Det finns alltid saker att tänka på när man bloggar. Det finns saker som att variera bilder med text, bara inlägg med bilder och att variera utseendet på sin blogg till något nytt. Något jag har börjat satsa på är att nå ut till er läsare på ett bättre sätt. Det är mitt material och innehåll det handlar om men att engagera er som läser. Idag la jag upp en omröstning på Instagram där det var en fråga om mitt tema gällande bilder. Jag har redan fått flera tusen röster där ett alternativ låter bättre för er än det andra. Det gillar jag! Ni och jag bestämmer tillsammans, för i slutändan är det ju ändå ni som mottagare som ska läsa och titta på det jag har jobbat med.

Vi alla är olika och gillar att läsa olika mycket. Vissa av oss vill titta på bilder och ha lite mindre text att ta sig igenom och andra tvärtom. Vad vet jag? Det är därför jag vill upplysa att jag tar hänsyn och lyssnar på er. Jag är tacksam för att ni finns och att jag får göra det jag gör varje dag. Ni är viktiga! Tillsammans blir det här bättre än bäst.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dagen till ära får Dixie vara med på en liten bild från sommaren. God eftermiddag, hoppas ni alla mår bra och har en fin vecka. För min del gäller det mycket skola med inlämningar och prov. Det dödar en lite inombords så jag och mamma bestämde oss för att gå en promenad till Ica och ta med Dixie. Det blev lyckat och nu känns det som alla medlemmar är motionerade för dagen. Jag har tänt ljus och lyssnar på musik för att bara koppla av och sedan råplugga till provet som är på fredag. Det låter som en helt okej vettig plan för min del.

Imorgon har vi hundlektion i vanlig ordning i skolan. Planen var att Dixie skulle med till skolan men vi har nu fixat en plan så att han kan få stanna hemma. Annars blir det plugg imorgon också och lite sipp på julmusten som står i kylskåpet och skriker efter mig. Snart är den här veckan klar och en vecka närmre jullovet!

Likes

Comments

​Det som kommer närmast på schemat är julen och nyår. Det är mindre än två månader kvar tills vi säger: År 2018! Så jag bjuder på tre sommarbilder som väcker mycket minnen hos mig men kanske väcker något minne hos dig också. Sommaren är verkligen fantastisk på många sätt och vi i Sverige är glada över den värme vi får just på sommaren.

Likes

Comments

God eftermiddag. Idag tänker jag bara lyfta dom goda tankarna och meningar med er. Fick idag gå upp lite tidigare för att vara i en tapetaffär klockan 11.00. Vi kom till affären 11.11 så jag tycker att vi lyckades väldigt bra med tiden jag och mamma. Vi velade och funderade mellan två gråa tapeter men har nu valt en extra fin och lite dyrare som föll mig mer i smaken. Den representerar mig som person och fotografi mycket bättre. Jag tror verkligen på att mitt nya rum kommer bli galantfint och trevligt att bo i. Efter köpet åkte vi och åt lunch på Max. Inte det nyttigaste eller roligaste stället att ha lunch på, men det gick snabbt. Hem igen och jag packade upp ett paket med kaffekapslar som hade kommit med posten. Mitt julkaffe fanns med där som jag redan har smakat, gott.

För er som undrar... Varför är du inte i skolan? Jag har studiedag idag och imorgon.

Snart ska börja jobba med två frågor i ämnet samhällskunskap och plugga biologi. Jätterolig eftermiddag... inte. Hoppas ni har en fortsatt bra måndag med skola och liknande.

Likes

Comments

God eftermiddag! Idag har jag jobbat mycket vid datorn för att redigera bilder, lägga till mappar för bilder och gjort skoljobb. Jag har lämnat in en uppgift i servicekunskap som jag blev klar med idag, väldigt skönt att redan nu börja städa undan skolarbete som man har att jobba med. Gillar att vara i fas med skolarbete, blogg, media och mejl. Allt i ett, och en sån här dag som denna är prefekt att sitta vid datorn och jobba håret av sig. Så jag slutar upp med att plåga mig själv för dagen och äter middag istället tillsammans med pappa.

Dixie ska få en kvällspromenad med mig efter maten och sedan blir det att kolla på Det Stora Hoppet och Hollywoodfruarna. Det låter lite roligt när man säger att man ska titta på dom programmen för sina kompisar och bekanta, det är inte precis dom seriösaste programmen som finns att hitta på svensk tv, men det är roligt att kolla på!

Jag önskar er alla en fortsatt fin tisdag och kväll. Ta hand om er och varandra.

Likes

Comments