Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Möt Laura som jobbar som polis samtidigt som hon tar hand om sina vilda tvillingsöner. Ett nytt fall i varje avsnitt får man följa med i Lauras arbete som polis där hon jobbar med hennes exman. En feel good serie om en stark kvinna som klarar att ta hand om sina barn och ett tufft arbete. Finns tyvärr bara 2 säsonger men missa inte denna serien.

Likes

Comments

För 5 år sedan.

Likes

Comments

I medier står det ofta om vård personal på ett negativt sätt, och i många fall finns det mycket brister i vården, men nu till det viktigaste att faktiskt hylla vårdpersonalen.

Ingen ser hur de springer i korridorerna, hur de inte kunnat ta rast för att någon har ramlat, hur de inte har kunnat äta sin lunch för att någon larmar. Hur de får förklara för anhöriga om läget och hur de sitter tillsammans med någon och vakar i ett palliativt läge. Hur de stöttar, torkar tårar, och själva fäller en tår när ett läge är helt ohållbart. Ingen ser hur de sliter för sina patienter eller hur mycket själva yrket faktiskt kräver, att kunna handla rätt i en krissituation och veta när det är något som är fel. Hyllning till alla som lägger ner sin tid på att hand om andra människor, som finns där i alla lägen, vården i Sverige brister men det är inte vårdpersonalen som är felet.

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu ska jag ta upp ett ämne jag sällan pratar om i bloggen eller överhuvudtaget för den delen men som är viktigt att ta upp. Ämnet för idag är sexleksaker. Jag har haft äran att göra ett bloggsamarbete med Winkwink.se där de säljer sexleksaker för kvinnor,män eller underkläder + diverse saker man kan behöva i sängen. Jag valde en produkt som heter Satifyer pro 2 detta kan man läsa om just den här produkten hur spännande låter inte detta?


"Den här stimulatorn har tagits fram för att kunna stimulera din klitoris till perfektion med hjälp av sitt mjuka silikonhuvud. Dess teknik och stimuleringssätt består av att den pulserar och skapar en oerhört njutningsfull känsla genom ett enda knapptryck."


Det finns någonting för alla sorters personer, för par eller för ensamma själar som vill ha en skön stund. Varför tar jag upp detta ämnet just nu? Jo för att även vi kvinnor måste kunna prata om sex och känna oss bekväma med ämnet och våran egen kropp.

(Produkt länk finns i bilden. )


Likes

Comments

Likes

Comments