Header

Nu när nyår är slut och de är Januari så har ju affärerna börjat sälja semlor igen 😏 så idag när jag och Emil var till Kvissleby för att handla så lyxade jag till det lite genom att köpa semlor, så det blev semla till frukost! Haha 🙊 Jag skulle kunna leva på semlor! 🍰 Emil tyckte det var för tidigt, men äsch. Jag kan ha fettisdag varje dag! 😂

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

13. Bästa köpet 2017? - Bra fråga, min bil eller kanske mina vita kängor, haha bästa skorna. Har haft dem halva vintern trots att de inte är vinterstövlar. Samt att jag också tycker att många julklappar eller presenter också är bra köp! 🎁

14. Vad spenderade du mest pengar på 2017? - Bensin, byxor och sushi!

15. Gjorde någonting dig riktigt glad? - Alla såna mysiga stunder man får med sina nära och kära! ❤

16. Vilka sånger/band kommer alltid påminna dig om 2017? - Something just like this - Coldplay, för den har spelats på radion konstant. Despacito - Luis Fonsi & Justin Bieber, den är också sönderspelad. My addiction - Joakim Lundell, årets sommarplåga! Hum with me - John De Sohn, en av mina favoritlåtar. Dansa i regnet - Movits, bästa party låten. Perfect - Ed Sheeran, den finaste låten som gjorts. Till sist Tvillingen - Darin, för det är en sån låt som jag tänker att så himla många, speciellt vi tjejer faktiskt kan relatera väldigt bra till.

17. Var du gladare eller ledsnare i år i jämförelse med tidigare år? - Så svårt att svara på denna frågan, men jag skulle nog säga att mina bättre dagar var färre än de dåliga dagarna. Men det beror inte på att jag har vart mer ledsen än tidigare år, det ända som jag isåfall har vart ledsen över är att jag har vart mycket ensam när Emil har jobbat borta. Men orsaken till att jag har haft fler dåligare dagar har inte heller att göra med min omgivning eller något som någon annan har kunnat påverkat. Det har berott på att jag har tagit på mig för mycket olika saker och haft för mycket bollar i luften. Jag har vart väldigt stressad och väldigt trött, jag har inte fått kopplat av så mycket. Jag har helt enkelt tagit på mig för mycket och knappt hunnit med mig själv... Knappt hunnit haft fritid. När det inte har vart jobb har det vart plugg.

18. Vad önskar du att du gjort mer? - Antagligen varvade ner, att jag prioriterade mig själv mer. Prioriterade skolan framför jobb och måendet framför allt. Jag har haft tur att jag har haft en så förstående sambo som jag faktiskt har haft för jag har inte vart så himla enkel att ha haft att göra med.

19. Vad önskar du att du gjort mindre? - Stressade och satte så hög press på mig själv! 😲

20. Hur tillbringade du julen? - De kan ni läsa här, jag var med Emil, och vi var hos båda våra familjer.

21. Hur många one nights stands/har du gett nobben? - Men, jag är fortfarande i samma förhållande, haha jag förstår inte varför dessa två frågor är med, har så svårt att tro att singel killar/tjejer skulle svara seriöst på det ändå... 😂

22. Favoritprogram på tv år 2017? - Våra bästa år som vanligt, sen måste jag säga Pretty little liars och Shameless.

23. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? - Nej, hatar fortfarande samma personer! Haha, sen finns de självklart såna människor som man bara vill spy på eller som man av någon anledning inte har nån respekt för.

24. Bästa boken du läste i år? - Jag måste nog säga Sex, droger & en DJ - Isabel Adrian, även om den inte helt bara var baserad på hennes liv så kan man ändå föreställa sig vad som är hennes liv och det var en så himla bra bok!

Likes

Comments

Nu är det 2018, alltså ett helt nytt år. Och jag tänker börja de med att göra en årslista! 😊

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Denna frågan är ju lite svår, så svårt att minnas allting. Men jag började ju året med att börja plugga igen, dock så var denna gången på universitet. Jag köpte en bil, jag flyttade hemifrån på riktigt. Jag har bott på hotell med Emil, kört bil till massa nya ställen. Jag har testat att laga massa ny mat som till exempel langos och jag har förlovat mig med min kärlek. Vi köpte en hund tillsammans också och jag har köpt egna längdskidor, hör och häpna, haha... Jag har också fyllt 22 och blivit en glasögonorm.

2. Höll du några av dina nyårslöften? - Typiska nyårslöften för mig var ju att spara pengar och gå ner i vikt, och ta körkort. Körkort tog jag, jag gick ner i vikt sen gick jag upp tillbaka... 😂 Och pengar har jag sparat, bland annat till bilen.

3. Kommer du ha några nya inför nästa år? - Jag vill gå ner i vikt, jag vill börja träna för att få bättre kondition. Jag vill spara pengar till en nyare bil, jag ska lyssna mer på kroppen och inte skjuta på allt tills i sista sekund.

4. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? - Nej, men tre av mina vänner ska bli de snart! 👶

5. Dog någon som stod dig nära? - Inte någon som stod mig nära men en barndomskompis...

6. Vilka länder besökte du? - Sverige (besökte nya ställen) och Finland (Åbo, kryssning) 🚤

7. Är det något du saknar från år 2017 som du vill ha år 2018? - Nja inte riktigt, men jag hoppas att jag detta år kommer hålla mig lika motiverad som jag var förra året, även om jag tyckte skolan var jobbig stundtals.

8. Vilka datum från 2017 kommer du minnas? - Sommaren, halloween, resan till Jönköping, jul/nyårsveckan! 🎃

9. Vilken var din största framgång år 2017? - Mitt körkort haha, och att jag flyttade hemifrån.

10. Vad var du mest nöjd med? - Att jag utvecklade så otroligt mycket som person- Det är också till stor del med hjälp av allt stöd jag har fått av mina nära och kära som faktiskt har funnits där, lyssnat och gett mig stöd och pushat på lite extra, utan er hade det inte gått alls! Kärlek till er! ❤

11. Största misstaget? - Att jag inte lyssnade mer på min kropp och faktiskt många gånger under året tog på mig för mycket, hade mycket att stå i under lång tid. När man sen väl får chansen att varva ner märker man hur mycket stryk kroppen har tagit, tyvärr. Det ska jag ta med mig det här året, att tänka mig för lite mer.

12. Har du varit sjuk eller skadat dig år 2017? - Ja, innan sommarlovet började så böjde jag ryggen konstigt då jag dammsög och lyckades få en nerv i ryggen i kläm. Jag hade så ont i typ en månads tid. Jag behövde hjälp att kliva upp ur sängen, kliva ut ur bilen, ibland klä på mig. Eftersom att ryggen låste sig i ett visst läge.

Likes

Comments

Idag har jag och Emil varit tillsammans i 4,5 år, så galet länge! Vi firar våran dag med middag på Strandpiren i Hudiksvall, Emil åt hamburgare och jag risotto. Det var så himla gott! 🍴 Det stället hoppas jag att vi kommer besöka flera gånger, men helst när de är varmare ute då utsikten var så fin! 😊

Vi har också idag förlovat oss, våra ringar har inte hunnit komma 🙊 för min ring var för stor. Men vi väntar ivrigt, så himla häftigt att vara mer än bara pojkvän och flickvän. Vi bestämde tillsammans att de ”var dags för nästa steg”, de känns så rätt med Emil. Vi har haft en ganska turbulent år med flytt, han var i Stockholm och jobbade varannan vecka Juni-September, vi köpte en hund som inte riktigt var som vi förväntade oss. Han hade i princip ingen uppfostran så vi kämpar fortfarande... Jag har haft mycket i skolan och mycket jobb på sidan om och inte riktigt hunnit med. Samt att jag har tagit väldigt lite ansvar hemma. Jag är så himla glad över att de är Emil som har stått bredvid mig hela detta året, att han fortfarande är kvar, min hjälte!  ❤️❤️

Likes

Comments

Min morgon började lite i stress, sov lite längre än tänkt så vi fick lite bråttom, bråttom att kliva upp, rasta hunden, göra oss ordning och packa ihop det sista och sedan skotta fram bilen så vi kunde fara. Julafton började med frukost hos min familj, tomtegröt, mums! ⛄ Efter frukosten hamnade alla i vardagsrummet och nästan direkt blev det julklappsutdelning, det var så himla roligt att i år för jag hade lagt ner ganska mycket tanke i julklapparna jag köpte och alla blev nöjda och det var det bästa! Vi småpratade lite, åt lite godis och bara njöt, innan det var dags att åka vidare.

Runt 14 tiden åkte vi hem, packade om lite och gjorde redo hunden för att åka vidare till Emils mamma, där vi började med julklappsutdelning, då Emils syster och hennes kille skulle vidare. Så satt vi och prata, kikade lite på TV, åt god mat och spelade spel. Sen var de dags att åka hem. Det var en så himla mysig dag, så roligt att kunna vara hos bägge familjerna och fira jul! Jag uppskattar ju såna dagar väldigt mycket! ❤

Likes

Comments