Idag har jag försökt vara lite duktig och tvätta lite och plocka lite här hemma. Sen har jag även tagit mig en tupplur på eftermiddagen. Igår kväll så provade jag att ta några tabletter som läkaren rekommenderat och jag somnade faktiskt igår. Så skönt, och även om jag vaknade några gånger under natten så kunde jag somna om utan att en massa tankar snurrade. 

Idag är det lite svalare som tur är. Väntar på att Tobbe ska komma hem från jobbet så vi kan äta.

-💜-

Malin

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ikväll har Lisa varit här o ridit Zahara som har vilat i 3 dagar dels pga av sina svullna bakben hon fick vid rymningen ur boxen, samt för att det varit så varmt. Hon är fortfarande lite svullen, men hon visade inget vid ridningen.

Det blev inte så långt pass på fältet, men hon blev trött ändå.

​Idag har det varit lite svalare ute och det har regnat några droppar o åskat. Underbart!

-💗-

Malin

Likes

Comments

Min bil ska besiktigas i veckan så Tobbe fick byta lampa på den igår, eftersom den ena gått sönder. Inte det lättaste, men tillslut så gick det! Efter det så hjälptes vi åt att tvätta bilen, så nu glänser den fint!

Hoppas den ska rulla igenom besiktningen utan problem!

Igår fick Tobbe för sig o måla mina tår, eller snarare måla utanför. För tårna vara redan målade. Stortån o lilltån har han målat. Snyggat va?

​-💜-

Malin

Likes

Comments

Idag när jag tog bort bandaget efter 3 dagar så var kompressen ganska så varig, men såret såg ganska ok ut. Tvätta och så fick det vädra ett par timmar, innan jag körde en Biolight-behandling. Eftersom jag var själv så fick jag göra det bästa för att hon skulle stå till dessa 5 minuter. På med flugtäcke, flugpannband och BoT-paddar på benen, för flugorna skulle inte besvära henne. Sen en kärra med hö, sen stod hon som ett lamm, nästan.

Nä, men hon var duktig. Passade på att duscha av henne lite oxå. Det tyckte hon säkert var skönt!

​-💙-

Malin

Likes

Comments

Dagen har spenderats i solen eller skuggan i vår trädgård ihop med mamma och katterna. Vi har solat, badat i vattenspridaren, som 5-åringar, eller mest mamma, jag var för mycket badkruka. Sen grillade vi kött o fisk. Mums!

Sen däckade vi i soffan till Bachelor finalen och åt efterrätt. Katterna var med oxå såklart.

En skön dag, trots den hemska värmen, med god mat och trevligt sällskap.

-💜-

Malin

Likes

Comments

Alltså man mår verkligen inte bra av denna värme... och så ska det blir ännu varmare imorgon. 😓

MEN sen ser det äntligen lite svalare ut! Vårt hus är som en bastu typ som blir varmare för var dag, så man blir liksom svettig av att bara vara. Ute är det ju ännu varmare. Nä, jag är inget fan av värme på den här nivån.

Kunde inte sova igår heller, vakna i morse tidigt igen, men kunde somna om snabbare o se skulle jag ändå upp o ta ut hästarna vid 6.

Idag kommer jag göra så lite som möjligt.

-💜-

Malin

Likes

Comments

I morse fick jag ett sms om att Zahara haft sönder boxdörren och hade mumsat Åkes hö. Lite sår på bakbenet alls inga skador. Jag har klämt lite på benet och hon ömmar lite, men är inte halt. Se hur det ser ut imorgon.Nu får hon byta box med Salvi som har en lite mer robust dörr.

Annars så har det varit äckligt varmt idag. Hästarna dricker mycket så det tar lite tid o fylla på vatten åt dom i hagarna.

Idag så åkte vi bort till badplatsen bara några minuter från oss. Så det blev årets första bad. Det var ganska så skönt när man väl kom i. Glad att jag klarade det, fast med lite droger då, hehe... Men eftersom att det var så nära hemma så gick det bra.

​Nu har vi grillat en flintastek. Mums, mums. Resten av kvällen spenderas nog i soffan framför tv:n.


-💗-

Malin

Likes

Comments

De sista nätterna har varit en riktig plåga. Känns som om jag bara ligger och vrider och vänder på mig. Jag vaknar dessutom 4-5 varje morgon och kan inte somna om. Tankarna bara snurrar och en olustkänsla känns i bröstet och hjärtat bankar... 😁

Jag lyckas tillslut somna och sen är jag jättetrött och orkar inte gå upp typ. Suck!

​-💚-

Malin

Likes

Comments

Såhär ser hennes ben ut nu. Hon fick vädra det några timmar i box utan bandage. Flugorna sitter ju i det hela tiden. SUCK!

Men tvättade det, la på honung o nytt bandage.

Zahara o jag red ett varv runt fältet barbacka idag i värmen. Det gick bra i skritt o trav. Men det är inte ens njutbart o rida när det är en svärm med flugor o flygfän runt en hela tiden. Nej, jag hatar verkligen alla dessa odjur!

Lyckats få flera bromsbett oxå, satan vad ont det gör. Stora röda bett blir det oxå. 😁 Nä, jag är faktikst trött på denna värme redan. Det räcker om det är max 25 grader!

-💗-

Malin

Likes

Comments

Det är ungefär såhär både jag & Lily spenderar våra dagar.. Just nu skulle jag vilja sova mig igenom livet för att slippa må som jag gör...

-💜-

Malin

Likes

Comments


Better Blogging Nouw