Header

Alltså hörrni, när man får sådana här meddelanden så blir man ju bara för glad i själen! Blir lika glad varje gång. Tack snälla ni som lägger ner tid på att skriva sådant här fint till mig och följer det jag gör! Det får mig att bli peppad på att fortsätta. Ni är ju bäst, glöm aldrig det! Puss.

Likes

Comments

Bilderna ägs inte utav mig och inlägget innehåller adlinks.

 Den snyggaste och enklaste accessoaren man kan ha är ju nästan bara en enkel keps! Och jag själv ÄLSKAR dessa enkla svarta, gråa, ljusrosa, beiga osv. Enkelt att få ihop en snygg outfit om du inte riktigt orkar fixa dig eller håret och bara dra på en keps! Ni kan hitta dessa på bilden HÄÄÄÄR, puss.

Likes

Comments

Hejsan alla fina! På första bilden så har vi överst NYX Lingerie LIPLI 11 Baby doll och under den så har vi Kat Von D Lolita. På nedersta bilden så kan ni se Too Faced Candlelight Glow Highlighting powder Rosy Glow. Ni kan se mer om dessa i detta inlägget HÄÄÄÄR. - Vill ni ha switches på NAKED paletten? Så funderar jag på att göra en video på det! Vad tycker ni? Puss.

Likes

Comments

Hejsan alla fina! Här har ni sminket jag fick med mig hem från Göteborg, halllåååå! Jag har inte varit så hype över Kat Von D's makeup collection men jag tänkte jag måste ju passa på när jag har det mitt framför ögonen på mig när jag ändå var inne på Sephora. Så det fick bli ett liquid lipstick. Är ju inte varje dag man har tillgång till den butiken (tyvärr, haha)! Sedan köpte jag bara en militärgrön t-shirt som inte kanske är det roligaste att se så den skippar vi. Puss!

Likes

Comments

Hejsan alla fina! På lördags morgonen innan vi begav oss mot stan för att shoppa innan hemfärden så blev det ju självklart hotellfrukost (på högsta våningen). Är inte det den bästa frukosten som finns?! Det tycker jag iallafall! Och jag gick liiiite mer crazy på sminket så det ska ni med få se vad jag fick med mig hem från shoppingturen! Hade två riktigt härliga dagar i Göteborg iallafall, men skönt att komma hem till våra tre små bebisar igen också såklart. Puss!

Likes

Comments

 Senare på fredags kvällen så drog vi vidare till Skrik och panik fest på Sticky Fingers efter den långa vägen dit, vi hade lite svårt att hitta dit med andra ord. Men vi blev räddade, haha! Väl där så var det bla. Napoleon och Lillasyster som stod på scenen! Lillasyster var hur grymma som helst, vilken stämning på det lilla stället. Verkar vara himla härliga människor! Puss.

Likes

Comments

Hejsan alla fina! Nu så är vi hemma från Göteborg igen och jag kan inte vänta på att få sova ut haha! Är helt slut. Jag behöver verkligen en lång sovmorgon imorgon! Tänkte att vi delar upp inläggen lite om dessa två dagar, annars blir det väldigt många bilder i samma inlägg och det gillar vi ju inte haha. - Vi fick ett himla lyxigt och bra välkomnande på Gothia Towers där vi spenderade natten i Göteborg. Och vi bodde på 27:e våningen!! Sjukt läskigt, haha (är höjdrädd). Sedan blev det drinkar på högsta våningen och senare även middag på stan, sedan drog vi vidare mot skrik och panik. Men det och lite till får ni se mer av imorgon! Puss.

Likes

Comments

En utav bilderna ägs inte utav mig, men resten ägs utav mig.

Nu är vi och några polare snart i Göteborg för att sambon's och hans band (Interact) skulle haft sin SISTA spelning på sticky fingers i Göteborg (men de ställde in men vi drar iallafall) och som ni ser så är det ju inga dåliga band som också kommer vara där och spela under kvällen och helgen! Och vi stannar tills på imorgon så får det kanske bli en shoppingrunda innan vi drar hem, hihi. Hoppas ni har det bäst, så hörs vi! Puss.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw