SÖDERGATAN

Victor har isolerat och plastat i trapphuset medan Roger och Jacob har isolerat i badrummet. Jag har inte varit till någon hjälp då jag varit sjuk sen i fredes. Förhoppningsvis ska badrummet börja kaklas i början på Februari.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Efter många dagars ledighet över jul och nyår har de blivit mycket gjort i lägenheten. Nu är vi tillbaka till vardagen, Victor jobbar till 16:00 om dagarna så de blir långa dagar för honom när han kör vidare till lägenheten och bygger. Inte nog med det så börjar fotbollen igen och då blir de inte mycket tid över till lägenheten. Men vi kämpar vidare och jag är redan så stolt och imponerad av hur duktig min Victor är när de kommer till allt som har med fastigheten att göra!!

Likes

Comments

Inne i sovrummet är tanken att vi ska ha en spiraltrappa som går upp till vindsvåningen, ungefär där jag har ringat in med rött. Vi har haft en trappspecialist på plats som räknar på det och ska komma med lite förslag på trappor. Personligen tycker jag de är ganska svårt när de kommer till trappor, speciellt spiral.

 Jag kan tänka mig något liknande de två bilderna som är till höger.

från hallen upp i lägenheten kommer vara en rak trapp. Här vill vi inte ha en vit trappa, med tanke på att de blir så himla skitigt plus att vi har tänkt ha ett ljust golv och vill gärna bryta av det lite.

Även denna trapp har trappspecialisten varit och kollat på, jag kan tänka mig något liknande som bilden till höger.

Likes

Comments

​Hela trapphuset är nu uppreglat och klart för att isolera. Som ni kan se på bilderna som är tagna från vindsvåningen och ner så kommer vi till en början ha en vägg, där det så småningom kommer vara glasräcke. Detta för att vindsvåningen är oisolerad och kommer vara ett senare projekt. De sista två bilderna är från en del av vindsvåningen.  

Likes

Comments

Igår kväll var vi hembjudna till Linda och Thomas på Tacokväll, där stannade vi till klockan slog tre, sen vinglade vi hem tillsammans.

Kl 8:00 var Victor redan i bygglägenheten medans jag låg kvar hemma ett tag.

Med hjälp av fidde har grabbarna ​reglat upp väggar ovanför trappen. På de sista två bilderna kan man se badrummet som nu står klart för rörmokaren och elektrikern.

Likes

Comments

1 3457 Next

Better Blogging Nouw