Header

Denna söndag har gått fort

Likes

Comments

Min första fundering när jag vaknade upp var" är det alltså torsdag idag" och tänkte vad veckan har gått fort, min vecka har återigen blivit kortare. *haha*

Nu work work!!

Likes

Comments

Trött är bara förnamnet...
Just nu sitter jag i soffan och kollar lite tv. Kingen ligger på soff divanen närmast kaminen, har sett hundar som gillar värme men kingen är lite extrem farlig att ligga framför kaminen. Han springer fram och tillbaka till köket för att dricka vatten men för en stund sen såg jag hur han började flåsa och orkade inte riktigt ens kolla på mig när jag sa "kingen kom hit". Fick som ingen riktigt reaktion så fick lyfta bort honom, han fortsatte och flåsa då jag tog beslutet att föra honom in i duschen!

Annars då, imorgon är det torsdag!
Snart helg! *haha* nä men skojja bara. Iallafall imorgon börjar jag morgonen med jobb 05.30-12.00! Mer har jag inte något planerat så får se vad dagen bjuds på!

Ha en fin onsdags kväll
God natt
/Kramiz

Likes

Comments

Idag sköt jag upp 1 dag på dagens träningspass och tog istället en ridtur!

Likes

Comments

God morgon på er!

Idag bestämde sig min kropp för att inte alls vilja vakna till liv när larmet på mobilen ringde! Jag oroa mig över hur trött jag kommer att vara fram emot eftermiddagen eftersom jag skall jobba 05.30-12.00, plus ta en promenad/jogga med sandra och hundarna. Men som jag känner just nu blir det bara en promenad om jag inte plötsligt piggnar till!

Nu blir det åka till jobbet!

Ha en underbar onsdag

Likes

Comments