Att bli till ett objekt när man är ute

Detta är nog många som kan känna igen sig att man blivit till ett sexobjekt när man varit ute på krogen men visst igår slog det priset för mig.

Vi firade min tjejkompis som blir 26 idag, så vi firade alltså in hennes dag i natt. Vi var tre stycken som bara ville dricka öl, snacka och ha kul. Vi är gärna sociala med folk som pratar med oss. INTE flörtiga utan trevliga om det kommer fram någon och vill snacka. Så kom det fram en äldre man i typ 45-50 års åldern, väldigt stor och vältränad och han var på besök här i Sverige från England. Han ställde först vanliga frågor som om jag hade kul med mina vänner och han pratade lite om sin uppfattning han fått än så länge om Sverige. Så jag frågade lite om England och om han var på något jobb här eller det var semester.

DÅ började det obehagliga, han blev väldigt misstänksam och ville veta varför jag undrade det. Och sen började han förklara att han hade ett tufft liv bakom sig och gjort många misstag i sitt liv där hemma. Så jag förstod ju direkt att han gjort kriminella saker.. Så säger han helt plötsligt då på engelska - i don't want to hurt you. Så medans jag tittar efter mina vänner i baren så säger jag tillbaka nej men varför skulle du vilja göra det? Där blev engelskan lite blurrig men han fick fram typ något i stil med att jag var en väldigt speciell kvinna för honom och att han verkligen gillade mig och det var inte bra för honom.

Där ville jag gå och då blev han aggressiv i rösten och sa till mig att sitta. Vi satt gömda mellan två väggar så man såg oss inte så bra men det fanns ett bord mellan oss så jag kände mig inte speciellt rädd MEN jag har respekt för äldre kriminella eftersom att dom är så oberäkneliga i humöret. Men han stirrar på mig och säger att jag har en konstig blick och påminner honom om sin dotter där hemma. Så tänkte jag om jag säger något om hans dotter så blir han lugn men han svarade inte på frågorna utan säger igen att han inte ville förstöra mitt liv ikväll och att jag var vacker, varnings klockorna ringer så högt och jag vet att jag måste ta mig ur detta lite snabbt och snyggt.

Då ber han mig helt plötsligt att springa så långt bort jag kan från honom ikväll och då säger jag bara Ok. Så när jag reser mig tar han mig hårt i handen och säger till mig att jag påverkade honom sexuellt och sen sa han något om sina byxor men lyssnade inte utan där ville jag bara dra. Så säger han igen - i don't want to hurt you! I´m not good for you. Och ja han säger - I want to rape you so mutch and badly! I min shock försökte jag få han till att släppa min hand och då kom hon vi firade och ville dra till subway så jag säger att jag måste dra med min kompis nu för hon vill äta och då släpper han handen och säger run.

Låter helt sjukt va? Att man som kvinna till och med ska behöva höra att det finns dom som vill våldta en, jag gissar på att han gjort något sånt innan eftersom jag gjorde honom både nervös, arg och sexuellt upphetsad samtidigt. Jag har träffat många äckliga män genom min uppväxt fram till idag men detta var första gången någon säger till mig att han vill våldta mig. Hade han kunnat göra det på toan? Utanför puben? Vem vet, jag vet bara att jag aldrig hade haft en chans med tanken på hans storlek.

Vi kan inte röra oss fritt och speciellt inte ute för då blir den viktiga delen helt plötsligt, vad hade du på dig? Var du full? Var du flörtig? Helt oviktiga frågor i en våldtäkt men så funkar systemet idag. Detta är den skrämmande verkligheten. Men jag är glad att inget hände och jag kom där ifrån med en erfarenhet rikare.

Var rädd om varandra tjejer och lämna aldrig din vän full och ensam. Allt kan faktiskt hända.Likes

Comments

God morgon på er.

Idag har man fått sova ut så man orkar med kvällen. Idag ska det firas födelsedag, min barndomsvän fyller hela 26. Vi börjar bli till åren nu haha. Men det ska bli kul.

Och igår, vi kom till Tyskland iallafall, så vi fick med oss hem det vi skulle plus lite till. Handlade lite på båten med så hittade ett armband och nya nagellack. och en massa annat kul godis. Vi stannade i Tyskland till solnedgången, så vi var uppe på en utkiksplats och tittade på den innan vi drog oss hemåt. Så vi hade en väldigt mysig dag igår med mycket kärlek. Vi är ett par med tur, vi känner oss nyförälskade efter snart 8 år ihop❤ Lyckligt lottade att vi får dela så mycket kul ihop och hittar på så mycket tillsammans som vi gör. #happinessLikes

Comments

Bli dagens blogg. Vill lyfta fram två stycken bloggare idag.

Så Skriv en kommentar att Du är med så kommer jag att utse två vinnare ikväll.

Lycka till Sötnosar❤


Likes

Comments

Contains affiliate links

Heej och god morgon på er.

Idag skulle vi åkt till Tyskland men pga snön och att det vart minusgrader på morgonen så fick vi avblåsa det men nu ser det ut att bli fint men nu är det försent att påbörja resan dit😞 Redan varit mycket olyckor så då är man inte så sugen på att åka motorväg ända till Tyskland. Så vi får ta det en annan dag. Så ingen aning om vad som ska hända idag. Tråkigt men kanske lika bra att spara pengar om vi nu ska boka resan på måndag. Aja vi får se vad som händer, kanske lite internet shopping. Trösta mig med det.  Hoppas ni får en bättre dag iallafall❤Likes

Comments

Jag funderade ju länge på att sluta med ppiller dels för min kropp mådde inte så bra av det. Fått jättedålig hy och massa andra biverkningar. Så såg jag att Ida Warga använder denna så tänkte faktiskt ge den ett försök 😊 Så ist för att stoppa i sig massa hormoner så kan man ha koll på sin ägglossning på naturlig väg. Dock kostade det 500 något för ett år men kan ju vara värt det. Så laddar man ner en ap och mäter sin temp varje morgon. Enkelt och smidigt. Så detta ska bli spännande att följa.


Likes

Comments


Hade varit kul att hitta lite nya samarbeten att göra här på bloggen. Jag brinner för att blogga och tipsa andra människor om bra saker så finns det något inom:

*Smink

*Hudvård

*Hälsa/träning

*Mode

Så Kontakt HÄR
Likes

Comments

Fick två paket idag. Mina adidas skor kom idag och sen fick jag min glossybox med😊 Så det känns nästan som julafton hihi. Nu har jag bara ett spännande paket som jag väntar på. Nu ska jag dra till träningen, wish me luck✨


Likes

Comments

1, vill få mycket bättre kondition.

2, Träna upp mitt hjärta

3, Få mer muskler

4, Plus om jag går ner så är det bara bra ❤

Vill maxa min träning nu tills jag blir gravid, så på ett sätt hoppas jag de tar några månader samtidigt som man vill bli det nu men sen är jag sån som, det kommer när det kommer. Har ingen stress till något😉Likes

Comments


En timme och 18 min på bandet idag. Inte en dålig start (Iallafall för mig) Blev lite suddig bild för det stod en massa folk och tittade så känns det så pinsamt att fota😉 Men jag känner mig stolt och nöjd över vad jag presterat idag. Så nu blir det duschen och lite spa.

Puss & hejLikes

Comments