Det har väl kanske varit svårt att missa att Alexander Wang visade upp sin ss17 kollektion i helgen. Och ja, vad ska man säga? Den hade i princip det mesta; det sportiga, street, beach och det mer åt everydaywear hållet. Vinnande koncept enligt mig. Jag är helt sålt på de mer "sofistikerade" vardagslooksen med det ljusblårandiga och de virade banden, lädermockasinerna i kombo med det var som pricken över i:t. Alex fick godkänt denna gången också för min del.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ida Sjöstedt är en sån kvinna. Hon vet exakt vad som passar och lyckas alltid få till det. Förra veckan gjorde hon nog inte en enda kotte besviken och påminde oss alla varför vi älskar henne.

Likes

Comments

Fashionmonth har dragit igång! Det är nu Voguerunway går varmt för oss som inte får chansen att gå på showerna hahaha. Just nu pågår sthlm fashionweek för fullt och Köpenhamn är redan förbi. Jag har sagt det förut men danskar har verkligen ögat för mode. Alla danska tonåringar jag kommer över på instagram skulle jag vilja byta garderob med på en gång!
Hur som helst, det var inte många stora hus som visade i Cphn men här är mina favoritlooks.

Ganni
lala berlin
baum und pferdgarten

Likes

Comments

Jag har fått skäll för att jag slackat lite här, men jag har inte känt ork eller lust och faktiskt till och med glömt bort. Så vi kör en snabb liten recap på vad jag hållit på med den senaste tiden.

Jag har haft mitt mest slitsamma men och absolut roligaste jobb. Jag spenderade bara en månad bland espresso, pannkakor och barnshower på Gröna Lund men jag lyckades växa och lära mig så otroligt mycket. Så fruktansvärt tacksam över att jag fick chansen att umgås med allt från säkerhetsvakter till skådespelare till restaurangbiträden. Härliga människor hela bunten.

Jag har sagt hejdå till ännu en vän som valt att lämna landet. Denna gången för Frankrike. Usch kommer sakna dig mathilda-illuminati-mattesnille-sällskap-till-skolan-jul-älskande-matheus.

Börjat del 2 av gymnasietiden. Vet inte riktigt vad jag tycker. Skräckblandadpepp.

Jag har varit väldigt dålig på att använda kameran har jag märkt. Ajabaja, jag ska skärpa mig, men ibland måste man stanna i stunden och bara njuta av skratten. Det blir lätt för lite av det nu för tiden. Glöm inte att njuta hörrni.


Likes

Comments

De senaste tre dagarna har jag varit ledig och spontaniteten har fått styra. Ett dygn ute på landet med årets första svenska dopp, kortspel, promenader och pojksnack. Fredagen började med middag på Montanari och väl där sa vi att äsch vi drar till östermalms ip och lyssnar på edm och djs. Jag tilltalas vanligtvis inte av den musiken men vi mötte upp lite vänner och det blev riktigt härligt tillslut. Roligt vart ödet kan ta en.

Likes

Comments

Adidas Original Gazelle

Likes

Comments


Better Blogging Nouw