Jag som bara skulle ha sminkborttagning 😁 Älskar kicks egna wipes, för dom får bort all smink. Men var jag ändå på gång så passade på att köpa lite till håret med. Hårvårds produkter är ett måste att ha hemma hehe. Och jag hittade en ny färg på milani liquid lipstick, så sjukt fin färg, ska visa det sen. Och eftersom jag använder så mycket läppstift så tänkte jag prova på lip scrub för att rengöra och mjuka upp efter en dag med läppstift. Jag har ett paket att hämta ut med på ica haha så det kommer att komma upp mer sen😉Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tänkte köra på en dagens blogg😊

Bara skriv att Du är med så kommer jag välja två bloggare att lyfta fram. Följ gärna för att inte missa något annat spännande. Lycka till!


Likes

Comments

​Heej på er.

Idag kör jag på en lagom lila ögonskugga för att framhäva mina gröna ögon😉 Så tänk på det om Du har gröna ögon så lila framhäver din ögonfärg ännu mer.

 

Likes

Comments

Contains affiliate links

​Äntligen kommit hem från skolan, denna dagen har gått så sjukt sakta. Men när jag kom hem mättes jag av ett paket. Lite nya ögonborstar till min lilla hobby har kommit😍 Älskar ​real techniques borstar. Tryck på länken om ni är sugna på att beställa just detta paketet. Nu kommer man kunna lägga mer tid på att blenda ut ögonskuggan och göra det snyggare.


Likes

Comments

God morgon sötnosar. Hoppas ni har sovit gott i natt. Idag vaknade jag och verkligen var super trött. Hatar verkligen när det blir så, man känner sig inte alls utvilad. Aja det går att lägga sig tidigt ikväll😉

Igår provade jag på att leka lite med gröna ögonskuggor. Och jag måste säga att jag fick väldigt mycket komplimanger av det. Så man kände sig så fin och snygg igår haha och det händer inte så ofta att man känner sig det. Men när det väl händer så ska man bara suga i sig all uppmärksamhet.

Lekte med en olivgrön färg över hela ögonlocket och sen en lite mörkare längst ut och sen är det bara att blanda så det inte blir linjer och att dra lite färg längst vattenlinjen 😊  Klart!


Likes

Comments

Idag kom ett av mina efterlängtade paket😍 Smashbox primern ska reducera rödheten i ansiktet, så den ska bli kul att prova eftersom jag har väldigt röd hy. Och jag var tvungen att beställa lösögonfransar (Ardell natural)  för det är något jag vill bemästra. Woho vad jag är glad.Likes

Comments

Likes

Comments

God morgon sötisar❤

Idag är dagen fullbokad, ska ta cellprover kl 11 och sen kl 13,00 börjar jag jobba. Inte för att det är något konstigt med att gå till gyn men ändå blir man alltid lika nervös/obekväm med att ha fötterna upp i luften. Och Sen oroar man sig för resultatet som ska komma om 3 veckor. Men men det blir nog bra ska jag se. Hoppas på att kunna hinna äta lite mellan där också innan jag går till jobbet.

Hoppas ni får en bra dag!

P,s jag fick tillbaka på skatten❕ Kunde inte blivit gladare, woohoo! Hela 6000 kr rikare.


Likes

Comments

Gud vad besviken jag blev på sminket. Kan absolut känna skillnaden på mitt dyrare smink. Pudret höll inte ens två timmar, man såg ut som ett smörpaket efter ett tag och nu ca 8 timmar senare så ser det bara så äckligt ut. Highlighten var fin i färgen och väldigt diskret men man blev väldigt flottig av den också😒 Det ända som funkade och höll sig var Isadoras Face sculptor. Så kommer aldrig köpa från Maybrlline igen! Så illa var det för MIN hy, säger inte att det är så för alla utan detta är mina tycken nu.


Likes

Comments

Tänkte prova på lite billigare smink för att testa hållbarheten under en hel dag och se om jag ser någon skillnad på det jag brukar använda som då kostar 400 kr mer. Dock är detta första gången jag ska prova highlight stick så det är jag väldigt spänd på😉


Likes

Comments


Better Blogging Nouw