Header

Nu går jag här, genom en mysig stad som jag älskar efter att ha jobbat på en arbetsplats jag älskar och lyssnar på musik jag inte klarar mig utan. Varit en spännande dag på jobbet idag med roliga gäster, lite lagom att göra och bra flyt hela kvällen.

Nu blir det dejt med sängen. Galet trött efter att varit vaken och igång i snart 20h....
Men som sagt, dejt med sängen och drömma om allt skoj omkring mig för att sedan ladda om inför en ny rolig dag imorgon på jobbet!

Likes

Comments

Jaha.... Eftersom att Jag var trött igår och sov länge får jag igen det idag och vaknar istället klockan 06 och är super pigg (pigg men med lätt huvudvärk). Så det var ju bara att kliva upp, göra frukost och te och krypa ner och äta i sängen. Nu snart tar jag mig en promenad för att få huvudvärken att släppa och sedan halv fem i eftermiddag är det dags för jobb igen!

Likes

Comments

Sena kvällar, jobb varje dag och en förkylning som ligger och ruvar. Idag njuter jag av att vara ledig. Klockan ringde i vanlig ordning vid 10. Tydligen var jag så slutkörd att jag inte vaknat av ett larm som gått av i två timmar.
Ligger fortfarande i sängen och ska ta mig upp för att göra lite frukost och en kopp te innan det är dags att hämta bror på skolan!
Ikväll ser jag fram emot att städa lägenheten, fixa ordning lite och sedan kolla på film innan läggdags. Njuta av ledigheten till sitt fullo.

Likes

Comments

Är det något jag njuter av så är det att promenera. Hemifrån mig till jobbet tar det ca 55 minuter av gå. Och den vägen går jag två gånger per dag, jag kan t o m gå hela vägen hem, sedan bestämma mig för att gå ut på en promenad.

Att kunna njuta av omgivningen, luften och samtidigt få vardagsmotion är ju superlyx!

Nu har jag gått nästan hela vägen till jobbet men sitter på ett välförtjänt sushistopp i närheten av Järntorget. Snart dags för jobb

Likes

Comments


Better Blogging Nouw