Det här lacket verkar ha 2 versioner av namnet. Vissa skriver shades on och vissa shade on. Min flaska heter shade on så då skriver jag det.Hur som helst så är det nog samma färg men på något sätt har det blivit fel med namnet. Den här lila färgen tycker jag väldigt mycket om och oftast är det så att när jag tittar på flaskan så tänker jag eh det där e väl inget speciellt men sedan när man väl har det på naglarna så känner jag wow. Inte för att den här färgen är unik på något sätt men den passade min hudton väldigt bra och färgen lös. Den syns och den är fin.

Formulan var jättebra, det räckte att måla 2 lager och den täckte redan väldigt bra på första lagret men det behövdes 2. Så har jag 1 lager hk girl topplack =)

Torra nagelband mitt i sommaren det har jag nog aldrig haft förrens nu och det beror på att mina 2 barn tar upp väldigt mycket tid så jag inte hinner ta hand om naglarna ordentligt. Men jag e glad att jag hinner måla mina naglar även om det inte blir perfekt. Man prioriterar inte sig själv i första hand men man gör så gott man kan =)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det här lacket har funnits länge, det e inget nytt lack men jag köpte det för några månader sen på H&M på rea när de reade ut alla china glaze lack. Så himla trist att de inte säljer china glaze längre :( Jag visste inte så mycket om formulan eller något sånt men jag tyckte den va väldigt fin så för 30kr va det inget att fundera över.

Tyvärr så är formulan väldigt tunn och det krävdes 4 lager för att täcka naglarna. 4 lager e väldigt jobbigt men eftersom lacket torkade snabbt emellan så gick det bra ändå. Jag älskar skimret i det och den gröna färgen. Jag var exakt sugen på just sådan grön när jag valde att måla med det. Jag har även 1 lager hk girl topplack =)

Likes

Comments

Aloha =) Gillar lackets namn, det e kul med lacknamn trist med bara siffror. Aloha gillar jag skarpt på mina naglar. En korall röd nyans perfekt =) Så somrig och fin. Jag har ju aldrig egentligen gillat röda lack men jag har börjat göra det nu. Jag bär de inte så ofta och inget jag tittar efter direkt i en kollektion men jag har smått börjat intressera mig för de röda nyanserna oxå.

Det var en bra formula på det här lacket och väldigt mycket pigment i färgen. Täckte väldigt bra på ett lager men behövdes 2 lager och så har jag hk girl topplack på.

Tyvärr var jag stressad när jag målade så blev lite slarvigt men helt ok resultat. Hade detta lacket till en blå klänning. Passade hur fint som helst :D

Likes

Comments

Alltså hur fin är inte den här blå? Detta lack är en klassiker och ja alla borde äga denna för den är så himla fin. Det bästa av allt är att jag minns att jag fyndade detta lacket på H&M för 30kr :D Vilken tur jag hade. Men tyvärr så var det ett strå på borsten som stack ut lite så jag fick klippa bort den biten men det gick bra =) Tror bara jag hade otur som valde just den med ett sådant strå.

Jag målade 2 lager och 1 lager hk girl topplack =) Himla bra formula också så bra att måla med, har inget negativt att säga alls.

Likes

Comments

Här kommer en väldigt fin rosa från Zoya. Jag älskar lack från zoya men här i sverige är de inte så billiga men så e det ju med alla lack från usa, kostar hur mycket som helst så man får beställa från usa istället. Gillar zoyas flaska dessutom, den e fin form på.

Jag målade 2 lager och 1 lager hk girl topplack =)

Har absolut inget dåligt att säga. Gillar färgen starkt, precis i min smak =)

Likes

Comments

Visar etta ljuvliga lila lack från depend. Tycker att den här färgen passar så bra med min hudton. Älskar verkligen den här färgen. Synd att depends flaskor är så små för detta kommer ju ta slut fort. Undra om det finns något märke som har den här färgen? Tänker på Essie på en gång, de borde ha något som är snarlikt.

Penseln var väldigt bred vilket är bra men jag tror att jag har vant mig vid smala penslar så för mig spelar det inte riktigt någon roll om penseln är bred eller inte men självklart går det ju snabbare att måla om penseln är bred.

Formulan på det här lacket var väldigt bra. Eller ja den va ju tjock så det kunde varit lite tunnare men jag förstår poängen att man vill att det ska täcka på ett enda lager vilket det i princip gjorde men jag målade 2 ändå för jag missade lite på vissa ställen.

Jag gillade detta skarpt, ni får gärna tipsa om något märke som har den här färgen.

Likes

Comments

Neon gul på sommaren är ett måste =) Och den här har dessutom ett grönt skimmer i det och det e så snyggt :D Ännu en bra sak med detta lacket är att man inte behövde ha vitt under för att vara heltäckande. Det räckte med 2 lager och sedan var det bra och så hade jag såklart hk girl som topplack =)

Jag har några andra neoner från den här kollektionen och de är väldigt fina =) Är glad att jag har de. Color club är ju inte lätt att köpa tyvärr. Jag har beställt från nailsupplies.usså kika där så tror jag att detta finns kvar.

Likes

Comments

Här kommer ett fint grönt lack =) Jag gillar bleached neons lack alltså pastel neoner, de är ju så fina =) Jag köpte tyvärr inte hela den här kollektionen från maybelline och kanske ångrar jag det lite men de var faktiskt inte så lätt tillgängliga vad jag kommer ihåg. Jag vet att jag såg många bära de men jag såg de ingenstans. Jag vet att jag köpte ett på åhlens för det fanns inga fler färger än aprikos kvar och detta gröna minns jag inte vart jag hittade faktiskt.

Jag målade 2 lager och 1 lager hk girl topplack. Inget att klaga på, det gick fint och smidigt att måla =) Så härlig grön, jag gillar gröna lack =) Lockas alltid av de blå och gröna. Nu har jag många blå på lager som väntar på sin tur men jag kan ju inte ha blått varje dag då skulle jag nog tröttna och ni med kanske för den delen =)

Likes

Comments

Detta är första nubar lacket jag använder. Jag tror att jag äger 1 eller 2 till nubar lack som ligger och väntar på sin tur. Jag köpte detta på en sida som inte finns längre så jag vet faktiskt inte vart dessa lack är tillgängliga nu för tiden.

Jag e väl inget jättefan än av nubar men om det hade vart mer tillgängligt så kanske.

Detta lacket är så himla fin i färgen. Jag gillar den super mycket men formulan var så usel. Jag målade 4 lager för att få det jämnt och heltäckande. Så om alla nubar lack är så i formulan då är jag inte intresserad mer. Jag brukar aldrig behöva måla 4 lager med ett lack, det e ju otroligt. Jag har för mig att det torkade rätt så bra så därför gick det ändå hyfsat smidigt att måla dessa 4 lager. Hade torktiden varit lång ja då hade det varit super jobbigt. Jag målade även 1 lager hk girl topplack. Tur att det finns så lacket torkar ännu snabbare =)

Likes

Comments

Jag brukar tala gott om isadoras lack och jag har väl inte så mycket negativt att säga den här gången. Lacken brukar täcka
fint med 2 lager men den här gången fick jag faktiskt måla 3 lager. Jag vet inte om det har att göra med att det är
ett pärlvit lack. Hade det vart ett vanligt vitt lack så hade nog 2 lager täckt.

Det gjorde absolut inget att måla 3 lager men det va inte lika bra formula som det brukar vara men antar att det har med
finishen att göra. Man ser tyvärr inte att det är just pärlvitt, det försvann i solen så det ser bara vitt ut.

Jag gillade lacket även fast det va pärlvitt annars brukar jag föredra vanligt vitt

Likes

Comments


Better Blogging Nouw