Better Blogging Nouw
Presentation picture
MarieP.Hall
22 år, Linköping

 

Instagram: mariep.hall

Fixat.. Beställa biljet till Sthlm kvar :)

Min bror kommer att möta upp mig när jag kliver av tåget i sthlm :) Så skönt. Han hade inget planerat då iaf. Men det kunde bli så att någon vill att han ska komma på arbetsintervju, och då skulle han bli tvungen att säga nej till mig. Men då får jag helt enkelt ta mig dit på egen hand. Skulle höra av mig fredagen före och påminna honom :P Eller dagen före... 

Men nu när jag skulle beställa biljetterna så märkte jag en liten sak. Satan vad dyrt det var, rykte på axlarna, tänkte att det är ju ändå inte jag som betalar. 
Men kommer att ringa till dom på måndag, för märkte varför det var så dyrt. Man ska in på rekryteringscentrets hemsida och trycka på länken; boka biljett. Så att man kommer till SJ:s hemsida på ett sätt att försvarsmakten betalar. Men när jag klickar in där, så står det; boka biljet för vuxen. 
Jaha, tänkte jag då. Därför det kostade skjortan att åka. Men det ska väl gå att ändra. Jag är ju UNGDOM xP Kan ju iaf meddela dom och fråga hur jag ska göra för att ändra. För det gick inte. Då måste jag vidare till startsidan, men det går inte för då får jag betala själv.
Men det är ju än så länge ingen brådska. Bara att ringa på måndag och fråga om dom kan ändra det för mig. Ondigt att dom ska betala en skyhög summa bara för att det råkar vara ikryssat vuxen. Ska ju bara kosta mig ca 300-400 kr. Inte 600-700 O.o
Men det löser sig. 

Har släng ut en annons på köp och sälj på fb om att jag letar träningsbyxor. Man ska ju ha träningskläder med mig. Och dom enda jag har som kan anses vara träningsbyxor är ju PÅ TOK för stora för mig nu :P 
Men Tims mamma Kristina hade ett par mörkblå addidas som jag skulle kunna få gratis. Så ska dit i morgon för att pröva dom :) Så hoppas att dom passar bara. 
Blå är väl inte riktigt min färg, men jag kan inte vara för kräsen när det är gratis. Skulle hellre vilja ha vita eller svarta.

Ska snart dyka in bland allt bröte i förrådet och se om jag kan hitta mitt svarta eller camouflagefärgade hårband. Dom kommer ju hellst vilja att jag har uppsatt hår på antagningen, och mina korta hårtestar som sticker ut när jag sätter upp det ser så otroligt ovårdat ut. Så ett band skulle ju vara bra för att hålla det tillbaka. 
Ska fråga om Jaffa har lite mer hårsnoddar jag skulle kunna få. Behöver ju två stycken för att håret ska hålla sig på plats ordentligt. Det är ju så jäkla glansigt och mjukt att den bara glider ut. Men två stycken hjälper lite bättre.
Sen ska jag paketara in "presenten" som jag ska ge till en speciell person. Nästa gång jag träffar denne människa. Men jag hoppas det blir typ.. Idag. eller åtminstone i morgon. 
Men men.. Får se
Ska leta fram mina jeans shorts också. Hade tänkt göra det igår, men det var så mycket att göra med tvätten och städnignen och allt. 

Men nu ska jag ta och spela lite eve. Vi är i krig just nu, så mina är inget vi kan göra. För stor risk att vi dör då. Men lite andra missions kan man ju få göra. Kanske kan få med mig någon som kan hjälpa mig då. Ifall jag skulle stöta på någon som vi förklarat krig mot :P

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!