Gammal bild!

Har varit iväg på min sista jobbdag innan Polen idag. Så skönt, men samtidigt kommer jag sakna alla. Efter jobbet packade, tvättade och fixade jag allt inför imorgon. Beccis har varit och hållt mig sällskap hela dagen. Är så taggad men samtidigt lite nervös inför att åka själv. Ni får verkligen hålla tummaran så att allt går bra! Har precis varit och handlat lite inför imorgon och ska strax packa ner det sista som ska med.


Imorgon kör min bror mig till Ystad runt nio på morgonen, färjan går halv två och jag ska vara framme i Polen runt åtta där mamma och pappa möter upp mig. Har saknat dem! ❤

Eftersom jag åker ner för att träffa och umgås med släkt och kompisar så väljer jag att ta en bloggpaus tills jag är tillbaka i Sverige, vilket blir nästa helg. Så detta blir mitt sista inlägg innan jag åker och vill ni följa mig och se vad jag gör under tiden får ni självklart följa mig på instagram (nataliatrojan) eller lägga till mig på snapchat (nattist)


Nu måste jag gå packa det sista, ha det bäst!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår träffade jag Cornelia på en promenad, senare åkte vi till henne för att jag skulle låna en bok. Jag som annars aldrig brukar läsa böcker har äntligen kommit igång med lite läsning. Under sommaren har jag hittills läst två böcker, jnne på min tredje just nu.

Börjar inte fören ett idag så ska sätta mig och läsa lite innan jobbet.

Har du några tips på en bra bok?

Likes

Comments

Byxor från KappAhl, jacka från KappAhl, linne från lager157

Godmorgon!
Igår var jag ledig hela dagen så passade på att städa, tvätta och packa lite. Hela dagen använde jag till det, känns iallafall skönt att det är gjort. Idag ska jag jobba heldag, ska iväg om en stund. Är dock så sjukt trött idag, kunde verkligen inte somna igår och har ingen aning om varför. Så jobbigt!

Vad har ni för planer?

Likes

Comments

Idag efter jobbet träffade jag Becca för lite fika. Detta var verkligen något jag behövde, en god fika med en fin vän. Blev en del bloggsnack och skitsnack. 😉 Så skönt att bara ses över en fika och bara prata bort några timmar, inspirera, tipsa och bara lyssna på varandra. Tänk vad enkelt det är att umgås med sina vänner, ändå gör man det ibland alldeles för sällan. Detta ska iallafall vi ändra på!

Likes

Comments

Började min måndag med att göra en lista på saker jag måste göra i veckan. Listan blir kortare ena stunden när jag styrker de jag gjort och ena stunden blir den längre när jag kommer på fler saker att göra, haha. Jag älskar att göra listor och skriva upp sånt jag måste göra, det bästa är sedan att stryka det man är klar med.

Brukar du göra listor?

Likes

Comments

Hoppas ni har haft en fin helg, min helg har varit väldigt lugn. Vilket jag tycker bara varit skönt. Är redo för nästa vecka med förhoppningsvis mycket som händer, trotts att jag jobbar hela veckan. Imorgon börjar jag inte jobba fören runt 12 så ska försöka få lite gjort här hemma innan jag åker till Polen på söndag.

Likes

Comments

Godmorgon, hoppas ni har sovit gott.


Jag har vaknat flera gånger inatt men känner mig ändå pigg och redo för en sista jobbdag denna veckan. Igår kom Hampus hit, vi lagade lite mat och kollade på film. När jag kommit hem från jobbet ska vi nog försöka hitta på nått. Vi får helt enkelt se vad vädret tillåter att göra. 😉

Önskar er en fin lördag!

Likes

Comments

Bilder från Polen förra året..

Nu har jag äntligen bokat resa till Polen, jag åker nästa söndag, så taggad! Ska verkligen bli så roligt att träffa alla, umgås och bara vara hemifrån ett tag. Och jag ska faktiskt åka själv, som det ser ut just nu. Min storebror skulle följa med ett tag men verkar inte som att han hinner pga massa tenta. Är lite nervös att åka själv faktiskt, men kommer nog gå bra. Ibland behöver man göra även sånt, känner att om jag klarar att resa dit själv så klarar jag vad som helst. 😉

Likes

Comments