Better Blogging Nouw
Presentation picture
JzDevilsAngel
25 år
Välkommen till min sida!
Glöm inte att läsa min blogg och lämna en liten kommentar. ;) Speciellt om vad ni tycker om mina fotograferingsdagar det skulle uppskattas.
Jag kikar gärna på din blogg.

 

Lägga upp videoinlägg???

Jag har nu försökt fixa upp en video istället för att skriva men det går plötsligt inte.. jag la upp dom igenom Videofyme men nu fungerar inte det längre..
Hur lägger man upp ett eget videoklipp här egentligen på nattstad??? Måste det vara genom youtube nu eller?? HEL KNAS!

Var i skolan nu på morgonen sen åkte jag hem för att ta ut Fanny sen ge hälge mat och städa hos honom, ska mot mammi snart och lämna henne medans jag och älsklingen ska hjälpa en vän till familjen att servera på en middag hon ska ha, sedan åker vi till landet ikväll med vänner! 
Hoppas ni har en
   riktigt bra helg!

 

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Bilder på Bamse idag + Mitt hår!

 

 

Fullt upp today!

Stort Godmorgon bloggare + Läsare! 💜💜

I morse kom jag inte ens upp för var fortfarande trött efter gårdagens promenad, em promenaden med Frost & Birk blev från 15-17.30 med att gå runt exakt överallt lite si och sådär sen var vi på golfbanan och lekte sen promenerade vi igen innan vi gick hem till oss en stund för att fixa middag till alla hundar och till mig och älsklingen + vila lite. Alla sov väldigt bra och bekvämt så promenaden gjorde susen. Mot kvällen lagom kvälls tid gick vi en promenad jag och älsklingen med Frost, Birk och Fanny, nu vi skulle gå och lämna dom hemma hos sig och vi hem till oss, vart ganska trött!

Hemma så spelade älsklingen och jag hade fixat en hårfärg och fixade mitt hår igår kväll så det blev " Mystic Violet " mörkare på det svar/bruna sen på det rödbruna lite ljusare men det syns. Jag är nöjd att ha en färg i alla fall för de blir billigare än att ha det som jag brukar då jag måste köpa 3 olika nyanser.

Dax för mig att fixa mitt idag, möte 11.00, tvätt 13.00, Bamse hämtas 17.30!
Pussar och kramar alla!

Bilder från igår =)

 

 

Hunddag!

Pigg och Glad som en Kexchoklad 😘

Jag sitter nu och kollar på " Johan Falk " Gillar dom filmerna verkligen och önska de kom flera än dom som finns redan. Kollar på första filmen sen tar jag mig framåt i alla fall. I morse 08.15 kom Bamse igen med sin ny opererade tass så han hade en påse över. Han bröt ju en klo på mitten så dom fick nu i måndags ta bort hela den gick inte att rädda, men Bamse han mår bra och verkar inte ha ont i alla fall.  Men idag blir det bara kortpromenader endast.

14.30 ska jag gå och hämta Frost och Birk sen ta en runda runt med som sen ska vi gå hem hit och vänta tills kvällspromenaden så ska jag och älsklingen gå och lämna dom sen samtidigt. Idag blev det en riktigt hunddag med promenad och mys hemma.

Hoppas ni har en vidare bra dag alla en onsdag, ingen huvudvärk idag i alla fall!

 

 

Huvudvärk!

Kom hem och huvudvärken började komma mer, hade redan börjat få i skolan mot slutet men de blev värre hemma så nu ligger jag i soffan och har druckit vatten och tagit Alvedon så hoppas det ska släppa nu.. bra skoldag så ska kolla vidare på avsnitten vi kollade på som har med äldreboende att göra.
Imorgon så kommer kanske Bamse men de blir halvdag ( C. 16.30 ) och kortare promenader för han fick operera bort hela sin klo tyvärr, mot 14.30 är det hundpromenad med Frost och Birk sen kommer dom få va hos oss tills kvällspromenaden sen då kommer jag lämna hem dom igen. 

Hoppas ni har haft en riktigt bra dag annars och varit glada! Jag vill som sagt verkligen åka ut till landet och hoppas det kommer bli så, två hoppade av men försöker hitta någon till men hade varit Nice med en som har körkort så kan alla åka ut med bil... Men ska vila nu och kolla vidare på Beck filmera!

Puss puss

 

 

Skolan!!!

Just nu sitter jag i skolan och börjar om 20 minuter, gick idag för tyckte jag behövde frisk luft och kylas ner men på vägen tyckte jag de var varmt!! Kändes som om jag hade feber men de är de inte, skulle bara inte ha börjat med min medicin just idag!
Jag kom hit i alla fall men känner mig sjukt konstig i kroppen och tycker de är varmt, känns som när jag är stressad.. Blä! Aja sa till mig själv att " Du kommer klara av dagen
! "

Puss och
kramar!


 

Nyaste Omslagsbilden!

Jag gjorde en nu innan jag ska sova en stund , va tycker ni om denna? 😄 Jag lär mig fort att få ihop några snygga. Kanske till och med kan fixa en heder till bloggen men denna.

 


 

MUSICA <3

 

Film + Blogg!

Jag har nu varit väldigt mycket ute, vid 13.00 så hämtade jag Frost och Birk sen så hade jag ju med mig Fanny så vi gick en lång runda och alla fick göra ifrån sig. Så på vägen hem sen släppte jag Fanny lös och gick en omväg hem för att hon skulle få leka lite men tyvärr mot halva vägen hem hittade hon något att rulla sig i så jag gick snabbare hem för att tvätta av henne, luktade skit...typiskt, kollar på BECK.

Så var hon tvättad och hennes sele med så hon gick och la sig och sen fick hon ett ben att gnaga på och oj oj va hennes ögon spärrades upp när jag kom fram med de haha sött. Kollar på datorn nu igen som igår för jag ska fixa flera omslagsbilder till Fb sen träffa pappa. Älsklingen är hos sin mamma men kommer hem senare ikväll.Jag själv känner mig ganska trött så kanske att jag tänkte vila någon timme innan jag ska åka.

Puss och kram och kul att du/ni läser min blogg! 😘

 


 

Dagens Planer

Idag i morse vaknade jag mot 07.00 för att vara uppe tills Bamse skulle komma 07.40, men fick meddelande om att hans klo hade blivit värre och att han inte själv var så pigg så idag blev det Veterinären för honom men får ett mess sen om hur han mår så i morse gick jag bara ut med Fanny en morgonrunda och lekte i snön som hon älskar. Annars idag 13.00 ska jag gå en promenad med Frost & Birk sen kanske Fanny också får följa med.

Annars idag händer faktiskt inte mycket förutom att jag ska iväg och möta pappsen sen efter de blir det väl middag och ut med Fanny igen sen sova för har skola imorgon 09-16!
Att ha börjat där är roligt men det var lite svårt i början för jag hade inte en aning om något men nu har jag lärt mig mycket och är klart med allt arbete snart som ska lämnas in innan praktiken som är om 2 veckor typ..

Längtar faktiskt lite i alla fall men jag har hittills skött skolan riktigt bra och varit med på allt såklart. Hoppas ni som också gått eller gör tycker detta är roligt. 

Nu tänkte jag slå på lite musik och fortsätta göra omslagsbilder till Fb ska göra en till baby en till har gjort två exemplar som han fick välja mellan men vill göra en till ändå hihi söta jag asså.

Pussar och kramar alla!