Header

Antrekk, Hverdag


Antrekk fra Cubus, sko fra Toms

På kvelden på fredag møtte jeg ei venninne og vi dro ut i askim med mange gode venner. Altså, jeg må bare si at jeg er SÅ glad i dere som leser bloggen min, hahaha. Så mange som kom bort for å hilse på meg, gratulerer meg med ambassadør-avtalen og alle andre snille som kom med så mange komplimenter om bloggen min. Det gjør meg sååå glad! Gir en liten ekstra selvtillitsboost angående bloggen min, hihi!

Jeg har alltid vært litt flau over å si at jeg blogger, fordi det er så mye negativitet med blogging og ryktet bloggere har på seg. I det siste så har jeg begynt å gi litt mer f, fordi jeg vet at dette liker jeg så godt. Ekstra hyggelig er det når ukjente mennesker kommer opp til meg og snakker med meg. Dere gjør virkelig dagen min. Uten dere hadde jeg ikke kommet så langt som jeg er nå, og det er bare på grunn av dere. *smask* Nå går snart turen til oslo og på Insp! Sees vi? <3

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Samarbeid, Sminke


Det er SÅ lenge siden jeg har hatt vippeextensions, og jeg har savnet det såå mye. Det å våkne på morgenen og se like fresh ut? Ja takk! I tillegg så er det jo så deilig å slippe å stå lenge foran speilet og klusse med mascaraen. Not anymore!

Forrige uke var jeg hos kjære Denise på Studio Fablashous på Frogner. Hun har nettopp åpnet salongen sin der og det er så koselig å være der. Jeg gleder meg allerede til neste gang. Atmosfæren er så deilig og det er godt å bare ligge og bli dullet med. Jeg kan ikke telle på en hånd hvor mange ganger jeg duppet av *ops*. Denise prøvde ut et ny teknikk på meg, der det er både lengre og kortere vipper om hverandre for å få den fine "teddylooken" som har blitt så populær på grunn av Kardashians! Jeg er hvertfall strålende fornøyd med at det ser så naturlig ut. <3


Jeg har også fått med en shampoo til vippene for å rense vippene ordentlig hver dag. Har dere en anelse på hvor mye skitt som samler seg på vippene i løpet av en dag?! Det er mer enn du tror. Den er laget av helt naturlige ingredienser og er lett å påføre. Et must alle må ha i sminkevesken deres. Hihi.


Fablashous holder til på Bygdøy Allè 64B, rett ved Frogner Kirke. De har nå et høsttilbud der du får vipper fra 700kr og påfyll til bare 300kr! Sjekk ut instagrammen deres her og hjemmesiden deres her!

Likes

Comments

Antrekk, Samarbeid


ME AND MY BROTHERS


Vil dere vite ukens gladnyhet?! Jeg har blitt ambassadør for M.A.M.B! M.a.m.b holder til i Oslo og har en sykt kul stil. Jeg kjente meg rett og slett hjemme hos de da jeg var på besøk hos de forrige måned sammen med gjengen fra Insp! Jeg gleder meg masse til å samarbeide med de i det kommende året - det blir såå bra! Giiira!

Jeg forteller dere mer om selve konseptet deres senere når jeg har fått stukket innom en tur hos de. I mellomtiden kan dere sjekke ut hjemmesiden deres HER hvis dere har lyst til å se mer av de. <3

Likes

Comments

Line tipser

I SAMARBEID MED VASS PR

.

PINK PEPPERPOD

.


Hand soap & Hand lotion her, parfyme her, håndkrem her


Good ny uke, og god mandag til dere! Solen skinner og jeg føler allerede på meg at dette kommer til å bli en bra uke. En kald, men bra uke. Hihi! Så hva med å starte uken med å gi dere et supert tips når det kommer til håndpleie?!

Nå som høsten er her og det blir kaldere for hver dag som går, er det viktig å ta vare på hendene sine. Jeg gjør den samme feilen hvert år; jeg er alt for dårlig til å tenke på hendene mine. Hender er jo så viktig, det er jo så lite attraktivt og fint med tørre hender og sprukne negler, er dere ikke enige? Jeg har et mål denne høsten og vinteren; ikke la det skje enda et år. Dette året skal jeg ta mye mer vare på huden min og hendene mine.

Molton Brown har nå kommet med et supert sett som gjør det lett for deg å ha fine hender året rundt. I tillegg så er jo forpakningen bare så skjønn i tillegg, da?! Den gir meg litt sommerfølelse, noe som trengs nå om dagen. Disse produktene har en herlig lukt av både ingefær, rosa pepper og indisk patchouli, som er en indisk plante. Altså, lett forklart: det dufter både sommer og himmelsk.

Med dette settet kommer det også en parfyme som lukter det samme og den lukter bare sååå godt. I år kommer jeg til å lukte sommer hele vinteren, litt sånn jeg liker det. Hihi.


EN FUN FACT: Visste du at du alltid skal bruke hand lotion etter du har vasket hendene dine for at de ikke skal tørke ut? Ha alltid en hand lotion ved siden av såpa på badet, så er du good to go ;)

Likes

Comments

Antrekk


Skjørt fra Bubbleroom, genser fra Bikbok, jakke fra OASAP, sko fra Nelly


Et lite tilbakeblikk fra torsdagen. Da tilbringte jeg dagen min hos Vass Pr på Frogner. Jeg og Madde har endelig fått lagd et par videoer til Insp sin app og jeg gleder meg til å se resultatet! Håper det blir braa. Husk å laste ned appen på app store, lag deg en konto og post noen outfitsbilder så kanskje du blir en av de heldige vi velger ut og kommenterer på vår neste video! Det er suuuper gøy. Av de 5 antrekkene vi legger til på ønskelisten så er det en som stikker av med seieren, kanskje det blir akkurat DEG? ;) Hihi. Du vet hva du skal gjøre; Insp på app store! <3

Likes

Comments

Hverdag


06.45: Vekkerklokka ringer en time før vanlig. Jeg skulle nemmelig se på soloppgangen på taket! Åh, for en super start på dagen, og på helgen. Forestill deg å bare sitte å drikke kaffe og slappe av til denne utsikten. Så fantastisk vakkert å se på solen stå opp, det er første gang jeg har sett en soloppgang på mine 21 år. På tide! Hihi. Det er slike små ting jeg setter mest pris på i hverdagen. For første gang på lenge kunne jeg til og med gå til bussen, ikke løpe for harde livet. Helgen lover godt! Idyllisk <3

Det har vært litt stille på meg de siste dagene, noe jeg tenker å gjøre noe med. Mye jobb, skole og andre ting som har vært på agendaen og plutselig har tiden bare forsvunnet. Lover å bli flinkere. Hihi! Ha en suuper helg!

Likes

Comments