Header

Bilderna ägs inte utav mig och inlägget innehåller adlinks.

Hejsan alla fina! Jag satt och ''fönstershoppade'' lite på Nelly, och så stötte jag på dessa leggings med hål i knäna på (finns även i svart). Och jag bara YES, dom ska jag ha! Så nu är dessa skönheter påväg hem till mig. Ni kan hitta dom HÄÄÄR, puss.

Likes

Comments

Hejsan alla fina! Förra veckan så fick jag hem detta urgulliga och väldigt smidiga stativ till mobilen, ett till mig och ett till Robin. Det är grymt smidigt om man som vi gör spelar in en del videos och tar en del bilder med mobilen, som de flesta gör idag. Och om man vill kan man ju alltid använda det som ett ''stöd'' till när man ska kolla på filmer osv också, haha! Jag klickade hem den från Wish. Puss!

Likes

Comments

Hejsan alla fina! Hade en mycket trevlig och mysig dag igår hos mormor med släkten. Så roligt att få se och träffa alla igen! Spelade kubb i värmen och annat kul. Påvägen ner så stannade vi och sträckte på benen vid en bensinmack där de hade en stor trädgårdsaffär, mitt ute i ingenstans verkligen haha. Men väldigt mysigt ställe ändå! - Hoppas ni har det bra i värmen och njuter ordentligt, puss!

Likes

Comments

Bilderna ägs inte utav mig.

Hejsan alla! Nu så sitter vi i bilen påväg för att träffa min släkt hos min mormor. Så jag tänkte att jag slänger in ett litet inspo-collage så hörs vi senare eller imorgon! Ha en kanon bra dag, puss. 

Likes

Comments

Hejsan alla fina! Igår jobbade jag min sista delade tur för denna gången (det är alltså heldagar, från åtta på morgonen till kvart i nio på kvällen) så nu blir det inte fler glapp i bloggandet på ett bra tag, hoppas jag! Började min korta helg med en promenad och sedan glass på balkongen. Det satt fint i värmen! Hur mår ni? Puss.

Likes

Comments

Bilderna ägs inte utav mig och inlägget innehåller adlinks.

Hejsan alla fina! Alltså vi måste bara ta ett moment och ta in hur snygga dessa mjukis-set från Madlady är, jag funderar starkt på den gråa. Med snygga mjukis-set så kan man ju vara snygg när man bara vill slänga på sig något eller vara hemma och slappa också! Ett stort + från min sida. Vad tycker ni? Och om ni skyndar er in hos Madlady så har dom just nu SLUT REA på 60-80%, så ni får inte missa det (produkterna på bilden är det tyvärr inte rea på)! Puss.

Likes

Comments

Detta inlägget är i samarbete med hvisk.com.

Nu har jag fått den äran att samarbeta med ett danskt smyckeföretag som har grymt fina smycken som halsband, armband, ringar, fejk-septum och kedjor till halsband. ''Hvisk'' vill få fram och visa alla olika stilar med deras smycken, så att det verkligen ska passa till alla. Och det tycker jag de har lyckats med! Jag valde ut två fina smycken till halsband som jag tänkte var perfekt till mig och min sambo som vi fick hem. Hur fina?! Det i silver som det står ''R'' på är mitt och det i guld som det står ett ''J'' på är till Robin. - Så är du ute efter ett fint halsband eller en present till någon du tycker om? Då tycker jag du verkligen ska ta och kolla in hos Hvisk.com! Jag är iallafall grymt nöjd, hoppas ni med kommer bli det. Puss!

Likes

Comments

Hejsan alla fina! Igår så drog vi till Jönköping en sväng för att käka donken och gå en sväng på A6, vi köpte presenter och jag fick med mig ett par öronhägnen hem + lite annat som kanske kommer i en video inom snar framtid! Fick så himla bra respons på min nya kanal och video så blev så himla pepp på att göra fler haha! Så tack snälla ni som tog er en titt, gillade och prenumererade. Blir så glad, puss!

Likes

Comments

Nouw Magazine

Better Blogging Nouw