Som ni sett har flera av mina inlägg tagits bort, det beror på att personen som tidigare hittat mina bloggar återigen hittat min blogg. Så troligen kommer detta att tas bort också. Nouw har berättat för mig att personen i fråga anmält mina inlägg och då har de varit tvungna att ta bort dem oavsett..

Och till dig vill jag bara citera en låt från en toppen film jag älskade när jag var mindre...

Om du tror att du kan tygla mig, du måste skämta
för ingenting som du har gjort får mig att flämta
Ja, men om du nu så gärna vill
önskar jag dig lycka till.. Men skyll inte på mig när du tuggar damm du valde det själv...

Du kanske kan påverka internet men inom kort kommer något annat att hända, då en del förlag har kontaktat mig tack vare denna blogg och vill att jag ska dela med mig av min historia så att fler kan läsa den mer officiellt.

Ni som följer mig här inne kommer snart att märka förändringar här inne, förändringar som jag anser är nödvändiga. Förändringar som kommer påverka hela denna blogg, för att jag ska få det bättre.Copyright by me

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår var det två år sedan jag tog körkortet, heja mig eller vad är det man säger bättre sent än aldrig. Det betyder att det är slut på prövotiden nu.

I dag har det varit en väldigt slö dag för min del, blev dock en tur till och från affären för att få lite frisk luft.

Maken har dock levererat väldigt bra som ni kan se på bilderna nedan med både bakning och god mat.

Här ser ni de goda choklad marängerna som han bakade idag.
Den goda middagen kycklingfilé, wokgrönsaker och vitlökssås.
Kan även passa på att tipsa om den supergoda vitlökssåsen, det bästa är nog att den är utan konserveringsmedel.

Nu ikväll har jag och maken pratat en hel del vilket kändes skönt. Som jag nämnt tidigare känns det mycket bättre när han frågar än att öppna upp sig själv. Ikväll frågade han som sagt om en del, så det kändes toppen skönt. Nu snart väntar gladiatorerna och någon film. Lite mys med maken och grabben.Copyright by me

Likes

Comments

Idag har vi i stort sett bara varit halva styrkan på jobbet, en var hemma sjuk och en var tvungen att åka hem under FM pga vabb.

Trots att vi bara varit halva styrkan hade vi tydligen en extra växel i oss och vi hann med allt ändå, vi två lyckades göra fyra personers jobb på samma tid (visst de var jobbigt men vi gjorde det).

Nu denna helg har jag inget planerat och jag tänker njuta ordentligt och bara slappna av, ladda inför nästa vecka. Tänk att jag redan varit på nya arbetsplatsen en hel vecka, jag stormtrivs verkligen. Kollegorna är så trevliga de var lätt att komma in i gruppen.

Från det ena till det andra så måste jag nog ringa labb på måndag då de fortfarande ej ringt angående tid för en till provtagning.

Hoppas ni alla har en trevlig fredag kväll för det har jag.Copyright by me

Likes

Comments

Nu när man börjat jobba inom städ så får man lära sig så mycket som man inte visste tidigare, och det är ju inte bara att städa heller, det kräver sina saker.

Som tex: att städa enligt den röda tråden, att veta vilken mopp som ska vara våt - torr eller fuktig, vilken som kan användas med kem och vilka som ska vara bara vatten, vilken som passar på toa och vilken som passar i korridor. Sen är det väldigt intressant det här med skurmaskin, vi har två varianter och det är väldigt roligt och se hur den funkar men jag skulle nog behövt utbildning innan (haha), väldigt mycket att tänka på när man kör dem..

Det viktigaste är nog att lära sig vilken längd på moppskaften jag ska ha, just nu håller jag på att testa mig fram för att se vad som känns bra för min rygg, fick dock ett bra tips att använda en bredare mopp. Man får lära sig mycket som sagt och nu gäller det bara att printa in det, men jag säger som en kollega: Det kommer med tiden.Copyright by me

Likes

Comments

Ja precis som rubriken säger jag jag hunnit med både det ena och det andra idag på jobbet (ber om ursäkt att mina inlägg handlar mycket om jobb nu)
Dagen började med lite städning på dagis efter det blev det apt som var väldigt intressant då det inte var bara vår grupp utan alla städerskor/städare.
Sedan blev det lunch med mina arbetskollegor och jag älskar att de gillar lik mat som mig så de blev thaibuffé till lunch idag efter det blev det åter jobb, jag tycker personligen att vi är väldigt effektiva, man hinner väldigt mycket.

Jag kunde tycka förut att det var jobbigt med en 75% tjänst när jag var i vården då de var mixar dagar och kvällar och kvällar och helger. Nu har jag gått upp till 100% men jobbar endast dagtid måndag till fredag och är även ledig storhelger. Trots att jag jobbar "mer" än förut så går det inte riktigt att jämföra, visst jag har förlorat vissa sovmornar men jag känner en helt annan energi som kommer in i kroppen nu.

Det enda "jobbiga" nu är när jag torrmoppar.. Då jag hade astma som barn så känner jag av lite dammallergi under moppandet så jag får ont i halsen då, men strax efter att jag moppat klart så försvinner den känslan och min hals återgår till det normala. Så det är bara att kämpa sig igenom det när det går över, kanske ändå ska börja använda mitt recept på inhalatorerna igen.. Vi får se om det behövs eller ej längre fram...Copyright by me

Likes

Comments

Läkaren ringde alltså idag när jag slutat jobbet, provsvaren har kommit och de flesta värdena var bra men vissa var förhöjda. Han har en teori om vad det kan vara men först behövs fler prover tas för att bekräfta, så troligast kommer labb att ringa imorgon för att boka in en ny tid för till provtagning.

För mig spelar det faktiskt ingen roll vad det är, det enda jag är glad över är att de kanske äntligen funnit vad problemet är. Om detta stämmer kommer det göras ännu mer följd prover och sedan en tablett som ska sänka nivåerna på värdet.

I övrigt har det varit en bra dag med extra mycket städning och lite stress då vi försökt jobba in lite tid eftersom vi har APT imorgon men stödningen måste utföras likväl.

Just nu sitter jag hemma och väntar på farmen plus Sveriges mästerkock, jag är även glad över att energin är lite mer på topp idag. Kroppen behövde nog det lilla extra igår.Copyright by me

Likes

Comments

Ikväll sa kroppen nej på riktigt, ena sekunden ligger jag i sängen och myser med min man nästa hoppar jag till då han kliver ur sängen för att få och titta på tv.

Jag säger att jag ska följa med så jag också ville se men då händer det ingenting, kroppen lyssnade inte på mig. Jag försökte röra mig men inget händer sedan blir det svart.

En timme senare väcker min man mig då vi ska fika lite och fixa inför morgondagen jag slokande alltså bara sådär i sängen, kroppen sa nej och jag fick lov att lyssna på den.

Det var mitt mål iår att lära mig lyssna på den, jag har väl ignorerat sen lite grann måste jag erkänna men nu sa den nej.

Jag börjar dock fundera hur detta ska gå framöver om kroppen redan börjar strejka, jag har faktiskt inte tid med detta.Copyright by me

Likes

Comments

Morgonen började med en snabb intro på nya arbetsplatsen som innebär flera områden. Jag tror jag kommer trivas som en fisk i vatten här, känns som en bra början och trevliga kollegor.

Nu har jag nyss varit hos tandläkaren då jag lyckades bita sönder en bit av en tand i slutet på förra veckan.. Klant.
Iallafall så har jag fått slipa ner tanden en bit så att den vassa kanten försvann, hon ansåg inte att de behövdes byggas upp något då det ej är så djupt. Det var ingen stor bit av tanden som fattades bara en knöl på de där tänderna som sitter lite längre bak.. Hoppas ni fattar min dåliga beskrivning.
Men i allafall måste ja tillbaka imorgon för att se om det fortfarande går bra eller om det ska fixas något mer.

Avslutar med en bild från dagen, ursäkta min frånvaro idag.... Det har sina skäl..Copyright by me

Likes

Comments

Du lyssnar på andra utan att avbryta.
Du är hela 93år.

Du var nära på att dö ung i en explosion då du städade på en fabrik och många runt om trodde du var död men du hade hunnit undan, du och din kollega. Mer ingående om själva explosionen och mormors tankar kommer i ett senare inlägg när jag fått mitt egna urklipp om texten mm.

Du är min förebild.
Du är en mamma, min mormor och en gammelmormor.
Du sätter alltid andra före dig själv.
Du vill alltid hjälpa andra.

Din hälsa är inte den bästa men den sätter du åt sidan, du har svårt för att be om hjälp och vill gärna klara det själv.

Du är min förebild, du är min mormor och du har alltid funnits där genom hela min uppväxt, Jag älskar dig nu och för alltid.Copyright by me

Likes

Comments