Åh detta lacket alltså vad jag gillar det starkt =) Så himla fin färg och alla glitterkorn oh china glaze de kan =) Älskar verkligen deras sommarkollektioner men i år var de lite tråkiga faktiskt konstigt nog.

Det ända negativa med detta lacket är att det är lite skirt fastän man målar 3 lager. Det e inget jag stör mig på jättemycket, bara lite. Det e ju inte super skirt men lite skirt är det nåja det e super läckert ändå. En riktig sommarfärg :D

Det finns ett likadant men lila och jag ångrar att jag inte köpte det, jag tror inte att jag har det iaf men om jag nån gång beställer lite lack från nån som har det så ska jag absolut inhandla det lila oxå.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vilken härlig lila färg detta är. Den står verkligen ut och man syns i den =) Vissa China Glaze lack shippar väldigt fort vilket detta gör tyvärr. Efter 2 dagar såg det inte så snyggt ut längre. Det gör ingen jättestor skada då jag ändå byter lack ofta men gillar man en färg väldigt mycket så vill man att den ska sitta på längre. Jag orkar inte måla om med samma färg då väljer jag hellre ett annat lack.

Nu har jag oxå fått nys om att H&M har slutat sälja china glaze och det e riktigt synd. Nu blir det dyrare att inhandla igen och jag som är föräldrarledig just nu så blir det inte många slantar över, trist man önskar man kunde få både och.

Jag önskade mig nagellacksbidrag vilket jag fick, tack kära svärmor så nu är det lite lack på väg till mig från usa :D Några china glaze från my little pony kollektionen och essie sil vous play kollektionen för jag hittade det för ett bra pris och gillade alla färgerna.

Likes

Comments

Ännu en ur pastell neon kollektionen från color club =) Så ljuvlig grön.

Formulan är inte bra på de här lacken, den här va lite bättre än hot hot hot pants men fortfarande lite jobbig att ha och göra med men det e det värt när färgen är så fin =) Det blev 3 lager och 1 lager hk girl topplack=)

Grön är ju oxå en favorit färg för mig på naglarna så jag kunde ju inte motstå denna skönhet =)

Likes

Comments

Det här lacket är mycket finare på naglarna än i flaskan så jag e glad att jag köpte det för jag tvekade, det såg inte tillräckligt intressant ut i början.

Det ser olika ut i olika ljus oxå. Mer åt orange i vissa ljus och mer korall i vissa ljus. Svår att fota men så fin.

Målade 2 lager och 1 lager hk girl topplack. Som jag alltid skriver så är isadoras lack aldrig en besvikelse =) Bra formula, bra pensel och fina färger =)

Likes

Comments

Detta lacket är att ha havet på naglarna :D Så himla djup blått och fint =) Finns även skimmer i lacket men svårt att fota. Skimret syns bättre på bilderna inomhus än utomhus som ni ser.

Kikos lack är alltid lätta att måla med och de är himla fina. Jag köpte detta i italien men går även att beställa på hemsidan om det inte är så att du bor i sthlm för då finns de i mall of scandinavia =)


Likes

Comments

Orange den här gången =) Det händer inte ofta även om jag tycker att orange passar min hy så väljer jag inte orange så ofta. Men neon orange tycker jag väldigt mycket om annars bär jag mest orange runt halloween.

Tycker att China Glaze och Orly gör orange väldigt bra.

Jag målade 2 lager och 1 lager hk girl topplack =) Synd man inte har en bränna till denna

Likes

Comments

Jag älskar pastell neoner så när color club släppte en sådan kollektion då ville jag verkligen ha den, iaf vissa färger. Color club beställer jag på nailsupplies.us men det blir sällan jag besäller de pga priset.

Formulan på sådana pastell neoner brukar inte vara bra och det var inte detta heller men det kan jag ta pga att färgen e så fin =) Man önskar ju bara att man var brunare i hyn men just nu är inte prio att sola, det finns inte tid med en 2 åring och en 6 månaders.

Jag målade 3 lager och 1 lager hk girl topplack =)

Likes

Comments

Poolside service är ett kul namn =) Färgen är jättefin och inget som jag har liknar den =) Man behöver bara ett lager
dessutom men jag målade 2. Väldigt rik i färgen och en bra formula. Finns inte så mycket mer att säga. Jag gillar det
starkt.

Likes

Comments

Jag är inget fan av hello kitty. Men jag är ingen hater heller. Jag vet inte vad grejen med hello kitty är men barnen gillar ju figuren uppenbarligen och ja hon e väl söt =) Så OPI släppte en kollektion med Hello Kitty lack och jag köpte på mig några. Absolut inte för att det var hello kitty utan för att färgerna var fina. Jag har inte alla, jag har inte det blå som jag
gärna vill ha. Nån gång ska jag införskaffa det. Det som hindrar mig just nu är att dollarn är så dyr annars hade jag
köpt lacket för längesen.

Det här rosa lacket gillar jag väldigt mycket och jag vet att det e väldigt likt Essie cascade cool som jag tänkte köpa
en gång men fick reda på att de var dupes så därför hoppade jag essie lacket.

Formulan var jättebra tyckte jag. Väldigt enkelt att måla med så jag målade 2 lager och ett lager hk girl topplack.

Jag älskar rosa lack. Förrut köpte jag mycket rosa så jag sa till mig själv att lägga av att köpa rosa lack (vilken dum idé)
så nu har jag köpt lite fler rosa den sista tiden för att jag har saknat rosa och det finns så många fina =)

Likes

Comments

Idag visar jag ett lack från isadora. Den här färgen e väldigt ovanlig bland alla mina lack, har inget än så länge som är likt. Egentligen dras jag inte till dessa färger men jag köpte det just för att det inte va likt nåt jag hade så jag tänkte jag testar så får vi se om jag gillar det =)

Ja jag gillade det super mycket. Färgen är jättefin tycker jag men är olika i olika ljus, det ser ni på bilderna nedan. Egentligen kanske man skulle plocka fram den på hösten men tycker den passar bra nu oxå om man har lust =)

Jag målade 2 lager och 1 lager HK girl topplack

Likes

Comments


Better Blogging Nouw