Header

En trött fröken stämplar idag ut från jobbet. Har en förkylning som ligger och retas utan att ge upp. Så imorgon har jag faktiskt lyckats byta bort mitt pass för att kurera mig en aning för att slippa att hostan blir värre.

Nu ska jag möta upp lite vänner och vara social innan jag ska dundra hem till mig goa, nybäddade säng! Mums

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Wow säger jag bara. Green Food på Drottninggatan levererade riktigt bra lunch idag. Jag har gått förbi stället flera gånger men aldrig gått in. Idag tog jag klivet.

Beställde en Kycklingwrap med kimchi, lime, mynta, krispig lök och cashewnötter. Sjukt trevlig och fräsch!

Nu står jag på jobbet och öppnar restaurangen inför en mysig måndagskväll.  Slipp regnet och kom in och gosa med oss ikväll.

Helt färdig idag. Mycket jobb det senaste vilket iförsig är super skoj, men man känner ju att man är lite lätt mör i kroppen trots allt. Så nu efter att ha kalasat hela dagen med hemmalagad gulaschsoppa, fika och sorbéer och härlig familj så är huvudet lite lätt slutkört.

Nu blir det lite städning, någon maskin tvätt och mys resten av min lediga dag!

Fjädrarna är på plats, håret fixat och klackarna snörade. Nu är det kalassöndag. Sitter på spårvagnen påväg till min farfar för att åka med dem ut till min far.
Vi ska fira min syster som fyller 25 samt min bror som fyllt 18. Himla mysig söndag det här.

-Glömde ta bild hemma, så blev inte superbra vinkel på håret tyvärr...-

Har ni tänkt på att folk älskar att gnälla över att julen alltid är så tidigt. Att butikerna och staden börjar med dekorationer så himla tidigt. "Julen är ovanligt tidig iår". Jag skulle väl vilja påstå att julen är lika tidig varje år. Och jag kan även säga att jag fullkomligt älskar det. Julen är årets bästa tidpunkt enligt mig. Jag älskar vintern och vad kan vara bättre än den mysiga julstämningen i vintermörkret. Ju tidigare julen kommer, desto bättre.

Så nu promenerar jag hem från jobbet, lyssnar på julmusik, struntar i att det regnar och myser av all härlig julbelysning.

Likes

Comments

Har varit många dagars jobb, mycket annat runt omkring, en hel del plugg och kanske en o en annan tärningskväll.

Ikväll slutade jag innan 00 så jag gick raka vägen hem, tände massa ljus i hela lägenheten och satte igång en film. Nu går snart ögonen i kors på mig för att jag är så trött så nu ska jag släcka ner, puffa upp kuddarna och somna in i drömmarnas värld!
Imorgon är en ny dag på jobbet och jag längtar redan nu!

Sov så gott alla fina människor ❤

Då var vi framme i sista dagen i tionde månaden. Det betyder att om en vecka och en dag så fyller min mamma och bror år. Min bror blir 18 iår, jag är osäker på vem som längtar mest, han eller jag? Haha.
Och sedan ytterligare en vecka efter det fyller storasyster år. Så himla skoj!!

Efter att min syster fyllt år den 16 november, har jag bestämt att då är det okej att börja julpynta hemma, hihi. Som jag längtar!

Nu är det iallafall dags för jobb för min del, ska vara i servicen idag och börjar redan klockan 12:00. Så har du vägarna förbi är du välkommen in på en highfive!


Better Blogging Nouw