Header

Hejsan alla fina! Nu är det helg igen. Hur härligt är inte det?! - Kom precis hem från en runda på gymmet, tog lite för lång paus i början av veckan när jag började med kostchemat. Var otroligt jobbigt i början när man åt oftare än vanligt och kände sig hungrig hela tiden även fast man äter ''hela tiden''. Haha. Men nu börjar jag vänja mig sakta men säkert och var en kortis på gymmet igår med.

Har inga större planer för helgen planerade än att jag måste fortsätta öva till proven jag har både tisdag och onsdag nästa vecka! - När jag skriver sådana här ''vardags-inlägg'' så blir jag lite stressad över att jag inte tar med allt osv. haha för jag delar ju inte ens med mig av hälften av allt jag gör i mitt liv liksom. Ni ser ju inte allt jag gör på dagarna. Och ibland känns det lite skumt att inte dela med sig för då känns det som att ingen vet hur mycket man kämpar och jobbar och kanske framstår som en otroligt lat person? haha. Är det bara jag som tänker så eller hur tänker ni andra som också håller på med sociala medier? Puss.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

 ♥ GRATTIS SUSHI PÅ DIN DAG  ♥

Idag så blir våran lilla prins ett år gammal! Då åkte fin flugan på och vi såg ståtliga ut när matte tog lite bilder. Haha, han är för charmig våran lilla plutt. Han lyser verkligen upp ens dagar! Tänk att idag för ett år sedan visste vi inte ens att vi skulle få ha den här lilla knäppskallen i våran lilla familj. Men nu är hans familjens lilla clown och katternas bästa lekkamrat. Så hipp hipp hurra till Sushi!

Likes

Comments

INLÄGGET INNEHÅLLER AFFILIATELÄNKAR.

Matchande träningstights och topp. Skulle ju inte lägga mycket fokus på träningen här i bloggen skrev jag ju i senaste inlägget, haha wups! MEN så köpte jag ju hem lite nya träningskläder häromdagen och det måste jag ju visa. Det är inget set utan jag köpte två olika! Skulle dock tagit en storlek större på tightsen. Men alltså färgen, i love it! - Dessa har jag köpt på Nelly och ni kan komma direkt dit genom att klicka HÄÄÄÄR. Puss.

Likes

Comments

Ni verkade vara väldigt intresserade av att följa min resa här nu framöver och jag kommer inte lägga mycket fokus på det här i bloggen även om träning faktiskt är en del av kategorien skönhet om du frågar mig! För det får en att känna sig friskare och fräschare, tycker jag. Men jag tänkte därför idag bara dela med mig av min ''vikthistoria'' för er som vill veta vad och varför jag har gått upp och ner i vikt och vill nu gå ner i vikt igen. Vi kan börja med att när jag var mindre så var jag väldigt smal men sedan när jag började i klass 4/5 så var jag överviktig. Alltså jag skulle nog ändå idag vilja säga att jag var mullig, man kunde nog inte gissa på att jag vägde allt för mycket liksom. Och sedan så gick jag väll ner lite och höll mig rätt så normalviktig. Men sedan på gymnasiet så fick jag faktiskt en könssjukdom, eller rättare sagt jag fick två. Där har ni svaret allihopa.

Jag var inte gravid och gjorde abort, jag fick inte anorexia och gud vet vad man har hört och fått för frågor. Och jag låg hemma på min soffa och HADE SÅ J*VLA ONT och ville bara bokstavligen talat ta livet av mig. Jag vägrade äta eller dricka för jag hade så ont, för jag ville alltså inte gå på toa. Men efter ett tag var jag ju tvungen att ta mig till skolan för jag hade redan svårt att ta mig till skolan på den tiden pga. psykisk ohälsa. Så hade ganska mycket frånvaro. Men väl i skolan så fick jag låna en rullstol för jag kunde ju inte gå för jag hade ont.

Och det här är alltså en väldigt vanlig könssjukdom som blev som en stor jävla smäll för mig. Och allt detta pga. att jag tyckte att det var ''coolt'' att ligga med snygga killar med skägg och tatueringar som tydligen var för full för att kunna hantera en kondom. Så idag vill jag inte ens se kondomer och jag får leva med denna sjukdomen resten av mitt liv. Men tillbaka till vikten eftersom jag inte åt då, så gick jag ner sammanlagt 15 kg. På ungefär två veckor. Och efter det så gick jag ner lite till, för har man vant kroppen vid en sak i mer än två veckor så tror den att det ska vara så. Och sedan har jag hållt mig runt den vikten jag vägde då. Tills förra året, runt februari.

Då bestämde jag mig att nu ska jag sluta röka, en gång för alla. Och ni som har slutat röka, ni vet hur j*vla jobbigt det är?! Jag har nog aldrig mått så dåligt och haft så många olika konstiga känslor i kroppen under en sådan kort tid egentligen. Jag fick sådan abstinens en kväll så jag trodde mitt hjärta skulle rusa iväg och jag låg och skakade och kunde inte sluta och fick till slut panik så Robin fick ringa ambulansen. Och ja, jag började ersätta ciggen med choklad, chips och cola + att jag sov bort halva dagarna förutom när jag var tvungen att plugga och gå och jobba. Det var en riktig omställning för kroppen + att då fick jag några extra kilon på kroppen och det leder oss till där vi står idag. Lite mer än ett år senare och har inte ens petat på en cigg sedan dess. Nu känner jag mig redo och motiverad till ta hand om mig själv. Mitt mål är att komma tillbaka till den vikten jag hade som ni kan se bilden där jag visar min tatuering på, fast må bra och vara någorlunda vältränad. Jag har börjat träna ordentligt och har idag börjat gå på ett kostschema för att kunna gå ner och ta mig till mitt mål. Så tjejer, killar och ickebinära. Livet kör med dig hårt som f*n ibland. Men det kommer bli bättre och om du inte ger upp och fortsätter kämpa så kommer du komma dit du vill!

Likes

Comments

Blev nominerad av @BLUBBANDZOMBIE att göra denna challenge!

Fem saker som gör ditt liv komplett?

> Min sambo, finns ingen finare människa än honom som verkligen ställer upp ALLTID till hundra procent!

> Mål och utmaningar, att kunna ha mål och utmana sig själv är något som är viktigt för mig och jag älskar det.

> Min familj och vänner, såklart. De som verkligen är riktiga vänner är ju mer värt än guld.

> Mina bebisar, mina djur alltså. Dom gör mina dagar och det finns ingen som finns där för en mer än vad dom gör. Dom betyder allt.

> Smink, ''skulle inte kunna leva utan det. Det är en fröjd för själen när man får chansen att prova på nya produkter samt leka sig fram med olika nyanser och skapa någonting vackert.'' Skrev Blubb och jag kan inget annat än att hålla med så det fick stå kvar!

Jag nominerar @bolmgren @amnh @louiseanderssons att göra denna Five Things Challange, de enda du behöver göra är att skriva fem saker som gör ditt liv komplett.

Likes

Comments

Bilderna ägs inte utav mig.

Nu har jag varit i kontakt med en tjej som har gjort ett kostschema till mig. Så nu i början av veckan börjar jag med mitt kostschema! Och det är alltså anpassat efter mig, min vikt, hur mycket jag tränar osv. Så om ni vill ha tips själva så rekommenderar jag att ni kontaktar en PT som är utbildad/jobbar med det och vet vad den håller på med. Mitt mål är att gå ner ett antal kilo då jag har gått upp väldigt mycket efter jag slutade röka och jag känner att jag vill börja äta bättre inte bara gå ner i vikt och bara börja må bättre! Så nu kör vi. - Tänkte att vi kör lite träningsinspo på det med, puss!

Likes

Comments

Min smoothie bowl blev inte så fin och instagram vänlig som jag hade tänkt mig med bär och chiafrön på haha! Men riktigt, riktigt god blev den och en perfekt frukost på lördag morgonen! Och jag tänkte att varför inte dela med mig av receptet till den när jag ändå tänkte dela med mig av bilder på den. Så här nedanför kan ni hitta receptet till denna gudomligt goda smoothie bowl! Puss.

Det du behöver: 1 Avokado, 1 Apelsin, 1 Banan, ca 65 g babyspenat, 1 Ägg, 250 g kvarg.

Topping: Exempel chiafrön, kanel, bär, frukt.

Gör så här: Dela, kärna och gröp ur avokadon. Pressa apelsinen eller dela den bara i bitar, beror på om du vill ha fruktköttet eller inte. Mixa alla ingredienser slätt i en blender/mixer och häll sedan upp det i en skål. Och sedan på med toppningen du har valt att ha på, klart! Nu är det bara att njuta. Smaklig måltid!

Likes

Comments

Inlägget innehåller affiliatelänkar.

1. HÄR /2. HÄR /3. HÄR /4. HÄR /


1. HÄR /2. HÄR /3. HÄR /4. HÄR /

1. HÄR /2. HÄR /3. HÄR /4. HÄR /

Här kommer några snygga nyheter hos NA-KD och vem gillar inte kläderna hos NA-KD?! Love it! Vilken av dessa plagg skulle ni välja om ni bara fick välja ett plagg? Glöm inte att kika in kläderna på hemsidan genom direktlänkarna här ovanför! Puss.

Likes

Comments