Header
Vardag

Arbetsdagen gick väldigt snabbt. Jag skippade rast så jag kunde komma hem tidigare. Jag hann även handla lite snabbt på maxi. Så nu har vi mat i morgon. I morgon blir jag hemma med Loui, blir mest att mysa och ta det lugnt.

Loui ligger och sover i soffan så nu hinner jag vila lite innan han vaknar.

Xoxo Jenny

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag

God morgon, har ni sovit bra i natt? Jag har knappt sovit i natt för Loui har hostat och rullat på mig hela natten. När klockan ringde så ville Loui inte alls gå upp så jag fick väcka honom. Då märkte jag att han var jättevarm. Tog tempen och Loui hade 38,2 i temp. Då var de bara att ringa till mamma och fråga om någon av mamma och hennes man kan vara hemma med Loui. Så nu är mammas man hemma med Loui.

Loui blev jätteglad när han såg Micke. Det är så skönt att dom kan hjälpa till och vabba. Jag vill också gärna vabba men jag känner att jag måste jobba och få in mer pengar.

Xoxo Jenny

Likes

Comments

Vardag

Loui blev så glad när jag kom och hämtade honom förut. Det är så skönt att han trivs på förskolan. Loui var så trött när vi kom hem och så hörde jag att det pep när han andades så det var bara att inhalera. Jag märker att Louis astma blir värre nu när det är kallt ute. Så det har blivit att Loui får inhalera varje dag nu. Han är även väldigt rosslig i halsen och har ihållande hosta.

Loui fick i sig lite gröt med medicinen på och lite välling. Som att Loui inte är så hungrig när vi kommer hem från förskolan så vet jag inte vad jag ska ge honom. Vad ger ni era barn till kvällsmat efter förskolan?

Loui fick ta ett bad och så pratade jag med min pappa i telefonen med. Loui somnade under tiden så han ligger i sin säng och sover gott nu. Jag ligger i ett varmt skumbad och njuter av värmen.

Ni såg väl förra inlägget om att jag har blivit ambassadör för Ottos barnmat? Vill ni ha smak rabatt så får ni skriva till mig så jag kan skicka rabatten till er :)

Xoxo Jenny

Likes

Comments

Ottos barnmat

Nu kan jag äntligen avslöja vad som har hänt så ni också kommer få ta del av. Jag har hålet det lite hemligt för jag har känt mig lite osäker men nu kan jag berätta att jag är ambassadör för Ottos barnmat här i Norrköping.

Det kommer bli lite tävlingar och lite annat roligt. Vill ni ha smak rabatt på deras välling? Hör av er så kan jag skicka rabatter till er.

Xoxo Jenny

Likes

Comments

Vardag

Vad jag har saknat min favorit latte, belgisk mörk mocca latte. Mums så gott! Tyvärr så fick jag höra att den ska utgå?! Får hitta en annan favorit latte.

Idag blev Loui ledsen när jag lämnade honom men det gick över rätt så fort hörde jag. Loui ville gå upp redan vid 5 men jag fick honom att somna om. Sen vaknade han några minuter innan klockan ringde och satt sig vid mitt huvud och sa mamma! Då var det bara att gå upp.

I eftermiddag kommer jag att avslöja en grej som ni också kommer få ta del av. Spännande va?

Xoxo Jenny

Likes

Comments

Vardag

Vi tog bussen som gick kvart i 11 till mamma, Loui var pigg och glad hela bussresan. Det blev bullbak och god mat. Loui lyckades efter lite kämpande få tag i en ogräddad vill. Mums mums tyckte Loui.

När vi väl kommer fram så går vi in och så fort jag inte var i närheten av Loui så började han att gråta hela tiden hela dagen. Han ville inte vara hos någon annan än mig. Det spelade ingen roll om jag satt bredvid. Mamma och hennes man sa hela tiden att Loui är töntig för han inte brukar gråta när jag lämnat rummet.

Jag blev på riktigt irriterad på dom och börjar tänka att Loui kanske har separationsångest. Som han precis har börjat på förskolan och jag lämnar och hämtar varje dag så trodde väl Loui att jag skulle åka ifrån honom när jag lämnade ett rummet. Jag tänker att Loui måste tycka att det är jobbigt när jag lämnar honom på förskolan och kommer flera timmar senare. Märker ni på era barn att dom har separationsångest från er?

Xoxo Jenny

Likes

Comments

Vardag

Här sitter vi och myser i soffan. Vi vaknade vid sju tiden och låg kvar en stund i sängen innan vi gick upp. Väl uppe så åt vi frukost och klädde på oss. Jag tog även tempen på Loui som jag tyckte att han var varm 37,7 i temp. Vi får väl se om det stiger under dagen. I dag ska vi åka till min mamma och baka bullar.

Xoxo Jenny

Likes

Comments

övrigt

Malcolm Young har lämnat oss, en av acdc grundare har nu gått bort. Han lämnar kvar många ledsna fans över hela världen. Jag är en av alla fans.

Första gången som jag hörde acdc så var jag jätte liten. Jag är uppväxt med acdc, jag har sett på live 2 gånger. Första gången kändes det inte som det var på riktigt. Vips så var dom på scen och spelade. Dom var så bea och gjorde en sån bra show på scen. Jag minns att jag tyckte att det var jättehäftigt att få se dom live. Innan så hade jag bara hört dom hemma i vardagsrummet och i pappas bil.

Jag finner på riktigt inte fler ord. Jag känner sorg att Malcolm Young är död fast jag inte känner honom eller träffat honom. Han har vart med i hela min uppväxt och i vuxen ålder. Jag hoppas att Malcolm fortsätter med musik där han nu finns.

RIP MALCOLM YOUNG

Xoxo Jenny

Likes

Comments

Vardag

God morgon.

Loui har hostat och pratat i sömnen hela natten. Jag har vaknat till varje gång som han har hostat, jag känner mig ändå utvilad. Vi sov till 7, då väckte Loui mig och sa ä dä??! Rakt i mitt höra, jag låtsades sova men den köpte han inte. Vi låg kvar i sängen en stund. Sen gick vi upp för frukost och byta blöjan. Sen städade vi badrummet så nu ska jag bara dammsuga och våt torka golvet därinne. När jag har vaknat till så kommer dammsugaren fram och när Loui sover ska jag våt torka golven.

Sen ska vi bara ta det lugnt och gå ut en stund har jag tänkt. För se vad vi känner för. Hoppas att mig är en fin lördag :)

Xoxo Jenny

Likes

Comments

Vardag

Jag hoppade över min rast i dag för att kunna hämta Loui 30 min tidigare. Loui blev så glad när jag kom. Hela Loui sken upp och han kröp jättesnabbt till mig och gav mig en stor kram. Det gjorde hela min eftermiddag. När vi kom hem så lekte vi inne på Louis rum. Jag brydde torn och Loui rev ner tornen. Sen plockade Loui i leksaker i lådorna. Därefter åt vi middag, eller jag pt mat och Loui fick gröt och en leverpastejsmörgås. Men han ville inte ha smörgåsen gröten gick ner. Så blev det bad, även i dag drog Loui ur proppen från badkaret. Då satt jag igång vattenkranen.

Så hittade Loui pepparkakasburk och öppnade locket och sa e dää??! Och pekade på en pepparkaka som han stoppade i munnen. Mums så gott!

Sen tänkte jag att vi skulle mysa i soffan framför Bolibompa men det orkade inte Loui. Så då fick han välling och den gick ner som vanligt. Sen somnade Loui rätt så fort i sin säng. Jag ligger nu i ett varmt bad. När jag har badat klar så ska jag ta ett gals pepis och popa popcorn.

Xoxo Jenny

Likes

Comments

Bloglovin
Instagram
Blogkeen
Nouw
Subscribe