Header
Presentation picture
JzDevilsAngel
25 år
Välkommen till min sida! Glöm inte att läsa min blogg och lämna en liten kommentar. ;) Speciellt om vad ni tycker om mina fotograferingsdagar det skulle uppskattas. Jag kikar gärna på din blogg.

 

Some Nice Music!

 

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Likes

Comments

Kvällens DISS!

 Jag vet inte vad ni tycker om detta spel, men jag vet att ja tycker att det är super tråkigt och att killar som spelar de blir som fast i det = försöka prata med dom är som att prata med en vägg så är det i alla för för när killen spelar.. skit kul!
Så vad tycker ni tjejer om detta spel??? 

 

Likes

Comments

Solen skiner nu för fan!

Min morgon började med att duscha och kliva upp, frukost till hundarna och klä på sig. 
Jag tänkte gå en vanlig kiss runda men det blev att ta en promenad 1,5 timme runt i området, runt träsket, skogen och längst vattnet runt. Solen skiner idag och en jacka behövdes absolut inte, tog bara en tjocktröja eftersom de blir varmt när man går snabbt med hundarna och den ena drar.

Mot 13.30 ska jag ta en eftermiddags promenad med Frost och Birk och efter de tänkte jag åka in till stan med Fanny och kolla om man kan hitta ett regntäcke till henne.
Eftersom hon har så mycket päls blir det lätt som mest smuts under magen på henne och man får henne aldrig riktigt helt torr efter en promenad i regn.

Mera idag händer inte andra natten med Bessie och Stella hos oss och hittills har det gått bra, på promenaderna också men i morse så fick ja inga bilder på dom för dom var så ivriga på allt runt om.
Hörs kanske senare annars imorgon.

Pussar och kramar säger JZ!
Promenad med dessa, Frost och Birk idag!

 

 

Likes

Comments

Start långpromenad!

Min morgon startade tidigt för skulle ge alla frukost sen gå ut med dom, så fixade mig och klädde på mig sen tog jag alla på en lång morgon promenad längst vattnet sen i skogen i träsket. Vi kom hem och alla verkade trötta så nu ligger alla på sina olika platser och sover bra, jag kan också passa på att vila lite, långpromenad igen senare.

Tvätt 13.00-15.30
Eftermiddagspromenad med alla tre sen igen och emellan medans jag tvättar.
Tur vi hade att det inte regnade när vi var ute men de kommer väl senare...
Älsklingen min är i skolan men han kommer hem sen. Hoppas ni alla har en bra Måndag! 

Bessie, Fanny och Stella.

 

 

Likes

Comments

Hundvakt

Go kväll, inte mycket bloggade i alla fall nu..😍
Ibland känner jag att ja inte har något att komma med samtidigt så vill jag bara skriva för att ni ska läsa också om intressanta saker. I helgen har jag bara varit hemma sen i fredags gick jag ut med några vänner och hade det trevligt, kom inte hem allt för sent i alla fall, hundpromenad.
Hade Nixon på besök från i torsdags till lördags eftermiddag. I lördags så kom F och H förbi och umgicks och vi åt och spelade sen gick vi ut med hundarna till lekparken och bara pratade och kollade när H ville åka hela tiden. Söt unge!

Nu idag så kom Bessie och Stella till oss för vi ska vara hundvakt åt dom i 2 veckor eftersom deras Husse ska iväg på semester! avvis faktiskt vill också åka på semester!..
Annars har allt gått bra var förut på en långpromenad på 1.5 timme med Stella och Fanny runt i området och det var sjukt skönt även om det regnade. I morgon om det är varmt eller bra väder så tar jag nog den rundan igen hihi. Hoppas ni alla har haft en riktig bra helg för det har jag verkligen och det tackar jag verkligen för ni som gjorde den!

Pussar och Kramar! 💓

 

 

Likes

Comments

Var tog våren vägen??

💗God eftermiddag alla!💗


Var tog våren vägen egentligen? Kallt och det blåser för mycket tycker jag för fryser verkligen öronen av mig.
I alla fall så är Bamse här 07.50-17.30. Jag drog i morse till skolan för att fixa saker och det hoppas ja löser sig nu sen annars gick jag till centrum där jag hittade tre par söta hotpants/trosor så var tvungen att handla tre par fast olika.

Idag har inte mycket hänt lyssnat på musik,tv, diskat och chillat, mot 15.00 ska jag gå över till grannen och hämta Nixon Fannys vän och Bamses nya vän, Nixon är en Cairnterrier som Fanny.
Hoppas ni alla andra har haft en underbar torsdag, SHame on me!

 

Likes

Comments

REGN!

Jag tror de kommer vara såhär hela dagen tyvärr, men i alla fall så har jag Bamse och Fanny hemma tillsammans, Bamse hämtas 17.00 ikväll.
Jag ska tvätta 10.30 då får Fanny hänga med för det gillar hon att göra, promenad sen med dom två en långis även om det regnar.  Idag sker nog inte mycket det är som en måndag brukar vara helt enkelt. Beställt ett nytt busskort med ny bild på och denna gång blev det en bild på mig och Fanny, skola på Onsdag 09.30-12.00

I fredags hade jag ju eftermiddagspromenad med Frost och Birk då jag hämtade dom vid 14 sen lämnade hem dom vid 19.00 färdig rastade och fått middag. Tog lite bilder så dom lägger jag upp nu. Hoppas ni hade en riktigt bra helg!
Puss puss

Så fina hundar eller hur? 😍

  

Likes

Comments

Huvudvärk!

Godmorgon huvudvärken du med! ❤
Jag sitter just nu och kollar på MTV sen väntar jag på att klockan ska bli lite mera så jag kan börja dammsuga och städa rätt mycket grus och skit på golvet efter hundarna igår även om man torkade dom, sånt får man räkna med ibland med hundar. 😄

Sovit si och sådär men Fanny har vaktat mig hela natten och sovit med mig hela natten med så i morse låg hon bredvid mig på huvudkudden men steg upp så fort jag rörde på mig hihi. Ja vad sker idag hm, mamma kanske kommer över och älsklingen får vi se när han kommer.. Jag är nästan lite glad för att det kom mera snö! 

Hörs kanske lite senare om det händer något roligt vilket jag knappast tror.
Pussar läsare!

 

 

Likes

Comments

Videoinlägg!

 

Likes

Comments

Snö + regn?

En bra start på morgonen idag! 💓
Jag sitter just nu och kollar på " Mannen som talar med hundar " Cesar Millan.
Jag älskar ju hundar så jag lär mig gärna mera än det jag fått veta på min utbildning inom hund. I alla fall så ska jag snart gå för att hämta Frost och Birk och Fanny får självklart följa med idag.
Jag ska ha dom hemma hos mig ett par timmar tills kvällspromenad mot 19.00 då ska jag lämna hem dom.

Annars idag har jag nu suttit och skrivit in dagarna då jag har mina lektioner och detta var inte många alls mycket pluggande hemma, både skönt och inte.
Om kanske 1 vecka ska jag och älsklingen passa Stella och Bessie hans morbrors två hundar. Tror de blir att åka ut till landet en vecka sen hemma andra veckan, dom ska va hos oss i två veckor.

Nu tänkte jag börja göra mig i ordning och klä på mig hundpromenads kläderna och gå långsamt mot dom. Hoppas ni får en bra fortsatt fredag och en bra helg! Hunden Cesar håller så så himla fin, Junior

 

 

Likes

Comments