Header

835 gram tungt och 54 dagar.

-💗-

Malin

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Morgonen började 5:30 när jag blev väckt av fröken Lily. Jag var inte redo att gå upp då, så jag somnade om till strax efter kl 6. Då gick jag upp och fodrade katter o hästar, innan jag lade mig ett tag till. Eftersom det regnade och var busväder ute idag med så fick hästarna gå ut lite senare idag typ 8:30. Då åkte även Tobbe till jobbet. Jag la mig med kissarna i soffan och åt frukost till Så mycket Bättre.

Så mycket mer än så har inte hänt idag. Jag har i ju för sig varit och gjort klart stallet och tagit mig en dusch. Nu väntar jag på att mamma ska komma hit. Vi ska bara äta och slappa och ha det bra.

Jag håller även på att jobba lite med bloggen som ni kanske märkt de sista dagarna. Ny header och så håller jag på o lägga upp en ny rad under headern där ni kan läsa presentationer om bla mig själv och hästarna osv. Man måste ju förnya den lite ibland och göra den mer aktuell.

-💜-

Malin

Likes

Comments

Alltså vilket skitväder det är idag! Det har regnat och blåst storm hela dagen. Så vi ställde in ridningen idag.

Jag har hängt i soffan med Jackie större delen av dagen. Hon är mysig. Sover eller så busar vi!

Det blir inte mycket gjort idag. Försökt fixat lite med mina hemsidor. Fixat stallet och nu väntar jag på att Tobbe ska komma hem.

-💜-

Malin

Likes

Comments

Igår var Martina och hämtade hem Prinsen. Han hade skött sig bra i lastbilen på vägen hem. Gnäggat lite, men annars ätit. sen blev han ihopsläppt med en äldre herre, so nu ska agera lekherre och uppfostrare. Kan behövas han är ganska så kaxig! 🐴

Jag fick dessa bilder från Martina igår. Alltså hur snygg är han inte?😍

Jag ska åka o hälsa på honom & Martina i veckan. Ska bli så kul! 

-💚-

Malin

Likes

Comments

Idag har Kelly varit här och hjälpt mig med att motionera stora Gul, eftersom jag inte ska rida på ett par dagar.

Kelly hjälpte mig med Tessan för 2,5 år sedan, och har sedan dess varit ute på resa i vida världen. Men nu är hon hemma igen och det var skoj o träffas o snacka lite skit. Ridningen gick faktiskt bra. Inte för att jag trott nåt annat, men Kelly blev positivt överraskad av Zahara vilket var kul. Jag trodde aldrig jag skulle sätta mig på denna hästen, sa hon. haha Men nu har hon gjort det och hon kommer imorgon igen, så jag antar att hon tyckte Zahara var trevlig. 😄

Om ni vill läsa mer om Kelly så finns en presentation av henne här: http://nouw.com/mindcooler/presentation-av-team-lz-12801400

Sen tog vi en fika o gosade kattbebis 😜

​Gammal bild på mig o Zahara.


-💗-

Malin

Likes

Comments

De är så underbara alla mina 3 tjejer som håller matte sällskap nu när hon är lite klen. 💓

Finns det nåt mer rogivande än dessa katter som sover och myser?

Se och njut!

Idag har alla 3 blivit avmaskade, och dom skötte sig faktiskt bra. Bara Lily som lyckades spotta ut tabletten 2 ggr först. -Nästa vecka har jag även bokat tid hos vet för vaccinering av Jackie & Lily. Jag måste också be vet att skriva i att Lily inte har navelbråck innan Jackie regbevis kan skickas vidare till Sverak.

Lilla Jackie har även fått en livförsäkring utöver sin veterinärförsäkring. Lily får vänta lite med sin, eftersom vi nyss var hos vet med mjölkstockningen.

-💜-

Malin

Likes

Comments

Lily´s mjölkstockning har jag nu fått behandla i 2 dagar med Metacam och Galastop. Att försöka ge henne värme med värmedyna funka inte så då får hon ha denna lilla röda på sig. Sitter ett tag, innan den åker av. Den lilla diar ändå, fast hon äter mest vanlig mat.

Idag har Cassi varit inne hela dagen och sovit. Gärna ihop med Jackie, som gärna ligger hos mig annars. Tur man har lite sällskap!

​-💗-

Malin

Likes

Comments

Visst har jag väl en snygg ögonskugga idag? 👸

I övrigt känns huvudvärken ungefär som igår, nacken och rygg lite värre som väntat. Jag själv är fruktansvärt uttråkad, även om jag inte orkar göra nåt typ. GAHH! Snart får det vända för mig! 😁

​Jag blir snabbt trött i ögon o huvud så jag kan inte sitta längre stunder vid dator eller tv:n. Läsa går oxå bara kortare stunder! Skit trist!

Tur jag har kissarna o gosa med lite!


-💜-

Malin

Likes

Comments


Better Blogging Nouw