Hverdag, Samarbeid


- ALBERT BISTRO -


ONSDAG.

Foooor en uke. En hektisk, men også en så sykt bra uke. Jeg har endelig klart å legge bak meg litt tanker, kommet meg litt videre og fått litt mer glød igjen. Blitt meg selv igjen, hvis jeg kan si det slik? Godt føles det hvertfall.

På onsdag møtte jeg Madde i oslo og vi tok turen innom Albert Bistro på Aker Brygge for å kose oss med en liten brunch. Kyllingsalat og noe godt i glasset, y u m m y. Vi ble sittendes i alt for lang tid og bare snakke om alt mulig. Er så glad jeg har møtt denne jenta på grunn av bloggen. Ih! Her er hvertfall våres faste sted vi alltid går da vi er i oslo, og jeg kan viiirkelig anbefale både croissantene deres og makronene deres.


Ha en strålende uke <3

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Antrekk


Igår innså jeg at det er på tide å legge bort finskoene og sommerklærne og heller pakke ut varmere klær, varmere sko og jakker. Altså, jeg frøs nesten ihjel igår, no kidding. Disse skoene var i tillegg heeelt kaos å gå med, jeg kan ikke telle på en hånd hvor mange ganger jeg holdte på å falle. Min konklusjon: nå er det slutt på å se bra ut i denne kulda fremover. Noen som har tips til varme sko og varme jakker? HAhaha.

Har du forresten fått med deg at M.a.m.b har lagersalg denne uken? De startet med det igår og har det både idag og imorgen. De holder til i Grev Wedels plass 2 i Oslo, så ta dere en tur innom idag! Det skal jeg <3 Sees vi?

Likes

Comments

Konkurranse


PSSST. FØRSTE LUKE I DESEMBER ER ÅPNET.


Meld deg på konkurransen på instagrammen min for å kunne vinne dette suuuper søte settet fra Cosmica <3 trykk HER for å komme til konkurransen eller søk opp navnet mitt; liinecl. Good luck <3

Likes

Comments

Samarbeid, Line tipser, SKJØNNHET

I SAMARBEID MED VASS PR


Now Collective Products OLFACTIVES


Rekk opp hånden dere som har brukt den samme parfymen som venninnene dine! Hehe. Vi kan vel alle være enige om at vi kan kjenne igjen hvilken parfyme det er på lang avstand, fordi alle bruker den samme. Hvertfall på guttene! Det er litt komisk egentlig, fordi selv om det lukter godt kan man bli litt fort lei, hahah.

N.C.P har nå endelig blitt lansert i norge, og de satser på at alle skal lage sin egen unike duft. Alle disse parfymene kan brukes alene eller brukes som lag på lag over hverandre for at du skal lage din egen duft! Da slipper du å lukte det samme som alle andre jenter gjør. Hihi!

Det følger med både lettere dufter og litt tyngre dufter så du vet hvilke som kan passe godt for hverandre. Jeg har bare testet ut et par allerede, fordi jeg har lagt min elsk på de, men åhhh, alle er så gode! Skulle ønske dere kunne lukte gjennom mobilen eller pcen eller hva enn du leser dette på - fordi det er så himmelskt! <3 Love.


Psst! Mine favoritter er 201, 301 og 701. Like gode alene, som de er som layers!


N.C.P Olfactives finnes på Kicks!

Likes

Comments

Antrekk, Hverdag


05.45. Mamma stormer inn på rommet for å vekke meg. To minutter etterpå ringer vekkerklokka og jeg trykker på slumre alt for mange ganger.

06.37. Bestemmer meg for å stå opp for å kunne rekke toget. Gjesper. Hiver litt vann i ansiktet og kler på meg. Gjesper igjen.


07.10. Ferdig sminket og klar, toget går om elleve minutter. Hiver varm kaffe i en espresso house kopp sammen med melk, oboy og sukker. Surrer for å finne alt jeg skal ha med meg og finne riktig veske.

07.18. Løper ut av døren og rekker toget akkurat. Løpe med hæler når det er iskaldt ute anbefales ikke.


08.35. Fremme i oslo, 5 minutter forsinket. Super stressa og rekker akkurat bussen som går til rådhuset. @maddekk sier at hun møter meg der om 5.

09.05. Venter fortsatt på Madde pga forsinket buss. Vi som planla å møtes lenge før vi skulle møte opp, fordi vi ville være en av de første. Nå innså vi at vi ble en av de siste som møtte opp.


09.10. Julefrokost med NOUW på Albert Bistro! <3 For en super gjeng. Baguetter, croissanter, kaffe og appelsinjuice står på menyen.

10.30. Trekker vinnerene av julekalenderne og får utdelt den fineste goodiebagen fra Anastasia Beverly Hills. Julegave fra Nouw hører også med.


11.20. Ferdig med fotoshoot, tar trikken videre med Madde og Madeleine for å hente noe på Vass Pr. Gled dere til den fine julekalender gaven jeg skal dele ut til dere her på bloggen snart!

11.50. Løper en tur hjem til Madeleine - for en leilighet. Se for dere den villaen på frogner, liksom! SÅ misunnelig.

Bilder av flinkeste @eddam


12.05. Rekker akkurat ikke trikken, så står og venter ute i nesten ti minutter. Fingertuppene er helt blå av kulde.

12.28. Løper til toget og rekker akkurat toget hjem til mysen igjen. Puh!

Tusen takk for en nydelig dag, Nouw, og takk for et supert år <3 Love you all

Likes

Comments

Insp Love


MOO NORWAY


Igår var årets siste Insp møte. Såå trist! Har blitt en liten vane å dra inn til oslo hver tirsdag for å møte nye brands og å møte de samme jentene igjen. Heeeldigvis går tiden fort til det starter opp igjen og jeg er SÅ sikker på at det nye året blir enda bedre enn dette året. Er du med? ;)

Denne tirsdagen besøkte vi kjære Moo(Ligger på Bislett). Karianne fortalte om hennes historie bak Moo og hvordan merket ble til. Altså, la meg bare si en ting; veskene hennes er p e r f e k s j o n. Jeg har aldri vært fan av skinnvesker, nå derimot, er jeg helt frelst. Jeg har satt en(okei, flere enn en...) på ønskelisten min til jul! HIhi.

Likes

Comments

IG@liinecl