Header

Inte bra på att blogga märker jag nu!
Fullt upp med massa saker hela tiden och kommer alltid på att blogga för sent!
Inte gjort något idag bara en del långpromenader med Fanny och handlat.
I morgon ska jag jobba så börjar
07.15 typ.. Godnatt!
❤️❤️❤️❤️❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Beställning & Present.


I morse klev jag upp tidigt för hade bokat tvätt och under den tiden satte jag mig och kollade på en skräck film jag fick igår, den var lite seg och det hände inget = nybörjarskräck typ.
Igår var jag i skärholmen centrum med E och shoppade mera underkläder samt andra saker sen fick jag lite sker av E som fick lite smink av mig också.
Har beställt leopard bäddset för de var så tjusigt, kunde inte låta bli, samlar på playboy och sånt här bara de är svart med i färgen.
Har dammsugit och skurat hemma samt varit ute med Fanny så en del har jag hunnit med nu på morgonen. Jobbade hela helgen och det gick kanon och nu längtar jag tills nästa gång jag ska jobba.
Hoppas ni alla får en riktigt bra vidare tisdag, storm ute typ här för de blåser som bara den! Jag känner mig så nöjd just nu med inköpen jag har kunnat göra och saker jag hunnit fixa, på torsdag ska jag med Fanny till veterinären för vaccination, viktigt.

💜💜💜💜


Likes

Comments


​Shopping dag i skärholmen med E och M, fika Mac donalds två cheeseburgare.
Fan ville handla det mesta men måste spara nu för räkningarna ska dras i morgon, jobb på lördag och söndag förmiddag sen får jag se vad som sker, jag ska nu snart ut med Fanny samt till centrum sen, tacos ikväll.

I morgon har jag tvätt 09.30-12.30 och efter det kanske jag ska åka till centrumet i Solna som jag inte har varit på än, hoppas hoppas.
Pluggar nu och skriver men ibland stannar hjärnan och jag fattar noll, vill bara bli klar med utbildningen nu så jag kan jobba mera och leva livet! 💜


Likes

Comments


​I morse gick jag med Fanny till golfbanan där det nu är is och vatten överallt så tur att jag hade kängorna annars hade skorna varit vatten fyllda. Vi gick runt och lekte sen skulle vi tillbaka hemåt men på vägen fick vi hinder av massa ren hal is så försökte gå runt men kom inte på något smart, en dam som gick hon halkade och stukade till foten så jag gick runt och hjälpte henne och följde med en bit på vägen hem, vi skulle åt samma håll. Vi möte på en ganska otrevlig man med sina tre hundar som inte var så pratsugen när hon förklarade detta med isen..

Jag var nyss ute med Fanny en runda till eftersom idag ska jag dra med Röda linjen och umgås med E och M, shoppa lite och kolla runt, jag tycker de ska bli trevligt. När jag kommer hem igen ska jag plugga för att bli klar med min uppgift som ska vara inne mot nästa vecka någon dag.
Mitt huvud är fullt av saker och tankar men jag måste tänka på mig att fixa de jag ska och inte hindras av annat knas.

❤❤

Likes

Comments

En bild från i morse då jag var ute med Fanny på en runda, jag har stor städat idag och fixat med disken, haft publik medan ja gjorde allt så det kändes inte så roligt. Idag ska jag lämna Fanny hos mamma sen möta upp P och M för att lämna jackan hon ville ha sen vette fan antagligen åka hem igen, va ska man göra?
Lönen kommer på måndag eller tisdag efter 12..
Hoppas ni har en riktig bra helg och gör något riktigt roligt. Jobba på söndag och till mammi i morgon plugga sen slänga skräp med pappi kanske också senare.


💜

Likes

Comments

Godmorgon alla!
Just nu sitter jag på tunnelbanan från centrum som just gick, mot kontoret och hämta schema och tillbehör för dagen.
Idag blir det några inköp till kunder och idag är det bra priser på
Hemköp för bonuskunder 13-19.
Jag ska försöka ta del av den, hoppas att ni alla har en riktigt bra dag!
P.s får känna stanken av dagens efter alkohol andedräkt av en framför mig..

Likes

Comments

Idag kör jag ett arbetspass börjar åtta men kom till kontoret vid sju. Kylan är som vanligt här och på den långa morgon promenaden jag tog med Fanny frös ja ansiktet av mig, gick upp tidigt för att hinna.
( Sköter allt med henne ensam )
I morgon kör vi ett pass till sen på söndag, bra och kul att jobba, så snälla kollegor. Ikväll är de hundpromenad med Frost, Sookie och Kira sen får vi de om de kommer besök idag.
☺️

Hoppas ni får en riktigt bra onsdag och vecka!
❤️❤️

Likes

Comments

Morgonen startar med att man vaknar super tidigt sen somnar om och vaknar normalt sen, ut på golfbanan med Fanny och leka och njuta av vädret, den friska luften.
Inget speciellt att skriva om, tvättar och håller på för fullt, en massa tvätt, två stora Ikea kassor och när man kommer ner har dom innan inte hämtat sin tvätt eller städat maskinerna, ska hänga upp tvätten och får hänga upp en del men sen fick ja de andra torkskåpet så kunde hänga upp de sista. Tycker man kan hålla sin tid så man slipper köa på sin egna bokade.
Ska mot mamma snart men invänta killen innan.. Fanny får hänga med mig.
Ikväll kommer M och P för att hämta sina saker, trevligt.​ 💜

Likes

Comments

Jag vaknade några gånger under natten men somnade fort om igen som tur eftersom att jag har lektion idag 9-16 i Medicin 2 och Palliativ vård.
Morgon rutiner som vanligt och Fanny sist innan jag skulle gå, har en så snäll granne som kommer på eftermiddagen och tar ut Fanny en sväng, Tack M!

Jobbade igår 06.45-15.20!
Idag händer inte mycket efter skolan förutom att komma hem och se om disken är borta sen ta ut Fanny och plugga lite, kanske kolla något innan i Täby C, tvätt tid i veckan ska ja också kolla upp.

I morgon är jag ledig så ska fixa hemma och plugga, kolla om ja kan ta några jobb pass också, samt mot kvällen kommer M & P förbi för att hämta mitt gamla högtalarsystem. 😃❤️

Likes

Comments


Att en lördag fortsätta med uppgifterna i Palliativ vård och Medicin 2 är jobbigt och knepigt men nu går det framåt när man läser lite innan om själva uppgiften. Har nyss gjort klart uppgift vid livets slutskede och nu är ja på medicin 2 om vätskebalansen.
Sista terminen så nu kämpar vi på bara, blir ja klar med dessa kan jag ha tid att ta mera jobb pass och slippa stressa.

Hoppas att ni har en riktigt bra lördag för de har jag hittills med plugg, är hos mamma och hälsar på också, Fanny fick följa med också eftersom de är kul om dom får träffa henne också, killen är hemma och fixar, längtar hem till honom.
I morgon ska jag jobba sen vila bara, vill inte ut i kylan men de är bara att gå snabbt och få upp värmen lite mera.
Inte mycket att skriva just nu för idag händer det inte mycket.
Puss och Kram!
Likes

Comments

1 34567 Next

Better Blogging Nouw