God morgon sötnosar.

Då var halva veckan gången. Ledig till lördag natt nu. Ska jobba natt på lördag. Lite pirrigt men det blir nog oki att hålla sig vaken 9 och en halv timme.

Igår fick jag hem dessa tre. Min ansiktskräm från Clinique var helt slut så den kom i rättan tid. Och sen tänkte jag prova Cliniques anti-blemish, man kan blanda ut den med sin foundation. Ska täcka det mesta av sina hudproblem. Och sist men minst hahah ansiktsmask från GlamGlow i världens minsta burk. Trodde den skulle vara liite större men ack så fel man kunde ha. Men ska bli spännande att prova den med, den har fått mycket positiv respons.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Färgen på liquid lipsticket satt verkligen som berget när man försökte ta bort det. Har fortfarande lite färg kvar så den klarade kvalitet testet men det är inte alls min färg men ska beställa en annan nyans. Och Den flytande highlightern var supersnygg på handen men får se hur den blir när man har foundation på sig. Älskar rosa och lila skimmer i ansiktet så ska bli spännande. Hoppas verkligen den sitter fint.

Likes

Comments

Jag shoppar ALLTID genom bonusway😃 Är man som jag och shoppar mycket så lönar det verkligen sig att göra det genom dom. Även om man gör av med pengar så får man en slant tillbaka och den kan bli rätt stor ändå i slutändan. Så gör som jag och många andra redan gör och shoppa genom Bonusway du med.


Likes

Comments

​Tråkigt när man inte blir nöjd med lådan med tanken på vad den ändå kostar och om man vill ha kvar sina kunder så borde man leverera liiite bättre ibland. Förra gången jag fick flytande highlighter så funkade det inte alls och den åkte i soptunnan direkt så hoppas denna Manna Glo funkar bättre. Och den liquid lipstick man fick borde man få i full zise😒 menar kom igen. Dom måste steppa upp lite snart. 


Likes

Comments

Övning 1: Mjuka upp din inre röst

Många har en självkritisk inre röst. Det är viktigt att fånga upp den i tid. Vad var det till exempel som for genom huvudet när du fick kritik av chefen? Var det: ”Ja det var ju typiskt mig, jag är ju en sån sopa”? Många går direkt in i den känslan och låter den bli förhärskande.

Gör så här:

 • Stanna i den negativa tanken och fundera, stämmer det verkligen att du är en sopa?
 • Utvärdera din inre röst, då blir det lättare att tänka på dig själv som en god vän som behöver omtanke


Övning 2: Lura hjärnan

Att plocka fram positiva inre bilder motverkar oro och har en lugnande, peppande effekt. Du lurar hjärnan att tro att du redan klarat av den svårighet du har framför dig. Detta fungerar exempelvis om du ska prata inför en grupp.

Gör så här:

 • Plocka fram situationen du står inför och måla vidare på den. Till exempel om det handlar om en prestation. Föreställ dig att du står där.
 • Tänk på hur det kommer att vara och kännas, hur människorna kan komma att se ut.
 • Tänk att du har något intressant att förmedla och att publiken lyssnar.
 • När du väl ska framträda på riktigt så känns det nästan som om du redan har gjort det – och lyckats.


Övning 3: Fake it til you make it

Hur skulle en person med bra självkänsla reagera i den här situationen? Sedan agerar du så. Det kan kännas lite avigt i början, men spännande också. En blyg person som vanligtvis inte vågar hålla ögonkontakt, men ändå gör det, kan upptäcka nya känslor. Och att det inte är så läskigt som hen trodde.

Gör så här:

 • Prata med fler människor än du brukar.
 • Ta ordet på möten.
 • Anmäl dig till en kurs du velat gå.
 • Ta bort ord som ”möjligen” och ”kanske”.
 • Undvik att börja meningar med: ”Jag vet inte men…”
 • Sträck på dig, skaka hand på ett tydligt och distinkt sätt.


Övning 4: Skriv dagbok

Vissa tankar är svårare att släppa än andra. Då kan denna dagboksövning vara till hjälp.

Gör så här:

 • Skriv ner tankarna i en dagbok eller i mobilen, till exempel: ”Jag tror att min kollega tror att jag är komplett värdelös.” Jaha, det är så jag går och tänker, kan du då konstatera. Det skapar perspektiv.
 • Därefter ställer du dig följande fråga: Är det ett problem på riktigt som kan leda till att jag får sparken eller skapar jag själv ett problem genom mina tankar? I de allra flesta fall inser du att du skapat problemet i ditt huvud.

Likes

Comments

Gjort en stor beställning på Jouers liquid lipstick😊 Bara hört så bra om dom så det ska bli riktigt kul att få prova dom. Beställde 5 stycken. För 5 stycken ligger priset på ca 800 kr. Så det känns ändå oki att få 5 för 800kr. Inte överpris. Har provat matallic innan från Milani och det är verkligen så snyggt och coolt. Men beställde en lite mer "naturlig" denna gången, det är bilden som är längst ner (Citronade rose) heter den. Sååååå fin!!


Likes

Comments

Balsam viktigt

Glöm inte att använda balsam varje gång du tvättar håret. Efter varje schamponering är hårstrået extra känsligt eftersom fjällskiktet är öppet. Balsamet sluter strået och ger det glansen tillbaka.

Skölj kallt
När du tvättar håret, avsluta med att skölja det i kallt vatten. Det hjälper till att sluta strået samt sätter i gång blodcirkulationen i hårbotten.

Borsta ofta
Borsta håret, länge och minst en gång om dagen. Det är nyttigt både för hår och hårbotten eftersom det sätter i gång blodcirkulationen. Borstningen gör det även mer glansigt eftersom hårbottens naturliga oljor fördelas över hela håret.

Massera mera
Massera hårbotten minst tre minuter dagligen för att öka blodcirkulationen och få håret att växa snabbare.

Besök frisören
En klippning är bästa boten mot kluvna toppar och en bra start på hösten. Vissa frisörer kan sätta in speciella fuktkurer om håret är väldigt torrt.

Fuktgivande schampo
Använd schampo och balsam som innehåller fuktgivande ämnen och gärna Keratin som är bra för återuppbyggande.

Glöm inte inpackning
Lägg i en inpackning minst en gång i veckan eftersom en inpackning/hårmask går djupare in i hårstrået än vad ett balsam gör. Se till att inpackningen är anpassad för din hårtyp.

Föna inte
Undvik stylingverktyg (fön, lock- och plattång) om du kan. Solskadat hår mår bra med att pausa värmeverktygen. Låt håret självtorka. Men kräver frisyren styling använd en värmeskyddande produkt.

Färga inte
Vänta gärna med färgning, använd istället en vårdande inpackning med färgpigment eller en skonsam toning som fräschar upp din gamla färg. Nackdelen med dessa produkter är att färgen inte håller lika länge och täcker inte gråa hårstrån, men det handlar ju bara om en kort period. Är utväxten plågsamt påtaglig färga/tona endast den.

Tillsätt olja eller serum
Är ditt hår väldigt torrt och frissigt? Välj en vårdande stylingprodukt t ex ett serum eller en frisyrolja som tillför glans i håret. Tänk bara på att ta oljan på topparna och inte i hårbotten om du inte vill få en fet look.Likes

Comments

God morgon på er.

Precis som det står i rubriken så är det tråkigt när man förlorar sina killkompisar bara för dom skaffar flickvänner efetrsom att dom oftast aldrig får umgås med andra tjejer. MEN jag tycker att har man varit vän med det motsatta könet i många år och verkligen umgåtts ofta så tycker inte jag att det ska vara några problem. Visst hade jag med problem med det i början att Babe inte tyckte om att jag umgicks med en annan kille ensam men då hade jag redan haft C som vän i ca 9 år så det var vanligt för mig. Och jag ville inte bryta den vänskapen bara för att jag hittade en pojkvän. Och idag accepterar Babe min och C relation utan problem.

Klart jag förstår när man är nykär och allt sånt att man vill vara med sin partner men det slutar alltid med att killarna försvinner helt bara för dom träffat en tjej, sen vet jag inte om det är tjejerna som håller för hårt i männens kulor men det är bara så tråkigt att det ska behöva bli så😔

Kommer saknar din vänskap❤


Likes

Comments

Contains affiliate links

God morgon på er.

Två snygga väskor inför skolstarten😉 Skulle lätt vilja ha båda om jag gick i skola.

Idag är det äntligen en lite lättare dag. Hade juh samtal igår med M, kan vi kalla honom. Var ett sjukt jobbigt och stressigt möte. Så gårdagen var bara skit. Men idag har jag en massa att göra, så kommer hålla hjärnan upptagen.


Likes

Comments

Skönt att göra av med lite energi idag innan man ska jobba.

Så nu blir det att slänga i sig lite mat sen drar jag till jobbet.


Likes

Comments


Better Blogging Nouw