Header

Imorse var ju jag i skolan som ni vet för att jag nationella, fick bara göra skriftliga delen... De sög men de va skönt att få de ur världen! 👍🏻 Var lite nervös sådär men vi fick 4 timmar på oss att skriva, och Natahlie som inte sitter och läser i lugn och ro utan som vill läsa och skriva på samma gång va klar efter ungefär en timme. Förväntar mig inte ett bra betyg även fast de kändes bra 😂

Packade sedan ihop och åkte in till Hudik, mötte upp Bea så gick vi på lite affärer och nu äter vi lunch på Hot chili! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag har jag haft en riktig pluggdag, har fått mycket gjort! Bla så har jag gjort klart rester i en kurs, skrivit klart uppsatsen till svenskan och förberett mig mer på nationella 👏🏻 sen så har jag också kollat runt på youtube haha.. Men jag tycker ändå jag har fått mycket gjort så de är skönt! Det känns bra för mig, att jag har kommit så långt i svenskan på så kort tid. Jag vill det här så himla mycket också!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen sova typ... 😴

Likes

Comments

Vaknade imorse utvilad och pigg, fick sova ända tills kvart i tio. Så de va välbehövligt och riktigt skönt! 👏🏻 Bredvid mig låg en snarkande Emil haha så jag tog upp boken och började läsa lite. Och vet ni vad?!?! Nu har jag läst hela första boken 🎉 och de känns så himla bra! Jag tvivlar hela tiden på om jag inte har tagit mig vatten över huvudet, jag menar kommer jag verkligen klara av kursen på den här korta tiden? Men just nu känns de som så, de känns bra! Det är en väldigt skön känsla!

Nu ska jag väcka Emil så vi kan gå ner och äta frukost 😏

Likes

Comments

Vad behöver du mest just nu? Koncentration för att kunna plugga.

Brukar du skratta för dig själv? Hahaha ja de gör jag... 😂

Nästa mål i ditt liv? Att klara svenskan så jag kanske kommer in på högskolan 👊

Brukar du komma i tid? Jaa, eller när jag ska jobba brukar jag komma 2 min sent jämt, haha tror alltid jag har massa tid bara för att jag bor nära... Men är de möten eller bokade tider då är jag i tid. Oftast lite för tidig..

Är du samma person i verkligheten som i bloggen? Men ja, haha jag är exakt lika knäpp och konstig IRL 😝

Likes

Comments

Måndag: 08:30 - 09:30 skola för att få info om nationella provet. Åka hem, plugga lite och sedan kommer Martina och hämtar kattungarna 😭 sen ska jag nog plugga mera eller städa lite.

Tisdag: 08:30-11 skola (?) jag har inte bestämt mig än. Sedan jobba 12:30 - 16:00 👶

Onsdag: Plugga hela förmiddagen, på eftermiddagen kanske jag åker till stan med Emil 😍

Torsdag: PLUGGA 📖

Fredag: Göra nationellt provet hela förmiddagen 😖 sen stan med Johanna!

Lördag: Plugga!

Söndag: Här ska jag ha en lugn dag, haha 😂

Såhär ser veckan ut för mig, just nu har jag bara ett arbetspass de känns lite jobbigt... Hoppas ju självklart på mer, men samtidigt så är de ju hemskt bra med all min lediga tid får då kan jag ju passa på att plugga. För det är ju verkligen något som jag måste prioritera nu... Och jag passar på och ursäktar för att jag inte bloggade igår, men jag åkte ifrån Emil, kom hem och lagade mat och sen hade jag fullt upp med kattbebisarna. Och nu har dom just precis nästan åkt härifrån.. Och de gick bra, trodde de skulle vara jobbigare. Men de kanske blir det när Kitty börjar leta efter dom, just nu ligger hon i min säng och sover, gokissen ❤ Men nu ska jag fortsätta plugga! 

Likes

Comments

Idag va jag uppe tidigt, alarmet ringde redan 07:30 😁 och då var de bara att göra sig i ordning. Runt halv nio hämtade Malin upp mig sen åkte vi till Gnarp. Idag har dom firat Gnarpsdagen så de självklart funnits en massa stånd och en bakluckeloppis och där stod jag. Eller de va Malin som sålde och jag sällskapade, Madde kom också förbi och höll oss sällskap 👌🏻 vädret var helt ok fram tills typ ett då började de spöregna haha, så de var de ju bara att packa ihop och dra, ungefär... Annars var de väldigt roligt! Kul att de va så många som va engagerad! 

Vädret på morgon // Bakluckeloppisgubben 👏🏻

Likes

Comments

1 345185 Next