Kläder är ett av mina största intressen, att sitta och titta på kläder i timmar på internet och försöka hänga med i vilket mode som är populärt för säsongen, Jag är på senare år en person som älskar bekväma men stilfulla kläder, kan vara allting från klänning till att jag bär jeans och en skön tröja eller skjorta, jag köper gärna något med bättre kvalitet som håller längre bra för både mig och miljön, Jag minns den tiden jag hade så tajta byxor att mitt ena ben somnade, men allting bara för att det skulle vara snyggt, de jag inte visste då var att det finns mycket snygga kläder som inte är obekväma. Jag älskade vårsäsongens mode med mycket pastell färger, det är fint att se mycket färger som livar upp den gråa vardagen, jag har själv vågat på lite mer mönster och färg i vår och kommer inte släppa det trots den kalla hösten som nu kommit över oss,, Det jag älskar med kläder är vad mycket man kan göra med små medel och att i dagens samhälle är alla stilar mer acceptabla, man kan matcha som man vill och ha dubbla mönster om man tycker det är snyggt ingenting är tabu och man får bära vad man själv tycker är fint. Vilken stil bär du helst och finns det någon stil du aldrig vill ska försvinna? Tipsar om https://www.johnells.se/ som har mycket höst och vinter fint.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En ny favorit serie, blev rekommenderad denna av en kollega på mitt jobb,

Denna serien är en svensk "drama" serie som handlar om sköterskorna på söder sjukhuset. Man får följa med i deras jobb och se hur de hanterar alla olika sorters patienter samt följa med i deras minst sagt komplicerade privatliv..

Likes

Comments

Vad gör man när man inser att ens partner har varit otrogen? Man blir bästa vän med den andra tjejen och försöker sätta dit honom på riktigt. Det är precis vad som händer i denna filmen när Kate anar att hennes man har ett förhållande med en annan kvinna försöker hon lära känna henne och tillsammans försöka göra allting extra svårt för hennes man.

Likes

Comments

​Cal och hans fru har börjat få problem och han hamnar på en pub tillsammans med jacob ( som spelas av Ryan gosling) som börjar ge Cal lite tips för att bli mer attraktiv för kvinnorna och hur man lyckas få med sig ett ragg hem. Samtidigt träffar Jacob tjejen Hannah vad han inte vet är att hon är Cals dotter.

En romantisk komedi om hur fin och komplicead kärlek faktiskt kan vara

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments


Better Blogging Nouw