View tracker

Jag har varit ganska frånvarande de sista veckorna. Både här och irl också. Allt har liksom bara rullat på och det känns som om jag inte haft någon riktig fritid fram tills matchen i fredags. Vi har målat, målat och målat. Men vi har haft så jäkla kul så det är okej. Matchen bjöd också på spänning och killarna var så nära att ta hem det. Alla var dock nöjda ändå, bra förlorare!
Nu har vi det relativt lugnt fram till jul och jag kan landa igen. Jag har inte kommit in i någon riktig julstämning än, får jobba på det.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Beställde hem lite nya böcker såhär till december. Behövde lite påfyllning. Jag försöker plöja mig igenom Harry Potter böckerna, är nu inne på fjärde. Kämpa. Sedan hade jag hört så mycket bra om Flora Wiströms Stanna, så tyckte den passade bra nu eftersom den tydligen utspelar sig i ett vintrigt Stockholm. De andra två verkade bara allmänt intressanta.

De som känner mig vet att jag älskar böcker och har alltid någon på gång. Visst ibland kan suget totalt försvinna och det kan ta 2 månader att komma igenom en 200 sidors bok, haha. Men det är ändå lite mysigt och jag kan ta åt mig i princip vilken genre som helst. Dock är jag på jakt efter något i Gillian Flynn stil. Jag tyckte verkligen om Dark Places och Sharp Objects (läs om ni inte gjort det! Så länge ni inte är väldigt könsliga för väldigt detaljerade beskrivningar av tortyr och mord det vill säga). Har någon ett tips på en författare i Flynns stil? Skulle vara kul

Varsågod, mina halvt äckliga bilder jag lyckades få.

Likes

Comments

View tracker

Matilda bestämde sig för att ha en lite sen thanksgivingmiddag igår. Fast med en vegan och vegetarianer så blev det en mer mexikansk middag istället. Efter att vi lyckats bränna riset totalt, tänk er minikolbitar, fick vi tillslut ihop lite småplock och det blev faktiskt riktigt gott! Innan vi åt gick vi såklart runt bordet och alla fick säga vad de var tacksamma för. Sånt borde vi göra oftare. Det får en att tänka till och faktiskt reflektera över vad man har. Tack Matilda!

Likes

Comments

De senaste dagarna har jag hängt på falafelbaren, sprungit fram och tillbaka på stan, lagt huvudet på kudden vid 03 och ätit brunch ute i Waxholm. Mysigt.

Likes

Comments

Hej vänner!
Precis när jag skulle dra på mig skorna imorse fick jag reda på att min första lektion var inställd så jag spenderade min tomma timma med att äntligen läsa ut min bok. Den var helt okej. Efter skolan drog jag mig hemåt igen, åt lite avokadomackor för att sen spendera lite tid på Dramaten. Medea. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den. Halva pjäsen var på danska vilket gjorde den smått obegriplig. Lite synd tycker jag eftersom stora delar av handlingen liksom försvinner då ju.
Imorgon är jag ledig och det är alltid skönt. Eller hur? Ska försöka sova ut lite faktiskt. Sedan är det redan fredag! Veckorna går fort nu. Läskigt fort nästan.

Likes

Comments

Resten av familjen åt lasagne ikväll men vi hade faktiskt för en gångs skull aubergine hemma. Så jag bestämde mig för att inte göra vegetarisk lasagne utan melanzane alla parmigiana. Jag körde på Sally Voltaires recept och det blev så gott! Tomat och parmesan är i för sig två favoriter hos mig så det hade ju inte kunnat gå så väldans fel ändå. Har ni inte testat det förut, gör det. Smarrigt om något vill jag lova!

Likes

Comments

Fredag!

Jag lyssnade som på Alex och Sigges pod imorse under lektionen och var tvungen att stanna upp och bara lyssna på det de sa. De började ganska väntat med att prata presidentvalet. Och de satte ord på hur jag resonerat lite. De, till skillnad från de flesta andra, talade om det lugnt och sansat. Jag tycker alla faktiskt borde ta sin tid och faktiskt fundera lite. Många har varit väldigt snabba med att prata och förolämpa. Jag menar absolut inte att man borde acceptera det hela, men bara tänka till lite. Det känns som om det behövs i allt kaos som uppstått.

In och lyssna på deras senaste avsnitt så får ni en idé om vad jag menar. De ägnar bara kanske tjugo minuter åt valet, sen spårar de och skänker ett litet skratt som vanligt efteråt. Det finns online här!

Likes

Comments

Myst runt i detta och mina små björnfötter, aka mörkbruna uggs. Haft skumt hår och styrketest på idrotten. Analyserat noveller och fått lite för salta rotfrukter. Hoppas ni får en fin torsdag!

Dagens låt får bli denna. Classic

Likes

Comments

Stockholm har förvandlats till en snöglob och jag frågar som Elsa "vem fan skakade?" Vi alla har pulsat oss igenom snön och försökt ta oss fram med ett kaosartat sl. Men det har gått bra ändå. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte tyckte det var åtminstone lite mysigt. Att inte kunna se längre än två kvarter bort och knastrandet under fötterna ger mig lite lycka iallafall. Man får liksom njuta så länge man ändå tycker om det menar jag. Tänka på det istället för det som tyngt ner de flesta idag. Tänka på att Sverige kan ha några fina sidor ibland.

Några killar begav sig ut på skolgården för att visa sina känslor. De fick prata för oss alla idag.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw