Jag har aldrig varit ute på Artipelag förut och blev överraskad över hur fin hela byggnaden och platsen var! Speciellt en dag som denna med klarblå himmel och strålande sol. Däremot blev jag inte lika positivt överraskad av utställningen. Lars Wallin är en ikon och har skapat otroliga klänningar, men det kändes bara som nja. Det är alltid kul att se originalskisser och couture men ja, det var helt okej. Men men, bra söndagsnöje var det iallafall.

Likes

Comments

The weeknd hade turnépremiär igår och han inledde det hela i Stockholm. Mysigt enligt mig. Jag kommer fortfarande så väl ihåg första gången jag hörde honom; 4-5 år sedan genom någon lyricsvideo av wicked games på youtube. Spelade den om och om igen, därför blev nostalgin total när introt till den började igår. Att jag också var där med de två som jag lyssnat på Abel med mest och längst gjorde det allt snäppet bättre.


Jag såg honom när han var förband till Drake för några år sedan och jag tycker det är konstigt att han inte fått vara headliner här förut. För han var grym. 2,5 timmar lycka.

Likes

Comments

vi kan göra det som vi gör

dom kan kolla men det är mig du gjort dig fin för

jag är på dina läppar när du pratar

jag gillar vad dom säger men vill veta hur dom smakar

spelar svår men den blicken säger ja till mig

ger till mig som det är någonting du har till mig

Likes

Comments

Blev helt plötsligt vuxen? Firade iallafall det med att ha på mig partyskorna, trevligt. Har även njutit av alla buketter med blommor vi har hemma, att småsaker kan göra så mycket.

Alltså jag vet inte, livet går vidare och det märks inte direkt att man är ett år äldre. Förutom att jag fått en ny typ av frihet. Halvläskigt men kul. Jag som dock aldrig riktigt varit hårt hållen hemma eller haft speciellt stränga regler har inte så mycket att förändra i min vardag. Kanske att jag kan gå ut och dansa lite mer nu. Det finns ju liksom fest när man vill i alla hörn på stan. Och vem vill inte dansa? Dansa så länge jag kan vill jag göra iallafall.

Likes

Comments

Första firandet av att jag blir 18 i veckan skedde igår. Känns så konstigt att det som hela tiden känts så långt borta händer om 2 dagar. Det blir som en slags press på att göra allt man nu får. Även om det inte är speciellt stora saker, typ gå till banken och öppna konton bara för att man kan. Jaja, mysig var middagen igår iallafall och jag blev så glad för de omsorgsfullt valda små askarna jag fick<3

Var som vanligt sämst på att ta bilder men fick två stycken iallafall. Vi var förresten på PaneVino, gå dit och är tryffelpasta!!

Ps. Mathilda vi saknade dig!

Likes

Comments

Jag brukar inte tycka om reor. Allt är bara kaos och i oordning, men jag sprang på dessa inne på Zara idag! Har faktiskt väldigt dåligt med denna typen av skor så det var ju roligt. Tycker om att de inte bara är helt basic utan har en del detaljer. Snörningen, spetstån, att de är i sammet och den guldiga klacken. Jag vill ha vår nu!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw