Header

Postad i: Kläder/trender, Looks/Outfits

Blusen är från Anine Bing

Sandaler kommer från Vagabond // och Jeans från H&M

Väskan är från Ann Louise Landelius

Ringarna är mammas gamla

Skärpet kommer från Mulberry


Denna blus har jag kollat på många gånger, fram och tillbaka har jag velat. Den är så vacker, ett hantverk som påminner om min farmor virkade duk på köksbordet, men betydligt dyrare. Nästan för dyr, i alla fall för min stackars lilla plånbok. Idag däremot, när jag såg att den hade kommit ut på rea, så slog jag till. Dyr fortfarande, men ett plagg som kommer att få min garderob att bli snäppet finare. Från kristall till diamat!

#nouwoutfit

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Postad i: Inspiration


" I believe in pink. I believe that laughing is the best calorie burner. I believe in kissing, kissing a lot. I believe i being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles."


Likes

Comments

Postad i: Vardag


Halloj på er! Varför detta spontana hej, jo för vid varje busstation här på Varberg är det precis det som står och varje gång jag har gått förbi så har jag hajat till och tyckt att det är lite annorlunda sätt att börja en mening med som har som budskap att du ska betala med deras app. Antingen är det ett väldigt smart reklam trick, eller så går jag runt och tänker på för onödiga saker, som vanligt då alltså! Så nu visste ni det!

Hur som helst är jag på toppen humör. Lyssnar på gamla hits, inte sådana från 2012, trots att det nu förvånande nog klassas som gamla fastän det kändes som igår. Istället är det härliga poplåtar som "girls just wanna have fun" som spelas om vart annat, samtidigt som jag bläddrar i min nya bok "It" som Alexa Chung har skrivit. Typiskt mig, att läsa några sidor här och där och inte göra som alla andra, att läsa den från början till slut, så som det är tänkt! Men vad är det för roligt med det? ;). Skämt o sido, jag faktiskt tänkt mig att sätta mig en stund direkt efter jag skrivit detta och börja på sida 1. Puss på er! 

Likes

Comments

Postad i: Kläder/trender, Shopping

Vita jeans kommer från Zara // Blå kjol från H&M

Den gröna kjolen är från H&M

Glittrig t-shirt kommer från Gina Tricot // Bh från H&M // T-shirt är från Armani Jeans Vintage // Randig Blus från Zara // Klänning från Maison Scotch

Dagkrämen kommer från La Roche-Rosay och är köpt på apoteket // Ögonbrynspennan är i färgen "dark brown" och kommer från Anastasia Beverelly Hills


Som rubriken lyder, ny löning, ny shopping. Det stämmer ganska bra, intesant? I alla fall är det så för mig. Jag tänkte först skriva, ny månad, ny shopping, men faktum är att jag börjar spendera pengar så fort som jag får lönen, dvs. den 25. Egentligen borde jag sprida ut mina pengar under månaden, göra så att jag bara få en viss summa varje vecka, men jag tror ni vet den ärliga känslan av att för en kort sekund känna sig lite rik, i alla fall inte så fattig. I år har jag dock ändå varit duktig. Jag har sparat alla pengar som jag har jobbat ihop, men jag erkänner, denna och förra månaden har det ändå blivit en del shopping. Jag skyller på sommaren! Att min vintergarderob inte fungerar när det är varmt ute och sol (trots att jag skrev det där inlägget tidigare i veckan om hur man just använder sina vinterkläder när det är varmt) så jag antar att jag bara har mig själv att skylla på egentligen. Till mitt försvar, kan jag dock bara tilläga att nästan allt var på rea!

Likes

Comments

Postad i: Vardag, Tankar

Danska Elle och pioner i rosa lös upp mitt bord i morse samtidigt som nyhetsmorgon visades på tv och jag höll en skål yoghurt i handen och ett glas med grön smoothie. Ingen sådan där gräsig sak, utan annans och mango som färgats av lite vetegräs och spirulina till en grön söt dryck! Älskade morgon, älskade sommar och älskade inspirande ELLE som till och med är bättre på danska än svenska. Jag har insett det, att jag vill flytta till Köpenhamn. Inte för att jag kommer att förstå ett ord av vad de säger, jag kan knappast förstå norska trots att jag har sätt fyra säsonger av skam, men jag skulle älska att bo i den inspirerande huvudstaden i det land som ser ut som en Ö. Lyssna på det danska mumlandet, som inte är något mer än en gröt i man öron, dock en väldigt god gröt, och låtsas vara lika cool som de danska modekvinnorna! Någon som har lust att flytta med?

Likes

Comments

Postad i: Looks/Outfits, Vardag

Tröja kommer från Samsoe Samsoe

Kjolen är från H&M

Solglasögonen kommer från MaxMara och väskan från Ann Louise Landelius


Idag var det endast två affärer öppna i lilla Varberg, kan ni gissa vilka? En ledtråd, det var inga klädaffärer direkt! Okej jag säger, det var ICA och Pressbyrån som var det enda på stan som gick att räkna med idag, om man bortser från den lilla torggrillen som utsöndrade en doft av potatismos och grillat kött. Ingen höjdardoft, men ändå satte den igång mina matsignaler i hjärnan som gjorde att jag genast blev lite småsugen på mat. Dock inte det som serverade ur den lilla byggnad med skjutluckor och en meny på "5 sätt att få korv med bröd". Därför blev det ingen lång besökstid för mig och min gula outfit på stan idag inte, fastän att jag gick förbi varendaste skyltfönster och lockades av att öppna min plånbok. Det kanske var tur att allt var stängt ändå...

#nouwoutfit

Likes

Comments


Better Blogging Nouw