bild
Presentation picture
Mamma Till 2
Malin, 28 år, Västerås
Mitt liv som mamma till 2. ;) Här berättas det om allt möjligt mellan himmel och jord. Vårat familjeliv som jag och mannen har med våra barn och även klädestips m.m. Trevlig läsning.

 

Dagens promenad snart...

Ja dagens promenad ska snart göras och när jag ändå är ute och går så blir det en sväng in på affären för att handla för kvällens middag vilket blir bara korv med bröd tror jag.. Har inte riktigt bestämt mig ännu. :) Kvällen ska sedan njutas med familjen och jag tror att jag allt ska sätta mig framför super mario 3.. Var ett tag sen det fanns tid för spelet så nu är det dags igen. ;) Barnen älskar ju att sitta bredvid med andra dosan och "spela" Hahaha. Att se dom sitta och "skälla" på gubbarna är ju obeskrivligt skoj måste jag ju säga er. Men innan jag hamnar framför en tv så blir det som sagt var mat och sedan ska jag slänga in lite tvätt i maskinen igen innan det blir Mount Everest som ligger i tvätttunnan.. :P Jag ska även försöka röjja och rensa lite men det får vi se om det hinns annars blir det en annan dag. :) 

Okej... Jag fick visst vänta en stund på min promenad.. SUCK karlns ena bror gick nyss och köpte en bil men nu har han bytt bort den. Hahaha ja en vecka typ som han hade den.. Bytte i alla fall bort den mot en Ford Mondeo 01 eller 02. Så nu kära läsare är min man ute och provkör den en sväng för till och börja med var det jag och min man som börja snacka om att kanske köpa en Mondeo men ja fördelen är nu ju att karln får provköra och känna efter om det verkligen är en bil han skulle vilja ha annars letar vi efter annat. Ska försöka hitta en bensinsnål men ändå kombi och det finns ju en hel del olika varianter och märken så fundera lär vi nog allt göra.. :) 

 

Jaja nu ska jag in på FB en sväng och sedan vänta på att karln kommer tillbaka så jag kan sticka ut.. :)

Återkommer senare under kvällen troligtvis.. Tills Dess...

TOODELS

 

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Likes

Comments