Ikväll så red jag Zahara en snabbis på stubben i storm o mörker. Det var ingen bra kombination. Zahara var taggad och ville helst springa fort. Hon hade även lite problem med att svänga ibland, speciellt från stallet. Hon studsade även en del när jag skulle börja trava o tyckte vi skulle köra galopp i stället. Men hon gjorde inga stora saker och var fin i övrigt. Men det var väl inget njutbart ridpass direkt.

Hon hade även fått en sår på höger framben på insidan. Tvättade det och hoppas det läker bra.

​Dags o gå ut i stormen


Nu måste jag sova innan ögonen går i kors!


-💗-

Malin

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

När Jackie är vaken så följer hon mig som en liten hund runt huset. Hon är ju så himla söt. Kommer när man ropar. Hon o jag ska verkligen bli BFF.

Hon o Cassi låg o myste en liten stund i soffan idag, tills Cassi får nog o går därifrån, haha!

Här sitter hon o kollar på mig när jag pratar i telefon.

​Världens sötnos.

Nu ligger alla 3 katterna bredvid mig o sover. Jackie hos mamma Lily o snuttar lite.


-💗-

Malin

Likes

Comments

Idag blev det ett ridpass på en nyharvad ridbana på Zahara. I början kändes hon ganska låg och tung i formen och ganska så markbunden fram i traven. Något som blev bättre med lite arbete. Vi jobbade en del i galopp, och hon kannu fatta galopp från skritt samt gå i en ganska samlad galopp. Känns som det hänt mycket med galoppen!

Avslutningsvis så jobbade jag jag lite skänkelvikning över diagonalerna. Först gick det sådär, men sen så blev det bättre. Nöjd med dagens ridpass. Känns som vi blir mer samspelta.

Lite bilder från dagens ridpass.

​-💗-

Malin

Likes

Comments

Idag har vi myst i soffan och haft lekt på golvet.

​-💗-

Malin

Likes

Comments

Idag anmälde jag mig till en Pay n Jump på lördag i Åtvid, haha!

Det blir en 60 och 70-klass då. Bara jag & Tobbe som åker, så om nån mer vill hänga med o grooma lite så går det bra! 😘

​-💗-

Malin

Likes

Comments

Idag började dagen kl 6, till och med innan väckarklockan ringde. Vaknat typ hela tiden hela morgonen för jag antagligen skulle upp o jobba. Första jobbdagen på typ 3 månader... Kändes ganska okej, även om jag var trött.

Väl på jobbet kändes det lite som om man aldrig varit borta, men ändå undrade vad man gjorde på jobbet. Jag har inte direkt jobbat idag, utan mest tidsrapporterat, haft en avstämning med chefen om mina kommande arbetsuppgifter, rensat och läst min mail och fått igång min nya jobbmobil.

Men jag kände ganska snabbt att jag kom in i "jobbstressen", dvs snabba steg i korridoren osv... Då bara NEJ! Andas och sakta ner. Jag tänkte på vad min mindfulness-lärare sa att tänk nu på att du ska jobba 50 % på dina 50 %, INTE 100% på dina 50%. Vilket det lätt blir när man bara ska producera och vara fröken duktig.

Så jag ska verkligen tänka på att varva ner och andas och inte bara KÖRA PÅ! Efter jobbet så kändes det lite lyxigt att gå på stan en stund i lugn och ro och shoppa lite innan jag åkte hem och åkte lunch.

Nu har jag myst med Jackie i soffan o ska strax gå till stallet en sväng. Jag är faktiskt lite trött, fast jag inte ens jobbat idag, haha! Men det är mycket intryck o ta in när man bara varit typ hemma i 3 mån typ.

Keso sa nåt bra att läkningen måste få ta tid. Du springer ju inte i full fart på en bruten fot. Men det är lätt o glömma när "skada" sitter i huvudet. Lätt att falla in i gamla mönster. Men jag ska ta det lugnt den här gången.


Ta hand om er!


-💚-

Malin

Likes

Comments

Här kommer bilderna på mig och Zahara som jag köpt av fotografen.

​Jag ser ju knappt för hjälmen, haha, eller gör snygga miner. Men Zahara är fin i alla fall!

Jag fick även dessa två bilder från mamma.


-💗-

Malin

Likes

Comments

Ikväll så blev det en kortare barbackatur på Zahara runt stubben. Red på hackamore. Hon var ganska så taggad, speciellt på hemvägen. Det blev en liten kort galopp också. Det kändes som det mest gick uppåt, men hon skötte sig och tappa inte sin matte. 💘

​Såhär mysigt har det hästarna i hagen om dagarna. Alla står i den hagen vi öppnat nyss med mest gräs i. Mysigt att ha dom utanför fönstret!


-💙-

Malin

Likes

Comments

Idag har jag byggt ut Jackies lilla boende eftersom den lilla nu går ganska så bra och vill såklart utforska världen. Man märker också att hon vill leka lite med mamma Lilly genom att slå med tassen på henne.

Idag fick hon även besök av Cassi, som var mer intresserad av att äta havregrynen det är tänkt att Jackie ska gå på toan på än att hälsa på Jacke själv som sov. Lily tog det hela med ro o gick därifrån, haha.... Hon som är sån höns-mamma annars!

​Idag har även mamma o moster varit här och Lily o Jackie låg o sov hos dom i soffan.


-💗-

Malin

Likes

Comments

Om ni är lite shoppingsugna en söndag som denna så kan jag tipsa om att shoppa på Horze som har 25% på en vara hela söndagen. Dvs även på de dyrare varorna.

Horze hittar du här: https://www.horze.se/


Själv passade jag på att klicka hem denna!Dessutom för du tillbaka på Refunder om du har det! Kan det bli bättre? :)


-💗-

Malin

Likes

Comments


Better Blogging Nouw