​Jag är nu preppad inför hösten! Armygrön med i en kort motomodell. Tyckte de små fjärilarna här och var på den var så söta. Ett basicplagg men lite annorlunda. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag tror nog inte någon har missat pyjamasskjortan. I början hade jag lite svårt för den men jag börjar fatta tycke för den mer och mer, det kan ju faktiskt bli riktigt snyggt! Om man vill kan man köra fullt ut med matchande byxor men för många känns det lite för mycket, då funkar skjortan lika bra själv som den är. Med ett par jeans eller kjol kan det ge en avslappnad men ändå uppklädd känsla. Jag har däremot haft svårt att hitta några bra budget varianter, därför får det bli några lite mer investeringstips!

Likes

Comments

På min dator har jag en hel mapp med inredningsbilder. Allt ifrån kök och sovrum till hallar och badrum. Jag tycker det är lite kul att få inspiration eftersom det är så mysigt att tycka om sitt hem och känna lugn och ro. Jag kan inte vänta tills jag flyttar hemifrån och få bestämma precis hur jag vill ha det. Golv, porslin, köksstolar, sänggavel; allt! Här är lite av det som kan hittas i min mapp.

Likes

Comments

​Pom & Flora leverade. Har ätit chiapudding förut, men denna slog de alla! Riktigt god. Tror många är avskräckta för det här med chiapudding men denna är faktiskt värt ett försök enligt mig. Har någon av er förslag på frukostställe? Jag har som sagt insett är det faktiskt är ganska mysigt att äta frukost ute så det skulle vara kul att testa fler ställen! Något som däremot jag kanske inte skulle rekommendera är Liljevalchs utställning om döden. Eller ja, utställning och utställning. Det var inte speciellt mycket att se, och jag som blir intrigued(finns det något svenskt ord för det) av allt som har med döden att göra tyckte det skulle bli lite intressant och blev lite besviken. Men, men. Det blev istället mer action på Joe and the juice där killarna helt plötsligt kastade äpple mot oss. Jag antar att de sökte lite mer spänning i arbetsvardagen, men vem gör inte det?

Likes

Comments

Ni vet när det känns som om det går framåt och man tänker att nämen jaha det här går ju bättre än väntat, men sen kommer ödet eller livet, eller vad som nu bestämmer allt, och bara "haha nä" och så är man på ruta ett igen? Det händer allt för ofta.

Likes

Comments

​Nya mysisar från Vans. Älskar dem!

Likes

Comments

Fredrik Reinfelds sommarprat 2015
Alex och sigges podcast

Ärligt talat vilket avsnitt som helst i princip. Favoritpodden och ger alltid ett skratt och något att tänka på.

navid modiri hos framgångspodden

Likes

Comments

​Vi lyckades klämma in alla tre sagan om ringen på en kväll som sen blev till morgon. Jag vet inte riktigt om det är någon slags merit men applåder till oss. Typ. Emellan de tre timma långa passen slängde vi in lite nattbad, pizza och nagel touch-ups. Tufft livet är ibland alltså. Trots att jag lyckats få en någorlunda ohälsosam sömnbrist känns det okej. Det är ju faktiskt lov, och då ska ju inte allt vara en dans på rosor hela tiden. Dagarna måste ju utnyttjas till att göra smått meningslösa saker som att inte sova. För när ska man annars göra det?

Likes

Comments

1 34510 Next

Better Blogging Nouw