Header
View tracker
View tracker

Jag sitter just nu på bussen påväg in till stan, haha juste god morgon 🤗 jag har faktiskt ganska fullt upp idag. När jag kommer fram till stan ska jag börja med att åka till körskolan och köra dubbellektion. Sen har jag en liten lucka innan jag ska till tandläkaren, ska faktiskt laga ett hål (aldrig gjort de för så är skit nervös 😩) sen ska jag åka hem och göra middag!

Sen ikväll är det ju final i Idol och jag håller alla mina tummar och tår på Liam 👊🏻 jag har också sagt att jag flyttar till Antarktis om Charlie vinner 😂egentligen skulle de inte förvåna mig om han vann... Vem håller ni på ikväll? 📬

Likes

Comments

View tracker

Idag är ingen lyckligare än mig! 🎉🎉🎉🎉 Jag va så himla nervös imorse och vågade inte ens kolla haha... Så när jag kom in på antagning.se och såg att jag hade ett nytt meddelande så kollade jag och de stod "välkommen till Mittuniversitetet" alltså vilken lycka! Jag kommer få börja plugga nästa år, som jag har fått kämpa för de här!

Likes

Comments

Hur kul skulle de inte vara att få en personlig julklapp, alltså inte bara en tröja. Utan kanske en tröja med en text som betyder något viktigt för dig? Ett mobilskal med ett citat som motiverar dig. Eller bara godis med ditt namn på. Och hur coolt skulle de inte vara att ha en energidryck som de står ditt eget namn på. Jag tycker att personliga julklappar är mycket roligare, och så uppskattar man de mycket mer!

På sidan Abstraktreklam säljer dom såna produkter till riktgt bra priser. Och med ett stort sortiment. På sidan är det enkelt att klicka sig vidare, och det är enkelt att förstå sig på. Sidan är väldigt professionell gjord! och jag vart faktiskt lite sugen på att beställa en tröja med min bloggadress på, eller med bara mitt bloggnamn. Kika in där ni också och beställ några julklappar.

#abstraktreklam #julklappstips

Likes

Comments

Imorgon är det en viktig dag, och jag har väntat i nästan 3 månader på den här dagen. Det är ju såklart dagen då man får reda på antagningsbeskeden för högskolan, första beskedet. Fördelen med denna gången i jämförelse med förra var att: förra gången var jag obehörig och fick göra hela Svenska 3 på 4 veckor, så hade jag inte gjort högskoleprovet. Så denna gången så är jag med i två grupper. Såjag håller mina tummar. Jag hoppas ju såklart på att jag kommer in, men jag vill inte vara för positiv, det var jag förra gången och då låg jag på plats 157... Haha så nu ska jag inte jinxa till de. Men jag hoppas som sagt att jag kommer in, jag vill ju de här så mycket. Jag förstår inte hur jag ska kunna somna inatt, det här beskedet är typ det viktigaste i hela mitt liv. Och precis som förra gången så har jag sagt förskollärarprogrammet, dock så har jag bara sökt på ett ställe, i Sundsvall. Och då är det helfart, men på distans med några samlingsdagar per termin. Jag vill ha det så för att jag vill kunna jobba också. Jag vill inte sätta mig vid en skolbänk och behöva vara där hela dagarna varje dag, och inte få jobba på dagis på flera år. Jag vill kunna kombinera jobb och plugg. Det tror jag passar mig bäst. Är det någon mer som har sökt? Isåfall till vad? 📫

Likes

Comments

Idag vill jag tipsa om en kille som jag tycker är jätte duktig på att sjunga, det är helt otroligt vilken röst pojken har! 🎤

Likes

Comments

För ett tag sen så ringde jag upp körskolan, tyckte det var länge sen jag körde och nu ville jag köra innan vi åker. Och eftersom jag ändå ska till tandläkaren på fredag så tyckte jag att den dagen skulle passa. Har kikat på två lektioner som min körskolelärare hade lediga då på morgonen så jag passa på att ringa och boka in dom medans dom fanns tillgängliga. Så det ska bli kul då. Sist körde jag ju i stan, jag har kört i stan så himla mycket... 😭 Så jag bad idag om att jag skulle få köra där man kan köra fort. Och det gick bra, så det ser jag fram emot. Jag är lite farträdd så det ska bli skönt. Så är det dags att ta tag i det nu, haha det har legat på is för länge! Dock så känner jag att jag redan har mycket att göra den här veckan men men, haha jag gillar ju de tempot!

Likes

Comments