa tävlingar och sen provade vi juh bean boozled​. Herregud säger jag bara. Det var de äckligaste jag varit med om i hela mitt liv. Jag höll mig rätt bra tills jag kom till surmjölk. Precis när jag trodde jag klarade det så kräkte jag. Inget för vuxna haha. Barnen klarade sig mycket bättre i det spelet. 

Sen hade vi det bara mysigt med ost och kex dom sista två timmarna innan vi åkte hem. Så kidnappade Noa på en bild hehe. Han är så blyg men till sist gick det bra så passade på att ta en bild på oss😉


Likes

Comments

God morgon på er.

Idag är det äntligen midsommar😍 Woohoo! Jag har planerat in precis allt idag. Det ska bli såå skönt att åka ut på landet och fira med underbara vänner. Vi har alltid ett stort bord med massa god mat och spelar roliga spel (Köpte bönspelet)  . Busar med barnen och bara njuter av livet på landet helt enkelt. Håller på att måla mina naglar nu. Lika bra att göra det kvällen innan eller tidigt på dagen så att det håller just den dagen man ska fira något hehe. Fast detta nagellacket är så satans bra! Men finns bara att köpa på båten till Tyskland *snyft* Så måste åka båt snart så jag kan shoppa haha.

Vad ska ni hitta på idag då?? Fira eller vara hemma??


Likes

Comments

Nu har jag ledigt fram till måndag morgon. Var en lång dag idag på jobbet men nu ligger jag äntligen i sängen framför en film. Ska bara chilla ikväll.
Vi hittade hundratals små bäbis grodor idag vid en liten damm. Hela gräsmattan var full med dess små liven. Så söta 🐸😍

Likes

Comments

​God morgon alla.

Lite lätt sliten idag hehe var hemma  halv tolv efter jobbet och sen hade jag svårt att sova och det var samma sak förra natten. Så nu är man dödligt trött. Skulle vilja sova bort hela dagen men det ska jag inte. 

Gick en runda i stan igår med innan jag började jobbet, lovade mig själv att inte handla mer kläder😁 har massa kläder med prislappar som hänger plus allt nytt jag köpt hem nu dom senaste dagarna. Men fick med mig en face mist från Emma,S. Den luktar sååå gott! Blir ett "perfekt" moln som kommer ut. Mycket nöjd.


Likes

Comments

Hittade massa fynd i söndags på H&M😊 Skjortorna kostade 100 kr/st och linnena 50 kr/st. Ibland kan man fynda tills bra saker hehe. Ikväll blir det jobb fram till 23,00. Ny personal kommer ikväll. Så får hoppas det går bra för den i natt. Man vet juh själv hur det känns att vara ny på jobbet.


Likes

Comments


Better Blogging Nouw