Header

Min lilla farfar somnade in så fint igår utan att ha ont eller vara sjuk 💗 Jag har alltid sagt att farfar har varit den som var snällast, jag ångrar något så fruktansvärt att jag inte hälsade på honom mer. Förlåt lilla farfar ✨

Likes

Comments

Då var man i soffan efter att jobbat ikväll. Ska blir skönt att bara koppla av nu. Bara varit struligt på jobbet igår och idag. Hoppas det blir bättre efter helgen.


Likes

Comments

Bloggat om dom innan men gör det igen eftersom dom är så himla bra! Jag har röda pigment vilket innebär att jag har lätt för att bränna mig i solen men sen jag började med maxosol  så bränner jag inte mig lika lätt och jag har blivit mycket brunare än dom andra somrarna 😘

Helt klart värt att köpa Dom  


Likes

Comments

3 Ärliga Saker som gör mig glad

+ Bra dag med vänner/Familj

+ Pengar

+ Resor

3 Ärliga saker som gör mig ledsen

- Falska vänner

- Att bli övergiven/lämnad av någon som står/stått en nära

- Djurplågare

Likes

Comments

​1, När folk bara stannat upp i en affär när det är trångt eller bara tittar upp i taket när man försöker komma förbi.


2, När folk tjatar om hur lyckliga dom är och man har hört det i över ett år (Ja jag har fattat att du är lycklig nu så tyst)


3, När folk börjar med meningen, Alltså jag är inte den som snackar skit MEN bla bla hon gjorde si och så. Hallå, det är fortfarande skit snack. Jag står iallafall för när jag snackar skit om någon.


4, När folk ska stå kvar i kassan och snacka fast dom har betalat, hallå andra väntar!


5, När folk ska tragga med mig när jag är super trött eller hungrig!


6, När man försöker prata med någon så är dom helt inne i sitt sms eller FB och tittar, kan du INTE göra två saker samtidigt så lägg ner mobilen tills en bättre tid.


7, Tjejer som leker fina i kanten så fort det kommer en snygg kille men sen i vanliga fall så är hon tramsig och bryr sig inte om vad hon gör eller säger (Palla att låtsa svara "normal" för en kille)


8, När någon är sen. Visst allt kan hända men om man alltid är sen så borde man ställa kl på en timme tidigare. Hatar att stå och vänta.


Likes

Comments

​Då var vi på mitten av veckan. Känns som att man har haft både mycket och lite att göra på korta mellanrum. Längtar till denna månaden är över faktiskt 😌

 

Likes

Comments

​Igår satt jag och Kim vid stranden hela dagen och bara myste med massa frukter och bär i solen. Jag var till och med i vattnet och jagade maneter 👽 Konstig, jag vet haha men men sån är jag ibland.              Tävling ----> HÄRLikes

Comments

​Eller nej det är det juh inte hehe men 23 dagar känns som snart för mig. Men ska bli sååå skönt att komma iväg igen till Kreta, att få se det vi vill se och göra det vi vill göra ☀ och uppleva värme och sol mer än vad man kan säga om den svenska sommaren just nu. Vilket skit väder vi har rent ut sagt!


Likes

Comments

1 345241 Next