Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Varit yr till och från i mer än ett år, men denna veckan har min yrsel tagits till en annan nivå. Jag var och gjorde fransförlängning och när jag låg där kände jag hur hela mitt huvud snurrade, jag har aldrig varit så yr i hela mitt liv och nu har jag haft det så sedan i tisdags, var på akuten och de misstänker att de har med mitt öra att göra, nu är det bara att vänta till jag får en tid till öron näsa hals och att denna karusellen kan sluta snurra.

Likes

Comments

Likes

Comments

Detta inlägg skrivs i samband med dagens händelse i Stockholm

Jag såg på nyheterna vad som hänt på drottninggatan i våran huvudstad Stockholm och började direkt smsa till mina nära och kära, personer som kanske kunde vara på plats för att se om alla var okej. Svaret jag fick var jag är okej men denna världen är inte okej. Mitt drottning gatan som jag alltid älskat att gå, mitt Stockholm där jag är född, där mina föräldrar bor och det jag i största delen i mitt liv har kallat hemma. Drottninggatan där jag köpte min första skinnjacka där jag åkt tillsammans med mina föräldrar och tillsammans med mina vänner, den plats av sådan glädje där skedde det en attack mot friheten, mot människor som inte hade något val av en person som bestämde andra människors öde. Denna värld är inte okej, det är läskigt när det sker på hemma plan när man tänker på paniken alla människor måste känt och hur hemskt det inträffade är. Vi kan inte bekämpa hat med hat, vi måste ta hand om varandra i våran närhet, våra nära och de människor vi möter på i vårat dagliga liv. Vi har ett ansvar gentemot oss själva och varandra att vara en bra medmänniska, hjälpa och finnas där.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Tack för att du alltid har funnits där för mig och för att du har gjort mig till den personen jag är idag. För att du alltid har stöttat och pushat mig i rätt riktning och för att jag vet att jag alltid kan lita på dig, för att du är min förebild och för att jag alltid vetat var jag har dig. Du har alltid varit min hjälte och jag är den tjej jag är idag tack vare dig. Du är den bästa förälder man kan ha och jag är stolt att kalla dig för min pappa.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments