Den som det var minst pigmentering i var paletten från Laura Geller. Nu gjorde jag samma på alla paletter att jag drar lite fram och tillbaka med fingertoppen över färgen och drar sen ett streck med färgen över armen. Så denna kan man använda när man vill vara lite diskret kanske. Synd att man knappt ser färgerna bara.Omg! paletten från Violet Voss var bra pigmenterat och så fina färger. Älskar den😃 Man behöver inte alls mycket färg för att det ska synas. Och där är så många färger att välja mellan. Hela 42 st och det är mycket av varje färg.Och sist men inte minst paletten från Huda Beauty, bara kolla in vilken bra pigmentering den har, helt sjuk! 😍 I love it. Dom glittriga var nästan lite krämiga, så sjukt lena och fräsha färger. 


Likes

Comments

God morgon mina sötnosar!

Tänkte köra på en dagens blogg, så bara skriv att NI vill vara med så kommer jag att dra en vinnare ikväll som kommer att få synas här inför mina läsare.

Lycka  till!


Likes

Comments

Nu är dom äntligen mina😍

Babe Var och hämtade ut dom igår till mig, direkt från USA. 3 helt nya paletter, 2 ögonskuggor och två highlighters. Allt (nästan) iallafall ska provas imorgon. Tar en palett om dagen för att hinna prova så många färger som möjligt eller man kanske ska gå igenom en palett i taget? hm aja jag får titta mer på dom ikväll. Får kolla hur pigmenterade dom är med. Men än så länge är jag vääldigt nöjd.

kl 2 idag kommer mamma, pappa och bror med company på besök för att fika lite. Firade inte min födelsedag när jag fyllde år och inte i helgen heller utan bara tagit det lugnt hela helgen. Mår så illa idag med så blir nog en kort dag. Man får förbereda sig mentalt inför onsdag också. Mycket på gång men så fort nästa helg är över kommer allt att gå till det bättre.


Likes

Comments

God morgon.

Fick äntligen hem en ny mascara igår från chanel. Älskar deras mascara för man får så sjukt långa och fina fransar. Men så kom dom på att dom skulle sluta sälja dom i affär och finns nu typ bara i Göteborg var närmst tror jag hon sa. Så jag fick lite smått panik och fick beställa en ny ist och det har tagit ca en vecka😒 Men nu är den äntligen här. La även ner en lila kajal från Nyx med, som jade helt hade glömt bort hehe men den är väldigt lila så jag är nöjd. Den sista jag fick hem var mer svart än lila. Ska hämta ut två paket till idag, tror dom är från USA.  #nöjd


Likes

Comments

NO!

Det skär i mitt hjärta att säga detta om dessa två. Kan börja med urban decays liquid lipstick, den blev bara en big mess av alltihopa. Den lägger sig konstigt på läpparna och det blir att på vissa ställen flyttas färgen så det fattas färg. Så nej lägg inte 150 kr på deras lipstick. Finns så mycket bättre.

Sen har vi paletten från viva la diva , alla färgerna är så underbart snygga och härliga. Men man kan glömma att blanda ut och den smular värre än en kaka, det är i hela ansiktet när man försöker lägga på det och man behöver säkert lägga 20 min mer på varje öga för att få dit färgen som man vill. Så no lägg inte 400 spänn på den heller!Yes!

Jag har bara bra saker att säga om denna highlightern. Skimret den ger är så bländande och vacker. Passar till alla sminkningar. Mitt bästa köp i år tror jag.


Likes

Comments

God morgon.
Ville bara visa vad som kom i tisdags på posten. Beställde lyster på flaska hehe nej men man kan blanda i det i sin foundation för att få mer glimmer i det. Eller så kan man använda det som highlighter. Så sjukt fin glow i den 😍

Likes

Comments

God morgon alla fina.

Då var det min tur att fylla 26 hehe. Känns konstigt att man närmar sig 30, för jag känner mig fortfarande som 20 fast med bättre livserfarenheter. Men man är väl så ung som man känner sig😉

Idag blir det skola och ikväll ska vi bara äta lite gott, så hade jag tänkt spendera min födelsedag. Är inte så sugen på att fira in den denna gången. Kanske ändras eller kanske inte. Vi får se vad som händer helt enkelt.


Likes

Comments

1, Sätt din concealer utan att det lägger sig i vecken - Sätt den som vanligt men låt den sitta lite tills du ser den lägger sig i vecken (4-5sek) och dra eller dutta försiktigt med din svamp tills dom försvinner och baka direkt efter.

2, Få din foundation att sitta - Prima, foundation, translucent powder, setting spray, smink och setting spray igen. Vifta även med något för att få setting sprayen att torka snabbare.

3, Få läppstift att sitta - När du lägger din foundation så lägg ett litet tunt lager över dina läppar med och använd setting spray.


Likes

Comments

Man får passa på att leka med dom skarpa färgerna när Babe inte är hemma hehe. Han tycker smink är löjligt och att kvinnor är vackrare utan MEN jag använder smink för att jag älskar att skapa helt enkelt 😉

Kanske kommer upp fler men där emot ska en hits and oh god no's komma upp på bloggen. Så håll utkik efter den.

Likes

Comments