​Ännu en gång bär jag rosa för att uppmärksamma bröstcancer. Det här lacket är nästan en onecoater. Jag målade 2 lager och 1 lager hk girl topplack. Lacket har skimmer i men det syns tyvärr inte på bilderna.

Jag gillar det mycket fastän skimret syns dåligt. Rosa lack är aldrig fel =) Man behöver lite kul färg nu på hösten för den är redan mörk som den är.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Här kommer ett gammalt H&M lack ja alltså innan de bytta till nya flaskor och kollektion. Jag tyckte att hm hade bra lack innan oxå. Så jag e väldigt glad att jag köpte detta lacket för det e ett väldigt ljus rött lack med rosa skimmer och jag gillade det mer än vad jag trodde att jag skulle göra. Jag tycker sånt e väldigt kul när lacket ser sisådär ut i flaskan men på naglarna blir det nåt helt annat. Då blir man glad =)

Det var väldigt lätt att måla med och bra formula. Det blev heltäckande på 2 lager och så har jag 1 lager hk girl topplack =)

Jag e glad att jag börjat få upp ögonen för röda lack för de är hur fina som helst. Inte för att röd är en ful färg men jag ser röda naglar som klassiska något som alla "vanliga" människor bär när de väl målar naglarna. Men med skimmer eller glitter tycker jag att det ser mer spännande ut. Går bra utan skimmer oxå. Fyndade nyligen ett snyggt rött lack från the body shop nyligen =) 

Likes

Comments

​Till första Oktober så valde jag detta rosa lacket för att uppmärksamma och stödja alla kvinnor med bröstcancer. Det är otroligt viktigt att kolla sig ofta för att upptäcka cancern i tid men det är också lätt att glömma bort. Jag kan inte säga att jag är världsbäst på att kolla igenom men jag kommer på mig ibland att jag måste göra det.

Till lacket så köpte jag lacket pga skimret som finns men som tyvärr inte syns på bilden och jag kan säga att det knappt syns på naglarna heller. Riktigt trist med sånna lack faktiskt för nu ser det ju ut som vilket rosa ut som helst. Kanske hjälper det att bära det på sommaren när solen är framme mer?

Formulan var inte heller så bra. 3 lager målade jag och 1 lager hk girl topplack. Jag hade gillat lacket mer om skimret syntes och då hade även 3 lager vart ok. Detta lacket var med i en kollektion just för att uppmärksamma bröstcancer så därav köpte jag det.

Likes

Comments

​Jag brukar inte bära guld så ofta, Tycker inte att guld är någon speciellt spännande färg och dessutom passar inte det min hudton har jag fått för mig men det här lacket passade väldigt bra och jag gillade det. Det blev lite festligare i vardagen helt plötsligt =) Jag gillade många lack från den här kollektionen men köpte nog bara 2st. Tänk om man alltid kunde klicka hem alla lack man ville ha men man är ju inte miljonär :(

Det här lacket var lätt att lacka med och jag målade 2 lager för att få det heltäckande. Det täckte redan väldigt väl på första lagret. Jag har även 1 lager hk girl topplack vilket få det att skina väldigt mycket :D

Likes

Comments

90 talet är tillbaka =) Jag såg fram emot detta lacket när det var på väg till mig. Jag såg skimret och var exalterad men lacket är mörkare på naglarna än vad det såg ut att vara så man ser inte skimret så tydligt som man gör i flaskan. Är det sol ser man det bättre men är det mörkt så syns det knappt så lite besviken är jag men jag är glad att det syns på bilderna. Önskar bara att det var tydligare på naglarna men det är ett höstigt lack så det passar hur som helst nu på hösten. Namnet är oxå kul för den delen =)

Det var lätt att måla med och täckte bra med 2 lager. Jag har även 1 lager hk girl topplack =)

Likes

Comments

Det var längesen jag bar opi. Jag vet inte varför jag inte använder opi mer. Det blir oftast essie och china glaze. Jag gillar ju opi minst lika mycket, Nåja nu har opi släppt island kollektionen och jag gillar några lack skarpt. Detta blå-lila är ett av de. Det är skimmer igen och jag gillar verkligen namnet, det passar till det verkligen =) Det måste vara ett väldigt roligt jobb att sitta och namnge lack =)

Det var bra formula och täckte med 2 lager och så hade jag hk girl topplack =)

Nu är det inte soligt längre på kvällarna då jag brukar måla naglarna men har man tur e det sol dagen efter så här har ni både bilder utan och med sol och ute och inne. Det är det som är jobbigt med vintern och hösten att man inte får lika fina bilder på lacken, oj vilka problem man har :P Men tummen upp för detta lacket, jag gillar det skarpt

Likes

Comments

​Godkväll denna fredag kväll hoppas ni mår bra. Jag mår bra, det är en lugn fredagkväll eftersom man har småbarn =) Blir ingen galej här inte,

Vill visa er detta fantastiska lack, ett mörk grönt lack med skimmer. Älskar lack med skimmer för det händer något men det är inte sånt jobbigt glitter som tar all evighet att få bort. Lacket hade bra formula så jag målade 2 lager och 1 lager hk girl topplack.

Detta lacket är nytt så ni kan absolut få tag i det. Jag gillar det skarpt, bra jobbat china glaze =)

Likes

Comments

Jag har blått som favorit färg och äger många olika blå nyanser och den här är bara wow men så säger jag nog om många blå lack =) Kunde inte slita blicken från mina naglar så mycket gillade jag den :D

2 lager målade jag och den har en väldigt bra formula =) Som topplack så använde jag hk girl som alltid =)

Det här lacket är ett måste för er som inte har det. Lättast att få tag i det skulle väl vara ebay.com

Likes

Comments

Dessa Sensinity lack är det inte ofta man ser eller läser om. Det är lack för ca 15kr, finns på bland annat city gross där jag har köpt mina. Tror jag äger 3 totalt. Detta är det första jag använder och jag gillade det. Formulan var bra så jag målade 2 lager och 1 lager hk girl topplack

Detta lacket har skimmer i, något man ser men inte på bilderna. Dessutom så har lacket en doft. Tror att detta luktar typ apelsin? haha jag vet faktiskt inte men det luktar. Gör alla dessa lack det? Det hade jag ingen aning om. Personligen så är det bättre med luktfria lack inte för att jag tycker att det luktar äckligt men det känns konstigt att gå och sniffa på sina naglar hela tiden :D haha

Likes

Comments

Jag älskar kikos lack =) De har alltid bra formula och så himla fina färger för ett väldigt bra pris. Detta lacket är poppis då det är dupe för chanel taboo som har ett väldigt högt pris. Så vill man inte lägga pengar på ett chanel lack så kan man köpa kikos version. De är otroligt lika, man kan nästan inte se skillnad, bara om man tittar nära.

Jag målade 2 lager och 1 lager hk girl topplack =) Jag gillar det väldigt mycket. Jag är väl egentligen inte redo för mörkare färger på naglarna. Jag gillar mest sommar och vår lack om jag måste välja. Jag gillar hösten det gör jag. Tycker att vi brukar ha en fin höst och färgerna på träden är så himla fina så jag kommer säkert få en feeling när som helst.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw