Nu till hösten är det gröna och röda ögonskuggor som är hetast i trenden. Så leta fram dina djärvaste färger i grönt och rött, för det ska jag. Älskar dessa färgerna.Även en snygg "Over-liner" ska vara en av hösten trendigaste bland modet, man kan välja att ha sin vanliga ögonskugga men att man gör en vinge från näsan och utåt på ögonlocket i en djärv färg eller om man bara vill ha vingen och ingen ögonskugga. Coolt men jag tror inte jag skulle rocka det😉Nu till hösten verkar det vara mer fokuserat på rosiga kinder, så skippa contouren och sätt lite rosa på nu till hösten/vintern. Kan tycka det ser mer uppiggande och fräscht ut. 

Nu har dom stora/buskiga ögonbrynen försvunnit, vilket jag kan tycka är bra. Var inget fan av dom buskiga brynen alls. Ett par "normala" bryn som är dina riktiga är mycket snyggare. Ska även vara en trend nu att bleka brynen helt men inget jag heller kommer hoppa på.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Efter mötet idag behövde jag bara komma ut och prata av mig. Det är så mycket på gång som jag är rädd för. Nu är en process startad och jag vet inte om det går att dra sig ur nu.  Så var ute i naturen över en timme idag med Kim och Cesar och bara pratade. Delade tankar med varandra. 

 

Likes

Comments

​God morgon världen.

Idag var det äntligen fredag och jag är ledig idag hehe. Skönt med en hel dags ledighet. Idag ska jag på ett viktigt möte 11:00 så är väldigt nervös inför det. Så försöker koppla av med lite nya youtube klipp nu på morgonen. Nästan alla youtubers håller på att testa den nya smink kollektionen med Rihanna, och denna gången blev jag faktiskt väldigt sugen på att testa den😊 Ögonskuggorna ser väldigt glittriga och superfina ut. Får kolla lite på Sephoras hemsida.


Likes

Comments

G​od morgon på er.

Idag blir det fullt schema hela dagen. Ska på en utbildning nu hela dagen till 16,00 sen måste jag ta mig snabbt till stan för att möta upp Meliha för vi ska se på bio 17:45😁 Ska se på Snömannen, den verkar sjukt bra, så har stora förväntningar på den nu bara för det hehe. Någon som hunnit se den?

 

Likes

Comments

God morgon världen.

Idag börjar vi jobba igen, blandade känslor där😉 men är taggad för mer jobb. Igår kom mina nya borstar från Morphe, skönt att ha en samlad kollektion. Och som en liten avstickare så beställde jag så klart ett Jeffree Star läppstift med (Birkin suede) Kul när man har lite nytt.'


Likes

Comments

​God morgon.

Idag är jag så bakfull så jag bara vill dö😓 men tänkte att jag skulle få upp detta inlägget bara sen bums ner i sängen igen. Skämmas för mina synder idag haha. 

Måste bara säga det att morphe paletten och Huda paletterna är några av dom BÄSTA jag någonsin använt. Så lätta att blanda ut och så himla pigmenterade. Galet nöjd är jag med dessa köpen. Nu lär man ha ögonskugga in till nästa istid. 


Likes

Comments

Contains affiliate links

​Dax att förbereda sig för alla höst fester? Kanske redan fixa nyårs kläderna? Använder ni rabattkoden meta15 så får ni 15% rabatt hos NA-KD fram till 11/05😊 Så passa på nu när ni kan komma undan lite billigare. Och sen den 18 släpps Therese Lindgrens nya kollektion. Så det vill man inte heller missa. Jag kommer sitta bänkad för att kolla in den.


Likes

Comments

Contains affiliate links

God morgon på er.

Här ligger man sjuk med feber😒 Så tänkte lägga upp mina klänningar som kom igår. Den svarta med nitar ska jag ha på nyår tänkte jag, tycker den är såå snygg! Och dom andra två kan jag ha till vardags. Är verkligen en klänning människa. Fest eller vardag jag använder till 90% klänningar😊

Länkade bilderna till er men den röda fanns dock inte kvar men dom andra kan ni kika på.


Likes

Comments

​Idag kom äntligen min ögonprimer. Har kört på utan nu ett tag och det slutar alltid med att ögonskuggan lägger sig i små veck på ögonlocket😒 Har aldrig provat Ud´s primer så det ska bli kul att få prova den. Har någon av er provat den och vad är era erfarenheten om den?


Likes

Comments

​God morgon!

Snart är helgen slut och man ska jobba men det är bara till tisdag 18:00 sen är vi lediga en vecka. Woohoo! Det ska bli skönt att komma ifrån lite. Detta jobbet är ganska så speciellt så pauser är behövliga. 

Fixade lite torr-shampoo och fick höra att batiste skulle vara bra så köpte med mig två. Sen blev det någon treatment till håret som luktade cocos och sen tonings shampoo. Så nu har man lite nytt till håret😉


Likes

Comments


Better Blogging Nouw