bild
Presentation picture
Mamma Till 2
Malin, 28 år, Västerås
Mitt liv som mamma till 2. ;) Här berättas det om allt möjligt mellan himmel och jord. Vårat familjeliv som jag och mannen har med våra barn och även klädestips m.m. Trevlig läsning.

 

Haft en super avslutning på denna helg. :)

Haft som sagt var en bra avslutning på denna helg. Hur skoj som helst att träffa Helena o Putte med familj igen och vi skulle höras av till veckan för att bestämma in en ny träff så barnen får leka av sig lite. :) Alla våra barn som nu börjar bli stora. Morgondagen bjuder på en ny veckostart.. Sista veckan innan Jimmy börjar arbeta igen och jag ska imorgon traska iväg och lämna dottern hos dagmamman för att sedan traska upp till svärmor för att uträtta en del ärenden med henne. Sedan kommer karln dit när han är klar på sitt håll. Under eftermiddagen någon gång kommer även bästa Madde och gudsonen på besök hur mysigt som helst ju. :) Massa mys med Alvin då blir det och massa nya kort ska tas. 

Ja det är väll så hitills planeringen är i alla fall sen vet man ju aldrig vad som händer och sker.. :) Föresten har valt vilken blondering jag ska ta nu.. Det blir MOODS ultra blond.. Med andra ord HEJDÅ MÖRKHÅRIG HEJ BLONDIN :) 

 Nej nu kallar snart sängen och jag ska spana runt på nätet lite innan så. Hoppas ni alla haft en super helg i alla fall. 

 

TOODELS

 

 

Likes

Comments