Det var längesen jag bar svart på naglarna och så kom jag att tänka på det här lacket. Jag bär aldrig hel svart utan jag vill att det ska hända något.Jag har ett favorit svart lack och det är zoya storm, en absolut favorit men haute tub hade jag inte använt än så då ville jag måla med det.

Det var bra formula och jag målade 2 lager och 1 lager hk girl topplack

Jag gillar det och man ser skimret på naglarna.Men det är fortfarande storm som är min favorit när det kommer till svart. Hologlittret syns mycket tydligare än i haute tub men de har ju två olika skimmer så det går ju kanske inte att jämföra

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Här kommer ett blått lack från den gamla goda tiden när gina sålde snygga lack.Jag tyckte att lacket såg lite ljusare ut på naglarna än i flaskan. Jag förväntade mig en lite mörkare nyans än vad det är men jag är faktiskt positivt överraskad, jag gillar att det är ljusare än vad jag trodde då jag inte riktigt kände för mörkblått egentligen.

Kobolt shine är lysande snyggt men formulan var nog lite rinnig men inget jag inte kunde hantera. Det blev 2 lager och 1 lager hk girl topplack.

Jag vill så resa till havet när jag ser på detta. Det här lacket kunde jag lätt kunnat bära även på sommaren.

Likes

Comments

Årets första manikyr består av den här snygga färgen. Egentligen är detta ett lack från en sommarkollektion men jag tyckte att den passade väldigt bra nu oxå. Jag har vart väldigt sugen på rosa. Det var så längesen jag hade rosa naglar. Det har ju varit höst och jul så det har mest varit mörkare färger på naglarna så varför inte börja januari med rosa.

Jag tycker väldigt mycket om den här färgen. Egentligen e det ingen speciell för det finns många lack i den här färgen men jag älskar snygga cremelack.

Formulan var bra men lite rinnig men det brukar china glaze lack vara. Jag målade 2 lager och 1 lager hk girl topplack.

Jag har faktiskt 2 andra lack som nästan är samma färg som detta. En av de är lite ljusare och en är typ samma. En av de heter make an entrence och den andra minns jag inte. Ibland råkar man köpa samma fast med andra namn ooops. Det är svårt ibland att veta exakt hur lika de är.

Likes

Comments

Det är redan den 12e januari och jag har ju legat efter med blogginlägg men jag kör ändå och visar er mina favoriter från året. Det är alltså mina favorit lack för år 2017, lacken kom inte ut förra året, vissa är äldre och vissa är nyare.Det är ingen speciell ordning, jag har alltså inte placerat de efter tycke.

Orly Vintage

O.P.I - Give me space

China Glaze - Plur-ple

Kiko - 497

Orly - Fireball

O.P.I - Look at my bow

Zoya - Kitrige

China Glaze - Lug your designer bagagge

China Glaze - Baroque Jungle

China Glaze - Lubu Heels

Zoya - Alicia

China Glaze - Queen of sequins

China Glaze - Where´s the party canon at?

O.P.I - Turn on the northen lights

Essie - Mezmerised

Zoya - Merida

Essie - As if

China Glaze - License & Registration pls

Zoya - Finley

Likes

Comments

Det här lacket bar jag på nyårsafton. Jag var inte på någon nyårsfest men jag hade åtminstone snygga naglar hehe. Jag har jättesvårt att beskriva färgen på sådana här lack så jag vet inte om jag vågar mig på det riktigt. Det är iaf en massa skimmer i som verkligen syns på naglarna så himla fint och det e så lätt att ta bort efteråt. Glitterlack är ju en pain in the ass att ta bort så jag föredrar sådana här lack istället. Men jag måste säga att jag ändå har blivit så mycket bättre på att ta bort glitterlack än för några år sen men det tar ändå emot att lacka med massa glitter ibland.

Detta lacket har en väldigt bra formula, så smidigt att måla. Jag målade 2 lager och 1 lager hk girl topplack. Det torkar inte glansigt så vill man ha det glansigt som på mina bilder så måste man ha topplack annars får man inte det resultatet som ni ser.

Det finns ju några svenska sidor som säljer china glaze men jag har tyvärr inte hittat det någonstans utan jag köpte mitt på ebay.com

De svenska sidorna har inte alltid de senaste kollektionerna men det spelar ingen roll för priset är bättre på ebay så även om det tar längre tid att få det så köper jag det hellre där.

Likes

Comments

Ytterligare ett lack från Urban Grunge kollektionen. Detta lacket bar jag på julafton. Jag hade bestämt mig för längesen att detta skulle det bli. Detta lacket är nog omtyckt av väldigt många och det förstår jag för jag verkligen älskar det. Så himla snyggt.

Jag målade 2 lager och 1 lager hk girl topplack. Inga som helst problem med lackningen. Perfekt formula, enkelt att måla med.

Zoya har jag köpt på ebay.com där får man nog också bäst pris

Likes

Comments

Här är en till favorit, nej nu kanske jag avslöjar mina favoriter i år, jag som ska göra en summering på året. Ja ja ni får väl veta lite innan. Detta lacket älskar jag, jag vet inte varför men jag gillar nog själva kombon brunt med guldflakes. Det ska ju påminna om louis Vuitton väskan.Jag bär aldrig brunt annars och detta kan vara det enda bruna lacket jag äger om jag inte har fel.

Formulan var jättebra, det gick så himla smidigt att måla. Jag målade 2 lager och 1 lager hk girl topplack.

Jag gillar många lack ifrån den här kollektionen som heter All aboard men den är tyvärr inte ny så man får nog handla på ebay.com där man även kan få ganska bra pris för lacket

Likes

Comments

Alltså Urban Grunge kollektionen från Zoya är bara wow. Jag bär inte silver så ofta, det e inte riktigt min grej men med rätt silver så kan till och med jag kunna bära det. Detta är definitivt mitt favorit silver lack. Jag trodde att jag skulle gilla det men jag älskar det faktiskt. Holografiskt silver med guld i det är min grej tydligen. Jag älskar när guldet kommer fram i lacket, det tyckte jag var så himla fint och det här lacket är absolut ett vinter lack. Jag fick verkligen vinter känsla när jag bar det fastän vi knappt har haft snö.

Jag målade 3 lager och det e första gången jag behöver måla 3 lager med ett zoya lack men jag visste om att det var skirt men det e verkligen värt det. Man kan även toppa ett lack med detta, det måste jag göra antingen snart eller så väntar jag kanske tills hösten/vintern då jag verkligen tyckte det var ett vintrigt lack. Har även favorit topplacket hk girl så det skiner och glänser fantastiskt.

Likes

Comments

Det här lacket hade jag innan julafton och jag gillar det verkligen. Färgen är röd men beroende på ljus så kan det vara lite åt det orangea hållet vilket ni kan se på bilderna. Det har skimmer i och det gillar jag.

Jag målade 2 lager och tyckte det var heltäckande på 2 jag vet att vissa målar 3 lager men det kanske beror på hur långa naglar man har. Jag hade även 1 lager hk girl topplack. Det blir verkligen så glansigt med det topplacket. Det e mitt favorit topplack. Jag har testat 3 topplack och av de så är detta det bästa för mig.

Jag önskar att China Glaze kunde göra lite fler spännande röda lack nu när jag har kommit över att rött är trist, nu vill jag ha rött oftare.

Likes

Comments

Essie släpper så himla fina blå lack, jag kan inte motstå de. Detta är ett perfekt ljusblå lack. Jag tänkte på bikini so teeny när jag såg detta men BST har skimmer i lacket och de är inte exakt lika i färgen. Jag e glad att jag har båda.

Jag målade 2 lager och tyckte formulan var bra. I lager med mitt favorit topplack hk girl.

Torra nagelband jag vet. Jag smörjer och smörjer men kylan har sin effekt, inte lätt. Jag längtar verkligen till värmen och nu är vi på väg mot våren.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw