Header

Bilden till vänster är tagen år 2014 & bilden till högerär tagen idag. Vet inte om det är bra eller dåligt att man inte förändrats ett dugg på två år. Eller vad säger ni?!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ska köra ett mördar ben pass och kombinerar det med lite mage och cykla i 30 min.

Likes

Comments


God förmiddag allihopa!
Kom precis in från en liten springrunda, skönt att kikstarta måndagen lite.
Så nu när jag kom in så behövde jag ha nått kallt och uppfriskande.
För ett tag sen så fryste jag in isbitar gjorda på Aminosyror. Tog ut dem nu och mixade i en mixer (tips är att ta ut isbitarna en stund innan du mixar dem, annars är dem så hårda). mixa tills det blir slush liknande, häll upp i ett glas och njuuut!

Min favorit smak är från Fitnessguru Wild strawberry.

https://www.fitnessguru.com/sv/one-amino#wild-strawberries

Direktlänk till produkten!

Likes

Comments

Inte naket som utan kläder utan bara ett väldigt personligt inlägg..

Jag har ALLTID varit en ganska blyg tjej som inte stuckit ut så mycket i mängden, hörs och syns inte mest i folkmassor/klassrum osv, har bara kunnat slappna av med vissa människor genom mitt liv. Vilket har lätt till osäkerhet, och att jag har haft svårt att säga nej eller bara berätta om hur jag känner och tycker.
Under hela min grundskole tid (började nog i 5-6an) levde jag med skitsnack bakom ryggen på mig själv och att vännerna snackade skit om varandra.. Typiskt tjejer kanske?
Men tog lite extra hårt på mig som redan var så himla osäker på mig själv redan, vågade tillexempel knappt ha en egen åsikt för trodde att det endå bara skulle snackas om när jag inte hörde så tyckte att det var bättre att bara hålla med, vilket är så fel för man ska få tycka och tänka precis som man vill!!
Då var jag även väldigt missnöjd med hur jag såg ut så gömde mig i stora kläder, typ myskläder. Mådde verkligen riktigt dåligt under en lång tid.. Skyller ingenting på någon annan, för det vara bara jag som var för feg för att stå upp för mig själv!

Men för ca 3-4 år sedan bara vände jag på allt.. Vågade stå upp för mig själv, vågade säga emot när jag inte ville göra nått tillexempel osv. Blev nog en chock för andra som inte var vana med att jag sa emot och gjorde som JAG ville. Tappade helt klart några vänner på vägen men det visade även vilka dom äkta vännerna var.
Vissa har jag ingen kontakt alls med, vissa mer eller mindre och några är mina absolut närmsta vänner.
Tror även att jag förlorade en pojkvän pga att jag förändrades, själv ser jag det bara positivt för hade det fortsätt så hade jag inte varit den starka och hyfsat självsäkra tjej jag är idag, har självklart mycket kvar att jobba på men det kommer sakta men säkert!
Det är även tack vara dessa super nära vänner jag har nu som gjort och hjälpt mig bli den person jag är idag!
Dock än idag kan jag oroa mig över skitsnack osv även fast jag vet att jag inte behöver och även om det skulle förekomma så betyder det bara att mitt liv är mer intressant än deras!!!

Väldigt personlig!! Men behövde skriva av mig!!

Likes

Comments

Denna övning är perfekt som avslut på ditt benpass.
Tar i hela kroppen och därför så bränner du massor utav kalorier. Kör 10x4 set.

Min första träningsvideo så är kanske inte super charmig. Men hoppas ni gillar den endå.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw