View tracker


Fick hem dessa på posten idag från Nelly😍


Likes

Comments

God morgon sötnosar. 

Hoppas att allt är bra med er denna tisdag. Här är det bara bra, pengarna kommer juh imorgon😉 Så det känns som en lättnad. Eller hur?  Finns så mycket jag velat beställa hem sen i början av december haha men vissa finns inte på lager längre. Så jag ska lägga undan till nästa månad när lönen med kommer sen ska jag storshoppa en massa nytt. Så mycket man behöver fylla på med. Men hittade dessa 4 chokers😊 Såå snygga! Så funderar på att beställa hem dom iallafall, så dom inte tar slut. Idag blir det skola och sen ikväll blir det äntligen bio ( Split ) Woohoo!!Likes

Comments


Två nya klänningar från bubbleroom. Perfekta att ha till vardags (Enligt mig)Likes

Comments


Såå typiskt hehe. Hade kvällen bokad med bio och mat med en vän jag inte träffat sen min födelsedag 19/4-2016 så ja det vart sjukt längesen. Och så klart blir jag in ringd ikväll på jobbet. Så fick ju avboka allt och ändra tiden med mamma idag så jag hinner dit först. Men bion ska jag se i veckan, hade bokat till den split. Den verkar så sjukt bra på reklamen. Men men det är iallafall ob heeeela dagen så nästa månad blir en rik månad haha. Så nice👍Likes

Comments

God morgon sötnosar.

Hade en sån bra pepp dag igår med Babe. Där jag kom att tänka på att hade jag aldrig vågat stå upp för mig själv och slutat på skånetvätt/servicepoolen så hade jag aldrig kommit till det jag har idag. Då hade jag säkert suttit fast där än idag och jag hade nog gjort det ett bra tag eftersom det var ett jobb, men jag kände verkligen att jag inte ville vara kvar där efter att ordinarie betett sig som riktiga svin. Folk var såå himla emot att man säger upp sig från ett jobb, det tillhör nog svensken, Men man måste jobba! hur klarar du dig utan ett jobb? jag har varit på samma jobb i 25 år! Nej man säger inte upp sig! Men hade jag aldrig chansat så hade jag heller aldrig fått ett mycket bättre jobb där lönen höjdes duktigt mer och ob ska vi inte ens snacka om här hehe.

Så JO man får och kan göra precis som man vill. Vill man byta jobb eller trivs du helt enkelt bara inte så är det oki att avsluta det. Man behöver inte lyssna på alla andras tråkiga tjat om hur mycket dom stått ut på sina jobb eller deras 100 år dom stått på samma jobb dag in och dag ut och blivit ett med jobbet haha finns såna på alla jobbplatser, dom som växt ihop med själva jobbet och är så satans bittra. Nej usch för bittra människor. Våga tro mer på dig själv och alla som läser, våga tro mer på era vänner med. Stötta dom ist för att kritisera deras val. Alla är vi olika men det gäller att ställa upp för varandra.

Lev ingen annans liv❤Likes

Comments

View tracker

Ojoj, jag trodde aldrig jag skulle skriva om detta ämnet då jag tycker det är så löjligt hur arga folk kan bli över detta med kvinnobröst. Varför måste det finnas ett JA eller ett NEJ alltid?? Det kan aldrig vara i mellan. Antingen måste vi förbjuda kvinnobrösten helt eller så måste alla visa sina bröst för alla. Det kan inte vara så att man kan välja? Om jag vill lägga upp på min blogg eller instagram på mina bröst, så varför inte? Det behöver inte göras pornografiskt utan om det görs under vissa omständigheter så why not?

Jag tror många tjej inte vill för att dom endast tänker på vad deras män/pojkvänner kommer titta på. Men är man så osäker på sin partner så måste man nog jobba på andra håll, män ser ändå andra kvinnokroppar på något vis (Om dom vill), filmer, musikvideos, porrfilm/foton m,m.

Så i vilket fall som kan och kommer dom alltid att ha "runkobjekt" som jag läste någon tyckte vi kommer bli om vi visar våra bröst. Men kom igen, detta sysslar män med redan bakom våra rygga eller öppet för oss. Det är inget "konstigt" att män tillfredsställer sig själva samtidigt dom tittar på kvinnokroppar. Dom gör det även utan tillgång till bilder. Så vi måste sluta tänka (Men min pojkvän då? jag vill inte att min pojkvän ser andra, min kille hit, min kille dit och min kille så)

Det är inget ovanligt eller fel att det faktiskt finns kvinnor som gillar sina kroppar och vill visa upp den. Kvinnokroppen kan vara så mycket mer än bara bröst och en vagina. Den är väldigt vacker och genuin.

Så till mitt tycke, vill en kvinna visa sina bröst på sina egna sociala medier så fine do it girl. Men gör det också fint❤


Likes

Comments


Typiskt, vart tvungen att hoppa in och jobba ikväll. Så slutar jag inte fören 22,30. Men imorgon ska jag bara ta det lugnt och inte ens svara i telefonen haha.


Likes

Comments


Lyssnar på lite musik i skolan för att hålla igång idag. Såg på suicide squad igår kväll så fick dessa låtarna på huvudet. Hoppas det kommer en två på den. Tyckte faktiskt den var bra😉Likes

Comments


God morgon mina sötnosar. Äntligen är det fredag. Denna helgen har jag sett fram emot hehe för jag ska bara ta det lugnt och kanske hitta på något med vänner.

Men till något annat, jag har fått sug efter att bli nyttig igen och jag vill börja träna. Så funderar på att gymma igen men sen börjar jag hela tiden tänka (När ska jag hinna det) Det finns alltid tid om man verkligen vill något så jag ska ge mig fan på detta. Äter så sjukt mycket godis och onyttig mat så fortsätter jag, så kommer jag gå upp många kilo per månad. Och då skulle jag bara må psykiskt dåligt. Så jag måste verkligen verkligen få upp min motivation och ork. Är så trött hela tiden och det beror nog på maten. Efter skolan vill jag bara sova, men det är då jag skulle tagit mig till gymmet. Börjar med små förändringar (igen) Jag vill klara detta❤Likes

Comments

Bjuder på lite gamla bilder på mig. Saknar att vara blond *snyft*


Likes

Comments


Better Blogging Nouw