Header

♥ GRATTIS MIN LILLA GRÖNSAK ♥

Idag så blir min lilla Kiwi fyra hela år! Att jag har haft henne i fyra år får mig att undra vart tusan tiden tar vägen haha? Men idag så ska vi mysa lite extra och hon ska självklart få extra godis också! Hon förgyller mina dagar och jag skulle aldrig byta ut henne mot någonting i hela världen. Men hipp hipp hurra, för idag är det min lilla plutts födelsedag! Puss.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I tisdags så klippte jag av nästan halva mitt hår. Men det behövdes då jag inte klippt det på länge (wups) och var väldigt slitet. Men jag trivs faktiskt i såhär kort hår också! + Det är väldigt skönt nu på sommaren när man inte riktigt orkar fixa håret hela tiden, haha. Nu behöver det bara färgas med och det ska göras i helgen! Ursäkta handduken och allt som hänger på dörren, sådant man inte märker förens man har tagit alla bilderna. Suck, haha!

Likes

Comments

Inlägget är i samarbete med Isecrets.se.

Hur snygg är inte denna tröjan jag har på mig på bilderna? Nu har du chansen att vinna en helt egen! Allt du behöver göra är att:

♥ Skriv en motivering till varför just DU ska vinna denna snygga t-shirt!

♥ Kommentera även din mailadress, så att jag kan kontakta dig om du blir den lyckliga vinnaren!

Lycka till och om du inte vill vara med och tävla men vill shoppa hos isecrets ändå så har jag även en liten rabattkod till er som är ''Jessica15'' och den gäller tills den 15/6- 2017. - Tävlingen avslutas redan den 31/6 - 2017, så skynda att vara med! Puss.

Andra kommentarer hänvisas till andra inlägg.

Likes

Comments

Jordgubbar med mjölk slår ju nog allt! Lite lyx i vardagen, haha. Och till något som inte är så lyxigt är den här eviga huvudvärken som pollen ger mig. Och tabletterna hjälper inte och inget annat heller. Någon mer som får huvudvärk pga. pollenallergi? Är verkligen inte roligt alltså. Men annars så njuter jag av solen idag och fixar massa spännande inlägg till er! Vad hittar ni på idag? Puss.

Likes

Comments

/ Igår så satt jag ute på balkongen och chillade i solen / Sushi tog en powernap på soffan /

Hörrni, vad hittar ni på idag? Jag har gjort det sista jag behövde fixa med inlämningarna och börjat plugga smått till sista provet. Även svarat på mail, kommer komma en rolig sak till er läsare framöver så gå inte långt! - Har ni några frågor? Om vad som helst? Ställ dom gärna här nere i kommentarsfältet och om jag får in tillräckligt med frågor så kommer jag svara på dom i en video sedan! Så bara ös på med frågor nu, så blir jag glad! Tack på förhand och hoppas ni har haft en bra måndag, puss.

Likes

Comments

Jag tycker själv faktiskt att det är riktigt svårt att hitta just det här suget att gå till gymmet vissa dagar så därför tänkte jag dela med mig av fem tips som får en att bli lite mer peppad och motiverad!

All träning är bra träning - Känner du att du inte orkar gå till gymmet idag? Gå dit 20 minuter iallafall! Du kommer vara mycket piggare efteråt och då känner du att det var värt det!

Vilodagar - Gör upp ett schema med vilka dagar du ska träna och vilka dagar du ska ha vilodagar. Men kom ihåg sätt inte för höga krav på dig själv och om du känner att du vill träna ändå de dagarna du vilar, ta en tur med cykeln eller ge dig ut på en liten promenad!

Träna med någon - Dra med dig kompisen till gymmet, du kommer bli mer peppad om du har en kompis med dig och då kan ni även peppa varandra!

Hitta det som du tycker är kul - Hitta den sortens träning som du tycker är kul! Testa på gruppträningar eller vad just ditt gym har att erbjuda!

Ät regelbundet - Du måste äta regelbundet och dricka ordentligt så att din kropp har tillräckligt med energi och orkar träna!

Likes

Comments

Har ni sett Zara Larsson's kollektion tillsammans med H&M? Jag är inte så stort fan av Zara annars om jag ska vara ärlig, men gillar några av hennes låtar. Men hennes kollektion, yesyesyes! Säger jag bara. Såå snygga plagg, absolut i min smak! Mina favoriter är dom jag har tagit fram på bilderna här ovanför. Love it! Detta är inget samarbete bara jag som tipsar. Puss!

Likes

Comments

Jag kände att min andra header inte var så somrig, så jag tog lite selfies så får det bli den här tills vidare! Känns ändå rätt fräsch och somrig! - Och jag nu valde jag att ha med träning i den med. För jag får väll ta och erkänna att min vardag går ut rätt mycket på just träning nu för tiden haha. Och jag gillar det! Vad tycker ni om den? Ja/Nej? Hoppas iallafall att ni har haft en toppen dag, puss!

Likes

Comments

Vinter 2014 åkte jag och en polare upp till Stockholm för att vara med i Skitarg's musikvideo. Vilken helg! Vill du höra hur jag minns den här helgen och berättar det i en storytime?! Kolla in den. Och ni som tänker att ''hur fan kunde du göra det?'' osv. Vi lever bara en gång, man måste leva lite och kvinnokroppen är vacker så varför ska man skämmas? Puss och glöm inte att prenumerera om du inte redan gör det!

Likes

Comments