Header

Japp.. Jag har nu bytt ut min iPhone till en samsung galaxy A5. Väldigt nöjd men den är betydligt svårare att använda än en iPhone. Men man lär sig med tiden.

Är ni team iPhone eller team android?

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Likes

Comments

​Denna bild är tagen 2013, alltså 2 år sedan. Och i December åker vi tillbaka igen. Längtar så otroligt mycket. 
Vill åka i mina nya skidkläder och att få stå på mina fantastiska skidor. Vill bara åka nu på en gång! 

Köpte en ny parfym igår. Hade lite beslutsångest, men till sist så bestämde jag mig för Black Opium från YSL.

Om ni är intresserade av samma doft så är det bara att klicka på bilden.

Här kommer lite saker som man bör besöka när man är i Australien!
(Kommer göra en egen kategori för Australien.)

Stora barriärrevet är världens största system av korallrev. Det består av över 2 900 individuella rev, och 900 öar. Stora barriärrevet sträcker sig cirka 2 600 kilometer och täcker en yta på cirka 344 400 kvadratkilometer

Det har kallats för världens åttonde underverk och är Australiens överlägset mest kända byggnad.
Operahuset är två avlånga byggnader formade som fyra snäckskal var, sammanbundna av ytterligare sex mindre skal. Tillsammans reser de sig längst ute på Bennelonghalvön. Den högsta spetsen är 67 meter hög, något lägre än Globen i Stockholm.


Great Ocean Road är en av Australiens vackraste kustvägar och den sträcker sig längs Victorias sydkust. Den 300 km långa körsträckan passerar fiskebyar och småstäder, regnskog, vackra stränder och nationalparker. Här finns även ett varierat djurliv inklusive kängurur och koalor, och utanför kusten även valar när det är säsong för detta

Bondi Beach är en av Australiens mest berömda stränder och är troligtvis den strand som finns på flest vykort och i flest tv-serier i Australien. Varje år strömmar tusentals människor hit, allt från backpackers till miljonärer, för att sola, jobba, simma eller surfa. Bondi ligger endast 10 kilometer från centrum, något som gör den till Sydneys mest välbesökta strand. Besöker du Sydney är det nästan obligatoriskt att besöka Bondi.

Då kommer vi till det kända- Byron Bay! Mångas favoritställe längs hela östkusten. Byron Bay är en lite mindre stad (lagom stor), med en fantastiskt fin strand, och ett hej vilt partyliv. I själva verket finns det inte så värst mycket mer än otorlig strand och fest. Möjligheten till att surfa är stor och är man intresserad utav röka och svampar, hittar vi en bit utanför staden Nimbin, Australiens Amsterdam. Jag gjorde mig ett besök till Nimbin, och absolut var det kul att se, kanske inte riktigt passade mig men det beror ju såklart på vad man har för intressen.

Likes

Comments

Nutella chokladbollar!


 1. Börja med att klicka ut 20 stycken teskedsstora klickar av nutella på ett bakplåtspapper och låt stå i frysen i minst två timmar.
 2. Gör sedan chokladbollssmeten genom att blanda alla ingredienserna till en jämn smet och låt stå i kylen i minst 30 minuter.
 3. Ta ut nutellan ur frysen och täck klickarna med smeten och rulla till bollar så att nutellan täcks helt.
 4. Rulla sedan i pärlsocker, kokos eller hackade jordnötter. Låt stå i kylen innan servering. Supergott!

20 portion
Chokladbollssmeten

 • 100 g Rumsvarmt smör el margarin
 • 3 dl havregryn
 • 2 msk kakao
 • 2 msk kallt kaffe
 • 1 tsk vaniljsocker
 • 1 dl strösocker
  Fyllning
 • 1 1/2 dl nutella
  Garnering
 • Kokos, pärlsocker eller hackade jordnötter ( Är man som mig så skippar man jordnötterna så att man slipper dö)

Godmorgon! Kom till jobbet för ett tag sen, fick order om att börja jobba kl 7 istället för 9 fram tills att jag åker. Eftersom att det är mellan 7-9 som det ringer mest ( än så länge har det inte äns ringt på min mobil, haha). Men men, kände mig som en riktig zombie imorse, för i vanliga fall brukar jag ha svårt att komma upp kl 7 & nu så ska jag vara på jobbet klockan 7. Jaja men så fort man kommer upp så är det endå helt okej.
Det är dessutom fredag så vore dumt att klaga! Blir att kanske köra ett gym pass efter jobbet, sen blir det att träffa Bästis och äta middag och ha mys kväll, vi ska kolla igenom alla Hunger Games filmerna.
Hoppas att ni får en härlig fredag och en riktigt bra helg! Kram

​Tröttast i hela världen 👆💤


Better Blogging Nouw