Header
View tracker

Jag hittade detta skalet på Wish och det är lite wannabe Kylie Cosmetics logo, men jag gillar den haha! Och detta var lite tjockare och hårdare silikon med och det behöver jag, kan jag lova. - Hoppas ni får en kanon bra fredag, puss!

Likes

Comments

View tracker

Hejsan alla fina! Att sitta och äta frukost i lugn och ro och drömma sig bort i Färgmagazine är ett perfekt sätt att starta morgonen på. Den ger mig otroligt mycket inspiration iallafall! - Var och åt lunch med min far och syster igår och fick mer fina presenter! Flera presentkort och en filt. Filtar är mitt liv, för er som inte känner mig. Jag fryser jämt, haha. - Men nu ska jag ta tag i livet, hoppas ni får en kanon bra dag! Puss.

Likes

Comments

View tracker

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade Ash Brown

Hur fin vän har jag inte som ger mig Anastasia produkter i födelsedagspresent?! Fick en Dipbrow Pomade av Ida. Ihh, har faktiskt inte testat denna innan sorgligt nog. Men nu så ska den användas och jag hoppas inte mina förhoppningar är för höga hihi! Puss och tack till världens finaste vän.

Likes

Comments

Idag för 22 år sedan så föddes jag. Ja, idag är det alltså min födelsedag. Haha! - Har inte direkt firat det idag, har mest varit en orolig dag med lång väntan. Det finns ju fler dagar, så imorgon ska jag äta lunch och fira mig med min far och syster. Men min fina vän var förbi och sa grattis och lämnade en present som ni kommer få se imorgon faktiskt, hihi. Puss!

Likes

Comments

Inlägget är i samarbete med Rapunzel Of Sweden.

#rapunzelofsweden / @rapunzelofsweden på instagram.

Jag har gått och blivit brandbassador för Rapunzel of Sweden. Och jag fick hem detta fina lilla paketet utav dom, jag är riktigt spänd på att testa deras ''Leave in Cream'' som jag fick utav dom. Och sådana tofsar som jag också fick i paketet kan man aldrig få nog av + att de är bättre för håret. Jag har även fixat fram en rabattkod till er hos Rapunzel som gäller fram tills den 24 Januari 2017. Med den koden kan ni köpa deras produkter som t.ex. löshår. Jag brukar köpa deras löshår och det är det bästa löshåret tycker jag. Koden är ''JESSY10''. Puss!

Likes

Comments

Bilderna ägs inte utav mig och inlägget är i samarbete med Pauline Wågström.

Hejsan alla! Nu så är det såhär att nu så drar jag igång en tävling tillsammans med Pauline, kolla gärna även in hennes blogg HÄÄÄR och ni kan hitta boken HÄÄÄR.Vi kommer att tävla ut boken ''om ett missfoster'' skriven av Pauline Wågström. Boken är en självbiografi om ett annorlunda och svårt liv, hur det känns att leva med autism, mutism och social fobi. I boken beskriver hon en resa genom en skolgång som kantas av utanförskap, mobbning och en ständig känsla av att vara konstig och misslyckad. I boken får vi även ta den av hennes tankar och känslor. Genom bokens gång så får vi många tankeställare och att livet kan uppfattas så otroligt olika för för olika människor! Och om hur mycket de flesta av oss människor faktiskt tar för givet. Denna boken är verkligen en unik inblick!

Och tävlingen är enkel! Allt du behöver göra är att motivera varför just du vill vinna den här boken. Glöm inte att kommentera din mail också så att vi kan kontakta dig om du vinner. Tävlingen avslutas den 22/1 och andra kommentarer hänvisas till andra inlägg. Lycka till, puss!

Likes

Comments

Godmorgon fina ni! Är tredje dagen här nere i Lund nu. Jag är så himla snurrig pga av för lite sömn men imorgon åker jag hem igen, även fast jag självklart hade velat stanna tills allt är klart. Men så är det ibland. Jag har inte med mig så mycket och inte kameran heller så jag hoppas ni blir nöjda över några mobilbilder, en liten update iallafall. Jag tatuerade mig ju även i onsdags, dagen innan vi åkte. Men har inte hunnit ta några ordentliga bilder på den så ni får se den senare, om ni inte följer mig på instagram eller snapchat för då har ni nog redan sett den där. Hihi! Hur mår ni? Puss.

Likes

Comments

En fråga man ofta får som bloggare när man har tex. har frågestund eller liknande är, vad är målet med din blogg? Och jag tänkte att det ska jag göra ett inlägg om. Så, här kommer min bucketlist och mina mål med min blogg!

- Bli veckans blogg här på nouw. Alltså det hade ju varit hur roligt som helst att bli veckans blogg här på nouw för en hel vecka och synas för alla som är aktiva här! Och hade verkligen levererat det bästa jag hade kunnat under de dagarna.

- Jag har länge kämpat med att hålla bloggen i hög kvalité, med fina bilder och välgjorda bilder varje dag. Och jag känner att nu har jag faktiskt börjat hålla det väldigt bra och blir mer och mer bättre på att få med mig kameran och ta härliga bilder på platserna jag besöker och vad jag gör under dagarna. Även fast jag både jobbar och pluggar på det också och försöker även att hålla min youtube kanal aktiv.

- Bli upptäckt av en stor sida/portal. Drömmen är ju att få blogga eller bli upptäckt av tex. veckorevyn eller cube eller liknande och få förfrågan att blogga hos dom! Då hade jag varit nöjd med livet.

Likes

Comments