Header

Jag har flera par ridbyxor de flesta helskodda i storlek 44, som inte kommer till användning. Så nu rensar jag inför flytten. Alla priser går att diskutera och vill de att de skickas så står köparen för frakt (ca 50 kr). Betalning sker via swish eller kontanter. Ridbyxorna finns i Norrköping.


1⃣ Gersemi jeans ridbyxor, helskodda, sparsamt använda. Nypris över 1000-lappen. Prisförslag: 500 kr

2⃣ Helt nya John Whitaker ridbyxor, oskodda. Lapparna kvar. Prisförslag: 400 kr

3⃣ Helt nya rosa ridbyxor från Cooperfield, helskodda. Lapparna kvar. Prisförslag: 200 kr

4⃣ I stort sett likadana fast röda använda några gånger. Prisförslag: 200 kr

5⃣ Även ett par blå med röda sömmar helskodda, sparsamt använda. Prisförslag: 200 kr

6⃣ Vita knäskodda ridbyxor, prisförslag 50 kr

7⃣ Blågrå helskodda ridbyxor, använda och lite missfärgare på benen som ni ser, men helt funktionella.

Prisförslag: 50 kr


8⃣ Bruna helskodda ridbyxor, använda men helt ok skick, prisförslag: 100 kr


Är ni intresserade så skicka ett mail till malin.uniq@icloud.com eller ett sms till 0735-325867


-💚-

Malin

Likes

Comments

Igår så var mamma här och vi packade i stort sett hela köket. Jag har en tallrik, några glas o bestick typ kvar o leva på resten av veckan. Sen är det typ bara maten kvar i köket. Känns skönt. Vardagsrummet är det mesta packat också. Har lite småsaker kvar i bokhyllorna. Så det som är kvar är kläder och lite mer smått o gott. Plus alla hästsaker då, men dom har jag påbörjat idag.

Jag har tvättat och rensat bland stallkläderna. Kastat en del och tänkt sälja en del. (säljinlägg kommer senare). Även rensat lite mer bland hästsakerna. Kastat en del och börjat packa. Alla schabrak är packade. Jag fyllde en full Ullaredspåse med BARA hoppschabrak, haha... Sen packade jag även lite täcken. Nu värker ryggen så har tagit en paus. Jag fortsätta o tvätta lite, men nu börjar det bli fullt för o hänga tvätten, hehe...

Jag tänkte ev börja packa lite till toan och lite kläder också. Imorgon ska jag åka förbi flyttfirman och hämta fler flyttlådor. Man har mer saker än man tror och det tar längre tid än man tror att packa allt.

Men det är skönt att dagarna går, snart är detta över och jag kan påbörja mitt nya liv!

-💜-

Malin

Likes

Comments

Igår vad jag i stallet. Vi tog en uteritt eftersom vädret var väldigt skönt. Zahara var ganska taggad från början. Blev en tur runt rundan med ganska dålig broms. Så jag bestämde mig för att rida lite mer på ridbanan. Men hon var fortfarande väldigt stark och ofokuserad. Det blev mest dragkamp. Men fick till henne lite i traven när jag satt ner.

Nu kommer Zahara åka till Vallentuna med Caroline i en vecka. Det känns både skönt o lite tomt. Men denna veckan så går äntligen flyttlasset till nya lägenheten.

-💗-

Malin

Likes

Comments

Idag kommer det vara en pack- o flyttdag... Tobbe o hans pappa är här nu och håller på o hämta Tobbes sista saker. Samtidigt känns det som om hela vårt liv ihop raderas ut. Som om det aldrig funnits. Det är konstigt hur snabbt saker och ting förändras. Verkligheten blir till minnen. Inatt har jag bara drömt konstiga jobbiga drömmar.

Bara en vecka till och stå ut i detta. Men det känns ändå lite bättre idag än igår. Då var det bara tårar och kaos. Började dagen med lite Gong.

Idag kommer mamma hit som vi ska flyttpacka. Jag hoppas det ska gå bra.


-💜-

Malin

Likes

Comments

Den här veckan har verkligen varit tuff. Jag har pendlat mellan att typ få panikattacker igen när jag tänker på allt som hänt sista tiden, till att tycka att jag är på god väg till något bättre. Jag har haft dagar då jag bara känt att inget är roligt eller spelar någon roll länge. Jag tycker inget är roligt. Det känns så himla tragiskt när jag mår såhär dåligt. Jag kan knappt andas och tårarna bara sprutar när jag tänker på att han som fått mig att uppleva min dröm och givit mig trygghet i över 4 år nu är som en främling. Den kärleksfulla, trygga och varma personen är borta. Det gör mig så ont ända in i själen. Idag när han kom hit, efter att inte ha setts på ett bra dag så bara rann alla känslor över och jag började gråta.

Hur går man vidare?

Så glad att jag har mina djur. Just nu ligger Lily på min mage o spinner när jag gråter. Världens bästa!


-💚-

Malin

Likes

Comments

På dessa bilder syns det hur lika dom är.

Jackie och hennes pappa Yessie 💘


-💙-

Malin

Likes

Comments

Idag har jag hälsat på Zandy. Har inte träffat henne sedan i november. Hon hade världens längsta päls och hade växt en del på höjden. Tippar på att hon är ca 163 cm nu.

Hon var som vanligt cool när vi tog in henne själv i stallet inför ridningen.

Hon har vilat nu i 3 månader, och har varit i gång i ca 2 veckor nu med ridning och löshoppning. Hon är lika klockren nu som i höstas. Bjudningen har blivit bättre med. Nu är det bara lite muskler vi vill ha också.

Vi skrittade ner till ridhuset. Idag var det lite halt. Hon går ju fortfarande barfota.

Väl i ridhuset så var det fullt med hinder framme, så det fick bli ridning på en volt. Hon gick fint i alla gångarter och börjar söka sig i form. Lite svårt för höger galopp, men det tar sig när hon blir starkare.

Så stolt över min lilla raggsocka!

Hon ser väldigt välbalanserad ut och vilken 3-åring går så stabilt på en volt i alla gångarter och söker sig i form? Så stolt över henne! Frida gör ett toppen jobb med henne.

Sen fick hon gå ut i hagen med sina polare igen. Alla äldre än henne, men gissa vem som bestämmer? Haha En fjordvalack som är väldigt hög i rang går undan för henne bara hon tittar på henne. Min lilla diva.

Här kommer lite filmer på henne.

-💜-

Malin

Likes

Comments

Vårkänsla ute idag. Jag tog ut Zahara på en skön ridtur i solen. Hon var pigg och glad och skötte sig bra. Det blev mest skritt då det var fruset och vinter på många ställen. Men när det blev mjukt så passade vi på att galoppera. Zahara tyckte det var så kul och skuttade fram, haha... Fick säga åt henne ett par gånger, så jag slapp hänga löst! Oj, vad det gick undan. Våga inte släppa på henne helt, då hade hon nog bockat av mig. Annars var hon superfin i traven. Supernöjd med min häst!

Jag tror hon saknar sin matte lite och känner att jag mår dåligt så hon vill vara lite snäll mot mig. 💔

Efter ridpasset så lyckades hon fastna med brodden mellan gummimattorna i spolspiltan och fick panik typ. Som tur var kunde jag inte se några skador och hon gick in snällt sen igen. Det ska vara Z o lyckas med det.

Efter det så fick hon massage. Hon gillar verkligen det!

Älskar min fina gula häst. Hon gör att jag står ut i nuet.

-💛-

Malin

Likes

Comments


Better Blogging Nouw