Header

Torsdag. Jobb. Varit hos min KBT-terapeut. Vilat. Sovit.

I morse var det jobbigt att gå upp igen. Trött. Efter jobbat åkte jag till VC och träffade Marie. Idag hade vi ett bra samtal och hon kunde också se skillnaden hos mig. Jag är på G, men nu är det viktigt att jag inte rusar iväg. För då kommer jag snart vara nere igen. Jag har lärt mig det nu, tror jag. Jag försöker tänka på mig själv i första hand. Ingen annan gör det, om inte jag gör det. Jag har ett långt liv jag ska leva och må bra.

Jag blev också lättad över att höra att jag fick följa med Marie till hennes nya VC. Annars vet jag inte vad jag gjort. Det har varit en massa läkare inblandade i mitt mående sista året, så jag hoppas att få en fast läkare om jag byter VC. Ny tid med läkaren nästa vecka för att diskutera framtiden.


Ta hand om er!


-💜-

Malin

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Okej, nu ska ni få ett tips från coachen här. Visst vill alla vi tjejer ha stora fylliga läppar a la Angelina Jolie?

Men hur många är villiga o lägga pengar på botox och framförallt utsätta sig för alla gifter och smärtan?

INTE jag i varje fall. Jag vill att det ska vara ENKELT och OFARLIGT och EKONOMISKT.

Därför använder jag COLLAGEN LIPGLOSS.


Bilden är tagen före och efter här nedan, och det är första gången jag använt den, och jag tycker redan jag ser en liten förbättring.

Ni får följa mina skinny lips i jakten på en riktig plutmun! 😉

UTAN:

MED:


💄Detta fantastiska lipgloss finns i 3 färger därav Crystal Clear som jag har på mig, samt Sweet Pinky och Tender Beige.

💄Den är dessutom BRA för dina läppar då den saktar ner nedbrytningen av nyproducerad frisk läppvävnad och stimulerar tillväxten av kollagen i läppvävnaden.

💄Du får fylligare läppar och förstärker din amourbåge med ett långvarigt resultat. Du behöver alltså inte ta nytt hela tiden, som med andra lipgloss. Läpparna är mjuka och glamourösa i flera timmar!


✨ Vill ni veta mer om detta glamourösa lipgloss skicka ett pm via FB, skicka ett sms 0735-325867 eller maila mig på malin.uniq@icloud.com ✨


-💜-

Malin


Likes

Comments

Hej hopp!

Halva veckan gången. Jag har jobbat halva dagen som vanligt. Sen hem och fortsatte med min tvätt. Sen fick jag besök av en vän som jag inte träffat på länge. Vi satt och pratade i nästan 3 timmar. Väldigt trevligt och givande. Saker o ting börjat snart att hända! 😝

Till nåt helt annat, så kommer här några bilder på Jackie, snart 7 månader.

Och en på min lilla Cassi som ligger bredvid mattes säng när vi ska sova.

-💜-

Malin

Likes

Comments

Ikväll har Carro hopptränat med Zahara. Idag var det en lite trött häst, eftersom hon gått ganska hårt plus att hon fick jobba igår, som var tänkt att vara hennes vilodag då sadelprovaren var ute och ville se henne riden. Hon ligger lite i ett mellanläge nu med sadeln då hon gått ner lite i vikt, men när hon börjar jobba så behöver hon platsen, så vi ska ha padd nu och ny koll om 2-3 månader.

Åter till hoppträningen. Carro var tuff o klämde över Zahara när hon skulle stanna första hindret som vanligt, och sen gick det av bara farten. Med andra ord var Zahara tillbaka till sitt vanliga jag, med den känslan jag hade när jag hoppa henne o somras. Att hon är skyst och ger en tryggkänsla. Inte alls som hon var förra veckan när jag hoppade.

Jättekul att det gick så bra! Carro fick blodad tand o vill hoppa mera nu, haha! Vi får väl slåss om det! ;)

Nä, jag vill fortfarande att tjejen i stallet ska hoppa henne lite högre o så kan jag o Carro studsa på längre nivå.

Mycket på gång för Zahara nu. På fredag kommer Linda för att gå igenom henne. Sen är tandläkartid bokad 2 april för att få ordning på hennes gombitning.

Nu ska jag nog däcka i soffan.


Natti!


-💜-

Malin

Likes

Comments

I söndags var ju mamma här och då passade vi på att måla det ena paret av mina köksstolar. Se så snygga dom blev?

Innan och efter.

Nu är det bara 2 stolar till, men dom tar vi nästa helg. Det är kul att inreda och få sitt hem som man vill.


-💜-

Malin

Likes

Comments

Igår var jag hos min vän Annelie som fixade gelénaglar på mig. Som vanligt så är det ju svårast att bestämma sig för vilken färg man ska måla dom i och hur. Såhär blev dom, efter mycket velade hit o dit... Känns som lite vårnaglar!

Jag är väldigt nöjd i alla fall det är konstigt hur mkt ett par fina naglar kan påverka en, men man känner sig genast mycket snyggare! 😜


-💙-

Malin

Likes

Comments

Eftersom jag har ett badkar i min nya lägenhet så tänkte jag att jag skulle ta mig ett bad idag istället för en dusch som det oftast blir i mitt fall. Det var riktigt skönt. Jackie & Lily tyckte det var jättekonstigt dock och stod o kollade över kanten flera gånger, haha...

Jag ska absolut bada fler gånger. Jag fundera på att ta bort badkaret o fixa tvättmaskin o dusch istället, men jag vill nog ha kvar mitt badkar. Det ska bli min nya avslappning. 🌸

Idag blev det lite ändrade planer. Jag & mamma skulle åkt och hälsat på Zandy, men Frida var tvungen att jobba över så ska åka dit i veckan istället. Mamma kommer hit istället så ska vi äta lite gott och så vill hon spana in allt nytt i lägenheten.

Idag känner jag min ganska tillfreds med livet och saker o ting. Det är en skön känsla när man klarar saker själv, utan att be om hjälp. Ja, det går framåt i livet! 💪


-💚-

Malin

Likes

Comments

Morgonen har gått till att montera ihop mitt nya matbord och fixa i ordning. Jag sålde mitt barbord o stolar i morse också. Så nu börjar det bli bättre o bättre här hemma, eller vad tycker ni?

Jag o mamma ska ta en målardag sen o måla allt vitt bord o stolar.

Montering pågår

Jag är nöjd. Detta bgjorde också att jag fick med plats på balkongen för att kunna inreda där lite med. Jag längtar så efter att få upp ett kattnät så katterna kan få gå ut. Idag ville de smita ut varje gång jag öppnade.


Nån som har bra tips på kattnät?


-💛-

Malin

Likes

Comments

Idag har jag & mamma varit runt och shoppat för fullt. Jag har köpt mycket av det jag behövde och en del av sånt jag kanske inte behöver, MEN ville ha, hehe...

Jag köpte bland annat ett nytt soffbord, ett matbord och sen lite smått o gott som blir bra till hemmet. Jag ska fota lite sen imorgon på diverse saker jag köpt. Soffbordet blev ju perfekt, men ska målas. Köksbordet gav jag endast 199 kr för, innan hade det kostat 999 kr. Det var så billigt att jag inte kunde låta bli att köpa.

Imorgon ska jag montera ihop det, måste först bli av med mitt barbord. Förhoppningsvis blir jag av med det imorgon. Det ska bli skönt att få ett bord och det gör också att jag får in stolarna från balkongen och kan få det lite bättre där ute. Ja, sakta med säkert börjar det bli ordning här hemma.


Mamma hjälpte mig även o bära ner alla tömda flyttkartonger i källaren. Gud va skönt!

Nu har jag ätit gårdagens tacos o ska däcka i soffan.

-💜-

Malin

Likes

Comments

Det blev lite ändrade planer idag. Inga nya naglar idag, så då tänkte jag fortsätta fixa lite här hemma. Jag blev av med några till kartonger igår och jag har nu ev hittat lite nya möbler jag vill ha. Så som ett nytt soffbord och ett matbord. Sakta med säkert växer ett hem fram.

Jag måste dock vänta med att köpa det jag behöver MEST, en GARDEROB, eftersom jag måste få min nya säng först. Det tar några veckor till innan sängen kommer dock. Så tills dess får jag leva lite med saker o kläder överallt, hehe...

Om ni vet någon som letar barbord o stolar (det på bilden) så hör av er, säljs väldigt billigt om jag blir av med det under helgen!


Ciao!


-💜-

Malin

Likes

Comments


Better Blogging Nouw