Better Blogging Nouw
Presentation picture
MarieP.Hall
Marie Pettersson Hall, 22 år, Linköping

 

Gaiaonline.com, så kul!!

Någon som är medlem där? 
Jag är :) Har varit medlem i flera år, men har knappt kunnat vara inne det senaste året. Loggar in någon gång ibland och spelar. Brukar splea zOMG! Men det äter så mycket av mitt internet, så fick sluta. Men att spela MonsterGalaxy drar inte så mycket. Och jag har precis börjat spela det ^^ 
Det bästa med Gaia är nog att det är gratis. Man kan köpa Gaia Cash, för att kunna köpa andra saker. Men annars kan man köpa det på auktionen eller marknaden OM man har en hel del gold.. Vilket jag inte har nu... Gjorde av med lite ^^ 

Beskrivning av Gaia.. Ja.. Du kan göra din egen söta lilla karaktär ^^ Inreda dit hus, uppgradera det till ett större hus, köpa en massa saker till huset, du kan köpa kläder till din karaktär, gå till frisören och ändra ny frisyr.. Vem vet, du kanske helt plötsligt vill ha grönt hår? 

Det finns en massa roliga spel att spela. Men det roligaste är nog zOMG! Där får man uppdrag att göra, du stöter på andra spelare HELA TIDEN!! Och du kan bilda din egen grupp med dina vänner för att klara av uppdragen. Men vissa uppdrag kan man klara av själv. Om man har en tillräckligt hög levl. Annars är det bra att skaffa kompisar. 
Men oftast så kan man bara skrika ut att man vill ha hjälp, alla ser när man skriver, och så erbjuder dom som vill att hjälpa dig. Svårare än så är det inte.. Och det är gratis. 

Man kan lägga pussel också om man vill det.. Eller spela andra spel. Och göra man det snabbt, och på svåraste graden ju mer gold får man. Och med gold kan du köpa kläder, möbler och sånt. Och när man har tillräckligt med gold kan man gå till auktionen för att köpa sånt man annars måste ha Gaia Cash för.
Gaia Cash köper man för sina rikiga pengar.. Om man inte orkar samla ihop allt. Jag har aldrig betalat en krona för att sitta inne på Gaia, och jag tänker inte göra det heller. 

Ni kan ju iaf gå in och titta på det och se hur det ser ut.. 
Och ja, det är på engelska.. Den sidan bidrog stort till att lära mig engelska :)

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Jag har bara handduk på mig

Nu har jag precis kommit ut från duschen, sitter i bara handduk för tillfället men jag ska snart klä på mig. Sen blir det att göra en hamburgare till kvällsmat ^^ Blev så sugen på det, så ska ta fram det plus brödet och göra i ordningen en. Kom på att jag inte behöver handla nå tilbehör till det på ICA, jag har ju både gurka, sallad och tomet.. Förvisso mini tomater, men det går ju ändå :) Och dressing har jag i överflöd, allt från cesar dressing till BBQ sås.

Ska försöka lägga in resten i garderoben, orkade inte fortsätta igår. Måste fixa i garderoberna samtidigt som jag fixar i badrummet då handdukar och badlakan och sånt ska in i skåpet i badrummet och Daniels kläder ska in i garderoben. Och så måste jag sätta hyllorna på annat sätt för att det ska gå.. Suck.. vad jobbigt allt blev. 
Måste vika skiten också, och då måste jag ta fram dammsugaren så jag kan dammsuga golvet så att jag inte får skitiga kläder när jag viker dom.. 

Jaja.. Mot köket!!

 

Zombie Apocalypse!


Zombi-säkra huset!!

 

Fint väder det blev idag.

När jag gick ut i morse så var det molning och det regnade lite smått.. Men när jag och Sigfrid kommit en bit då tittade solen fram. Och det belv så jävvla varmt. Trodde jag skulle dö så varmt det blev. 
Hade tänkt leka med Sigfrid också med hans nya frisbe, då vi inte lekt så mycket med den än. Jag har bara lekt med den en gång med han..
Men då tänkte jag att jag skulle gå en runda med han, och sen till ICA och köpa det jag inte hann köpa igår.. diskmedle..... Och sen ner i rydbergsdal där karusellerna brukar stå, för det är största platsen där, och ingen risk att jag skulle kasta ner den i vattnet. Men då sitter det någon jävel på en stol där nere bedvid en husvagn. Så jag kunde inte ha han lös. Men det var nog bra det, för det var faan för varmt för att leka ute. Och Sigfrid däcka framför fläkten när vi kom hem, så det kanske var bra att vi inte lekta då.. 

Men efter att jag varit hemma i drygt... 45 minuter så kom jag varför det sett så lite ut i påsen när jag packa ner på ICA.. Jag hade glömt det förbannade raklöddret... Så det var bara att skynda sig upp dit och förhoppningsvis skulle hon som satt där komma ihåg att jag hade köpt det och inte begära kvitto.. För jag tar aldrig kvitto om jag inte handlar för stora summor och vet att jag ska ha rabatt på hälften. 
Så jag och Sigfrid fick gå ut i hettan igen. Och när vi kommer upp till ICA och jag band han utanför, så är det två ... 14 åringar?? utläningar iaf, och en av dom säger: Hej, hallå, tjejen!! 
Och jag vänder mig om. Först tänkte jag bara ignorera och förhoppningsvis så skulle han ge upp, typ.. Se att jag hade bråttom eller inte ville prata med han. Men han gav inte upp, så jag vände mig om och titta på han, och han säger hej. Jag sa hej tillbaka. han säger; hur är det?.. Och han försöker se ut som någon cool kille och typ.. stödda sig och se tuff upp.. Typ. Ragga på mig O.o 
Jag svara; Jo det är bra.. Och så skyndade jag mig in på ICA.... 
Rysningar.. 
Men hon som satt i kassan när jag handlade visste att det var jag som hade glömt, och gav mig det på en gång. Han inte ens säga vad det var jag hade glömt. Hann typ bara öppna munnen så gav hon mig den. 

Och det gjorde mig glad, för jag kände mig lite smått nere idag. behövde inte krångla med att dra kortet för att få fram kvittot och bevisa att jag faktiskt hade köpt den. Det skulle bara reta alla i kön. Och det var rätt många där idag.

Men nu ska jag in i duschen.. Mitt hår börjar se lite risigt ut igen...

 

IMG 3

 

En riktigt dryyyyg dag har det varit..

Vaknade rätt så sent idag. Ingen Sigfrid som puffade på mig, han sov så gott så. Men kom upp till slut iaf, märkte också att jag har raderat alarmet som ska gå igång måndag-fredag 08.00. Inte undra på att jag vaknade 10.45.
Började med att tvätta av ansiktet, men han knappt börja fören mobilen ringer.. Och det var Daniel :D <3 Han berättade att det hade blivit något fel och att han inte fått alla pengar som han skulle få, men det har fixat sig så förhoppningsvis får han dom på nästa lön. Och det var ju inte så lite pengar heller som han gått miste på O.o 

Men sen så lade vi på, och jag fortsatte att tvätta av ansiktet med visible clear (vilket jag märkte idag är klart mycket billigare på apoteket och att dom har andra produkter från det märket också!! Men inte ansiktsmasken..) Men när jag smetar på ansikstmasken så ringer det igen.. JAFFA :D Pratade en stund med henne, och sen bestämde vi att vi skulle mötas så fort hon tvättat håret. Hon skulle skicka ett sms (blev på fb) och säga när hon skulle gå, så då passade det bra att gå ut med Sigfrid (som fortfarande låg och sov)

Jag tvättade klart mig, störde mig lite grymt extra på två finnar som kommit :@ :@ !!! (&/(¤%& hatar det.. 
Häller upp Sigfrids frukost (han sover fortfarande) äter mig egen frukost, ställer in disken samtidigt... Fortfarande ingen Sigfrid. Skakar lite på skålen.. Ingen Sigfrid ?? 
Går ut i vardagsrummet.. Han ligger med huvudet på min playboy kanin kudde och sover ^^ Han var jätte söt :) Men så fort jag närmade mig med kameran vaknade han till och tittade på mig. Och sen klev han ur sängen. Så då fick han sin mat. 

Sen gick vi och mötte Jaffa och hennes mamma. Jaffa har färgat håret rött, hon har också klippt sig kort, vilket jag glömde säga tidigare. 
Vi gick in på ICA. Jag skulle sola idag också. Men min tidsuppfattning idag har varit helt konstig. Jag trodde klockan var runt... 12 :P Men den var egentligen 13.00, vilket jag upptäckte just då. Det var den tiden jag skulle sola, men hade inte tagit med mig några pengar. Så vi fick gå hem och hämta dom, så solade jag lite senare bara. 
När vi kom hem till mig så lade Sigfrid sig på golvet under matbordet och soooov... Trött han har varit idag :P 

Var inte mycket mer än så.. Jag och Jaffa gick in och kikade på dom två nya heminrednings butikerna som har öppnat på var sin sida om gatan (nån kommer ju gå i konkurs!!) Märkte att dom hade lös te ^^ Ska köpa det sen :) Men just nu har jag mega ont om pengar. Bara glad att jag har mat iaf. Kanske inte så varierande, kanske inte så rolig mat att göra.. men mat iaf. Vissa ingredienser som ska köpas till det bara.. typ grönsaker :P (funderar på att göra en hamburgare i morgon ^^)

Sen satt jag vid datorn.. Sen ut med Sigfrid i nästan 2 timmar (han har fått fler promenader, men jag tycker det är onödigt att skriva om dom då dom är runt rydbergsdal och tar 15 minuter att gå). Han ligger och sover som en stock nu iaf :P han blev lite trött på slutet. 

Och nu har jag tränat. Älskar Laura Londons tränings klipp på youtube. Har lagt upp tre stycken med henne på kategorin work out, som ni kan hitta i menyn till vänster. Ska försöka göra dom varje dag nu och se om det blir någe resultat på en vecka, hon säger det iaf. Och av dom som har gjort dessa träningar har kommenterat och faktiskt sett resultat. 

Men nu ska jag ta en snabb dusch, och krypa ner i sängen ... 
Näe jag bara skoja, jag ska spela eve ^^ xP

 

Lite bättre rump träning?

 

Present ^^

Wee ^^ Se vad sötaste Daniel köpt till mig ^^ 

En ny hårddisk till datorn ^^ Wee :) Mer spel !! :D 

 

 

Gå ner i vikt av sex

Gå ner i vikt med hjälps av sex?

Ta av kläderna
Villig = 12 Kalorier
Ovillig = 187 Kalorier

Knäpp upp BH:n
Med båda händerna = 7 Kalorier
Med en hand = 12 kalorier
Med tänderna = 85 Kalorier

Trä på en kondom
Med erektion = 6 kalorier
Utan erektion = 315 Kalorier

Övning
Försök hitta klitoris = 8 Kalorier
Försök hitta G-punkten = 192 Kalorier

Ställningar
Missionären = 12 Kalorier
69:an liggande = 78 kalorier
69:an stående = 112 Kalorier
Doggy style = 326 Kalorier

Orgasm
Riktig = 112 Kalorier
Fejkad = 315 Kalorier

 

Efter orgasm
Ligga och kramas = 18 Kalorier
Gå upp direkt = 36 kalorier
Förklara varför du går upp direkt = 816 Kalorier

Att få en andra erektion
Om du är: 
20-29 år = 36 Kalorier

30-39 år = Kalorier
40-49 år = 124 Kalorier
50-59 år 972 Kalorier
60-69 år = 2916 Kalorier
70 och uppåt = Döden

Klä på sig efteråt
Lugnt = 32 Kalorier
Snabbt = 98 Kalorier
Med förälder knackandes på dörren = 1218 Kalorier
Med tjejens/killens flickvän/pojkvän knackandes på dörren = 3521 Kalorier

 
Sex är den bästa träningen !! Så varför inte ha det lite oftare??
 

IMG 2

 

Instagram: mariep.hall