God morgon sötnosar.

Idag känns det som om allt bara är upp och ner. Man har så många bollar i luften nu att det är svårt att koncentrera sig på en. Man har så många drömmar man vill ska gå i uppfyllelse så det känns nästan stressande. Vet att det inte ska vara så men känns som man har för lite tid och för mycket på schemat. En sak jag måste få tillbaka så är det kämpar-glöden till skolan, just nu är den helt död och bara jag tänker på skolan så blir jag trött i huvudet och vill lägga mig och sova. Känner mig psykiskt utmattad så idag ska jag göra något jag inte får. Stanna hemma och vila hela dagen så jag orkar upp imorgon och fredag som jag ska. Jag ska klara detta och allt annat jag håller på med. Men det är inte lätt att få ihop två jobb, medicinutbildning, skolan jag går till (ibland) och sen mitt privatliv. Men det är Ok att stanna upp och skrika. Prova.
Likes

Comments

​God morron Sötnosar.

Man kunde juh haft en sämre jobbdag igår😉  Vi var nere vid havet och tittade. Var så fint och lugnt. Så det vart årets första besök nere vid havet. Men idag blir det skola. Orkar knappt men måste ta tag i skolan med. Missat för mycket redan. Så vi får väl se vad dom säger idag. Men nu blir det kaffe och piggna till här. Likes

Comments


Just nu känner jag mig bara så lycklig. Allt går precis som det ska och jag har det verkligen superbra. Nu hoppas jag att det håller så heeela 2017😉Likes

Comments


Typiskt, mina nagellack är snart slut och vissa har torkat. Så måste fixa lite nya i morgon. Min favorit är O.P.I´s 😊 Kostar lagom och det håller. Så man får vad man betalar för. Men har ni tips på hållbart nagellack så tips gärna. Alltid kul att testa nytt.


Likes

Comments

God morgon sötnosar!

Idag är det sista arbetsdagen denna månaden som ska påverka skolan. Sen ska jag vara hård med att jobba efter skolan och på helger ist. Men iallafall så är det så typiskt att man vaknar en timme innan klockan ska ringa. Så ligger jag alltid kvar en stund sen inser jag att det är inte lönt att somna om för då kommer jag vara ännu tröttare sen. Så får bli några Nocco under dagen hehe. Men först lite kaffe på detta.Likes

Comments


Skullle behöva sätta mig ner och beställa hem lite mer basic kläder, så får kanske ta dagen till lite sånt. Svårt att hitta basic kläder hos mig😉 men kan behövas nu när jag jobbar eftersom dom gärna vill att man ska se "rekordelig" ut, vilket låter sååå tråkigt. Men aja man kan väl spexa till det ändå så det blir mer min stil.

Sen ikväll blir det nog bara filmkväll. Tog på mig ett sista jobbpass som drabbar skolan denna månaden. Så jag hoppas verkligen inte att jag blir utkastad från skolan nu när jag missat så mycket. Men tisdag så kör jag på igen med skolan.


Likes

Comments

Tänkte kolla med er om någon av er är kunniga i kameror? Jag skulle vilja förnya mig lite så jag kan ta bättre och snabbare bilderna till bloggen. Jag har en systemkamera sony slt-a58 och den är väl oki men tar så sjukt lång tid att få bilderna från kameran till datan och sen är jag väl inte till 100% nöjd med bilderna alltid. Skulle vilja ha en bra och snabb bloggkamera. Man vill ju inte köpa en och chansa eftersom det ligger lite pengar i det men har ni något bra tips så skriv gärna ❤ Den ska vara liten och smidig att ha med också.Likes

Comments


Hmm jag har aldrig haft problem med anastasia men just denna highlightern gillar jag verkligen inte😔 Den smular väldigt mycket och det är precis som att kornen är så stora så det fastnar inte utan allt bara smular rundor. Väldigt tråkigt med tanken på vad den kostar. Så nä denna är ett stort NO.


Likes

Comments


Idag ska jag jobba till 20,00 sen är det helg för mig med. Ska få träffa personal idag som jag inte träffat på innan så det ska väl bli kul att få träffa fler kollegor.

Har ni sett denna? Jeffree och Manny humor på hög nivå hehe. Dock hade man juh hellre velat ha väskan än att dom tog i sönder den.

RIP Chanel bag


Likes

Comments


​Idag blir det en spadag. Älskar dessa dagar när jag bara kan ta det lugnt hemma i min ensamhet. Blir en massa ansiktsmasker och oljor m,m 😍  Så härligt. 


Likes

Comments