Jag har fått skäll för att jag slackat lite här, men jag har inte känt ork eller lust och faktiskt till och med glömt bort. Så vi kör en snabb liten recap på vad jag hållit på med den senaste tiden.

Jag har haft mitt mest slitsamma men och absolut roligaste jobb. Jag spenderade bara en månad bland espresso, pannkakor och barnshower på Gröna Lund men jag lyckades växa och lära mig så otroligt mycket. Så fruktansvärt tacksam över att jag fick chansen att umgås med allt från säkerhetsvakter till skådespelare till restaurangbiträden. Härliga människor hela bunten.

Jag har sagt hejdå till ännu en vän som valt att lämna landet. Denna gången för Frankrike. Usch kommer sakna dig mathilda-illuminati-mattesnille-sällskap-till-skolan-jul-älskande-matheus.

Börjat del 2 av gymnasietiden. Vet inte riktigt vad jag tycker. Skräckblandadpepp.

Jag har varit väldigt dålig på att använda kameran har jag märkt. Ajabaja, jag ska skärpa mig, men ibland måste man stanna i stunden och bara njuta av skratten. Det blir lätt för lite av det nu för tiden. Glöm inte att njuta hörrni.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

De senaste tre dagarna har jag varit ledig och spontaniteten har fått styra. Ett dygn ute på landet med årets första svenska dopp, kortspel, promenader och pojksnack. Fredagen började med middag på Montanari och väl där sa vi att äsch vi drar till östermalms ip och lyssnar på edm och djs. Jag tilltalas vanligtvis inte av den musiken men vi mötte upp lite vänner och det blev riktigt härligt tillslut. Roligt vart ödet kan ta en.

Likes

Comments

Adidas Original Gazelle

Likes

Comments

Jag jobbar, kommer hem med blödande fötter, och går och lägger mig . Jag har nu två och en halv vecka kvar av arbete. Kämpa. Folk utanför mitt fönster verkar ha mer energi än mig ikväll och grannen tittar på tv med rekordhög volym. Jag överväger om jag ska stänga fönstret och finna ett lugn men då avlida av värmeslag eller om jag får utså de sjungande männen på gården. Struggles. Jag tror det ekar prides festivalområde, det är ju i för sig ganska mysigt ändå. Fönstret får stå öppet.

Likes

Comments

​Jag är nu preppad inför hösten! Armygrön med i en kort motomodell. Tyckte de små fjärilarna här och var på den var så söta. Ett basicplagg men lite annorlunda. 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw