once upon a time in south central LA, it was no fairytale

"Why is it that there is a gun shop on almost every corner in this community? I’ll tell you why. For the same reason that there is a liquor store on almost every corner in the black community. Why? They want us to kill ourselves."

Likes

Comments

Det har ju gått ganska bra. Har en del saker som fått nytt hem nu och har ännu mer på lager här hemma. Har insett att jag verkligen har så mycket som bara ligger i lådorna. Så nu kommer ännu mer. HÄR kan ni hitta det.

Likes

Comments

Hade nationella idag. Det gick. Inte så mycket mer att säga än så. Efter var det ju obligatoriskt att utnyttja de hela 18 graderna så vi pallrade oss över Sankt Eriksbron och satte oss på Pascal. Efter snack om allt från hemvärnet till skolor i Frankrike slog vi oss ner i Vasaparken tillslut. Där spenderade vi hela eftermiddagen fram till kvällen. Så fruktansvärt härligt. Varför känns det som om allt går åt rätt håll bara solen är framme?

Trots att jag ska jobba hela hela sommaren är jag så taggad på att den ska komma. Så jag kan spendera mina dagar såhär när jag faktiskt får ledigt och tillåts att andas lite. Och sen kanske då och då när parken töms få gå ut och dansa lite. Allt går i ett men tror det kommer bli bra.

Likes

Comments

Ledig idag på grund av mösspåtagning. Skräckblandad förtjusning. Mest förtjusning dock. Tänk att det bara är ett år kvar tills jag själv står där. Laddar inför dagen man längtade efter från och med att man började högstadiet i princip. Att veta att snart är världen ens egen.

Men det är det som också är så skrämmande. Det är så kort tid kvar. Jag blir stressad. Kommer jag hinna med allt innan? Göra det man ska göra? Ta vara på det man kan? Också att det är så kort tid kvar innan man måste bestämma vad man ska göra med livet. Vad gör man efter tryggheten? En kompis sa att han ville leva kvar i tvåan några år till. Stanna tiden nu. För ångesten över verkligheten som kommer efter gymnasiet var för stor, han visste verkligen inte vad han skulle någonstans hösten nästa år. Och jag håller med honom. Det är ju nu man kommit in i livet och hittat ett någorlunda flyt. Blivit varmt i kläderna liksom. Men tyvärr går det ju inte att stanna tiden och förr eller senare kommer jag stå där med mössan i handen och har inget val annat än att ta mig någonvart. Ett år kvar som sagt. Ett ögonblick men också en evighet. I slutändan tror jag ändå det blir bra. Det löser sig. Det gör det alltid.

Likes

Comments

Jäklar du. Klockan 04:45 gjordes det high fives i badrummet hemma hos Liv. Vi hade så kul. Och det var så klockrent att det var hennes födelsedag och första gången vi gick ut och dansade tillsammans (lagligt). Att vi fick sköna människor omkring oss och nice stämning i luften var så soft. Vi två går så bra ihop när vi höjer glasen tillsammans och det är fint vart slumpen för oss varje gång.

Likes

Comments


You're the only kind I want, I want you way too much
Don't you realise that I would break and bruise
To get close to you

Fighting for your feelings
Don't know what your deal is
Got me on my knees
Begging you believe me

Tell me what to do
To make you want me too
Got to get me closer to you

Tell me what you need
To make this something real
Got to get me closer to you

Likes

Comments

Temat på festen var Hawaii men 03:00 inne på något trött max såg det snarare ut som om det var old school och vi var de coola som hängde på ett diner. Men vi hade ingen milkshake så det blir inte trovärdigt.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw