Header

Sorry för dåliga bilder men såhär ser jag ut idag!

Skjorta - Gina Tricot kanske
Jeans - H&M

Sen sitter gårdagens flätor kvar, de vart så bekvämt för nacken så dom får va kvar 😊 kände för att klä upp mig lite finare idag då vi har haft midsommarfirande på dagis, dansa runt stången och sjunga sånger. Sen avsluta vi med jordgubbar med glass/grädde 🍓 roligt tycker jag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag har jag klivit upp tidigt, vaknade redan 07:15, innan alarmet. Just nu sitter jag och äter frukost och kollar på en serie 👍🏻 på schemat idag: Börjar med en tid på vårdcentralen och hoppas på att de blir bättre! 😷 Efter de så ska jag jobba tills 16:30 och sedan ska jag fira mini midsommar hemma, då jag inte ska va hemma och fira midsommar. Så idag ska jag göra middag också kommer Emil, underbart! 😏

Likes

Comments

Står just nu och väntar på bussen hem, idag väntas jobb. Vet dock inte när jag börjar 😂 antingen 8:30 eller 9:00 måste ringa och fråga! Sen på eftermiddagen ska jag ta de lugnt. De ser ut som att de ska bli fin väder idag också ☀️

#sommar16 #sol #klocka #måndag

Likes

Comments

Nu sitter vi på tåget påväg hem och har haft några riktigt underbara timmar på Furuvik, vädret har inte vart de bästa men vad gör de när man får klappa getter 😏 jag har också filmat lite, så det kommer en follow-me-around!

Likes

Comments

Just nu står jag och Elsa och väntar på att Furuvik ska öppna, här ska vi spendera några timmar. Är så taggad 👏🏻 Nu va de länge sen, idag ska jag klappa många getter! 🐐

Likes

Comments

- My mama told me to be the kindest girl that I could be

Älskar den här covern, man får en riktig tankeställare! Sen så är ju Leah så otroligt bra på att sjunga 👌🏻 #7years

Likes

Comments

Idag är det måndag och dags att åka hem och de ser jag lite fram emot! Men de har vart otroligt skönt att komma bort, och jag har ju självklart shoppat lite grann!

I lördags var vi på Mall of Scandinavia, där jag var på jakt efter en ny jacka. Jag har sett en på H&Ms sida, i Solna hitta jag jackan fast i beige färg 😍😍😍 Köpte också underkläder där, dom hade med Batman och superman på 👌🏻 kikade inne på Pull&Bear och såg världens snyggaste T-shirt, sen trodde jag shoppingen var klar. Så sprang jag förbi Lush och va tvungen att köpa en bit tvål, haha!

Igår gick vi in på Skrapan och då köpte jag lite godis på USA godis, så de ska jag försöka göra en video på! 🎥 Jag har också en gammal video som jag måste redigera och lägga upp! Men de blir nog bra 👍🏻

#mallofscandinavia #hm #pull&bear #usagodis #shopping #shopaholic

Likes

Comments

Hej förlåt för att jag har vart så osocial men jag valde att prioritera min svenska och i onsdags eftermiddag vart jag äntligen klar 🎉🎉 efter att ha kämpat i en månad, är så stolt över mig själv! Nu är de bara betygen jag ska ha sen så kanske jag kan komma in på högskola ändå, håller mina tummar!

Just nu sitter jag på ett tåg påväg till Gävle och typ sover haha... Jobbade ett kort pass idag 06:30-12, så var uppe tidigt. Sen åkte jag direkt till Hudik, kika på studenttåget med Wifey och nu sitter jag här på tåget. Jag är påväg ner till Stockholm 🚊 jobbar inte nästa gång föräns på onsdag. Så då tycker jag att de passade bra med en resa ner!

Likes

Comments

1 345188 Next