Presentation picture
LindaLinnros
Linda Linnros, 21 år
Linda Linnros är mitt namn , jag är en 21 årig tjej, mitt största intresse är kläder. Och självklart att umgås med min pojkvän som jag varit tillsammans med i över 6 år. <3 !
För att kontakta mig skriv till Linnros@live.com

 

Instagram: lindalinnros

Me.

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Likes

Comments

Like im gonna lose you.

 

Likes

Comments

Historien om hur jag förlorade min hund.

​När min hund var 12 år gammal råkade han ramla ner för trappen, han reste  sig upp men haltade under dagen och jag och pappa åkte till sjukhuset där de sa att han hade ett diskbråk i naken, han fick medecin men när vi gav den blev han inte bättre utan han blev förlammad, vi förstod inte vad som hade hänt den skulle ju hjälpa lilla tassen, det var jag och mamma och min pojkvän hemma och vi väntade på att det skulle bli bra, hela den natten låg tassen och gnällde och vi väntade till morgon och mamma och jag åkte in till djursjukhuset, jag fick se när de gav honom sprutan och hur allt liv försvann ur de svartvita ögon som han hade. Han fanns inte mer.. Jag,pappa mamma och min pojkvän förlorade vårat husdjur. En hund som jag haft sedan jag var 6 år gammal.

 

Likes

Comments

Mars månad

Mars månad är en månad då jag känner saknad. Om 4 dar är det två år sedan min hund tassen dog, om 5 dar är det 1 år sedan min mormor gick bort. Jag kan ibland stå och se någonting jag fick av mormor och känna den känslan, jag känner saknad, jag känner en sorg, jag vet inte om den någonsin går bort. Saknaden finns alltid kvar. Min lilla hund och min lilla mormor.

 

Likes

Comments

inköpt

 

Likes

Comments

Vilken färg?

Vilken färg är denna klänning? Det sägs olika nämligen.. Vad tycker ni?​

 

Likes

Comments

Resultat.

Resultat från Frissan, det är mer rött än vad man kan se på bilden.​

 

Likes

Comments

Imorgon blir det frissan.

Frisören imorgon.​

 

Likes

Comments

'SÅ VACKER.

 

Likes

Comments

Serie tips

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw