Presentation picture
LindaLinnros
Linda Linnros, 21 år
Linda Linnros är mitt namn , jag är en 21 årig tjej, mitt största intresse är kläder. Och självklart att umgås med min pojkvän som jag varit tillsammans med i över 6 år. <3 ! För att kontakta mig skriv till Linnros@live.com

 

Instagram: lindalinnros

Film tips

 

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Likes

Comments

tre

 

Likes

Comments

svenska

 

Likes

Comments

.-.

 

Likes

Comments

Askungen

 

Likes

Comments

Shopping is cheaper

 

Likes

Comments

Varje liv är värt lika mycket?

Så jag har inte ens läst artikeln där det står att varje liv är lika mycket värt och att varje människa är lika mycket värd på aftonbladets hemsida. Okej ja varje människa är lika mycket värd det är ju sant och att ingen människa ska behöva dö i våran värld men om man nu utsätter andra människor för våld och risk som de som faktiskt är i gängkretsarna gör är det verkligen lika hemskt då när de dör? Jo det är inte det jag säger att det inte är hemskt för självklart är det hemskt men det är även hemskt att de utsätter andra människor för en risk när de håller på med gängkriminalitet. Så ja alla människor är lika mycket värda sitt liv men man kanske inte ska utsätta andra människor för en risk eller sig själv för den delen. Dessa gäng kommer att döda varandra, de krigar om pengar och de utsätter sig själva och sina familjer och helt oberörda människoliv för att de ska få ha "marknaden". 

 

Likes

Comments

3

 

Likes

Comments

....

 

Likes

Comments

Göteborg

dag värker Göteborg. Våra hjärtan blöder. Idag vaknar en stad upp till den ofattbara nyheten om avrättningsattacken på Vårväderstorget i Göteborg, där uppgifter till GT säger en av de kriminella ledarna i Biskopsgänget skjuts i ansiktet och avlider av skottet, ytterligare en man skjuts till döds, tiotalet skottskadas och flera vårdas på Sahlgrenska sjukhuset för allvarliga skador.

Vi vill inte tro att det är sant. Att det här kan hända mitt i Göteborg. Men det ofattbara har hänt.

Medan polisen måste hitta de ansvariga för morden inatt behöver vi göteborgare varandra mer än någonsin.

Idag är det viktigt att vi påminner varandra om att se varandra. Prata med varandra. Bry oss om varandra.

Vi måste hela Göteborg. För i dag blöder vi.

#älskagöteborg


Läs hela artikeln här http://www.expressen.se/gt/kronikorer/frida-boisen...


 

Likes

Comments