bild
Presentation picture
Mamma Till 2
Malin, 28 år, Västerås
Mitt liv som mamma till 2. ;) Här berättas det om allt möjligt mellan himmel och jord. Vårat familjeliv som jag och mannen har med våra barn och även klädestips m.m. Trevlig läsning.

 

Fullt Ös Medvetslös.. ;)

Ok kanske så illa riktigt var det denna helg.. Dagarna gick fort absolut då det fanns en del att stå i. :) 

FREDAGS:

Jag och gossen åkte till Erikslund med Hanne på morgon vi var redan där ute och stampa när dom öppnade och lite små fynd gjorde man allt. :) *LOVELY* Efter allt drog vi iväg till svärmor där dottern och karln väntade på oss för karln skulle hjälpa sin mamma att fixa till akvariumet hon införskaffat och dessutom hade dom hunnit vart iväg till djuraffären för att införskaffa fiskar. Något  som gjorde dottern överlycklig kan jag ju säga. :)  Vid 3 dök min pappa upp för att hämta Ängla eftersom hon skulle sova där över natten och vi satt kvar en stund innan vi åkte till min syster med lilla gossen som skulle sova kvar där. :) Först var vi ju hem och hämta alla nödvändiga grejer förstås. En glad syster tog emot oss sedan med öppna armar och hon hade gått hela dagen och längtat efter att få ta hand om sin systerson. <3 Sååå sött. Vi åkte sen till systembolaget för att mamma Malin skulle få ha skoj för kvällen vilket inte hänt på mycket länge vill jag poängtera. :) Vart lite inhandlat inför kvällen. Vi åkte sen och hämta underbara Natta för att hon skulle dricka med mig och följa med oss ner på stationen. :) Vi åkte sedan till ett ställe som heter Little American Dinner som är ny öppnat här i gurkstaden för vi hade bara hört bra om dom och JISSES vilken underbar mat dom hade.. MAX, BURGER KING OCH MCDONALDS SLÄNG ER I VÄGGEN SÄGER JAG BARA! ;) Okej ni alla som inte testat det stället ännu NI HAR MISSAT NÅGOT! ;) Hur som helst efter att vi fått världens matkoma så drog vi hem för att börja kvällens alkoholintag och även göra oss iordning för stationen. :) Åkte ner till kl 22 ca och där fanns det många underbara vänner och även min lilla kusin Matte var där nere för han var chaffis på en impala åt en kompis.. :) Okej vart en hel del nya man lärde känna också och väldigt trevliga var dom även om det vart en del missuppfattningar i början som gjorde att man rygga tillbaka.. Men ja vi skyller på promillen i kroppen.. :P 

Natta ja hon följde sedan med ett ragg hem.. Hahaha. ;) Vi kom i säng ja kanske inte fören runt 3-4 någonstans. 

LÖRDAGS: 

Vaknade av samtal från min far vid 12! Jisses sovmorgon guuud va skönt var min första tanke.. ;) Haha Hur som helst dottern kom hem vid 14 och då var vi ute och cykla en sväng innan vi skulle över till svärmor som ringt och frågat om vi kunde fixa ny dekoration till akvariumet för träbitarna hon hade där i hade gjort sitt. Var bara att sätta sig i bilen med en överlycklig dotter och åka till djuraffären sedan drog vi iväg med grejerna till svärmor där vart vi några timmar också innan vi skulle till affären och köpa grejer till Maräng svisch som vi gjorde senare med Björn och Madde. :) Lilla gudsonen var ju inte helt fel att träffa och dottern var så stolt att hon fick vara med och hålla honom. Hon älskar Alvin och lillebror Dennis säger hon. :) Vart hos Björn och Madde i alla fall några trevliga timmar innan vi skulle ner på stationen och möta upp min kusin för att få lite pengar av han som vi lagt ut åt han. :) Där vart vi bara någon timme eller 2 för att vi skulle ju hem och natta dottern. Hon somnade med ett smile på läpparna för på stationen fick hon ju även åka raggarbil vet ni.. Hahaha ja våran dotter i tokiga i dom kan jag ju säga er alla. ;) 

 

IDAG: 

Idag var nyss mannen och hämtade hem gossen äntligen som man saknar efter sina barn när dom är ifrån en. Men huvudsaken är att man vet att dom har det bra för då kan man koppla av. :) Vi åt lite lunch iaf när han kom hem och nu sitter jag här och väntar på att få börja fixa 4 tröjor som ska tryckas upp med egna tryck. :) Alltid lika kul att pyssla ju. :) Vi ska senare iväg och handla så det finns i alla fall lite mat i frys och kyl sedan ska vi även till Björn och Madde en snabbis senare ikväll. :) Men nu tänker jag busa/gosa lite med barnen. :) Funderar även på att traska ut snart en vända med dom i detta härliga solväder. :) 

Jag återkommer kanske ikväll eller så tar vi det imorgon efter Sala Cruisingen. :) 

 

Toodels

 

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Likes

Comments