Header

Min morgon började med att Madde och Linda kom på besök, vi pratade skit, drack kaffe och skrattade! 😌 Sen kom Sofia, för hon skulle göra flätor på mig, så nu är jag fin i håret och lite öm i hårbotten 😏 men jag är glad, som jag har längtat efter att få vara långhårig! Kort får ni se lite senare! 👏🏽

Och till middag blev de en snabb tacos, väldigt gott! De kan va första gången jag och Emil äter tacos tillsammans hemma sen vi flyttade hit 😂 Man förväntar sig ju alltid att de ska ta lång tid att tillaga, men de gör de ju inte. Enkel maträtt faktiskt! 🌮

Likes

Comments

Godmorgon! Idag är det söndag, jag fick sovmorgon och vakna inte föräns 10 😌 tog ut hunden och nu har jag gjort frukost. Blev cappuccino och en fruktbar. Ska kika lite på tv och läst lite bok innan jag far till familjen för att äta middag!

Likes

Comments

Idag går vi in i Oktober månad, spännande! Denna månaden väntas så mycket roligt! Jag ska börja nästa vecka med lite jobb och Emil är hemma, veckan efter är de skola och då ska vi påbörja en bildkurs 😌 så fyller Emil år, och så avslutas månaden med halloween. Jag längtar så mycket! Så vill jag köpa en pumpa igen 🎃 och så är de ju höst och jag har köpt massa nya höstkläder!

Har ni något som ni ser fram emot? 📮

Likes

Comments

Nu på senaste tiden har jag börjat tänka över framtiden och nu när jag har flyttat hemifrån främst har ju tankarna på hus kommit. Självklart kan jag tänka mig bo kvar i den lägenheten jag och Emil bor i några år till. Sen vill man ju kanske köpa eget, jag har alltid vart så sugen på ett radhus, fast nu känns de lite kul att bygga eget. Såna möjligheter man får och fria händer att bestämma själv så mycket.

Företaget Eksjöhus har faktiskt en del arkitekter, en så bra möjlighet att hitta någon att bolla sina tankar med. Man kan också finna en grundtanke på ett arkitektritat hus och sen får man anpassa de efter hur man själv vill. Fastnar man i sina ideer eller är som mig har noll koll så ärr det väldigt bra, För mig som till exempel vill ha en enplansvilla men inte vet vilken form, då kan arkitekterna där komma med några förslag, hur bra som helst ju!

Likes

Comments

Igår kikade jag och Emil på den senaste Fast & Furious filmen. Den började otippat nog med en biltävling, haha.. 🚗 Och fortsatte ganska snabbt in i handlingen, och filmen var väldigt händelserik, det hände mycket på kort tid. Den var väldigt spännande, men den var också väldigt rolig. Den hade en tydlig röd tråd ihopkopplad med resterande filmer, de nämnade också Brian (Paul Walkers karaktär) och det gillade jag. Alltid saknad, aldrig glömd! 💐 Typ så, iaf så var det en bra film. Ett väldigt bra filmtips faktiskt!

Likes

Comments