Header

Hallå hallå!
Fick precis rast, varit ute i solen hela förmiddagen, så otroligt härligt väder! 24 grader i solen☀️

Efter jobbet åker jag in till stan för att möta upp min kusin och faster för att åka på picknick tillsammans med personal från flottsbro, så otroligt tur vi hade med vädret.

Ha en bra tisdag ☀️

Likes

Comments

Som rubriken sa spär det ju måndag ... Dock snart över!
Rätt jävla trött man är idag.. Vart sen kväll i lördags och upp tidigt och jobba som ett jävla djur på högsta banan. Sen fira en 20 åring. Så var ju lagom seg imorse när man skulle börja jobba 7:30 & dessutom veta att sman är vikarie och min mor tar ledigt som är ordinarie fröken.

Dock skönt med ny vecka, träna och nya möjligheter.
Är vikarie fram till onsdag ledig torsdag sen provjobba på fredag och sen jobba på båten M/S molly på lördag.

Hoppas ni haft en bra helg allesammans!

Bilden högst upp till vänster är en bisvärm.

Likes

Comments

Skönt att det äntligen är fredag.
Dock så ska jag ju jobba hela helgen (obetalt) så blir ju inte direkt att få sova ut.

Fick ta cykeln till jobbet idag eftersom att jag och min lillebror för tillfället delar på min bil...

Hoppas att vädret håller i sig hela helgen ☀️ och att alla får en super bra helg !

Likes

Comments

1. Jag måste valna ca 1 timme jag ska upp egentligen. Behöver ligga och halv sova i typ en timme för att komma upp. Det går inte att gå upp samma minut som klockan ringer.

2. Det är helt otroligt hur jag plöjer igenom serier. Sen jag kom hem (3 veckor sedan ) har jag kollat 2 säsonger av Chicago PD och då har jag ju gjort en himla massa andra saker också.

3. Vet inte om det är konstigt men haft sömnproblem i snart 1 år. Vaknar ca 3 gånger om natten och ibland har jag sjukt svårt att somna. Så när jag somnar tidigt så vaknar jag ca 2-3 gånger om natten och om jag somnar sent så kanske jag vaknar bara en gång... Rätt irriterande.. Ser ut som en panda nu..

4. Kan typ inte vanliga klockan längre.

Snapfilter;)

Likes

Comments

Måndagen bestod av att bli väckt kvart i 8 av att dagiset behövde mig klockan 8. Super härligt när man somnade klockan 4. Efter jobbet åkte jag och min bror till gymmet, köttade ben så har en härlig träningsvärk idag.

Idag åkte jag också till dagis och jobbade, tycker det är rätt mysigt att v ara där speciellt nu när barnen känner igen mig osv. Även idag drog jag till gymmet efter jobbet, och idag vart det biceps och mage. Sen åkte jag upp till handen centrum för att sälja ett par skor till en tjej, Och nu är man hemma och ätit och duschat.

Onsdag ska jag på intervju, mer info kommer när jag vet vad som händer efter intervjun.
Imorgon blir det ett triceps pass.

Torsdag ska jag på ytterligare en intervju kl 8:30 inne i stan.... jösses vad jag behöver gå upp tidigt för det...
Sen ett rump pass på gymmet.

Fredag oklart om jag ska jobba eller inte, men ska i alla fall träffa Josefine och Dalina nån gång under fredagen. Och om jag hinner så ska jag försöka hinna med ett träningspass också.

Lördag & söndag ska jag och josefine hjälpa till på Högsta banan i kiosken på cross SM. Ska bli kul faktiskt. Hoppas det kommer massa folk och handlar hos oss 😉

Så ser min vecka ut... Ska ni göra nått kul denna vecka?

Likes

Comments

1 345219 Next

Better Blogging Nouw