View tracker

Tänkte tipsa om en sida som har lite annorlunda och roliga julklappar för era nära och kära eller varför inte till dina anställda på firman, kanske behöver du extra reklam för ditt nya företag? Man kan köpa allting från kläder till reklam godis eller andra uppskattade julklappar som Per Mobergs glas collection eller kanske behövs det en ny sporttröja till din syster? Man kan göra personliga julklappar som en personlig penna eller varför inte en personlig tröja med valfri text på? En företags present kan vara att köpa olika julkorgar till alla sina anställda med t.ex. ost i eller varför inte en pub låda till din nära vän? Det finns något för alla på denna spännande sida , värt att lägga din tid på och kanske hittar du också en bra julklapp eller present till någon du tycker om ? Jag hittade massa intressanta saker som jag ska överväga att köpa till mina nära. För vem vill inte ha en rolig julklapp?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Likes

Comments

Många av er vet nog om appen Wish där man kan hitta massa spännande saker. Wish är alltså en app och en "öppen butik" med massa olika säljare som man kan köpa saker från Kina och andra länder saker som vi kanske inte har i Sverige och så fraktar de hit till Sverige.. Har ni handlat på Wish någon gång och isåfall vad är eran uppfattning av appen?

Jag har handlat några grejer och själv är jag nöjd med det jag har handlat, man måste vara försiktig och läsa om omdömen eftersom det kan stå lite luddigt i beskrivningen men är nöjd med det som kommit hem.


Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

5 Positiva saker idag

Haft en jätte bra dag på jobbet med bra arbetskamrater.

Fick en jätte god mat när jag kom hem med tända ljus på bordet.

Det har varit sol ute idag.

kände mig väldigt pigg idag.

mina nära och kära och jag mår bra.


Hoppas ni har haft en positiv dag och vecka. Imorgon börjar en ny vecka.

Likes

Comments

Dags för mig att fixa glasögon snart igen.

Likes

Comments