Hey Guys!
Lige en kort update!

Jeg har ret meget om ørerne her for tiden, og det er super stressende. B.la. en omgangs terminsprøver som også var super trættende haha. Håber trods alt at det er gået nogenlunde. Men jeg vil sige, at det er forholdsvis svært at følge med, når det kommer til at være aktiv på bloggen, instagram og samtidig have styr på skolen - Det er jo nu det gælder. Samtidig er jeg begyndt at arbejde en del, hvilket også er super tidskrævende, men samtidig nødvendigt for mig. Alle de ting jeg deler med jer, er oftest items, jeg selv gerne vil eje/ejer. Derfor, skal der jo tjenes til det man gerne vil have. Samtidig er det også med til at holde mig i gang :)

Udover dette, elsker jeg at holde min blog kørende. Jeg har lavet en liste over ting, jeg gerne vil dele med jer på bloggen og jeg ser super meget frem til det! Den indeholder b.la. flere lækre items, en adventskalender jeg går og planlægger, flere personlige indlæg, jule tam-tam og meget mere.

Selvom skolen skal prioriteres, vil jeg ikke "miste" bloggen som sådan. Der vil selfølgelig være nogle perioder med færre indlæg end andre. Dog ønsker jeg også, at det "er kvalitet" det jeg udgiver til jer. At jeg overvejer hvad jeg udgiver, hvad jeg skriver, og hvilket materiale det er. Det er super vigtigt at forblive inspirerende og at i har lyst til at fortsætte med at læse.

Glæder mig til en spændende fremtid her på bloggen!

Tak fordi du læser med!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

1 Her // 2  Her // 3 Her // 4  Her

Hey Guys!

Jeg har længe været på jagt efter en fed vinter-/overgangsjakke, samt en til indendørs brug. Derfor ville jeg da lige dele mine fund med jer!

Disse 4 jakke er i forskellige prisklasser, nogle er ret så dyre, og andre til en fair pris. Jeg har selv fundet en fed jakke, som jeg dog ikke kan finde online. Hvis jeg gør, vil jeg smide et link til den i kommentaren. Farverne er i de grøn-baige-sorte toner, og jeg synes det passer godt til efterår/vinter ! Jeg er ikke selv den største fan af farverige jakker, med en masse ekstra detaljer på. Dog, synes jeg at læderjakken med pels (2) fra By Numbers, giver et ekstra twist, som jeg elsker! Meeen, den er ret så dyr, grundet ægte pels og læder.

Jeg er vild med sorte frakker og denne fra Zadig Et Voltaire (1) er utroligt flot! Klassisk og simpel, men samtidig med detaljer på ærmerne samt kragen. Ligeledes er den lette fra Custommade (4) dog til indendørs brug, simpel, men samtidig fin med knapperne.

Tak fordi i læser med !


Likes

Comments

Hey Guys!

Jeg har længe gået med tanken omrking, at lave et mere dybdegående indlæg omkring, hvorfor jeg begyndte at blogge. Hvad var mine overvejelser inden, og hvad var grunden til jeg egenligt begyndte?

Først og fremmest, har jeg altid interesseret mig for "bloggerverdenen". Events, arrangementer, netværket og det hele. Det har altid fanget mig, men jeg har ikke rigtigt turde tage skridtet og selv springe ud i det. Jeg har altid godt kunne lide at skrive og derved komme ud med mine tanker, på en helt anden måde, end hvis man sider og taler sammen. Det er selfølgelig også vovet at tale om mere personlige emner og lignende her på internettet, men samtidig føler jeg, at det er mere frit at skrive her, en hvis jeg førte en samtale. Nogle ville mene der er underligt, andre forstår hvad jeg mener, men sådan er vi alle forskellige.

Samtidig har jeg også en stor interesse for tøj, mode, trends og fotografi, som også egner sig perfekt, når det kommer til blogging - i hvert fald til det, som jeg blogger om. Så, at kunne kombinere alle de ting på en gang, elsker jeg.

Jeg havde utroligt mange overvejelser inden jeg lavede min blog. (læs Her ). Som også nævnt i dette indlæg, var jeg utroligt nervøs og det var vildt nervepirrende, hvordan den ville blive modtaget. Men, som jeg beskriver i indlægget, er jeg så taknemmelig for den modtagelse og "start" jeg har fået.

Samtidig er det meget åbent det her, at have en blog. Jeg kunne skrive hvad jeg ville, og det er da klart, at hvert eneste indlæg jeg laver, tænker jeg altid, hvordan andre tager imod det. Og det værste er, ville jeg selv mene, er faktisk at jeg går mere op i hvad dem jeg ikke kender personligt tænker, end mine tætteste. Jeg er ret så overbevidst om, at jeg selfølgelig skal "arbejde" med det.

Ligegyldigt hvilket plan man blogger på, om det er fuldtid, fritid eller andet, så kan/bliver alt det man skriver omtalt. Igen, som jeg også nævnte overstående, overvejer jeg nøje, hvad jeg skriver.

Jeg talte med mine forældre om, det med at blive et "genkendt" ansigt. Hvis jeg er så heldig at få succes med blogging, vil det med tiden ske, at jeg bliver genkendt i offentligheden. Såsom at gå en tur på strøget om nogle år. For eksempel, så var jeg med min veninde en tur på cafe forleden. På vej hen til cafeen spotter jeg en blogger, som jeg følger på både deres blog og instagram. Jeg overvejede at gå hen og sige hej, men på den anden side tænkte jeg; "jeg er garanteret ikke den eneste der kommer forbi i dag". Dermed også bevare folks privatliv, selvom de mere eller mindre er en offentlig person.

Alt i alt er jeg glad for, at jeg valgte at starte med at blogge. Mine veninder har også været en fed støtte optil, at jeg offentliggjorde min blog. Fik kommentarer som "Du skriver også mega godt, tror du vil egne dig godt som blogger!" Kommentarer som disse betyder virkeligt meget! Om det er venner, familie eller folk jeg ikke kender, er ligegyldigt Men jeg sætter utroligt stor pris på det. Dermed var det helt klart drivkraften til min blogs offentliggørelse. Forrige uge, kom en pige hen til mig, som jeg ikke kender vildt godt, men vi ved godt hvem hinanden er. Jeg har snakket med hende få gange før. Hun kom hen og fortalte mig, at hun synes godt om min blog og ønskede mig held og lykke med den. Få ting som disse gør bare mine dage 1000 gange bedre. Det værdsætter jeg!

Håber jeg fik uddybet det godt nok, hvis ikke, besvarer jeg altid kommentarer.

Tak fordi i læser med!


Likes

Comments

1 (Isabel Marant) Her // 2 (Ugg) Her // 3 (Billi Bi) Her

Hey Guys!

Nu synes jeg at efterårs- (nærmere vinter-)vejret sparker ind! Det er ved at blive ret så koldt og regnfuldt. Derfor er det vigtigt med nogle sko, er kan holde til det. Ovenover har jeg vist mine 3 yndlingssko her til kulden. Bamsestøvlerne er nok de enste, der ikke tolererer sne, regn, sjap og sjask ligeså godt som de andre. De er dog gode at holde varmen i. Har selv et par brune, som jeg er rigtig glade for - dog synes jeg at de grå er flottere!

Isabel Marants Nowless Boots er vildt fede synes jeg! Speciel den her model. Har set et par sorte og brune, men de er foret anderledes i toppen, men jeg synes bedre om de her. Jo, de er dyre, men en super lækker støvle. De er klart på min hitliste, hvis det holder til budgettet ;)

Billi bi støvlerne er klassiske og har været populære gennem mange sæsoner. Tja, dem går man aldrig galt i byen med. Havde det samme par, som vist på billedet, de to sidste år. Desværre gik i i stykker forrige vinter, men de har holdt rigtigt godt. De er varme og behagelige at gå langt i, hvilket jeg sætter stor pris på.

Det er alle 3 meget klassiske sko, som de fleste kender til - men jeg vil nu også sige, at det er et ret sikkert valg. Jeg er personligt ikke selv typen der springer ud i vilde farver/syles. Så det skal jeg blive bedre til haha.

Tak fordi i læser med!

Likes

Comments