Header

Igår fiskade vi kräftor. Och så fångade vi denna bjässen. Jisses så stor.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu har Lollo och barnen precis åkt hem igen.. tråkigt..
vi har ätit god frukost och lekt "gömma" (kurragömma), sen byggt en koja. Eller det var Bea, Noel och Wille som lekte med kojan. Jag och Lollo hade mest matskoma.
Men bea är kvar så nu sitter vi och kollar film. Strax kommer min man hem. Så ska vi vila innan vi ska ut och fiska kräftor en sväng innan vi ska vidare ner till stan för att kolla på dirty dancing som visas i Rådhusparken. Utebio är ju mysigast.

Likes

Comments

Huuuuuuur god är inte denna? Yummie Yummie. Ni bör smaka om ni inte redan gjort.

  • Filed under: tips

Likes

Comments

Innan klockan ens är 11.
- Jessika och Robin har vart här
- Tvättat fem tvättar och just nu torkas allt
- Dammsugit, dammat och ska strax moppa
- Gosat med Bea
- Planerat lite för morgon dagen med Lollo

Detta känns som de kommer bli en bra dag.

Likes

Comments

Igår kom jag hem vid 23.00 efter att ha jobbat. Var nog absolut ett av de segaste passen jag har haft. Kände mig så instängd av att sitta i brukarens lägenhet från 9 på morgonen till 23.00. Men ibland har man sådana dagar och det är bara att ta.

Idag vaknade jag vid 6.30 för att gå upp och tvätta. Gissa om man är seg?
Beatrice kommer nog alldeles strax hit och vid 9 kommer Jessika och Robin hit en sväng. Så mysigt när folk kommer och hälsar på.

Vid 12 när tvätten är klar så vet jag inte vad jag och Bea ska hitta på. Men någonting blir det antagligen.

Typ så känner jag mig nu. Alldeles utmattad. Även fast jobbet inte är så krävande och jobbigt för kroppen, så tar det något sååå fruktansvärt på psyket. Man blir helt slut av att vara där. Jisses.
Men de blir nog bättre under dagen, får hitta på roliga saker.

Likes

Comments

Rätt sjukt hur mycket kläder jag och M har?? Man använder ju inte ens hälften hehe.
Men nu har vi rensat lite och det känns skönt.

Likes

Comments

Tack till alla er som hörde av er angående inlägget igår.
Tack för att ni kom med värmande ord och stöttning. Även fast man känner sig så ensam i den stunden när man får veta saker och ting, så finns det så många här ute som lever med samma sak. Det finns så många som känner samma saker och som vill stötta varandra. Men hur ska man veta vem som har vad när man inte pratar om saker och ting?
Men ni är guld. I detta läget är jag glad över sociala medier. Glad över att människor kan prata med varandra genom de, hjälpa varandra. Ni är helt fantastiska.

Likes

Comments

Denna sommar har vart jobbig. Jag vet inte om jag egentligen vill blogga om det, jag vet inte om det är det smartaste. Men jag är rädd. Jag vet inte vad det kommer visa. Jag vet inte hur min framtid ser ut.
Innan sommaren så gick jag till kvinnokliniken på grund för att jag hade rejäla blödningar. Blödningar som jag inte trodde att man kunde ha. Det gjorde inte ont. Men det blev påfrestande när man inte kunde stoppa blödningarna, tampong hjälpte inte och hur går man tillväga? Min första tanke var att hela min livmoder åkte ut eller missfall. Men inget av det var det såklart inte. Men jag fick en tid och jag kollade upp det.
Kvinnan som hjälpte mig är nog den mest fina människa jag träffat, hon förstod min oro. Hon visste hur hon skulle gå tillväga. Och det ända hon sa var att jag inte fått någon ägglossning, hon kan inte hitta mina ägg och det finns "något" som kan ligga i vägen för dom.
Jag fick gå och ta blodprov och blodproven visade på PCOS. Hur hanterar man en rädsla om att man kan ha det? Kan jag inte få barn? Min allra största önskan. Men så är det självklart inte. Man kan få barn, på något sätt kan man alltid få barn. Men oron finns där ändå, det blir en inre stress och oro som man inte vet hur man ska hantera.
Förra sommaren när jag fick problem med min mens så sa han som hjälpte mig att jag skulle hämta ut "provera" och det hjälpte. Men det han inte sa var att han inte kan se mina ägg. Så jag trodde såklart bara något var fel på mensen för en gång, alla kan ju säkert få en sådan sak? Han sa att allt berodde på att jag var tjock. Men det är inte en orsak.
Men nu fick jag veta.. Men det som inte går ihop i mitt huvud är att, OM jag har PCOS så har man ofta för många ägg... HUR kan de då INTE hitta något ägg?? Det ända är min otroliga viktuppgång som bara sa poofff och som jag inte kan gå ner, vad jag än gör så går det inte, det och blodet är det ända som visar på PCOS, Men vart är mina ägg? Vad är felet?

Jag är såå rädd och vet inte riktigt vad jag ska göra. Men känner att OM någon som läser detta har haft samma problem, SNÄLLA hör av er, berätta vad som hänt er.
Jag har ätit provera i tre månader snart, går på min sista kur imorgon bitti. Men vad händer sen? Jag ska vänta tills i slutet på september på att få veta. Mina tankar är spridda.

Likes

Comments

Älskar att vara ledig. Så nu ska jag träffa bästisarna.

Likes

Comments

Igår var jag, Martin, pappa, Anna och Melker ute och åkte runt och kollade på hus. De känns så nära men så långt bort detta med att köpa hus.
Vi letar varje dag och hoppas att rätt hus ska komma upp.
Vi vet inte vart vi vill bo riktigt, lutar mest åt Kaxholmen, men det är verkligen inte enkelt.

Igår var förövrigt en väldigt bra dag.
Började dagen med att följa med Agge till mamma och få healing. Efter det så hämtade mamma hem Bea och så fick jag krama lite på henne.
Gick sedan ner till Lollo för att hämta min cykel... Det skulle jag aldrig gjort.. För påvägen hem när jag cyklade så trillade jag.. jag vet inte hur, jag vet inte varför och jag vet ingenting. Jag kan tänka mig att jag körde in i kanten på trottoaren. Eller jag har något lite svagt minne av att jag gjorde det, sen vet jag bara att jag gled med cykeln och att jag skrapade upp mitt knä. Tror inte att huvudet fick någon smäll, jag kan inte minnas det i alla fall och jag har inte haft ont i huvudet. Har mått illa, men det är nog för jag blev så chockad och rädd. För jag ställde mig upp snabbare än någonsin och kollade så att ingen såg mig, haha. Ringde Martin och så kom han och mötte mig och hjälpte mig hem. Sen när vi var hemma så tvättade vi rent.. Eller Martin tvättade rent och det gjorde SÅ JÄVLA ONT! För han tog aco-spriten och bara sprutade på hela knät, ajajaj..
När jag blivit omplåstrad så körde Martin mig till Jessika och senare kom Erica också så satt vi och pratade i någon timme, innan Martin hämtade mig igen och vi åkte till pappa. Väl hos pappsen så var vi som sagt ute och åkte bil och sen åkte vi bara hem och sov. För idag väntades de jobb 9-14 och ikväll ska vi grilla hos pappa med familj. Mysigt.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw