Header
View tracker


Inlägget innehåller affiliatelänkar och är sponsrat.
STRONGER
gör helt klart de snyggaste träningskläderna som finns!
De har massor av snygga plagg och accessoarer som gör träningen så mycket roligare. Du kommer garanterat vara snyggast på gymmet. Spana in deras utbud HÄR, puss.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hejsan alla fina! Förlåt för den dåliga uppdateringen här de senaste dagarna måste jag ju ändå få ta och be om ursäkt för. Men jobb, plugg och allt där emellan har fått ta plats. Men jag tänkte ta och ställa en fråga till er som brukar gå och göra spraytan. Jag ska göra det på söndag faktiskt (är första gången, brukar använda brun utan sol ibland). Och hudvård är inte min starkaste sida när det kommer till skönhet. Så jag undrar vilken kropp's skrubb tycker ni är bäst eller brukar ni bara köra på någon random innan ni ska göra spraytan? Jag tänkte köra med denna på bilderna ovan från Weleda. Puss!

Likes

Comments

View tracker

Inlägget innehåller affiliatelänkar och är sponsrat.
Här ovanför så kan ni se min spegel från sminkspegel.se.

Bilderna här ovanför ägs inte utav mig.
1. Miley HÄR / 2. Chloe HÄR / 3. Stella HÄR / 4. Nicki HÄR / 5. Paris HÄR / 6. Estelle HÄR

På första bilden här ovanför så kan ni se min spegel från sminkspegel.se där ni kan hitta alla dessa underbara speglar. Kanske en julkapp till någon i din närhet eller varför inte till dig själv? Jag köpte min i slutet av sommaren nu i år om jag inte minns helt fel och jag använder den varje dag. Ångrar inte en sekund att jag köpte den och lamporna ingår när man köper den. Helt perfekt! Så vill ni ha en bra sminkspegel att sitta framför och sminka er med så tycker jag verkligen att ni borde köpa en härifrån! Puss.

Likes

Comments

Bilderna ägs inte utav mig.

Alltså jag älskar denna ''nya trenden'' att ha nätstrumpbyxor och strumpor under byxorna osv. Men det roliga är att jag gick ju faktiskt klädd så när jag var mindre haha. Och då tyckte folk att det var så himla ''emo'' osvosv. Och nu är det trendigt, lite kul att se hur saker och ting blir trendigt igen och ändras med tiden! Vad tycker ni, hiss eller diss? Puss.

Likes

Comments

Bilden är från när vi var i Göteborg senast.

En hotellfrukost hade ju verkligen inte suttit fel just nu, men nästa helg då åker vi till Västerås och då blir det både hotellfrukost och massa annat kul! Ska bli skönt att komma iväg lite. En paus från plugg och allt, haha. Men jag tänkte ta och påminna er mina kära läsare om rabattkoden som fortfarande gäller hos Isecrets och ni kan hitta den i inlägget HÄÄÄÄÄR. Så om ni har missat det så tycker jag verkligen ni ska kolla in det! Hoppas ni får en kanon bra lördag, puss.

Likes

Comments

Inlägget innehåller affiliatelänkar och är sponsrat.
Svart HÄR / Vit HÄR / Ljusgrå HÄR / Grå HÄR

De här fuskpälsjackorna från Madlady är ju sååå himla snygga! Och jag är ett riktigt fan av pälsjackor, älskar dom. Vill ni ta er en titt eller klicka hem någon av dessa så finns de på länkarna här ovanför! Nu så ska jag snart dra iväg och jobba, blir jobb hela helgen för min del. Vad hittar ni på? Puss.

Likes

Comments

I dagens video så delar jag med mig av tre saker som jag har på min bucketlist/ saker som jag vill göra i framtiden och berättar även lite mer om Fight for a healthy heart. Nästa video kommer ju redan på söndag och då det är andra advent, så glöm inte att prenumerera på min kanal så missar du ingenting! Puss.

Likes

Comments

En sak jag ångrar att jag köpte var bla. denna ''sponge brush''. Jag tänkte att det där måste ju vara jätte smidigt! Men så fel jag hade, men man måste ju testa innan man vet. Ellerhur? Jag tycker det är jätte roligt att testa nya saker också men man kunde ju faktiskt ändå lagt pengarna på något annat, haha. Var ju väldigt längesedan jag köpte denna nu men ni kan hitta inlägget om den HÄÄÄÄR . Puss!

Likes

Comments