Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Drama & jätte spännade serie. 

Cheryl och hennes bror Jason åker ut med en båt men bara en av dom kommer hem. vad händer egentligen och varför? Vem är skyldig? 

Började titta på denna serien för någon dag sen och redan sett 8 avsnitt, Finns på netflix. 

Likes

Comments

Likes

Comments

Var och hämtade ett paket idag och det var inget mindre än ett jätte spännande paket från sexleksakeroutleten,

Visade sig vara två saker i mitt fina paket det ena var ett underklädessätt & det andra var en satisfyer pro deluxe, ska bli spännande att testa dessa Gå in på deras hemsida och kolla du vad du kan hitta för spännande, finns massa olika ting allting från underkläder till fifty shades of grey sexleksaker..

Vad tycker ni om sexleksaker ? är det ett tabu lagt ämne för dig eller är det någonting du pratar öppet om? Jag tycker att det är jätte bra att det finns olika leksaker för par & för alla singlar att välja mellan, att piffa upp sig med ett par snygga underkläder eller att spela ett sex spel tillsammans. Det är inte lika tabu att prata om sex som det var för några år sedan hur kommer det sig? är det för att vi pratar om det och det har normaliserats eller för att sex leksaker och industrin har blivit större? Jag tror att det är jätte viktigt att vi pratar om sex och inte gör det till ett tabubelagt ämne som vi människor ska behöva skämmas över utan det är en normal del av livet. Det är viktigt att man känner sig bekväm med sig själv och med sin partner och att man ska kunna utforska sin sexualitet själv eller tillsammans med någon. Varför är sex så viktigt att prata om? Jag tycker att det är viktigt för att vi måste kunna öppna upp oss och prata med vänner och kunna fråga saker om vi är osäkra men också för att vi inte ska behöva skämmas över att vi är sexuellt aktiva, hur många partners man har haft, eller om man lever ett par liv, vi ska kunna prata om våra erfarenheter och aldrig behöva skämmas., och sedan är det roligt att testa nya saker, gör som jag och kolla in deras hemsida och se vad du kan hitta för intressant .sexleksakeroutlet.

Likes

Comments

Likes

Comments

Kläder är ett av mina största intressen, att sitta och titta på kläder i timmar på internet och försöka hänga med i vilket mode som är populärt för säsongen, Jag är på senare år en person som älskar bekväma men stilfulla kläder, kan vara allting från klänning till att jag bär jeans och en skön tröja eller skjorta, jag köper gärna något med bättre kvalitet som håller längre bra för både mig och miljön, Jag minns den tiden jag hade så tajta byxor att mitt ena ben somnade, men allting bara för att det skulle vara snyggt, de jag inte visste då var att det finns mycket snygga kläder som inte är obekväma. Jag älskade vårsäsongens mode med mycket pastell färger, det är fint att se mycket färger som livar upp den gråa vardagen, jag har själv vågat på lite mer mönster och färg i vår och kommer inte släppa det trots den kalla hösten som nu kommit över oss,, Det jag älskar med kläder är vad mycket man kan göra med små medel och att i dagens samhälle är alla stilar mer acceptabla, man kan matcha som man vill och ha dubbla mönster om man tycker det är snyggt ingenting är tabu och man får bära vad man själv tycker är fint. Vilken stil bär du helst och finns det någon stil du aldrig vill ska försvinna? Tipsar om https://www.johnells.se/ som har mycket höst och vinter fint.

Likes

Comments

En ny favorit serie, blev rekommenderad denna av en kollega på mitt jobb,

Denna serien är en svensk "drama" serie som handlar om sköterskorna på söder sjukhuset. Man får följa med i deras jobb och se hur de hanterar alla olika sorters patienter samt följa med i deras minst sagt komplicerade privatliv..

Likes

Comments

Vad gör man när man inser att ens partner har varit otrogen? Man blir bästa vän med den andra tjejen och försöker sätta dit honom på riktigt. Det är precis vad som händer i denna filmen när Kate anar att hennes man har ett förhållande med en annan kvinna försöker hon lära känna henne och tillsammans försöka göra allting extra svårt för hennes man.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw