bild
Presentation picture
Mamma Till 2
Malin, 28 år, Västerås
Mitt liv som mamma till 2. ;) Här berättas det om allt möjligt mellan himmel och jord. Vårat familjeliv som jag och mannen har med våra barn och även klädestips m.m. Trevlig läsning.

 

Tänkte slänga in ett Godmorgon på er :)

Tänkte som rubriken lyder slänga in orden Godmorgon På Er :)

Här hemma håller vi just på att slänga på oss kläder osv för hela familjen ska idag ta en promenad till Änglas dagmamma och vinka av Ängla innan vi sen ska bege oss upp till svärmor där vi ska spendera dagen tills Ängla ska hämtas igen. :) Det är sista dagen för detta år hos dagmamman och nu ska vi sen tillbringa ledighet hela familjen fram till den 2:a Januari.. *LOVELY* Skönt med promenaderna faktiskt måste jag säger er så även fast hon är ledig nu så ska promenader bli av varje dag i alla fall eller ja det beror ju givetvis på vädret... ;) Speciellt nu när man försöker tappa några kilon.. :P Nej jag tänker dock inte göra detta till en bantningsblogg.. Det finns det en stor redan utav så.. Hahahaha

Mina kilon kan jag givetvis berätta om för er för det tänkte jag faktiskt men inga "bantningsknep" här inte för det har jag inte några för den delen heller på så sätt. Här kör vi på ren bantning utan något hokus pokus trick.. ;)

Nej men nu ska det sista fixas innan vi ska traska iväg.. Ville bara säga godmorgon och slänga in en liten update innan så.. :) Man måste ju ta sig tid till sina underbara läsare. Eller vad säger ni?? ;)

Toodels

 

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Likes

Comments