Header

Godmorgon, idag är de lördag (haha som alla redan vet), känns ovanligt att blogga faktiskt. Men jag har saknat de så mycket! Har haft en lite halv jobbig period nu då jag inte har velat gjort något. Har jobbat en hel del och sen haft plugg på de. Men denna veckan har jag bara jobbat en dag, och fått vila resten. De har vart behövligt! 😊 Missförstå mig inte, jag älskar att jobba i mitt yrke, men 33 veckor på en vecka när man också måste plugga funkar inte riktigt... 😩

Jag har iallafall bollar i luften, saker som håller på att hända. En ganska stor sak. En förändring i livet håller på att ske, en bra förändring. Och jag vill dela med mig med er av de. Men vill inte jinxa för mycket än! 🙈 Det är svårt, får försöka hålla mig ett tag till!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tidigare idag åkte jag och Emil hem till honom, så skulle vi äta påskmiddag här. Riktigt gott, och väldigt trevligt! Till middag fick vi lax och potatismos. Jag är ingen stor älskare av lax, tycker de smakar mycket fisk, haha men de va gott! 👌🏽 Till efterrätt en variant av pavlova.

Likes

Comments

Idag ägnade jag lite tid åt att fota kattbebisarna, dom va så himla duktiga mina små tjockisar 😍 och dom har växt så mycket! Tyvärr så har en katt unge inte klarat sig 😞 men dom andra fyra kämpar på och Kitty är en så bra mamma!

Likes

Comments

Förr förra helgen pratade Emils syster om att hon va sugen på att resa till Bali (igen), och det fick mig att börja undra över hur de skulle vara att åka dit. Jag är en sån människa också som gillar att se historiska saker eller vill uppleva mycket. En sak som jag skulle vilja uppleva är skillnaden på skolor i olika länder. Så reste jag till Bali skulle de stå högt upp på göra-listan.

Med företaget lotustravel kan man hitta en massa upplevelser. Där man bland annat kan få se hur en skola ser ut i Bali. Deras företag är speciellt eftersom dom letar bra samarbetspartners så att dom ska kunna stödja landet ekonomiskt. Åker man på en gruppresa till skolan så får eleverna lite av pengarna, och det gillade jag! Deras motto är också "res med respekt" och det tilltalar mig!

Likes

Comments

Just nu ligger jag i sängen, har tidigare idag kört bil hem och jobbat halva dagen. Ligger självklart och kollar på mina bilnycklar haha, är så lycklig just nu! 👌🏽 tänk att jag har min alldeles egna bil! 🚙 Känner mig som ett barn på julafton, haha!

Nu har bloggen stått stilla i några dagar då jag har haft fullt upp med bilköp och allt runt om! Igår åkte jag och Jennie ner till Stockholm för att hämta upp min lilla Pingla! 👏🏽

Resten av veckan blir nog lugn, Jobbar imorgon några timmar. Sen åker jag till Emil och spenderar helgen där, blir eventuellt bio på lördag med vänner, plugg på söndag... Och jag ska ladda upp inför inneveckan som är nästa vecka!

Likes

Comments

Denna kvällen spenderas hemma med familjen, med ett glas blått vin (första gången jag testar, spännande). Ikväll kikar vi på mellofinalen och jag tror alla här hejar på olika haha. Mormor och lillebror hejar på jojk Jon-Henrik, lilla syster hejar på Fo&o och mamma hejar på Ace Wilder. Och jag hejar inte på någon, haha jag hejade på Axel och han åkte ut förra veckan... Eller Wiktoria är ju kvar, heja henne! 👏🏽👏🏽

Vem hejar ni på ikväll? 📬 #melodifestivalen2017

Likes

Comments

Idag hade jag min andra uppkörning. Och när jag fick syn på samma kille som jag körde upp med sist så kunde jag inte hålla mig och typ skrek "jag vill inte köra upp med honom igen" 😂alltså jag va ju så nervös första gången. Och han va så tyst. Så de gick inte alls nå bra... Men denna gången var de annorlunda, jag försökte att koppla bort att han satt och inspekterade mig. Och gjorde som han sa och försökte andas lugnt.

Vid ett tillfälle ville han att jag skulle svänga vänster på en 90km/h väg och göra en såkallad farlig vänstersväng och jag va så nervös då med. Haha jag har ju mängdtränat där men ändå visste jag inte om jag skulle 1 göra en avtömning och svänga in eller 2 köra förbi. Men jag gjorde en avtömning och sen körde jag förbi. Sen när vi parkerade vid Trafikverket igen så sa jag att de kändes mycket bättre den här gången och han svarade ja de tyckte faktiskt jag med, du blir godkänd idag! Och jag va så himla lycklig. Alltså den känslan, så himla skönt! Äntligen kan jag också säga att jag har körkort! 🎉🎉🎉

Likes

Comments