Header
Kul att ni hitta in på min blogg! Här skriver jag om min vardag, tips & en massa andra roliga saker! Har ni några frågor så är det bara att ställe dem! Ha det så bra!

 

Sista veckan nu

God kväll!
Idag har Trysil visat en av sina bästa sidor, strålande sol så att man har kunnat sitta ute i t-shirt utan att frysa. Sen vid klockan två var vi tvungna att sluta mysa i solen eftersom att idag var sista dagen då fjellgrillen var öppen, så vi har storstädat hela restaurangen i 4 timmar.
Nu sitter jag och väntar på middag.
Nu är det cirka bara en vecka kvar i Trysil. Kommer förmodligen att åka hem på torsdag, kommer både vara skönt och tråkigt, tråkigt att lämna alla människor man träffat här men även skönt att komma tillbaka alla hemma. Vi får se vad sommaren har att erbjuda!
Ha en trevlig kväll!

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Likes

Comments

Vollyboll

 

Likes

Comments

Svårt att ha det bättre just nu

Hallå hallå! Ligger just nu ute i solen och steker lite. Sjukt bra väder!
Riktigt bra ledig dag, mys frukost, åkt ner till byn och köpt mascara osv, ätit lunch & druckit kaffe i solen, så det blir nog svårt att ha det bättre just nu.
Men ska snart göra mig iordning inför att jobba fondue ikväll.
Hej hopp!

 

Likes

Comments

Hann med några åk idag

 

Likes

Comments

Detta händer idag

Fredag! Idag skulle jag egentligen börjat klockan 10 men blev uppskjutet så jag började klockan 11 istället pga att liften var stängt.
Men nu sitter jag här på lilla toppX.
Jobbar inte så länge idag så jag ska försöka hinna med en springtur efter jobbet. Senare ikväll ska vi gå ut, blir säkert super trevligt!

Vi får se hur många kapitel jag hinner läsa från femtio nyanser av mörker. Sist så hann jag 7 kapitel.
Ha en bra dag och hoppas ni får en trevlig helg!

 

Likes

Comments

vår plagg jag längtar till att använda

Hemma har jag en sjukt snygg ljus blå skinnjacka som jag köpte i London i höstas. Så har inte hunnit använda den än, men just nu är jag sjukt sugen på att använda den. Sjukt snyggt nu till våren! 
Längtar även till att använda ballerinaskor osv. Egentligen så tycker jag inte alls om vinterkläder speciellt inte vinterjackorna. 
Har ni något plagg som ni verkligen längtar till att få använda?

 

Likes

Comments

Börja träna

God kväll! Har precis käkat en talrik med gröt och ett egg, det blev min lyx middag idag.
Har även intalat mig själv nu att jag ska äta nyttigt och börja träna ( kan inte äns räkna hur många gånger jag sagt så, men nu blir det att verkligen försöka). Så var faktiskt u te och sprang idag och efter det så körde jag en del styrketräning också.

 

Likes

Comments

fifty shades of grey

Är såå besviken på filmen! Boken var så sjukt bra så hade värsta förväntningarna på filmen (som man egentligen inte ska ha).
Allt i filmen kändes så pinsamt och tillgjort på nått sätt, tyckte dessutom att båda huvudrollerna var riktigt dåliga skådespelare, Sen alla sex scener... hallå? jag vill ju inte se hennes bröst bara...Man fick bara se hans könshår..!
Nej, så enligt mig var det en riktigt besvikelse!Får väl hoppas att nästa blir bättre!

 

Likes

Comments

Stockholm

 

Likes

Comments

Shopping dag

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw