Header

Bilderna ägs inte utav mig.

Hejsan alla fina! Nu så är det söndag ännu en gång och har fått ganska mycket gjort idag faktiskt för att vara söndag, haha. Kändes mer som att min lördag var en söndag faktiskt, var väldigt seg och trött igår! Men vi alla kan behöva lite inspiration såhär inför den nya veckan iallafall, så enjoy. Hur har eran helg varit? Puss!

Likes

Comments

En ny skönhet i min samling, fyndade denna bland rea-produkterna! Ibland så har man turen med sig. Denna kommer jag leka mycket med, ihi! Och tack så mycket för responsen på min skelett-tutorial eftersom jag inte kände mig helt hundra nöjd med den men ni bara öste med massa fina kommentarer. Puss på er och hoppas ni får en fortsatt kanon bra helg!

Likes

Comments

Bilderna ägs inte utav mig och inlägget innehåller adlinks.

Man kan ju inget annat än att älska chokers och det tror jag ni har märkt att bla. jag gör. Jag har ett par i min ägo. Och jag hittade dessa grymt snygga hos Madlady. Så jag tänkte att yes, jag behöver dela med mig av dessa! För att komma direkt till Madlady, klicka HÄÄÄÄR. Puss!

Likes

Comments

Jag fick en kommentar om ett önskemål på en tutorial på min instagram så jag tänkte att jag klämmer in den här emellan dagarna! Det var verkligen inte min dag igår så jag är inte helt nöjd med denna, men allt kan ju inte alltid vara perfekt. Så, jag tänkte att jag delar med mig utav denna sminkningen iallafall! Hoppas ni gillar det ändå och glöm inte att kolla mina tidigare videos och att prenumerera. Puss!

Likes

Comments

Kolla vilken liten skönhet som trillade ner i min brevlåda idag! En platta som man kan hänga/sätta sina örhängen på. Det är faktiskt en av de få små detaljerna som jag har väntat på innan jag har tänkt att spela in min walk in closet- video! Men det fattas fortfarande några få detaljer till innan ni får se, ehe. Och jag beställde denna från Wish om det är någon som skulle vara intresserad av en sådan! Puss.

Likes

Comments

Nu så är äntligen min första halloween tutorial här! Och vi börjar lite lätt med en enkel rådjur's sminkning eller vad du nu vill kalla det. Även om studiolamporna kanske sabbar en del och det blev lite knasigt när jag spelade in så är detta nog den videon jag är mest nöjd med på min kanal hittills! Så jag skulle verkligen uppskatta att innan du kommenterar på detta inlägget, ta en titt på videon. Det skulle göra min dag! Och om du gillar det så får du väldigt gärna dela den och prenumerera. Ha en kanon bra dag, puss!

Likes

Comments

Inlägget innehåller adlinks.

Kan man vara kär i ett par tofflor/sandaler? För det är jag, haha! Alltså nu har jag äntligen ett par av Fenty Fierce by Rihanna. Skulle vilja ha de rosa med, men det fick bli ett par svarta. Visst är de för fina?! Älskar dom. Dom finns nu även att köpa hos Nelly.com. Puss!

Likes

Comments

Bilderna ägs inte utav mig.

Hejsan alla fina! Ni som är trogna användare av en beautyblender, vet ni egentligen varför de har olika färger? Det ska jag nu ta och berätta för er!

Rosa: Den rosa är ju den som är den vanligaste. Den kallas även för ''original''. Den är alltså till för dig som vill ha en beautyblender till allt. En allt-i-allo produkt helt enkelt!

Beige: Den beige:a beautyblendern är anpassad för just foundations. Den ska inte suga åt sig lika mycket så det ska bli en fin och jämn yta.

Svart: Denna är speciellt framtagen för makep-artister och den passar perfekt till applicering av mörkt smink. Om du vill ha en till contour, brun utan sol osv. så är den även perfekt till dig!

Lila och röd: Dessa två är limited edition och ska ha samma funktion som den rosa! För dig som vill sticka ut lite mer helt enkelt, hihi.

Vit: Den här vita ska vara fri från färgämnen och ska användas till att ta bort sminket med, applicera serum och t.ex. hudkrämer.

Likes

Comments