Header

Skulle behöva lite förslag på videos ni vill se på min kanal. Tänkte spela in lite videos nu igen men behöver er hjälp. Vad kan jag göra för roliga videos​

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En mysig lång promenad med mina pojkar. Och massa snö. Så passade på att ta lite fina bilder.

Gick igenom lite kommentarer idag. Och såg att mina videos saknas. Är just nu förkyld. Men kan börja vlogga lite imorgon :)

Likes

Comments

Ja nu kom då snön. Nu när man inte vill ha den. Och gubben är den som får sköta skottningen på vår gård. Han e typ utsedd till kvartes värd. Men imorse hade han lite bekymmer med snö slungan. Så när han slutar jobbet sen ska jag hjälpa han med skottningen. Han tar slungan för den förstår jag mig inte på så tar jag spaden och så skottar vi tillsammans.

Tycker så synd om han för det har kommit riktigt mycket snö.

Likes

Comments

​Då har man fixat så dom kan ringa in mig från jobbet om dom behöver nån hjälp.

Men nu tror jag nog iaf att jag ska städa här hemma för de ser hemskt ut. Det finns en hel del att göra så de e nog bara att sätta igång :)

Likes

Comments

Ja idag är det onsdag. Och jah har vart vaken sen 9.. men haft fullt upp med att ringa samtal och sånt så inte hunnit skriva än.

Men nu har jag lite tid över och hinner skriva några rader. Kommer skriva mer under dagen iaf

Likes

Comments

Dagens middag idag. Så jävla gott. Älskar räkor och när jag fann dessa i butiken vart jag helt kär. Älskat dessa i flera år. Men jag äter dom endå så sällan.

Dom är iaf från Findus. Och rekommenderas starkt från oss. Ni måste bara prova dessa så jävla goda.

Likes

Comments

Idag blev men inskickad att jobba några timmar. Så sitter på bussen nu. Det ska bli spännande. Men är riktigt trött dock men de ska nog gå bra

Likes

Comments

Nu är det riktigt skönt väder ute. Är på väg hem från vc nu. Och de gick jätte bra där. Nu är vaxproppen borta. Så jävla skönt.

Likes

Comments

Ja då är de bara att sitta och vänta nu då på att få komma in. Usch aldrig kul att behöva gå till doktorn eller sköterskor. Vården över lag är aldrig kul att behöva besöka. Men bättre att bli kry än att inte bli de.

Likes

Comments

​Måndag igen och jag har vart vaken sen 7.

Inte gjort så jätte mycket mer än att ringt vårdcentralen och bokat en tid. Så ska dit idag och spola mitt högra öra. 

Det känns inte så jätte kul, men de e sånt som händer. Har gjort det en gång tidigare när jag va liten och jag vet ju att de e inget som gör ont. Men jag tycker inte om att varken ha öron droppar eller få vatten i örat för jag vill inte ha saker i öronen som inte ska vara där liksom. 


Men nu ska jag bara ta de lite lugnt och spela lite sims.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw