​Dinner startkit, 299:-

Finns i rosa och i blått, perfekt att ge bort i doppresent eller varför inte i julklapp? 

www.barnenpasodergatan.se​

Barnen på Södergatan är en butik med barnkläder och inredning med hög kvalité. Butiken har märken som; Molo, Me Too, Ebbe, Geggamoja, Grunt, Next level, how to kiss a forg, Creamie, Garcia, Livly, Petit by Sofie Schnoor och Wheat. Kommer att lägga upp nyheter från butiken här på bloggen!

Besök gärna deras hemsida WWW.barnenpasodergatan.se eller tryck på länken i headern.

vi har börjat rikta alla väggarna och isolera. Idag kommer rörmokaren och förhoppningsvis kan han börja lägga alla rör så vi kan slå igen golven. Vi har även fått offert på badrummet. 

Häromdagen var trappspecialisten här och kollade ut lite hur vi ska ha våra två trappor. 

Likes

Comments

Nu är de öppet upp till taket från trappen

här kan man se vindsvåningen, det är här vi har tänkt att de ska vara glasräcke typ så kan man stå uppe och kolla ner och vise verca.

Kommer slå igen raktfram till höger och göra ett litet förråd. 

Likes

Comments

Grabbarna har satt upp limträbalkarna och öppnat upp till vardagsrummet. Även rivit upp till vindsvåningen, kommer bli så högt i tak från trappan! Golvet är riktat, elen är dragen i vissa rum och nu är de lite isolering kvar sen är de på med spånskivorna i några av rummen.

Likes

Comments

just nu håller vi på att planera badrummet. Har varit och kollat ut till både väggarna och golvet, idag ska vi besluta om vilken badrumsinredning vi ska ha :)

Likes

Comments


Better Blogging Nouw