Insp Love, Events

INSP & CUBUS


På torsdag var jeg jo som sagt på workshop med Insp Love for første gang. Vi er en gjeng bloggere, youtubere og instagrammere som møtes hver torsdag fremover der fokuset er på mote og det å generelt bli en bedre blogger(synes jeg). Hovedfokuset på Insp Love er at bloggere skal nå ut til leserne sine på en annen måte. Man skal bli inspirert av hverandre, og vi lærer oss også hvordan vi skal være mot leserne våres og andre. How great! I mai lanseres appen og jeg gleder meg som bare det! Det blir så bra!


Denne gangen var det kjære Cubus som var på besøk hos Insp! Det var jo ekstra gøy siden jeg allerede jobber på Cubus. Å få se vårkolleksjonen og litt av sommerkolleksjonen i tillegg til den nye bikini kolleksjonen var såå stilig. Nå gleder jeg meg bare enda mer til sommeren. Jeg tror jeg må begynne å spare opp litt så jeg kan gå full amok i butikken igjen snart. Gled dere til fine bikinier med prints, fine prints på kjoler, cut off shoulder topper, frynser og for å ikke glemme fine badedrakter! Jeg har allerede puttet en badedrakt og en bikini på ønskelista. Hihi!Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Contains affiliate links Antrekk
Image and video hosting by TinyPic

---- .

Image and video hosting by TinyPic .


Bukse fra Cubus
Sko fra Nike, her
Jakke her
Genser fra BikBok


Endelig fredag! Igår var jeg på en super koselig workshop med Insp! som jeg kommer til å være med på en del fremover. Å møte nye bloggere, få nye venner, komme seg ut litt og rett og slett bare være med på noe som dette gjør meg glad innvendig. Det er så sykt rart å tenke på at for 2 år siden når jeg lagde denne bloggen, visste jeg ikke hvor mye jeg kom til å kunne få være med på! Jeg blogget jo på blogg.no før, men etter jeg begynte på Nouw har jeg fått det så mye bedre med bloggingen og rett og slett alt som hører med. Jeg føler at vi på en måte har blitt en liten gjeng på Nouw, jeg. Det gir meg bare masse mer inspirasjon. Gleder meg til neste møte <3 Har masse bilder på lager som jeg kommer til å dele med dere asap!

Ha en fin helg! <3

Likes

Comments

Hverdag, Mat


Y U M M Y

- 1,5 dl soyamelk - 1,5 dl vann - 3 dl havregryn - topp med masse bær og litt brunt sukker -


Hei og god morgen til dere <3 Tenker å bare stikke innom en liten tur til dere før jeg starter på eksamensjobbinga idag før jeg tar turen til Oslo igjen på et møte. Herregud som jeg gleder meg - og jeg gleder meg til å fortelle dere hva jeg skal! Hver torsdag fremover kommer jeg til å bli opptatt på grunn av bloggen og jeg er sååå gira! Nå gjelder det bare å kjøre på de siste dagene igjen med eksamen og så kan jeg puste lettet ut og fokusere på det jeg elsker mest: blogg og jobb!

Jeg har hatt null matlyst i det siste, og jeg spiser halvparten av det jeg spiste før, på grunn av at jeg har fått på meg den verste forkjølelsen, haha. Havregryn, masse bær og brunt sukker slår aldri feil. Et supert tips til dere som trenger litt inspirasjon i matveien er å ta litt brunt sukker oppå havregrynet. Me like!Nå får jeg komme i gang med lesingen igjen, jeg har myyyye å gjøre! Ha en super fin dag <3 Fortell meg hva du skal gjøre idag!

Likes

Comments

Samarbeid, Video


Endelig har jeg fått rumpa i gir og fått publisert denne videoen! Jeg har typ 3 andre videoer som også er redigert ferdig, men som jeg ikke har postet enda, blant annet det med alle de produktene jeg fikk i april.*Ops* Gleder meg til eksamensstresset er ferdig så jeg kan starte livet mitt igjen, hehe! Inntil da kan dere få se hverdagssminken min som jeg så og si går med hver dag. Håper dere liker videoen <3

Ikke glem å subscribe hvis dere likte videoen!

Likes

Comments

Contains affiliate links Antrekk, Hverdag, Samarbeid

@VASSPR


Jakke fra Nelly, lik her
Genser fra Cubus
Bukse fra Cubus


Er det et sted jeg liker meg litt ekstra i Oslo, er det på Frogner hos kjære Vass PR jentene! Jeg har allerede vært her før, og jeg blir like glad hver gang. Ikke nok med at vi blir møtt med noen herlige smil i døren, men for et lokale! Og for et gjennomført opplegg! Igår tok jeg og venninna mi turen, og det var så koselig! Nyyydelig mat som var bildevennlige(hehe), fin DJ, snille mennesker og fine produkter. Etter forrige besøk her så har jeg fått meg noen nye favorittprodukter igjen, som jeg gleder meg til å vise dere! Haha, hver gang jeg nevner noe om produkter, så sier jeg alltid at jeg har fått meg noen nye favoritt produkter. True story, men jeg er så glad i alt mulig, så nå har jeg sikkert fem stk produkter som ligger på delt 1 plass!

Tusen takk for en vellykket dag, Vass PR <3

Likes

Comments

Hverdag, Personlig


På søndag hadde jeg og Daniel 1 års dag, og såklart måtte det feires <3 På lørdagen dro vi på Ekeberg restauranten, fordi vi følte at dette måtte feires litt eksklusivt. Middagen ble mer komisk enn god, fordi vi begge hadde vært ute på byen dagen før. Så her satt vi da, like fyllesyke begge to! Og middagen var ikke noe å skryte av i det hele tatt. Vi klarte såvidt å spise opp, fordi det smakte rart - og vi endte heller med å ville ha dessert hjemme. Med en gang vi lukket opp døren hjemme så var det første vi sa var at vi hadde pizzarester fra dagen før. hahah! Neste års jubileum blir en 3-retters på Dominos!

Koselig var det allikevel, maten trengs ikke å være bra når man har en så fantastisk gutt på andre siden av bordet. Fy søren, jenter, jeg krysser fingrene for dere at dere får en like bra gutt som det jeg har fått! Det er så utrolig at dette året har gått så fort, men fy søren, jeg skulle gjerne gjort alt om igjen. <3 Jeg elsker deg #kliss

Likes

Comments